Το στομάχι πως πάει;
Printable View
Το στομάχι πως πάει;
Αυριο θα είναι καλυτερα
Θέλετε να γελάσετε με τη ψυχή σας; ετοιμαζω τα κεφτεδακια μου τρωω τα 8 απο τα 10,λεω κάτι δε παει καλα.. Αλλα νομιζω οτι ηταν αναμικτος με χοιρινο που δε τρωω.. Παω να δω ημερομηνία ληξης και εχει ληξει απο το 2018.ΑΠΟ ΤΟ 2018..Παει παιδια με χάνετε... Τα λεμε στον αλλον κοσμο συντομα!!
Εγώ είχα φάει κάποτε κάτι πίτες για σουβλάκια οι οποίες είχαν βγάλει μούχλα. Τις έφαγα γιατί λυπήθηκα να τις πετάξω....άμα αναλογιστείς ότι ο τύπος στην καντίνα δεν έχει πλύνει τα χέρια του μετά το κατούρημα, και ότι στα μακ ένας θεός ξέρει τι βάζουν μέσα...το να φας ληγμένο φαγητό δεν είναι κάτι....
Καλα στην καταψυξη δε παθαινει κατι, ολα τα κακα ερχονται μετα το ξεπαγωμα και μετα το μαγειρεμα. Σημερα που θα βρεχει το βραδυ.. σκεφτείτε ενα καλο thread να ανοιξουμε να γινει πολεμος :)
"Η ψυχολογία μας ανα ηλικία" ?
"Η ψυχολογία μας ανα χώρα"? (εδω θα θελει βοηθεια απο ανθρωπους εξωτερικου)
"Η καλυτερη (ψυχολογικά) μέρα της ζωής μου" ?
.
.
.
προτεινετε...
Το έχουμε βγάλει μια φορα με λουράκι...
https://www.linkpicture.com/q/IMG_20...4313_178_1.jpg
σκεφτομαι οτι ειμαι μονος και οτι χρειαζομαι συνροφο
Πλάκα κάνεις , τι πρωτοτυπίες είναι αυτές? Μήπως γαβγίζει κιόλας? [emoji39]
Παίζουν όμορφα ή θα έχουμε γατομαχιες, θα το πω στον κολλητό νομίζω δεν τον βγαζει ποτέ βόλτα, μόνο μπαλκόνι.
Ε τι τα θες τα φάρμακα τότε , ζωαρα ρε, με boyfriend και γατουλες άντε μια καλή ταινία, άγχος 0 ;) ...και κάνα κεφτεδάκι...
Έχει ταινιούλα απόψε το μενού Νοσηρή?
Άρχισε να βρέχει!
Ριξαν κροτιδες και βουιζουν τ αυτια μου.
Εδώ βρέχει. Πολύ ωραία. Αφού ταισαμε κοτόπουλο τις 6 γατούλες που μαζεύτηκαν κάτω από το μπαλκόνι, ώρα να απολαύσουμε βροχή και να γράψουμε στο το σκέφτεστε, .... τι?
Σκέφτομαι ότι είμαστε τυχεροί που ζούμε σε μια ειρηνική χώρα με ασφάλεια , έχουμε φαι ρεύμα νερό, ζέστη, φαρμακα, και εύχομαι μια μέρα ο Θεός με το Μέγα έλεος Του να Πει, ελάτε όλοι πάνω, στην αφθαρσία όπου ο πόνος και η στεναχώρια δεν έχει θέση, να αδειάσει η γη και ο Άδης :)
Εγω σκεφτομαι οτι ενω κοιμήθηκα σα ζωο το απόγευμα παλι Νυσταζω...νομίζω δε χορταινω ποτε ύπνο με τα χαπια
την ειδα στο ονειρο μου. ηταν τοσο αληθινο. κοιμομουν ανασκελα και μπηκε στην αγκαλια μου τοσο τρυφερα και μου εδωσε ενα τρυφερο φιλι και ξυπνησα δυστυχως.
Kαλησπέρες!