Καλησπέρααα!! Εγώ καλά, μαζεύω τα κομμάτια μου πριν λίγο γύρισα από το τζιμ πονάει κ η κοιλιά μου τώρα λόγω περιόδου, αλλά το παλεύω!! Διατροφικά πολύ καλά μπορώ να πω σήμερα!!
Printable View
Καλησπέρααα!! Εγώ καλά, μαζεύω τα κομμάτια μου πριν λίγο γύρισα από το τζιμ πονάει κ η κοιλιά μου τώρα λόγω περιόδου, αλλά το παλεύω!! Διατροφικά πολύ καλά μπορώ να πω σήμερα!!
Μπηκα να πω την καλημερα μου, μετα απο καμποσο καιρο παλι... αλλα δεν σας ξεχναω...
Καλη συνεχεια στα γνωστα κοριτσοπουλα και καλη αρχη στις καινουργιες!
Για την ιστορια τα νεα μου: οπως σας ειχα πει ειχα μια μεγαλη περιπετεια με το εντερο μου αλλα σιγα σιγα φαινεται οτι ξεπεραστηκε εχω ενταξει ολες τις τροφες σχεδον (αλκοολ ακομα οχι αλλα σταδιακα εχουν μπει ολα τα αλλα καλουδια, φρουτα, βρωμη, μαυρο ψωμι, λαχανικα κανω παρτυ λεμεεεεεε!!!! και βεβαιως οπως καταλαβαινεται μετα απο πολυ καιρο αποχης απο ολα τα απαγορευμενα οπως γλυκα του δωσα και καταλαβε!!! επεστρεψα αισιος στα 62 κιλακια μου :) μα το ευχαριστηθηκα τοσοοοο πολυυυυ δεν με νοιαζουν καθολου τα 4 κιλα που πηρα και ειναι η πρωτη φορα που το λεω οτι δεν θελω να χασω τιποτα, ψευτης η ζυγαρια κοριτσια μεγαλος και ο δεικτης μαζας σωματος υποτιθετε επρεπε για το υψος μου να ειμαι 55-58, ε στα 58 και μετα απο τοση ταλαιπωρια στην υγεια μου εδειχνα ληψανο με ανθρωπο εντος. Μαλλον το 62 -64 πρεπει να ειναι το ιδανικο μου, διοτι δειχνω και νιωθω ανθρωπος με τα μαγουλακια μου τα ροδαλα, με πλευρακια να μην πετανε με το χρωμα μου το κοκκινη της φραουλας και οχι το εκρου του νεκρου!!!!
Δωρο συνταγη γιατι εχω κεφια, πινκακι κανε την θα με θυμηθεις:
1 φλ τζαγιου πιτουρο βρωμης ή βρωμη ψιλοκομμενη
1 μπανανα λιωμενη
1 αυγο και ενα ασπραδι
1.5 κουταλακι μπεκιν παντερ
1/2 φλ μελι ή στεβια κατα βουληση
2 κουταλιες γιαουρτι στραγγυστο 2%
κανελα βανιλια 1 κ.σουπας κακαο αγλυκο
1 χουφτα μεγαλη και γεματη (περιπου μισο φλυτζανι) καρυδια
2 κ.σ σταφιδες
Τα χτυπαμε ολα μαζι, αν δουμε οτι ειναι πολυ νερουλο το μειγμα μας προσθετουμε λιγη βρωμη ή αλευρι ολικης ακομα, τα βαζουμε σε φορμα με αντικολητικο χαρτι και ψηνουμε σε φουρνο προθερμασμενο 40-45 λεπτα στους 180
Βγαζει περιπου 5-6 φετες κεικ! Νοστιμο, χωρις κακα λιπαρα, ιδανικο για πρωινο ή απογευματινο, θερμιδικα δεν ειναι αθωο αλλα 1 φετα με ενα ποτηρι γαλα ειναι πληρες γευμα :)
Πολλα φιλια σε ολες!
Ώπα!
Το βιονικό μου μάτι εντόπισε μια συνταγή που υποψιάζομαι ότι θα είναι σούπερ!
Nowwhat ευχαριστούμε!
Καλησπέρα στην παρέα σας κορίτσια!
Καλησπέραααα!!!
Ναου μου χαίρομαι πολύ που διαβάζω τα ευχάριστα νέα σου!! Και χαίρομαι ακόμα περισσότερο που έχεις εκτιμήσει τόσο όμορφα τη σχέση βάρους-υγείας. Έχεις ένα πολύ όμορφο σκεπτικό, φιλιά!!!
Καλησπέρα κορίτσια! Που έχετε χαθεί όλες? Λοιπόν τα νέα μου... Μετά από 2 βδομάδες υπεροχής διατροφής με τρίωρα και τριάδες.. Έχασα αλλά 2.5 περίπου κιλά! Δεν ένιωσα καθόλου πείνα και έφαγα και τα γλυκάκια μου! Υπερφαγικο ούτε ένα! Ξέφυγα κάνα δυο βραδια αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα! Είμαι πολύ ευχαριστημενη από τον εαυτό μου αλλά περισσότερο χαίρομαι που αρχίζω να ξεπερνω οριστικά το συναισθηματικο φαγητό! ;)
Hellooo!! Εγώ εδώ τριγύρω είμαι αλλά επειδή δεν έχει κίνηση δε γράφω κ εγώ!!
Συγχαρητήριαααα Μιτσάκι για τα όμορφα αποτελέσματά σου μα κυρίως για τον όμορφο τρόπο που τ αντιμετωπίζεις! Συνέχισε έτσι δυναμικά! :)
Σε ευχαριστώ Pink! Το λέω και θα το ξαναπώ... Μόνο μέσα από αυτή τη διατροφή μπορεί κανείς να δώσει λύσεις στο πρόβλημα της βουλιμίας και των υπερφαγικων! Μακρυά από στερητικες δίαιτες! ΜΑΚΡΥΑΑΑ! Εσύ πως τα πας? Έτοιμη για την παραλία;
'Ετσι ακριβώς είναι Μιτσακι μου! Και εγώ παλιότερα σαν πιο μικρή και χωρίς πολλές γνώσεις παρασυρόμουνα από εντυπωσιακούς τίτλους του στυλ "χάστε 10 κιλά σε μια βδομάδα". Πόσο μακριά νυχτωμένοι μπορεί να είμαστε σκέφτομαι τώρα. Γιατί υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι κατά τ' άλλα νοήμονες που πιάνονται από τέτοιου είδους υποσχέσεις.
Εγώ έχει 2-3 μέρες που επανήλθα κ μείωσα κ λίγο τις ποσότητες. Για κανά δυο βδομάδες είχα ψιλοξεφύγει, όχι υπερβολές απλά έφαγα το κατιτίς μου παραπάνω. Όσο για την παραλία άστο είναι πικρό θέμα. Είναι κόμπλεξ χρόνων αυτό κ δεν ξέρω πότε θα φύγει. Αν κ ομολογώ ότι φέτος βγήκα με κάπως περισσότερη άνεση κ αυτοπεποίθηση λόγω γυμναστικής. :)
Χμμμ σε καταλαβαίνω γιατί μια απ τα ίδια είμαι και γω... Από έφηβη ακόμα ντρεπόμουν! Για σένα όμως είμαι σίγουρη ότι με τόση γυμναστική θα χεις χτίσει κορμαρα! Μη μασάς! Και άμα μαυρισεις και λίγο θα κρυφτεί κάθε ατέλεια! :roll: Όσο αφορά αυτό που είπες δυστυχώς η δίαιτα έχει γίνει ολόκληρη βιομηχανία και για μένα πλέον ένα απλό πτυχίο διαιτολογιας δεν λέει κάτι.. Αν δεν είχα παλέψει με τη βουλιμία θα συνέχισα να τους εμπιστεύομαι, αλλά η αντιμετώπιση της απαιτεί μεγαλύτερη ειδίκευση την οποία την έχουν λίγοι διατροφολογοι!!!
χαχαχα δυστυχώς παρά την τόση γυμναστική είμαι πολύ μακριά από αυτό που λες κορμάρα...δεν πτοούμαι όμως γιατί χωρίς αυτήν τα πράγματα θα ήταν χειρότερα. Βλέπεις η απώλεια 30+ κιλών δε γίνεται να μην αφήσει τα σημάδια της πάνω μας, πρέπει να χεις τρομερή ποιότητα δέρματος για να μη γίνει, σίγουρα όμως λόγω της γυμναστικής έχω μεγάλη διαφορά από πέρσι μπορώ να πω. Λογικά αν συνεχίσω έτσι το επόμενο καλοκαίρι θα 'μαι κομπλε!! :)
Φέτες θα είσαι...! Το πιστεύω! Θα σαρώσει!
χαχαχαχα θενξ Μιτσακι!!! Μακάρι!!! Θα βγούμε μαζί στη παραλία να σκάσουν όλοι από το πόσο θα ακτινοβολούμε :P
Στο γυμναστήριο που δουλεύω, άκουσα τη διαιτολόγο-γυμνάστρια (έχει και τα 2 πτυχία) να συμβουλεύει ένα ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ κοριτσάκι να κάνει την ίδια διατροφή μ'αυτή. Δηλαδή ;;; Από δευτέρα μέχρι παρασκευή πράσινο τσάι, μαρούλι χωρίς λαδοξιδολεμονοαλάτια και 5 βραστά αυγά τη μέρα, και το σκ να τρώει ότι θέλει αλλά συνολικά όσα φάει να μην ξεπερνούν τα 500γρ/μέρα.Quote:
Originally posted by Mitsaki
Χμμμ σε καταλαβαίνω γιατί μια απ τα ίδια είμαι και γω... Από έφηβη ακόμα ντρεπόμουν! Για σένα όμως είμαι σίγουρη ότι με τόση γυμναστική θα χεις χτίσει κορμαρα! Μη μασάς! Και άμα μαυρισεις και λίγο θα κρυφτεί κάθε ατέλεια! :roll: Όσο αφορά αυτό που είπες δυστυχώς η δίαιτα έχει γίνει ολόκληρη βιομηχανία και για μένα πλέον ένα απλό πτυχίο διαιτολογιας δεν λέει κάτι.. Αν δεν είχα παλέψει με τη βουλιμία θα συνέχισα να τους εμπιστεύομαι, αλλά η αντιμετώπιση της απαιτεί μεγαλύτερη ειδίκευση την οποία την έχουν λίγοι διατροφολογοι!!!
Δεν πα νά'χεις σήμερα 150 πτυχία ;; Αν είσαι μ@λ@... δεν αλλάζει, είτε είσαι ''αμόρφωτος'' είτε διδάκτωρ...!!!
Και καλημέρα σας !! Τι κάνουν οι ομορφιές ;;; Πολύ συνωστισμό βλέπω στο φόρουμ και ανησυχώ... :tumble:
Καλημέρααααα!!!
Το να ακούς τέτοιες "συμβουλές" από κάποιον που δεν είναι ο τομέας και απλά λέει αυτά που πιστεύει ότι είναι σωστά λες άντε τόσα ξέρει τόσα λέει αλλά το να τ' ακούς από το στόμα επαγγελματία που το έχει σπουδάσει είναι απλά εξοργιστικό. Κάτι τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν κ καταστραφήκαμε μια ώρα αρχύτερα γιατί αν από μικρά παιδιά που εγώ προσωπικά αντιμετώπιζα πρόβλημα με το βάρος μου υπήρχε κάποιος σωστός επιστήμονας να μας καθοδηγήσει ίσως τα πράγματα να μην έφταναν σε τέτοιο σημείο.
Φίλες μου καλησπέρα! Τα νέα μου δεν είναι καλά... Ενώ έκανα μια καλή προσπάθεια έπεσα με τα μούτρα στο φαγητό! Εδώ και 10 μέρες τρώω τον αμπακο... Κάθε βράδυ υπερφαγικα μέχρι σκασμου... Το αποτέλεσμα μεγάλη απογοήτευση και 5 κιλά πάνω! :-( Με έχουν εξαντλησει αυτά τα πισωγύρισματα αλλά δεν θέλω να τα παρατήσω! Θέλω το καλύτερο για τον εαυτό μου αλλά δεν το αφήνω να έρθει. . Μόνη μου αυτοκαταστρεφομαι!