Σκέφτομαι ποιος άραγε θα πάει στη συναυλία του Σωκράτη απόψε...
Printable View
Σκέφτομαι ποιος άραγε θα πάει στη συναυλία του Σωκράτη απόψε...
Μισω τις ατελειωτες ωρες που καθομαι μονη μου..Χιλιαδες ωρες, παντα μετα τα 18. Για να ειμαι με παρεα πρεπει να βγαινω εξω..αλλα και εξω βαρετα..
Μοναξια και βαρεμαρα....και καμια μα καμια αλλαγη οπως παντα αλλωστε ;)
................Υπαρχουν ανθρωποι που ζουν μοναχοι....
Αχ βρε Αλκμηνη,εβαλα να το ακουσω, τι μου θυμισες....
Υπεροχο και αντιπροσωπευτικο!
Σκέφτομαι ότι ώρες, ώρες με πιάνει απελπισία ,αλλά ευτυχώς η διάρκεια της είναι πολύ μικρή και δεν με επιρρεαζει τόσο... Το καλό είναι ότι κυριαρχεί η αισιοδοξία και δε με έχει πάρει απο κάτω.
Σκεφτομαι οτι ηρθε ο καιρος να κανω καποιες αλλαγες στη ζωη μου .
Μια πολυ πολυ ομορφη μερα σε ολους!!
Καλησπέρααααααα :)
Καλησπερα Θεσσαλονικη !!!!
Άμεση ανάγκη για ομπρέλες αυτή τη στιγμή στην ΕΤ3 στην Λεωφορο Στρατου-όσοι μπορείτε πάτε με ομπρέλες εκεί υπάρχει άμεση ανάγκη περισσότερα εδωhttp://lewforeio31.blogspot.gr/
την αγαπωωω πολυυυυ
Σκέφτομαι ότι αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σ' ένα τέλμα...και φοβάμαι ότι έτσι όπως άρχισε θα συνεχίσει...
οχι. η Πηνελοπη Μπουμπουλίνα ειναι η γυναικα οδηγος του λεωφορείου 31 και εργαζεται επισης και για την ισοτητα των δυο φυλων και αναπτυσει κοινωνικη δραση. παλια ηταν μεταφραστρια του Μαλεζανι στον ΠΑΟ.
οσον αφορα την γατα τελικα δεν θα μπορεσω δυστυχως, εχει γεμισει ο φακελος με τα πμ, οταν μπορεσω θα αδειασω
οκ Γιάννη μου δε πειράζει... Ναι ξέρω από το blog πια είναι η Πηνελόπη :)
Πάντως αγαπάς και αυτό είναι πολύ ωραίο...!!!!!!!!!!
...ότι θέλω να φωνάξω.
Μπας και υπαρχει κανενας λογιστης εδω να ρωτησω κατι?????? Ξερω ασχολειται με αυτα η Joann αλλα δε λαμβανει πρσωπικα μηνυματα!!
τοτε πες δημοσια τι σπιτια και τι εισοδημα εχεις και θα σε βοηθησουμε
οταν καποιος εχει γενεθλια και ειναι αντρας και εισαι και εσυ αντρας δεν κανει να τον φιλησεις στο μαγουλο;;;
σκεφτομαι οτι επρεπε να παω για ηθοποιος τελικα, τωρα θα εκανα καριερα στο Χολυγουντ. σκεφτομαι επισης και τους καημενους τους ελληνες ηθοποιους τι τραβανε, δε βρισκουν δουλεια και θα αναγκαστουν σε λιγο να μαθουν τουρκικα κι αλβανικα.
Λίλιουμ καλη μου, στείλε μου μήνυμα κι αν μπορώ θα σε βοηθήσω
σκεφτομαι να κανω μπιφτεκια για μεσημερι :)
Μου κανει εντυπωση καποιο θεμα αυτες τις μερες, αυτο που επιζητα το μελος που το ανοιξε ειναι να του/της χαηδέψουμε τ' αυτια. Εμμεσως πλην σαφως επιζητα να συμφωνησουμε μαζι του ότι εχει δίκιο και να επαυξησουμε τα όσα λέει και καποια απο τα μελη ανταποκριθηκαν ισως και περαν του δεοντος. Κι ουτε συζητηση να γραψει κανεις κατι αλλιωτικο έστω κι αν αυτο εχει βάση. Δε θα δυσκολευτειτε να το βρειτε. Μιλω χαριτολογώντας, μην ανησυχειτε, όπως και το τελευταιο μου μηνυμα στο θεμα.
γιατι οι περισσοτεροι αντρες ειναι τοσο εγωκεντρικοι...
Kαλησπέραααααα :)
Σκέφτομαι ότι παραλίγο να μην προλάβω να γιορτάσω τα γενέθλια μου φέτος...
Έφτασα Θεσσαλονίκη χθες το βράδυ και σκέφτομαι πως είναι τόσο όμορφα να επιστρέφεις σε μια πόλη που πραγματικά αγαπάς αλλά και να βλέπεις αγαπημένους φίλους.
Το απόγευμα στις 7 στον Λευκό πύργο στο Pride μήπως και καταλάβει πια ο κόσμος πως το διαφορετικό δεν σημαίνει αρρώστια, ανωμαλία, κτλ κτλ. Είμαστε όλοι ίσοι και ας είμαστε διαφορετικοί. Και εύχομαι μια μέρα όπως βάφτισα το παιδί της κουμπάρας μου ...να την ''παντρέψω'' κιόλας με την καλή της μια μέρα και είμαι στους κουμπάρους-μάρτυρες στο δημαρχείο ή έστω σε ένα συμβολαιογραφικό γραφείο που θα υπογράφουν το σύμφωνο συμβίωσης μετά από 8 χρόνια σχέσης. Μακάρι οι πολιτεία να δει τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων στην ζωή...
και πόσο όμορφο είναι να ξαναμπαίνεις μετά από πολλά χρόνια στο λεωφορείο 31 Βούλγαρη-ΚΤΕΛ. Είναι μοναδικό το συναίσθημα. Δυστυχώς η Πηνελόπη νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ μετά από επίθεση με πέτρες που δέχτηκε το λεωφορείο από διαδηλωτές και έτσι δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί.
Καλησπέεερεεεςςς :)
σκεφτομαι τι μπορει να εχουν παθει οι γυναικες σε τουτη τη χωρα. μιλαμε ορισμενες φορες αγγιζουν τα ορια της παρανοιας. το βλεπουμε κι απο θεματα που γινονται εδω μεσα, ειναι λες και μισουν τη φυση τους και το σεξ. ακομα κι αν θελουν να κανουν παιδι, προτιμουν να πανε σε τραπεζα σπερματος, παρα να κατσουν σε καποιον αντρα. ποσο φυσιολογικο ειναι κατι τετοιο ?
Σκέφτομαι πως ο κόσμος είναι τόσο όμορφος παρά τις διαφορές του. και όπως είπε ο αγαπημένος μου Πάτερ και καλός μου φίλος σήμερα το πρωί στην εκκλησία ''αγαπάτε αλλήλους από όπου και αν προέρχονται, βοηθάτε αλλήλους σε ότι και αν πιστεύουν... Είμαστε όλοι πλάσματα του θεού και μας αγαπά εξίσου...'' Γιατί ναι υπάρχουν και παπάδες που ασκούν λειτούργημα λίγοι αλλά υπάρχουν....
gianni 94 μπήκα σήμερα το πρωί στο 31 !!!!!!!!!!! Αλλά επειδή είχα τον καλό μου μαζί δε βρήκα καινούργιο έρωτα (όχι ότι ψάχνω) κατά τα αλλά μαγεία το 31 !!!!
και κάτι τελευταίο .... Η ομοφυλοφιλία υπάρχει σε όλα τα είδη των θηλαστικών.....Η ομοφοβία μόνο σε ένα, το ανθρώπινο...
σκεφτομαι: να παμε στο σπιτι των κουμπαρων μας στο βουνο που χει δροσά, η να παμε χαλκιδικη να κανουμε κανενα μπανιο?