-
Κοίτα πάντα οι ξηροί καρποί να είναι η πρώτη επιλογή
Από εκεί κ πέρα κανένα κριθαρένιο παξιμαδάκι, κριτσίνι, βρώμη ή βρωμομπισκότα που θα χεις φτιάξει εσύ. Προσπάθησε πάντως να είναι πράγματα που θα χεις φτιάξει μόνη σου κ θα ξέρεις τι έχουν, του εμπορίου είναι τίγκα στη ζάχαρη.
-
83! Νταξ,ενα κιλό πιο κοντά στο στόχο!
-
pink thanks!το πιασα!
αννα well done!!!
-
Γεια σας κοριτσακια τι κανετε;
εγω τρεχω πολυ το τελευταιο καιρο κ δεν προλαβαινω να μπω σχεδον καθολου.Η θα μπω θα διαβασω κ δεν προλαβαινω να γραψω κλασικα .. Ελπιζω να στρωσουν λιγο τα πραγματ ακ να τα λεμε συχνοτερα.Διατροφικα στα ιδια και πολυ χαιρομαι.Χανω πολυυυυ λιγο σιγαααα σιγαααα αλλα δεν με πειραζει ,δεν αγχωνομαι. Γυμναστικουλα συνεχιζω κανονικοτατα!
Μπραβο Αννα για το κιλακι!! Κ εις κατωτερα !!
Πινκακι παντα χρησιμες οι συμβουλες σου!
Σουσουδιτσα μην αγχωνεσαι με τα ξηροκαρπια ειπαμε ειναι σουπερ επιλογη αλλα αν δεν εχουμε δεν θα σκασουμε.Βολικες πολυ ειναι κ κατι μπαρες της wish που εχουν σαν βαση φρουτο μελι σουσαμι κ ξηροκαρπο.Θα τα βρεις σε φαρμακεια η ξηροκαρπαδικα.Επισης αποξηραμενα φρουτα στην τσαντα καμια μπανανα ,ενα γιοαυρτι απο το δρομο αν εισαι εξω σπιτι εγω τρωω κανενα αυγο η μια φρυγανια με ενα τυρακι ,δεν ειναι απαραιτητο ολες τις μερες το συνοδευτικο να ειναι ξηροκαρπι, θα το βαρεθεις κιολας, ας ειναι μοιρασμενες οι μερες να εχεις απο ολα.
λεω κ εγω να ζυγιστω απο βδομαδα να δω που ειμαι μιας κ εχω αρκετο καιρο να ζυγιστω
-
Γειά σας κορίτσια! Βlack αργά και σταθερά είναι το καλύτερο... Συνέχισε έτσι! Anna μπράβο... Έχασα και γω ένα κιλακι αυτή τη βδομάδα.. Πάμε γερά! Μαντάμ σου σου καλώς σας βρήκα πάλι .. Εγώ θα σου πρότεινα κάποιες φορές να βάζεις και λίγη πρωτεΐνη με το φρούτο σου. Όπως : γιαούρτι, τυρί, ανθότυρο, ξυνογαλο ή και κεφιρ που είναι ότι καλύτερο για τον οργανισμό μας!
-
Anna, Mitsaki συγχαρητήρια για το κιλάκι που έφυγε!! Άντε κ στα δικά μας γιατί η αλήθεια είναι πως είμαι σε φάση επανεκτίμησης της ποσότητας που τρώω για να φτάσω στο στόχο μου. Για κάποιους μήνες έκανα συντήρηση όπως μου είχε προτείνει η διαιτολόγος μου κ τώρα λέω να ξαναρχίσω τον κατήφορο. Τρώω αρκετά, έχω πολλή όρεξη οπότε θα προσπαθήσω να το κάνω σταδιακά όπως πάντα. Τώρα που ανοίγει ο καιρός ξεκίνησα κ το ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου, όχι ότι με κουράζει όμως απλά σαν λίγο έξτρα άσκηση. Π.χ. χτες έκανα 20 χλμ βολταριστό όμως. Ξεκίνησα από το σπίτι μου κ κατέβηκα παραλία στον ποδηλατοδρόμο μέχρι το Ποσειδώνιο και γύρισα. Όμορφα ήταν ξέσκασα κ λίγο.
Μπλακάκι μπράβο κ σε σένα που συνεχίζεις ακάθεκτη! Όντως κ οι μπάρες wish είναι πολύ καλή επιλογή!
-
20 χλμ;;; και σε τόσο τέλεια διαδρομή!?! Μπράβο Pink σε ζηλεύω! Η αλήθεια είναι ότι όσο πιο κοντά είσαι στο φυσιολογικό βάρος τόσο πιο δύσκολα χάνεις.. Βέβαια εσύ με τόση γυμναστική έχεις και αρκετή μυϊκή μάζα.. Ή κάνω λάθος? Πάντως είμαι περίεργη να έβλεπα το πριν και το μετά σου! Είσαι παράδειγμα προς μίμηση!
-
Ωωω για άλλη μια φορά κοκκινίζω!! Σ' ευχαριστώ πολύ καλό μου Μιτσάκι για τα όμορφα σου λόγια. Είναι τόσο ενθαρρυντικό να ακούς κάτι τέτοιο και χαίρομαι κάθε φορά που μου λέει κάποιος το μπράβο σαν να είναι η πρώτη φορά. Και σήμερα στο γυμναστήριο άκουσα πολύ όμορφα σχόλια από μια κοπέλα που είχε να με δει καιρό και μου άρεσε ιδιαίτερα που επέμενε ότι δε φαίνεται στο σώμα μου ότι είχα παραπάνω κιλά.
Η αλήθεια είναι ότι η διαφορά πρέπει να 'ναι μεγάλη, σίγουρα όχι τόσο μεγάλη στα μάτια μου όσο στα μάτια των άλλων γιατί τυχαίνει φορές που δε με αναγνωρίζουν ειδικά αν έχουν να με δουν πάνω από χρόνο. Όσο για το πριν κ το μετά δυστυχώς τη χαλάρωση δε τη γλύτωσα παρά την αργή απώλεια. Κυρίως στο εσωτερικό των ποδιών αν κ με χαρά διαπιστώνω ότι όσο περνάει ο καιρός κ ειδικά τώρα που έκανα ένα διάλειμμα συντήρησης βελτιώθηκε αρκετά μπορώ να πω. Όντως όσο πλησιάζεις σε φυσιολογικά κιλά είναι ακόμα πιο δύσκολο να χαθούν κ μάλλον ναι έχω αρκετή μάζα αφού σε πολλές ασκήσεις στα βάρη σηκώνω "αντρικά κιλά" κ μου τη λένε, του στυλ τι θα κάνεις εσύ κορίτσι πράμα μ αυτό το βαράκι κλπ.:lol: Πλέον τους μυς μου τους καταλαβαίνω είναι αρκετά σφιχτοί απλά πρέπει να φύγει ένα ποσοστό λίπους για να φανούν καθαρότερα, θα γίνει όμως κ αυτό :)
Χαίρομαι πάντως που έρχονται κοριτσάκια κ με ρωτάνε διάφορα πράγματα σχετικά με τη γυμναστική κ τη διατροφή. Όπως κ εδώ βέβαια χαίρομαι πολύ να μοιράζομαι την εμπειρία μου κ αυτά που έχω μάθει μαζί σας και να μπορώ με τον τρόπο μου να βάζω ένα μικρό λιθαράκι στην προσπάθειά σας.
Καλό σας βράδυ τσούπρες :)
-
χμμμ....εδώ σαν νά'χει λίγη παραπάνω κίνηση... Μου επιτρέπετε να μπαστακωθώ στην παρέα σας, κ ας μην κάνω τρίωρα και τριάδες...;; Πάντως αν αυτό βοηθάει,έχω αρχίσει να βλέπω μάγισσες. Ξέρετε, με τη δύναμη των τριών... :bouncy:
-
ούτε εγώ κάνω τρίωρα κ τριάδες, για την ακρίβεια δν κάνω τίποτα. μπαστακώσου ελεύθερα!!!!you are always welcome!!!
-
Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι Κοκκινοσκουφίτσα τι ρωτάς;!
Ως εκλεγμένη αρχηγός :P σε καλωσορίζω επίσημα! Να σε πληροφορήσω λοιπόν ότι η φιλοσοφία του τόπικ δε στηρίζεται απλά στην καταγραφή των όσων τρώμε αλλά εμβαθαίνουμε κυρίως σε τρόπους αντιμετώπισης αυτών που μας "βασανίζουν" και σε συμβουλές ώστε να βελτιώσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες :)
Εγώ λοιπόν ανακοινώνω ότι σήμερα μου ήρθε για δεύτερη φορά συνεχόμενα περίοδος χωρίς χάπια με 8 μέρες καθυστέρησης. (Α ναι τα λέμε κ αυτά γιατί είμαστε χαροκαμένες σ' αυτό το θέμα :P ). Η ζυγαριά 64,700. Θα ξαναζυγιστώ όταν μου τελειώσει όχι κ ότι με απασχολεί ιδιαίτερα το τι θα δείξει γιατί μάλλον από θέμα ζυγαριάς δε α μ αφήσει το σώμα μου να χάσω άλλο.
-
Την καλησπέρα μου κορίτσια! Κοκκινοσκουφιτσα καλώς ήρθες! Μαντάμ μου τι είναι αυτά που ακούω... Γιατί δεν κάνεις τίποτα;; Μη χάνουμε την πίστη στον εαυτό μας.. Τι έχουμε πει? Pink μπράβο για τα ευχάριστα νέα.. Καλώς ή κακώς η περίοδος είναι τρομερή ανακούφιση και για τα νεύρα μας και για το σώμα μας! Περιμένω και γω τώρα και έχω πρηστεί αφάνταστα! Η διατροφή μου συνεχίζεται κανονικά! Και ναι... Κλείνω 13 μέρες χωρίς υπερφαγικο! :bouncing:
-
Κ εγώ περιμένω περίοδο εδώ και μερικές μέρες... Έφυγε το πρήξιμο από τα παλιομαυρομάτικα, και ήρθε το άλλο της περιόδου.
Η περίοδος δε λέει να'ρθει όμως :mad:
Σουσού με το τσιγάρο τι κάνεις, συνεχίζει να είναι κομμένο ;;
Ευχαριστώ που με δέχεστε, ήμουν μόνη σαν το πεπόνι....
-
κοκ το χω κοψει. ουτε ενα τσιγαρο
-
Τι κάνετε κοριτσάρες? Πως είστε? Χαθήκαμε:barfy: