Ava έλα άστα αυτά που ξέρεις, αφού είσαι γυναίκα που για πάρτι σου γίνεται σαματάς!;)
Printable View
Ava έλα άστα αυτά που ξέρεις, αφού είσαι γυναίκα που για πάρτι σου γίνεται σαματάς!;)
Κορίτσια θέλω και εγώ να σας κάνω αντ στο φατσοβιβλίο,αν θέλετε στείλτε μου αίτημα είναι φανερό εδώ το εμαιλ μου ή στειλτε το δικό σας με πμ :D
Γιωτούλα δεν ξέρω αν πήγα στο νέο ή παλιό Αλκαζάρ,είναι δίπλα σε ένα ποταμάκι που έχουν φτιάξει ένα καταπληκτικό δρόμο που περπατάς κατά μήκος του,μια ταμπέλα είδα που έλεγε πως είμαι στο πάρκο αλκαζάρ,όπως και να έχει είναι πολύ ωραίο
ʼβα μιας και σου αρέσουν τα θρίλερ ΜΗΝ δεις την γυναίκα με τα μαύρα,το είδαμε στο σινεμά και ήταν σαχλαμάρα!
Τότε, αυτό είναι ειδικά για σένα, παραγγελιά, που λένε..Quote:
Originally posted by break
ʼκουσα ηπειρώτικα κ ήρθα καθώς η μαμά είναι ηπειρώτισσα!!!
Ax Ava μου θύμισες τη γιαγιά μου που έλεγε κάτι τέτοια τραγούδια!
Αστερόσκονη περαστικά κ συλληπτήρια για το φίλο σας.
http://www.youtube.com/watch?v=Jyg-3aVsFJc
Βάλε και τη μαμά να το ακούσει!
Πάω να ψήσω το λαβράκι μου κ επανέρχομαι!
Αλήθεια εσείς τι θα φάτε σήμερα?
εγώ λαβράκι με μπρόκολο
καλέ δεν θυμάσαι απο τη προηγούμενη φορά που έλεγα πως η μάνα μου μόλις ακούει κλαρίνο χορεύει εκεί επιτόπου :lol::lol::lol:
Σοκολατίτσα εγώ έφαγα επίσης ψαράκι,μισή τσιπούρα στο φούρνο και 2 πατατούλες και έσκασα :D τώρα ονειρεύομαι γλυκά που φυσικά δεν θα τα φάω καθώς πλέον δεν ευχαριστιέμαι την γεύση τους!άντε θα πιω μισό ποτηράκι κόκα-κόλα απλά για να φύγει η γεύση του ψαριού και θα ξαπλώσω να δω καμία σειρά στο λαπ τοπ να περάσει η ώρα
Αγγελουδάκι μου, έχω δει τόσα θρίλερ, ώστε τα περισσότερα είναι σαχλαμάρες..
Τι να κάνουν και οι παραγωγοί, κοιτούν να ανταποκριθούν στη ζήτηση..
Πάντως, δεν θα το δω και σ'ευχαριστώ που μου το τόνισες!
Υ.Γ. Είχα πάει στη Λάρισα καλοκαίρι.. 'Εβραζαν τα τσιμέντα.. Το βραδάκι πήγαμε σε ένα χωριό, Αμπελώνας νομίζω πως λεγόταν και φάγαμε βασιλικά! Είχε και δροσιά! Φάγαμε πάνω στο γρασίδι και ήταν τέλεια!
τζινα ειμαι αυτη που στη φωτο της εχει 2 που φιλιουνται
Τη μαμά θα σου την κάνω χορεύτρια! Και βέβαια το θυμάμαι, όταν είπαμε ότι θα φέρουμε και τον πατέρα μου μαζί!Quote:
καλέ δεν θυμάσαι απο τη προηγούμενη φορά που έλεγα πως η μάνα μου μόλις ακούει κλαρίνο χορεύει εκεί επιτόπου :lol::lol::lol:
aggeloydaki μισή τσιπούρα ε?
εγώ ολόκληρο θα το φάω κ παίζει να μη χορτάσω:lol::lol::lol:
δεν ξερω αν σας βγαλει στο προφιλ μου
ναι ναι!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Ava
Τη μαμά θα σου την κάνω χορεύτρια! Και βέβαια το θυμάμαι, όταν είπαμε ότι θα φέρουμε και τον πατέρα μου μαζί!Quote:
θα τους κάνουμε χορευτικό ντουέτο!!!!
Μια η μαμα της Έλενας και από την άλλη το ζουρζουβίλι μου με τον Χαλκιά !!!!!
Lila δεν μου βγάζει καμία με αυτό το όνομα που να φιλιέται με κάποιον-κάποια :D για να σε βγάλει στο προφίλ σου πρέπει να περιέχει και το id sto url
Για βάλε αυτό για αρχή...Quote:
ναι ναι!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Ava
θα τους κάνουμε χορευτικό ντουέτο!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=K3LV7tnKXAY
Σίγουρα θα της θυμίσει κάτι από τα νεανικά της χρόνια.. Αφιερωμένο στη μαμά σου!
Αβα μήπως πηγές κ στο άλλο το μεγάλο το χωριό που είναι δίπλα κ έχει κ αυτο γρασίδι κ τρώνε κ εκεί καλά?
Να καταλάβω ότι εκεί μένεις, Γιωτάκι μου;Quote:
Originally posted by giotaki
Αβα μήπως πηγές κ στο άλλο το μεγάλο το χωριό που είναι δίπλα κ έχει κ αυτο γρασίδι κ τρώνε κ εκεί καλά?
Δυστυχώς, μέχρις εκεί έφτασε η χάρη μου...
http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=763458907
ʼρα πηγές στο παλιό γήπεδο!!!!!Στο πάρκο με το συντριβάνι έβγαλα τις φωτογραφίες του γάμου μου!!!!! Ιωάννα μη μου πεις ότι έφτασες εκεί με τα πόδια?Quote:
Originally posted by aggeloydaki
Κορίτσια θέλω και εγώ να σας κάνω αντ στο φατσοβιβλίο,αν θέλετε στείλτε μου αίτημα είναι φανερό εδώ το εμαιλ μου ή στειλτε το δικό σας με πμ :D
Γιωτούλα δεν ξέρω αν πήγα στο νέο ή παλιό Αλκαζάρ,είναι δίπλα σε ένα ποταμάκι που έχουν φτιάξει ένα καταπληκτικό δρόμο που περπατάς κατά μήκος του,μια ταμπέλα είδα που έλεγε πως είμαι στο πάρκο αλκαζάρ,όπως και να έχει είναι πολύ ωραίο
ʼβα μιας και σου αρέσουν τα θρίλερ ΜΗΝ δεις την γυναίκα με τα μαύρα,το είδαμε στο σινεμά και ήταν σαχλαμάρα!
:thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by eleni198621
http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=763458907
Το χωριό που σου λέω είναι 3 χιλιόμετρα από αυτο που λες με κατεύθυνση προς τη Λάρισα!!!!!Quote:
Originally posted by Ava
Να καταλάβω ότι εκεί μένεις, Γιωτάκι μου;Quote:
Originally posted by giotaki
Δυστυχώς, μέχρις εκεί έφτασε η χάρη μου...
axxaxaxaxaxaax Γιωτούλα μου το ξενοδοχείο μου είναι πολύ κοντά!Βασικά περπατάω πολύ κάθε μέρα μιας και πια δεν κουράζομαι!τις πρώτες ημέρες περπάταγα από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12.30-1 όπου γύρναγα στο ξενοδοχείο προσπαθώντας να γνωρίσω την πόλη,φυσικά πάντα μπερδευόμουν ειδικά στους πεζόδρομους γύρω από την πλατεία ταχυδρομείου!Μία μέρα βγήκα στην Ηρώων Πολ. στο ύψος την τοπικής σας τηλεόρασης και ενώ νόμιζα πως πάω προς την Παναγούλη και μετά διαπίστωσα πως η παναγούλη ήταν πίσω μου μερικά τετράγωνα :D Χάλια ο προσανατολισμός μου,χάλια :lol::lol:
yg. αν έχεις και εσύ fb στείλε μου αιτηματάκι να μαζευόμαστε όλες μαζί σιγά-σιγά:love:
Η Λάρισα είναι μία πολύ ζωντανή πόλη, όπου μπορείς να καλύψεις όλα σου τα ενδιαφέροντα. Μέχρι και σε έκθεση ζωγραφικής πήγα εκεί, ενώ εδώ που ζω, το πολύ πολύ να πάω σε καμία απόσταξη τσίπουρου!
'Ασχετο, αλλά δοκίμασα ντολμάδες της μαμάς του παρεακίου.. Χμμμ, αλμυροί, πολύ αλμυροί, με λάχανο τουρσί, που το σιχαίνομαι... Ας δω τι άλλο θα φάω...
η ιωαννα με βρηκε στο fb
Λοιπόν Ιωάννα έχεις δίκιο.Μπέρδεψα τα ξενοδοχεία γι'αυτο κ το μπέρδεμα με τα γήπεδα!!!!!Τέλος πάντων κ εγώ ακόμα τη μαθαίνω!!!!! Δυστυχώς δεν έχω προφίλ στο φβ είμαι τελείως άσχετη με το θέμα!!!!!Όταν έχω χρόνο να φτιάξω θα σας ενημερώσω!!!!!Στην Παναγουλη είναι ο παιδιατρος μας κ στη γωνία δε θυμάμαι με ποια οδό είναι η κλινική που γέννησα!!!!!
Νομίζω πως εδώ ταιριάζει....
http://www.youtube.com/watch?v=MXa6B31r2eo
Καλά, ντε, μη βαράτε... :lol::lol::lol:
Να σου πω,δε μου στέλνεις τους ντολμάδες με το λάχανο που τρελαίνομαι κ παν κ με το μπουγιουρντί που έφτιαξα να σου στείλω τον αρακα που τον σιχαίνομαι?Quote:
Originally posted by Ava
Η Λάρισα είναι μία πολύ ζωντανή πόλη, όπου μπορείς να καλύψεις όλα σου τα ενδιαφέροντα. Μέχρι και σε έκθεση ζωγραφικής πήγα εκεί, ενώ εδώ που ζω, το πολύ πολύ να πάω σε καμία απόσταξη τσίπουρου!
'Ασχετο, αλλά δοκίμασα ντολμάδες της μαμάς του παρεακίου.. Χμμμ, αλμυροί, πολύ αλμυροί, με λάχανο τουρσί, που το σιχαίνομαι... Ας δω τι άλλο θα φάω...
ʼνθισε το ζουμπουλάκι σου και εσύ μαζί του Αβουλίνα μου! :love::love:Quote:
Originally posted by Ava
http://www.youtube.com/watch?v=Mzy_BEzlHWI
Αυτό είναι ένα κομμάτι που αγαπώ πολύ, από την εποχή των παιδιών των λουλουδιών! Αντιπροσωπεύει, όπως όλα του είδους και της εποχής του, την απελευθέρωση, την ειρήνη, το Woodstock, όλα όσα αρέσουν σε μας, τους φιλειρηνιστές γέροντες.. :bigsmile:
Σήμερα, παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισα, μου συνέβησαν όμορφα πραγματάκια και σε αυτά θα μείνω! Πρώτον, ξύπνησα και είδα το ζουμπούλι μου ανθισμένο! Λευκό, ευωδιαστό, πανέμορφο! Δεύτερον, ο χρυσός μου αδελφούλης, μου έστειλε βιβλίο - έκπληξη, το "Μοιραίο Ταγκό" του Βόλφραμ Φλαισχάουερ. Επειδή ξέρει πόσο αγαπώ αυτή τη μουσική! Όταν του τηλεφώνησα να τον ευχαριστήσω κατά το "κύριε Πρέσβη, μας κακομαθαίνετε"... μου είπε ότι τις τελευταίες μέρες διέγνωσε σε μένα ένα κλίμα μιζέριας, μία ψυχολογία κατήφειας και θέλησε με αυτό τον τρόπο να μου δείξει ότι η ζωή έχει και άλλες εκφάνσεις.. Μπορούμε, ακόμη και με μικροπράγματα, να την ομορφύνουμε!
Αυτό είναι το μήνυμα της ημέρας: Ειρήνη, όμορφες σκέψεις, όμορφη ζωή! (La vita e bella)....
http://www.youtube.com/watch?v=AmxJYwwkW9o
Στείλε τον αρακά, που λύσσαξα της πείνας! Ήμουν σίγουρη ότι έχω εξασφαλισμένο φαί και μάλιστα καλό.. Πώς την πάτησα έτσι..
Πάω τώρα να μαγειρέψω κάτι, πριν με πάρει το βράδυ.. Πεινάω.. Θα σας δω μετά. Και στο μεταξύ, φρόνιμα, ε; Φιλάκια!!
Ήρθες, Eli, πλανεύτρα..
Ήρθες και με κάνεις να βάλω ένα ακόμη, που μου αρέσει.. Από τους Κατσιμιχαίους, όμορφη μέρα..
http://www.youtube.com/watch?v=qvV65GR11dk
Γεία σου Ελλάκι !!!!! Αβάκι καλό μαγείρεμα αν και το φαγητό σου είναι υπέροχο!!!!! Σας αφήνω κ εγώ πάω να μαζέψω αυγουλακια!!!!!
Τα λέμε μετά, Γιωτάκι μου! Φιλάκια!
Αστεροσκονίτσα μου γλυκιά καλέ μας έλειψες! Αναρωτιόμασταν που τριγυρνάς και έχεις εξαφανιστεί αν και φανταζόμουν ότι θα έχεις υποχρεώσεις και διαβάσματα, όχι αρρώστιες και θανάτους :(. Περαστικά σου γλυκιά μου εύχομαι να νιώθεις ήδη καλύτερα, αυτές οι ιώσεις του στομαχιού είναι τραγικές και επίπονες πανάθεμα τες! Συλλυπητήρια για τον φίλο σας, λυπήθηκα πολύ που το άκουσα, άδικο να χάνονται νέοι άνθρωποι και να αφήνουν οικογένειες πίσω τους, ααααχ αυτά είναι τα χειρότερα.Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Καλημέρα όμορφες....
Δεν ξέρω τί κάνετε, πώς είστε, αν είστε όλες καλά πράγμα που εύχομαι! Δε χάθηκα, ούτε σας ξέχασα φυσικά. Περνάω μία δραματική ίωση στομάχου εδώ και τρείς ημέρες και σήμερα νιώθω κάπως καλύτερα. Παράλληλα, είχαμε και μιά απώλεια ενός καλού φίλου που με συγκλόνισε μιας και ήταν νέος άνθρωπος με 2 παιδιά. Γενικά δεν είναι και η καλύτερη περίοδος και δεν έμπαινα γιατί δεν είστε εδώ για να σας μαυρίζουμε τη μέρα. Απλώς δε θέλω να νομίζετε πως δε σας σκέφτομαι και δεν ενδιαφέρομαι. Πολλά φιλιά και τα λέμε σύντομα, πολύ σύντομα ελπίζω. :blush:
Να μπαίνεις όμως ακόμη και όταν δεν είσαι καλά να σε ανεβάζουμε βρε! Τι νομίζεις ότι εμείς που είμαστε όλες μέσα δεν έχουμε τα ζόρια μας; Μοιρασμένη στεναχώρια λένε μισή στεναχώρια! ʼντε και να μην μας χάνεσαι :starhit:
Ήρθα ʼβα μου ήρθα να ενισχύσω την όμορφη μέρα μας!!!!!!!!!!
Τέλεια η αφιέρωση σου ανεβάζω ένταση !!!
Τζινάκοοοοοοοοοοοοοοο ουουυυυυυυυυυυυυυυυυυ ΚΙΟΦΤΕΔΕΣ!!!!!
Eli, μου υπόσχεσαι ότι θα μπεις και το βραδάκι; Δηλαδή, μου επιτρέπεις να μαγειρέψω και να κοιμηθώ μια στάλα;
Βλέπεις, έχω πάρει σοβαρά το ρόλο μου, ως οικοδέσποινα.. Εννοείται πως ο Μητσοτάκης καραδοκεί σε κάθε μου βήμα.. Χθες, η πρώτη μου νύχτα http://www.youtube.com/watch?v=3zHm1MiNih0 ήταν και προέκυψαν επισκέπτες, εκεί που με θυμούνται μία στις τόσες.. Σήμερα ταραχή στον οίκο μας.. http://www.youtube.com/watch?v=-KQl9BbPrKs
Επίσης, στη δουλειά έγινε το έλα να δεις! http://www.youtube.com/watch?v=DhqiCbUm4EA
Γλέντια, μεγάλα γλέντια και πρέπει να πάρω μια ανάσα! Σας φιλώ και θα σας δω σε λίγο!
Α να αγιάσει το στόμα σου κυρά μου λέγε τέτοια και θα ψηφίσω να κάτσεις και την επόμενη βδομάδα οικοδέσποινα Αβοβδομάδα Χ 2!!!Quote:
Originally posted by Ava
Εδώ βρισκόμαστε για να κάνουμε παρέα, να λέμε τα όμορφα που μας συμβαίνουν, να μοιραζόμαστε τον καημό μας. Θεωρώ ότι είναι ένας μικρόκοσμος, μία κοινωνία, όπου δεν υπάρχουν ούτε φαν κλαμπ, ούτε εγωισμοί, τίποτε άλλο, πέρα από διάθεση ψυχαγωγίας, βοήθειας και αυτοβοήθειας.. Με αυτό το κλίμα θα ήθελα να συνεχίσουμε.. Σας φιλώ μία προς μία και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση..
Ναι Αβουλίνα μου θα μπω αν και λέω να πάω να κάνω μία γιόγκα το βράδυ και θα λείψω τις πιο καλές ώρες γμτ 9-11
Πάνε να φας και να ξεκουραστείς και τα λέμε το βραδάκι, κρατάω τα μπόσικα ;)
Εγώ έτσι νιώθω και το λέω, χωρίς δεύτερη σκέψη! Όσο για τη δεύτερη εβδομάδα, δε νομίζω πως θα πάρω.. Δε λέω ότι δεν είναι τιμητική αυτή η εβδομάδα. Για να είμαι ειλικρινής, πολύ το χαίρομαι, ή μάλλον με αυτό το σκεπτικό ξεκίνησα.. Αλλά αν είναι να δημιουργηθούν διαφωνίες και εκνευρισμοί στο τόπικ, δε μου είναι τίποτα να παραχωρήσω την εβδομάδα σε όποιον το επιθυμεί. Αρκεί να το δηλώσει και την άλλη μέρα θα είναι η "τάδε's week".
ʼλλωστε αυτά είναι λεπτομέρειες.. Αλλού είναι η ουσία και το ξέρουμε καλά! Όπως είπε και η Ναταλία, το τόπικ παραμένει το ίδιο, ακόμη και αν λέγεται "Ζαβακατρανέμιανς γουήκ"...
Σας αφήνω με το εξής: http://www.youtube.com/watch?v=ii88v3wxrr8