σκατα.....
Printable View
σκατα.....
κι εγω σκατα βαριεμαι που ζω!!!
Καλα αν και κανει λιγο νυστα!!!
στο κοσμο μου
Ξύπνησα πριν λίγο κι έχω ταχυκαρδία και τρέμω...δεν ξέρω γιατί...
Αναστατωμένη από την καταιγίδα και τα μπουμπουνητά... :(
ωχ!!! θα εκραγει η κοιλια μου απο το πρηξιμο κ τους κολικους!!! κ λογικο να εχω τα νευρα μου κ να ειμαι στη τσιτα!
αλλα..... ειμαι καλα!!!
ελα κυκνακι μου καλο!!! ειμαστε Κ Α Λ Α!!!!
Οντως , θα περασει κ αυτο . Καλα κανεις κ δεν παιρνεις φαρμακα , hapydays , εγω εχω εθιστει στο ζαναξ , χαρη στον πρωην γιατρο μου ( συνταξιοδοτηθηκε ) θα τον καρυδωνα με μεγαλη μου χαρα , αλλα με την επιμονη , παντα κερδιζεις , αρκει να το πιστευεις ( το γραφω , για να το βλεπω κ εγω !!!! ) .
μειωση σιγα σιγα κ θα τα καταφερεις!!! επιμονη κ υπομονη θελει... κ γω δεν περιμενα ποτε πως θα καταφερω να τα κοψω γι αυτο πλεον δν θελω να παιρνω φαρμακα.... 2 χρονια εκανα μειωση στη μειωση ωσπου τα καταφερα κ πιστεψε με δν ειμαι καθολου πεισματαρα! ενα τεταρτο τη βδομαδα να μειωνεις κ λιγοτερο ακομα καποια στιγμη θα φανει η διαφορα! εκτος βεβαια αν ο νεος σου γιατρος πιστευει οτι τα χρειαζεσαι...
βρεχει κ μπουμπουνιζει? βαλε χαλαρωτικα τραγουδακια κ ακουστικα στα αυτια ή να σου δωσω μια αλλη ιδεα??? κατσε στο παραθυρο για να βλεπεις εξω κ οταν εισαι ετοιμη βγαλε κ τα ακουστικα.... αντιμετωπισε το! δεν εχει τη δυναμη να σου κανει κακο! δεν μπορει καν να σε αγγιξει!!!