2 μερες.
Printable View
2 μερες.
27/1/11 = 75,4 -200
28/1/11 = 74,4 -1k :tumble:
29/1/11 = 74,4 σταθερη
30/1/11 = 74,2 -200 :starhit:
30-01-11.....65.000Quote:
Originally posted by MKEH78
29-01-11.....65.000 -300
Καλημέρα και καλη βδομάδα!
+1.3 κιλα
57.4
Kαλημέρα.-200 σημερα.:)
Costance μου καλημέρα. άντε κάτι έκανε το ρυζάκι. Καλή επιτυχία κούκλα μου σήμερα με τις εξετάσεις σου. Θα περιμένουμε ενημέρωση
Καλημερα Μαρακι.Σε 3 μερουλες τα αποτελεσματα εκτος του θυρεοειδη λεει που θελει ενα μηνα.Το μονο που με ανησυχει ειναι μηπως με τη διαιτα επανεμφανιστει το προβλημα της αναιμιας.Ευχαριστω.:)
α καλά με την αναιμία εγώ έχω μόνιμο θέμα. Ακόμα και χοντρή είχα αναιμία. Να σου πως έχω καταλήξει ότι είναι λίγο μύθος υπό την έννοια ότι είναι ένα πρόβλημα που αμα το χεις ποτέ δε φεύγει ολοκληρωτικά. Εγώ είχα περιόδος που έτρωγα σούπερ, προτυπο υγιεινής διατροφής και αναιμία πάτος και άλλες φορές που εκανα μαλακίες και ήμουν οκ. Εγώ κάπως έτσι την περνάω. Για κανά χρόνο είμαι οκ μετά πατος παίρνω λίγο φουσιοφέρ φτιάχνει και μετα πάλι απο την αρχή.
Να δεις όλα μια χαρά θα είναι άμα οργανικά αισθάνεσαι και καλά άντε το πολύ πολύ να σου λείπει καμιά βιταμίνη. Παιδί μου θα τους θάψουμε όλες δεν είπαμε?
Λενάκη συν ένα με μια κωλόπαστα? Μα τι σκατά είχε μέσα?
Φοβαμαι οτι αρχιζουν οι κατακρατησεις πριν την περιοδο... θα δω και αυριο.
30/1/11 = 74,2 -200 :starhit:
31/1/11 = 74,4 +200:sniff:
E ναι δε φευγει παντα ειχα αναιμια κι εγω απο το γυμνασιο συγκεκριμενα.Και που παχυνα κι εφτασα σχεδον 100 κιλα δεν ειδα προκοπη σε αυτο το θεμα.Οι τελευταιες μου εξετασεις ηταν οκ εκτος απο κατι θεματα που εχω με κατι ενζυμα.Τωρα αισθανομαι οτι εχω κουραστει πολυ τελευταια αλλα μαλλον ψυχολογικα ειναι.Θα δουμε.Quote:
Originally posted by mariafc
α καλά με την αναιμία εγώ έχω μόνιμο θέμα. Ακόμα και χοντρή είχα αναιμία. Να σου πως έχω καταλήξει ότι είναι λίγο μύθος υπό την έννοια ότι είναι ένα πρόβλημα που αμα το χεις ποτέ δε φεύγει ολοκληρωτικά.
Καλημέρα σε όλα τα κοριτσια....
Constance μου καλά αποτελέσματα....
Ευχαριστω Mkeh.:)
Καλη εβδομαδα να εχουμε κοριτσια.
Χαλια ολα,απο διαθεση,απο ολα αυτα που μου συμβαινουν,ολα σκ@τα.
Constance καλα αποτελεσματα κοριτσι μου.
Λοιπον χθες ημουν -500 απο προχθες δλδ 68 και σημερα +200 δλδ 68.2 kg
τελικα η παρασπονδια που εκανα εχτεσ δεν κοστισε τοσο
-100 σημερα
+200:crazy: