Εγω δυο εβδομαδες εχω κολλησει, κ με δειχνει και 400 γραμμάρια πανω..βέβαια εχω θεμα με την τουαλέτα! Ισως αυτο φταίει..
Printable View
Εγω δυο εβδομαδες εχω κολλησει, κ με δειχνει και 400 γραμμάρια πανω..βέβαια εχω θεμα με την τουαλέτα! Ισως αυτο φταίει..
ζύγισμα τρίτης 18/8
βάρος 81.100, πόντοι 6 εκ,μείον!!! άλλο 1μιση κιλό κάτω!
καλημέρα σε όλους!!!!:saint2:
υγ.ελένη και γω ήμουν σταθερή για τρεις εβδομάδες περίπου και μετά τσουπ! πήρα την κατηφόρα πάλι! υπομονή και πολύ νερό!
ελσα μπράβο!!
ελένη και μαντζουράνα ευχαριστώ για τα λόγια σας:love: to be honest ούτε απελπίστηκα ούτε στεναγχωρήθηκα ή κάτι. αντίθετα όπως είπες μανταζουράνα μου, το ευχαριστήθηκα κιόλας!
ελένη ίσως και να κόλλησες με τόσο χαμηλές θερμίδες που έχεις. δεν στο λέω για να απελπιστείς ή να φοβηθείς. αλλά είναι ένα ενδεχόμενο. δώσε κανα-δυο βδομάδες χρόνο να δεις πως θα κινηθεί η ζυγαριά. αν κατέβει, καλώς
αν δεν κατέβει όμως μην μου απελπιστείς! κάνε ένα 7ήμερο διάλλειμα και ξεκίνα σιγά σιγά να αυξάνεις θερμίδες.
αυτά βέβαια όλα υποθετικά είναι, η ζυγαριά σου θα σου δείξει τον δρόμο.
καλώς ήρθατε οι καινούριες :tumble:
Μέ εδειξε μείον 900 γραμμάρια αυτήν την εβδομάδα και χάρηκα πολύ!! Είμαι 98 ακριβώς και το πρωί και τώρα, αρχίζω να απομακρύνομαι από τα 100 κιλά ...
Μπράβο Ελένη! Άντε και στα δικά μας :lol:
Ευχαριστώ πολύ Ελίζα μου!
αρχικο βαρος 92,3κ. μετα απο 8 μερες 91,6κ. μικρη απωλεια αλλα παντα στην αρχη ο μεταβολισμος μου αργει να παρει μπρος! αυτες τις μερες εφαγα υγιεινα, μπορω να πω οτι δν πεινασα σχεδον καθολου αλλα μου ελειψε πολυ η ζαχαρη. συνεχιζουμε ομως γιατι ουδεις αναντικαταστατος (ουτε κ η ζαχαρη) οταν εχουμε εναν στοχο που τοοοοσο επιθυμουμε!
Μπράβο Ιόλη μου! Εγώ ζυγίστηκα σήμερα και ήμουν 97,2 αυτό σημαίνει ότι σε μια εβδομάδα έχασα 1,900, είχα κάποιες στενοχώριες και δεν κατέβαινε μπουκιά. Τώρα προσπαθώ παρά το ότι η στενοχώρια παραμένει, να τρώω κάπως πιο σωστά.
ουαου! τετοια καλη απωλεια ελπιζω να απαλυνει τη στεναχωρια σου. ευχομαι συντομα κεφατη κ δυνατη! μπραβο :tumble:
Μακάρι! Ευχαριστώ πολύ πάντως!
Κοκκινό αν μπορείς στείλε μου pm, είμαι άσχετη..
ζυγίστηκα σήμερα επειδή αύριο μπορεί να μην προλάβω το πρωί.
90.8!! έχασα σχεδόν όσα πήρα. και το αστείο είναι πως τα έχασα ενώ δεν έκανα ούτε διατροφή (σαβούριαζα:love: αλλά με μέτρο!) ούτε γυμναστική(καθόλου λέμε). i rock XD /ψώνιο mode off
βέβαια, αν και το είπα και την προηγούμενη βδομάδα και δεν το τήρησα :P, αύριο καθαρή διατροφή και άσκηση~
α, και το 8 δεν έχω μεγάλη καήλα να το δω πλέον. το φλερτάρω πάρα πολύ, και ξέρω μέσα στην βδομάδα θα το δω σίγουρα (ψιιιιι, μα τέτοια αυτοπεποίθηση????) και δεν με συγκινεί. αλλά με έχει πιάσει καήλα να δω το 7XD
βιάζομαι?? i hope not. XD. γτ θα πάρει κανά 5μηνο για να το δω. καλό μου κουράγιο~
και καλά κουράγια σε όλες~
Μπραβο sora! Καλη συνεχεια λοιπον!
90.0. Άτιμη ζυγαριά δεν με συμπαθείς καθόλου. δεν μπορούσες να δείξεις 89,9???
η χαρά είναι απερίγραπτη, νιώθω λες και το έχω δει το 8. καλώς εχόντων των πραγμάτων θα φτιάξω μπανεράκι με 8 τέλος του μήνα ~
7 σου έρχομαι:smilegrin:
ελένη μου ευχαριστώ. καλή συνέχεια και σε σένα!
Sora σχεδόν το είδες! Μπράβο για ακόμα μια φορά, αυτήν την φορά είσαι πολύ συνειδητοποιημένη. Ισχύει το τίκερ, τώρα το πρόσεξα, ξεκίνησες από τα 105? Εκεί ξεκίνησα κ εγώ! Μου δίνεις θάρρος και δύναμη! Άντε να δω και εγώ το 8, αλλά έχω καιρό ακόμα... Σίγουρα 2 μήνες, δεν πειράζει, δεν βιαζόμαστε! Συνεχίζουμε!