-
Καλησπέρα κι από μένα,
Σουσου ευχαριστώ για την υπενθύμιση του τόπικ...
Σήμερα πάλι κακή προετοιμασία, αλλά θα τα πω για να μην τα ξανακάνω
πρωινό γιοκ
12.00 ένα ενεργειακό ποτο
13.00 μπαγκέτα ολικής με γαλοπούλα ντομάτα μαρούλι κασέρι
18.00 2 μπριόζ γεμιστά και μια σοκολάτα μπαρα
21.00 μισό πιάτο μακαρόνια με κιμά λίγο ρυζόγαλο και 6 μικρά σύκα
Πινκ απόψε θα ετοιμάσω τα ταπεράκια μου. Έχεις δίκιο δεν υπάρχει πια κανένας λόγος να το καθυστερώ...
Παρ' όλα τα παραστρατήματα και τις πτώσεις σε όλη μου τη ζωή πρώτη φορά νιώθω τόσο ψύχραιμα γύρω από το φαγητό... Σα να ξέρω πως τώρα θα βρω τον τρόπο να το λύσω το θέμα μου... Και πώς όλα θα πάνε καλά...
Και για αυτό σας ευχαριστώ
-
Μπραβο Μαρουλ είσαι στο σωστό δρόμο!! Όσο για τις αθλοπαιδειες σου νομιζω ότι έχεις βάλει σε ένα καλούπι τον εαυτό σου κ τον προδικάζεις. Τι θα πει δεν εχεις ταλεντο; ή δεν το χεις γενικά κλπ. Να πω ότι είχες βάλει σαν στοχο να γινεις διασημη χορευτρια να πω εκει ναι θελει να χεις κ κάποιο ταλέντο ή συγχρονισμό αν κ πάλι το κυριότερο είναι η εξάσκηση. Γι αυτό ξεκίνα να κάνεις ό,τι σ αρέσει ότι νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις ευχάριστα κ άσε τέτοιες σκέψεις κατά μέρους. Και εγώ ατσούμπαλη είμαι κάθε τρεις και λίγο με μελανιές γυρνάω σπίτι αλλά αυτό δε με αποτρέπει από το να αθληθώ. Νομίζω ότι πρέπει να γίνεις λίγο πιο "σκληρή" και να σταματήσεις να βρίσκεις εμπόδια που ουσιαστικά δεν υπάρχουν. Εδώ γυμνάζονται συστηματικά άτομα που έχουν αναπηρίες και τα καταφέρνουν θαυμάσια και δε μπορούμε εμείς;
Υ.Γ. αν θεωρείς ότι είμαι απότομη με συγχωρείς απλά υιοθετώ τον τόνο με τον οποίο θα μιλουσα σε μια φιλη μου!!
Καλό βράδυ κοριτσάκια!
-
σήμερα η ζυγαριά με έδειξε 87,3. έχω πάρει 10 κιλά από τότε που έκοψα το κάπνισμα ενώ ήμουν ήδη +10 από το φυσιολογικό bmi. :no:
-
Μη με πείτε κακιά (αλήθεια δεν είμαι :P ) αλλά μήπως είναι μια δικαιολογία η διακοπή καπνίσματος και η αύξηση κιλών; Γιατί μου φαίνεται δύσκολο να σου μειώνει τόσο την όρεξη ώστε να τρως για δέκα κιλά λιγότερο... Αν κάνω λάθος διορθώστε με γιατί μιλάω εκ του ασφαλούς σαν μην καπνίστρια. Όπως κ να εχει Σουσούκα έκανες κάτι πολύ καλό για τον οργανισμό σου γιατί είσαι κ πολύ μικρή ακόμα, οπότε να σαι περήφανη που το κατάφερες. Θα τις ξαναβρείς τις ισορροπίες σου!!
-
Το σημαντικό ειναι οτι κατάφερες κ απαλλαχτηκες απο το κάπνισμα..τα κιλάκια θα τα χασεις!! Ολοι θα τα χάσουμε!!
-
πινκ είσαι κακιά κάκιστη. ;)
α δεν το αναφέρω σαν δικαιολογία αλλά σαν γεγονός. κάποιος με φυσιολογική σχέση με το φαγητό και λιγότερη νευρικότητα και εμμονή να έχει διαρκώς κάτι στο στόμα του(μην σκεφτείτε σόκινκγ παρακαλώ) θα έβαζε μαξ 3 κιλά. αλλά ναι η διακοπή βοήθησε στο να βάλω κιλά που θα τα έβαζα ούτως ή άλλως απλά μακροχρόνια.
το +10 το έχω δει και σε άλλους να συμβαίνει. όπως επίσης έχω δει να τα χάνουν άμεσα με λίγη προσοχή που σε μένα δεν συμβαίνει αυτό γιατί ως τώρα δεν κατάφερα να ελέγξω καθόλου την διατροφή μου
-
Μαντάμ 10 κιλάκια ειναι, θα τα χασεις!! Δεν εισαι πολλα παραπανω.. Άλλωστε γενικα εχω καταλάβει οτι Πειθαρχείς!!
-
αχαχαχαχα!σε καλό σου eleni με έκανες κ γέλασα την δόλια. πειθαρχία is my middle name.
όχι δεν τα καταφέρνω να πειθαρχήσω αλλά και για να είμαι ειλικρινής δεν είναι για μένα αυτό το ζητούμενο. θα ήθελα να τρώω σωστά χωρίς να χρειάζεται να πειθαρχώ.
επίσης είναι +10 στα ήδη +10 οπότε είμαι +20 από το bmi 25 που είναι το όριο απλά υπερπήδησα από υπέρβαρη σε παχύσαρκη σε χρόνο dt.
σε ευχαριστώ όμως για την υποστήριξη.
-
Μαντάμ δηλαδη ησουν κ 67; Πριν ποσο καιρο;
-
67 ήμουν το 2011. από τότε ανέβαινα σταδιακά μέχρι και τα 80 σιγά σιγά αλλά έφτασα ξανά τα 72 πέρσι τον Νοέμβρη. κ τώρα στα μέγιστα 87 σε μόλις 7 μήνες. το κακό μου το κεφάλι με έφερε σε αυτό το χάλι. αν με συμπαθάς παρατηρώ ο,τι τρως πολύ λίγο. προσπάθησε να τρως πιο ισορροπημένα(να μην παραλείπεις γεύματα και καλά λιπαρά από το μενού σου) για να μην σε πιάσει μετά καμιά αδηφαγία. τότε δεν θα μπορείς να πειθαρχήσεις ούτε με μαστίγιο. φτου κακά κ μακρυά σου.
-
Συμφωνω, αλλα νομιζω οτι τις τελευταιες μερες τρωω καλυτερα. Δλδ τα χθεσινά μου πως σου φάνηκαν; Αρκετα δεν ειναι; Δες σε παρακαλω αν μπορεις. Ειμαι 97 κιλα, ύψος 1.72, 29 χρόνων.
-
Ελένη κ εγώ παρατηρώ ότι τρως λίγο γενικά!
Για να καταλάβετε τι θα πει φαΐ σας παραθέτω το χτεσινό μου μενού που δεν είναι κ από τα πιο ενδεικτικά μου τρώω παραπάνω γενικά. Σίγουρα αν δεν είχα καθημερινή άσκηση δε θα μπορούσα να τρώω τόσο χωρίς να βάλω αλλά κ πάλι. Πινκ, 63 κιλά, ύψος 1.60, ηλικία 25, λίπος 26% (άντε που 'ναι ο γαμπρός τα είπα όλα :P )
Πρωινό 11:00 (σηκώνομαι κ νωρίς πανάθεμά με): 50 γρ βρώμη ολικής (5-6 κ.σ. γεμάτες δηλ)+1 χούφτα αμύγδαλα+1 κ.γλ ινδοκάρυδο+ 1 ποτήρι και παραπάνω γάλα+1 μπανάνα (700-800 θερμίδες είναι μόνο το πρωινό μου)
13:00 1 χουφτα στραγάλια
15:00 1 μπολ μακαρόνια ολικής (250 γρ)+ πάρα πολλή σάλτσα κόκκινη με γαρίδες και λαχανικά+ σαλάτα ντομάτα/κρεμμύδι λάδι
18:00 1 μήλο πριν τη προπόνηση
21:00 1 σύκο
21:30 1 γαβάθα σαλάτα πράσινη με 45 γρ (2 φ. περιπου) κασέρι(5% λιπαρά)+3 παξιμαδάκια κριθαρένια+ σος με μέλι/ξύδι/λάδι/μουστάρδα
00:00 1 γιαούρτι 2%+ 2 σύκα
Αυτάααα :P Με αυτές τις ποσότητες χάνω περίπου 1 κιλό καθαρά λίπος το μήνα τ οποίο φαίνεται σαν 3-4 ζυγαριάς χωρίς να πεινάω όμως καθόλου
-
Όντως πολυ ωραια διατροφή, προσπαθω να την βελτιώσω σε σχεση με το προηγούμενο διαστημα!! Κ θελω να αρχίσω να ενημερώνομαι σχετικά με αυτο που λες pink, για απωλεια λίπους δηλαδη..
-
Καλά κ εμένα δεν είναι ακριβώς τριάδες/δυάδες γιατί πλέον έχω ξεφύγει από το στάδιο που η γλυκόζη μου κάνει νάζια κ αν μου κάνει μπορώ να με ελεγξω σε σχεδόν 100% ποσοστό, οπότε πλέον τρέφομαι ανάλογα με τις ανάγκες μου σε σχέση με τη γυμναστική.
Ελένη πάτα στο γκουκλ να δεις εικόνες τον όγκο που καταλαμβάνει 1 κιλό λίπους κ τον όγκο ενός κιλού μυ. Γενικά όσο χάνουμε γρήγορα ή από αφαγία χάνουμε από τους μυς κ υγρά. Μπορεί να φαίνεται στη ζυγαριά αλλά οπτικά καμιά απολύτως σχέση. Πάντα να στοχεύεις στο λίπος.
-
Ναι το ξερω, αλλα μου ειναι πολυ δύσκολο να εχω προγραμμα διατροφής, θελω καθε μερα να αυτοσχεδιάζω ως εναν βαθμό.. Προγραμμα πια δεν μπορω να τηρήσω. Αλλα μακάρι να έχανα λίπος, θα διαβάσω εκτενέστερα γιατι η διαφορα ειναι μεγαλη.