ταυρακια ειμαστε γι αυτο !!!
Printable View
ταυρακια ειμαστε γι αυτο !!!
σκεφτομαι οτι ορισμενοι ανθρωποι ειναι οντως τοσο σαν εμενα. ποσο εγω ειναι να φορας μαυρο μπουφανετο με κουκουλα και στρατιωτικο παντελονι ρε φιλε ? να το κανω και σημα κατατεθεν να το κατοχυρωσω μηπως ?
Ποσο τυχεροι ειναι οι ανθρωποι που μπορουν να εκφρασουν τα συναισθηματα τους :/
στρατιωτικο παντελονι φοραω κ εγω dude ειναι η αδυναμια μου! και μαυρο απο πανω φυσικα. ειτε κουκουλα ειτε μπλουζα
I know dudette, σ'εκοψα απ'τη πρωτη στιγμη περσυ τετοια εποχη...;P
Σκεφτομαι οτι επιτελους διαβασα 3ωρο μετα απο τοσες αναβολες αλλα επρεπε να γινει καποια στιγμη..
Επισης σκεφτομαι οτι χτες συνελαβε η μπατσαρια τον γυφτο τον dealer κ φοβαμαι μην "δωσει" ατομα....κ οτι πρεπει να βρω καινουργιον...
θεοφανία περιμένω απάντηση. Να μου εξηγήσεις με u2u τι πρόβλημα έχετε μαζί μου.
οτι ξεκινησα επιτελους διαιτα! :)
Αρχισαμε τις ηθικολογιες και τις παπαριες παλι για τα "ναρκωτικα".
Το οτι οι ψυχιατροι μπουκωνουν κοσμο με χαπια δεν σας νοιαζει
Σας νοιαζει οτι καποιοι πουλανε/πινουν χορταρακι
δηλαδη, αν συνεχισει το λαθρεμποριο ναρκωτικων και ο πλουτισμος των ναρκεμπορων, θα μειωθει η συνταγογραφηση των ψυχιατρων?
δεν καταλαβαινω την συνδεση....
οσο για το "πινουν" που τεχνηεντως εχωσες στα λογια μου, μιλησα ξεκαθαρα για ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΜΟΝΟ.
οποιος πινει, ας πιει και ροκανιδια αν το θεωρει απαραιτητο...
Τα ορια εμπορου και χρηστη δεν ειναι παντα σαφη. Πολλοι απο αυτους που κανουν χρηση, πουλανε κιολας. Επισης που θα το βρει ο χρηστης αν δεν το αγορασει απο καπου? Οπως κ να χει απλα εκφραζεις την κυριαρχη ηθικη επι του θεματους η οποια μεσες ακρες λεει "θανατος/φυλακη στους εμπορους".
Τη συνδεση με ψυχιατρους την εκανα γιατι και αυτοι ψυχοτροπα γραφουν, καποια απο τα οποια μαλιστα ειναι ναρκωτικα με την ακριβη ορισμο της λεξης (βλεπε ταβορ, λεξοτανιλ, γενικοτερα βενζοδιαζεπινες κλπ)
Διαχωρισμος των ουσιων ΤΩΡΑ και να σταματησουμε να τα τσουβαλιαζουμε ολα ως "ναρκωτικα"
Θανατους σε οσους πουλανε ουισκυ
τα φαρμακα που ειναι ισχυρα και μπορουν να χρησιμοποιηθουν σαν ναρκωτικα, γιαυτον ακριβως τον λογο δινονται μονο με συνταγη (νομιμα).
οταν ομως δινονται σαν φαρμακα, δινονται για την καλυτερη ποιοτητα ζωης ενος ασθενη.
αν εσυ εχεις καλυτερες λυσεις για παθησεις οπως οι ψυχωσεις και πολλες πολλες αλλες, οριστε πεδιον δοξης λαμπρον. δωσε τα φωτα σου στην επιστημη, να γλυτωσουμε απο τα φαρμακα.
το να τσουβαλιαζεις θεραπειες που δινουν σε ασθενεις μια ικανοποιητικη ζωη , ετσι για να πεις κατι, δεν βλεπω τι προσφερει...
οχι χρυσε μου, τα ορια εμπορου- χρηστη δεν ειναι καθολου ασαφη.
οι ΕΜΠΟΡΟΙ δεν κανουν χρηση (συνηθως), κανουν περιουσιες. οι χρηστες διακινουν μικροποσοτητες για την δοση τους μονο. εγω μιλαω για τους εμπορους που διακινουν ποσοτητες εν ψυχρω για να πλουτισουν.
και βεβαια υπαρχει λυση, αλλα δεν συμφερει τους εμπορους και οσους τους καλυπτουν.
νομιμη η χρηση με χορηγηση σε νοσοκομεια απο γιατρους σε τιμες φαρμακου, απαγορευμενο το εμποριο με ποινες εξοντωτικες.
απλα τα πραγματα.
το ουισκι ενας μη αλκοολικος ενηλικας, μπορει να το πιει χωρις κανενα προβλημα, την ηρωινη, οχι. το ενα ποτηρι κρασι την ημερα μαλιστα σε μη αλκοολικο, κανει καλο στην καρδια και αλλου.
και η ζαχαρη σκοτωνει εναν διαβητικο. να βγαλουμε εκτος νομου τα ζαχαροπλαστεια?