εεεε ας μην βλεπουμε ολο τα ρηχα και τα βαθεια!!!!ας δουμε κ λιγο κεντρο! :p
Printable View
Σκεφτομαι οτι τα φοιτητικα τα χρονια δεν τα αλλαζω με τιποτα!!!!!!! :)
Έχει γυρίσματα η ζωή και παίρνω ότι αξίζω….κι εσύ παίρνεις τα @@ μου….τυχαίο;δεν νομίζω….
εγω το κλεψα ηδη! :p
κατσε βρε παιδι.
ακομα δεν μας ειδες.
δεν εχεις συμμετασχει σε κανενα θεμα, ουτε δικο σου, ουτε αλλου.
2 μηνυματα εχεις και στα 2 μας ρωτας για το τσατ.
για το τσατ γραφτηκες εδω?
αν ναι, να σε ενημερωσω οτι το τσατ δεν ειναι του ε-ψυ ,αλλα καποιων μελων του.
συνηθως μπαινουν μελη που ηδη τα λενε στο φορουμ, για να εχουν περισσοτερη επικοινωνια.
νομιζω παρελειψες το σταδιο της συμμετοχης στο φορουμ, πριν αρχισεις να αναζητας το τσατ...
πού να πάει, ΠΟΥ να πάει....
Μεθυσμένα ξωτικά.
Καλά μωρέ!! Δεν γράφω αλλά διαβάζω κατα καιρούς κ έπεσε το μάτι μου σε αυτό :-) Έλεγα να γράψω κάτι που με απασχολεί αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι μικρός ο κόσμος κ τα γραπτά μένουν..Ε μετά είδα σε ένα θέμα στο φόρουμ να λέει κάποιος τα λέγαμε στο τσατ κτλ κ έλεγα να έμπαινα εκεί για χαβαλέ.
Θεοφανία δεν είναι ότι με ενδιαφέρει το τσατ απλά είναι πιο άμεσο για αυτό.
H δουλειά, δουλεία.
Το ζουμί είναι αυτό.
Θέλω την αγάπη μιας γυναίκας χωρίς αγάπη δεν έχει νόημα η ζωή είναι πολύ άσχημη η μοναξιά να τους βλέπεις να έχουν όλοι σχέση και συ μόνος.
Ρε είναι πολύ άσχημα σας λέω οι γυναίκες έχουν από καμιά δεκαριά ηλίθιους να ασχολούνται μαζί τους και όσοι δεν έχουμε κοπέλα είμαστε καταδικασμένοι στο περιθώριο όπως γίνεται στο Πακιστάν αυτοί που δεν παντρεύονται από τα 18 τους θεωρούνται αντικοινωνικοί εκτός κοινωνίας μόνο που εδώ αυτό σημβαίνει με το σεξ πανάθεμα την βρομώ κοινωνία σας.