Printable View
Quote: Originally Posted by Γκαμόρα_ Ναι βρε, θα κάνει τα πάντα για να πάει μαζί σου χα χα χα ΚΛαίω. Χαιρομαι :D
Quote: Originally Posted by Marylou26 χαχαχχαχα δεν μιλάω για μένα αλανιάρη Τοτε τι σε ενδιαφερει με ποιες πηγαινω;
Quote: Originally Posted by axl100 Τοτε τι σε ενδιαφερει με ποιες πηγαινω; κουβέντα κάνουμε μην θίγεσαι .. τι ηλικίες κοιτάς ρώτησα όχι τι νούμερο βρακύ φοράς, εξάλλου εσύ το ξεκίνησες
Quote: Originally Posted by Marylou26 κουβέντα κάνουμε μην θίγεσαι .. τι ηλικίες κοιτάς ρώτησα όχι τι νούμερο βρακύ φοράς, εξάλλου εσύ το ξεκίνησες Νούμερο βρακί ποντάρω στο ΧL αφού όλη μέρα κάθεται στο φόρουμ, θα έχει κάνει μια κωλάρα σούπερ!
Quote: Originally Posted by Γκαμόρα_ Νούμερο βρακί ποντάρω στο ΧL αφού όλη μέρα κάθεται στο φόρουμ, θα έχει κάνει μια κωλάρα σούπερ! Σαν αυτες που τρως για 50κο 10 ωρες την μερα χιχιχι
Quote: Originally Posted by axl100 Σαν αυτες που τρως για 50κο 10 ωρες την μερα χιχιχι Μ΄αρέσει που το χαίρεσαι το σχόλιο και γράφεις "χιχιχι" ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Quote: Originally Posted by axl100 Χαιρομαι :D εσύ τι θα έκανες για μένα ?
Quote: Originally Posted by Γκαμόρα_ Μ΄αρέσει που το χαίρεσαι το σχόλιο και γράφεις "χιχιχι" ΧΑΧΑΧΑΧΑ Εννοειται οτι χαιρομαι, ειχα να γελασω καιρο.
Quote: Originally Posted by Marylou26 εσύ τι θα έκανες για μένα ? Δεν γελασες αποψε δλδ, τι αλλο θες να σου κανω;
Quote: Originally Posted by axl100 Δεν γελασες αποψε δλδ, τι αλλο θες να σου κανω; όχι κάνε με να γελάσω
Quote: Originally Posted by Joanna8 Καλό μήνα είπαμε; Δεν είπαμε! Κάποια μαγαζιά σήμερα έβαλαν τα χριστουγεννιάτικα. Τι να σχολιάσω τώρα σ' αυτό... Ένα what the fuck θα πω εγώ
Quote: Originally Posted by Marylou26 όχι κάνε με να γελάσω Ε λυπαμαι για σενα, πρεπει να το εχεις μεσα σου.
Quote: Originally Posted by axl100 Ε λυπαμαι για σενα, πρεπει να το εχεις μεσα σου. ε καλά άμα περιμένεις έτσι να ρίξεις κοπέλα πιάσε το αυγό και κούρευτο
Quote: Originally Posted by Marylou26 ε καλά άμα περιμένεις έτσι να ρίξεις κοπέλα πιάσε το αυγό και κούρευτο Πλακα μου κανεις; Δεν εχω ριξει κοπελα ποτέ μου.
Quote: Originally Posted by axl100 Πλακα μου κανεις; Δεν εχω ριξει κοπελα ποτέ μου. γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ .. κάνε εξάσκηση