Quote:
Originally posted by eleni198621
μιλαω με τον πρωην στο φβ τωρα μας θυμηθηκε που του σφυριξαν τη νεα εμφανιση
Να του ψήσεις το ψάρι στο χείλι
:wink1::wink1::wink1:
Printable View
Quote:
μιλαω με τον πρωην στο φβ τωρα μας θυμηθηκε που του σφυριξαν τη νεα εμφανιση
Να του ψήσεις το ψάρι στο χείλι
:wink1::wink1::wink1:
Λίλα πολύ έξαλλος ο παππούς με το μωβ τάνκα! Φαντάζεσαι να τον έχεις παππού; Τι παραμύθια να σου πει αυτός; Το πολύ πολύ να σου πει ποιό τάνγκα θα σου πηγαίνει όταν μεγαλώσεις!:lol:
Αβουλινι μου προεδραρα μου οσο υψος σου λειπει τοση σοφια εχεις!:D Ολες οι σχεσεις στηριζονται στις αμοιβαιες υποχωρησεις.Εδω ειμαστε αρκετα ατομα κ ειναι φυσικο ολοι να μην ταιριαζουν με ολους.Αυτο δεν σημαινει οτι ο καθενας μπορει να προσβαλει τον αλλον.Σε καποιους δεν αρεσουν καποια πραγματα.Σε καποιους αλλους δεν αρεσουν αυτα που αρεσουν σε μας.Παντα πρεπει να υπαρχει κριτικη αρκει να ειναι καλοπροαιρετη κ οχι καποιοι να εχουν συνεχεια προβλημα με ολους.Εχω δηλωσει κουραστικα επανειλλημενα οτι δεν μου αρεσουν τα σκυλοκαταγωγικα τραγουδια.Εχω συχνα πυκνα τις μαυρες μου.Τι παει να πει αυτο?Οτι θα σταματησουν τη διασκεδαση τους καποιοι για να μην χαλαστει ο ενας?Οτι ολο το τοπικ θα ασχολειται συνεχεια μαζι μου?Ειμαστε ομαδα.Να βοηθα ο καθενας τον αλλο οσο κ οταν μπορει.Εδω μαλιστα δεν ειναι η απροσωπη ανωνυμη σχεση που υπαρχει σε αλλα φορουμ.Εχουμε γνωριστει,εχουμε κανει φιλιες ζωης κ επεται συνεχεια. Μονιμος αρχηγος,προεδρος ιδιοκτητης κ διαχειριστης του τοπικ ειναι η σε ολους αγαπημενη Ναταλια.Ενας εξαιρετος ανθρωπος,με γλυκα ξεχωριστη,γνωστης κ βοηθος καθε ψυχης που εχει την αναγκη της.Μονιμοι κατοικοι του φορουμ του φορουμ κ ψυχες του αυτη την εποχη τουλαχιστον ειναι η Αβα,ηΤζινα,η Ελι.Ολα κοριτσια με σπουδες,γλωσσες αλλα αυτα δε μετρανε.Μεγαλες καρδιες!Να σε κανουν να γελασεις,να σε συμβουλεψουν στο προβλημα σου,να σου συμπαρασταθουν γενικα.Κ φυσικα περνανε κ αυτες τις δυσκολιες τους κ οικονομικες κ οτι αλλο.Απο τις τρεις τους ομως ξεχωριζω την Τζινα γιατι εχει τα μεγαλυτερα προβληματα απο ολες μας.Ειναι ανεργη,ανασφαλιστη πια κ εχει κ το προβλημα υγειας που την ταλαιπωρει κ εξ'αιτιας του δεν μπορει να βρει κ ευκολα δουλεια.Η Τζινα ειναι ενα ευφυεστατο,ετοιμολογο πλασμα που δεν χανει ποτε την αισιοδοξια του.Που μας κανει να γελαμε συνεχεια,που αγαπαει τη ζωη!Τη θαυμαζω κ τη ζηλευω.
Θα μπορουσα να γραψω πολλα αλλα πρεπει να κανω μηλο κομποστα κ μετα θα παω σινεμα.Θα μπω μεταμεσονυχτια για να παρω τα κλειδια ως συνηθως.Πραγματικα συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ηταν καταθεση ψυχης γιατι αυτο το τοπικ ειναι σαν οικογενεια πια για μενα.Κ ας με κουραζει καποιες φορες που ειναι σαν τσατ με τα ανουσια,το αγαπαω.Αγαπαω τους ανθρωπους του γιατι ειναι φιλοι κ διπλα μου καθημερινα.
Όλες γίνατε φίλες κ εμένα στην απέξω? Θα το πω στη μαμά μου ότι δεν με παίζεται :fake sniffle:
ο δικος μου ειναι χειροτερος τζινα ειναι ερωτευμενος με τη γειτονισσα
Καλό βράδυ μοναδική! Καλωσόρισες αργοπορημένη σοκολατίτσα μας!
Μαρία καλό βράδυ και καλή ξεκούραση. Και μην ξεχνάς ένα παντελόνι στο πάτωμα την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα!:lol::lol:
Quote:
Originally posted by Eli
Καλό βράδυ μοναδική! Καλωσόρισες αργοπορημένη σοκολατίτσα μας!
zoumpa δεν έχει σήμερα?
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Αβουλινι μου προεδραρα μου οσο υψος σου λειπει τοση σοφια εχεις!:D Ολες οι σχεσεις στηριζονται στις αμοιβαιες υποχωρησεις.Εδω ειμαστε αρκετα ατομα κ ειναι φυσικο ολοι να μην ταιριαζουν με ολους.Αυτο δεν σημαινει οτι ο καθενας μπορει να προσβαλει τον αλλον.Σε καποιους δεν αρεσουν καποια πραγματα.Σε καποιους αλλους δεν αρεσουν αυτα που αρεσουν σε μας.Παντα πρεπει να υπαρχει κριτικη αρκει να ειναι καλοπροαιρετη κ οχι καποιοι να εχουν συνεχεια προβλημα με ολους.Εχω δηλωσει κουραστικα επανειλλημενα οτι δεν μου αρεσουν τα σκυλοκαταγωγικα τραγουδια.Εχω συχνα πυκνα τις μαυρες μου.Τι παει να πει αυτο?Οτι θα σταματησουν τη διασκεδαση τους καποιοι για να μην χαλαστει ο ενας?Οτι ολο το τοπικ θα ασχολειται συνεχεια μαζι μου?Ειμαστε ομαδα.Να βοηθα ο καθενας τον αλλο οσο κ οταν μπορει.Εδω μαλιστα δεν ειναι η απροσωπη ανωνυμη σχεση που υπαρχει σε αλλα φορουμ.Εχουμε γνωριστει,εχουμε κανει φιλιες ζωης κ επεται συνεχεια. Μονιμος αρχηγος,προεδρος ιδιοκτητης κ διαχειριστης του τοπικ ειναι η σε ολους αγαπημενη Ναταλια.Ενας εξαιρετος ανθρωπος,με γλυκα ξεχωριστη,γνωστης κ βοηθος καθε ψυχης που εχει την αναγκη της.Μονιμοι κατοικοι του φορουμ του φορουμ κ ψυχες του αυτη την εποχη τουλαχιστον ειναι η Αβα,ηΤζινα,η Ελι.Ολα κοριτσια με σπουδες,γλωσσες αλλα αυτα δε μετρανε.Μεγαλες καρδιες!Να σε κανουν να γελασεις,να σε συμβουλεψουν στο προβλημα σου,να σου συμπαρασταθουν γενικα.Κ φυσικα περνανε κ αυτες τις δυσκολιες τους κ οικονομικες κ οτι αλλο.Απο τις τρεις τους ομως ξεχωριζω την Τζινα γιατι εχει τα μεγαλυτερα προβληματα απο ολες μας.Ειναι ανεργη,ανασφαλιστη πια κ εχει κ το προβλημα υγειας που την ταλαιπωρει κ εξ'αιτιας του δεν μπορει να βρει κ ευκολα δουλεια.Η Τζινα ειναι ενα ευφυεστατο,ετοιμολογο πλασμα που δεν χανει ποτε την αισιοδοξια του.Που μας κανει να γελαμε συνεχεια,που αγαπαει τη ζωη!Τη θαυμαζω κ τη ζηλευω.
Θα μπορουσα να γραψω πολλα αλλα πρεπει να κανω μηλο κομποστα κ μετα θα παω σινεμα.Θα μπω μεταμεσονυχτια για να παρω τα κλειδια ως συνηθως.Πραγματικα συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ηταν καταθεση ψυχης γιατι αυτο το τοπικ ειναι σαν οικογενεια πια για μενα.Κ ας με κουραζει καποιες φορες που ειναι σαν τσατ με τα ανουσια,το αγαπαω.Αγαπαω τους ανθρωπους του γιατι ειναι φιλοι κ διπλα μου καθημερινα.
Περιμένω το παρεάκι για ταινιάκι, από την ταινιοθήκη μου (δε θα ξοδευόμαστε καθημερινά)..
Έχω δύο στο μυαλό μου:
http://www.youtube.com/watch?v=D3tITlpD6bE
και
http://www.youtube.com/watch?v=yD7KTyW3GsU
Τείνω προς την πρώτη... Εσείς τι λέτε;
Γλαύκη μου εκεί που διάβαζα και με είχες συνεπάρει με την κατάθεση ψυχής σου μπήκε η κομπόστα στην μέση και έχασα τον ειρμό μου :lol:
κοιτα ρε αβα και τιποτα σε κωμωδια ενα αισθηματικο εστω ενα κοινωνικο βρε αδερφε.ολο θριλερ θριλερ θριλερ το βαρεθηκα
τι εχει μαρη eli η κομποστα μηλο?
Ava προτείνω τη παρακάτω ταινία απλά κ μόνο από τον τίτλο
http://www.youtube.com/watch?v=iwhOU...eature=related
Ελι την εβαλα την κομποστα!Επρεπε να καταθεσω κ την κομποστα γιατι ειχαν αρχισει να με παιρνουν τα ζουμια κ.....
Χαρά μου, τώρα είδα το μήνυμά σου!
Πραγματικά είμαστε όλοι διαφορετικοί άνθρωποι, με τις ανάγκες τους, τις ιδιαιτερότητές τους, τα προβλήματά τους..
Ξεχωρίζω κι εγώ αυτούς που ξέρουν να γελούν στα δύσκολα, γιατί θέλει πολύ κουράγιο αυτό! Προσπαθώ να το πετύχω, αν και με βρίσκω αρκετά κυκλοθυμική και μίζερη, είμαι, όμως, σε καλό δρόμο.. Με όλες εσάς, κορίτσια μου!
Είμαστε μια οικογένεια και ως οικογένεια πρέπει να συμπεριφερόμαστε. Δεν κουραζόμαστε, δε σοκαριζόμαστε με τίποτα, μα με τίποτα! Μόνο λυπούμαστε καμιά φορά, όταν στην οικογένειά μας γίνονται, όπως και σε κάθε οικογένεια άλλωστε, μικροφασαρίες, αλλά κι αυτές τις ξεπερνάμε!
Αχ βρε ατελείωτη Eli! Αυτό έπαθα κι εγώ με την κομπόστα μήλο και γελάω ακόμα!!:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Γλαύκη μου εκεί που διάβαζα και με είχες συνεπάρει με την κατάθεση ψυχής σου μπήκε η κομπόστα στην μέση και έχασα τον ειρμό μου :lol:
Κι εγώ τα ίδια! Μετά σκέφτηκα, έτσι ντε! Και κατάθεση ψυχής και κομπόστα! Αν θέλει ο άνθρωπος όλα τα κάνει και μάλιστα ταυτόχρονα...Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αχ βρε ατελείωτη Eli! Αυτό έπαθα κι εγώ με την κομπόστα μήλο και γελάω ακόμα!!:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
"κλαιγοντας πανω απο τη κομποστα μηλο"
ενα δραμα που θα κλεψει καρδιες
Γλαύκη μου τα λόγια μου είναι περιττά.........:starhit:
Μαρή κοκκάλω, κομπόστα μήλο βρήκες να κάνεις;
Χάθηκε ο κόσμος να κάνεις μια σοκολατίνα, ας πούμε, να χαρούμε κι εμείς; :lol:
Γλαύκη μου γλυκιά! :love:Quote:
Ελι την εβαλα την κομποστα!Επρεπε να καταθεσω κ την κομποστα γιατι ειχαν αρχισει να με παιρνουν τα ζουμια κ.....
Ναι αγάπη μου και εγώ έτσι νιώθω για εσάς...νιώθω τυχερή που σας γνώρισα σε μία δύσκολη στιγμή μου και μου γεμίσατε ατελείωτες ώρες με χαρά και γέλια. Και τα ανούσια που λέμε καμιά φορά τα χρειαζόμαστε για να ξεχνάμε για λίγο τα σοβαρά, αυτά που μας τρώνε από μέσα μας.
Quote:
Κακώς, να ξεζουμιστείς πάραυτα γιατί η κομπόστα θα σου βγει αλμυρή! :lol:
Είπαμε η Γλαύκη μας είναι η Μαίρη Παναγιωταρά! Τα κάνει όλα και ταυτόχρονα! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=25ZRXEd_FX8
Η Ναταλία μας σίγουρα το οραματίστηκε, καθώς δημιουργούσε το τόπικ, ίσως όμως δεν υποψιάστηκε την έκταση που θα έπαιρνε..
Είμαστε η μία η παρηγοριά της άλλης στα δύσκολα.. Είμαστε η μία για την άλλη η παρέα στη μοναξιά, το στήριγμα στην έλλειψη συντρόφου, η παρηγοριά στην ύπαρξη κακού συντρόφου και τόσα άλλα...
ο πρωην
Ναι ναι ναι ψηφίζω και εγώ! Την έχω δει είναι ανάλαφρη και χαριτωμένη.Quote:
Originally posted by break
Ava προτείνω τη παρακάτω ταινία απλά κ μόνο από τον τίτλο
http://www.youtube.com/watch?v=iwhOU...eature=related
Τα θρίλερ που διάλεξες ʼβα μου είναι και τα δύο σκοτεινά και μίζερα τα έχω δει και τα δύο και με άφησαν με μία αίσθηση κάπως, χωρίς να ενθουσιαστώ κιόλας. Απορρίπτω και τα δύο. Ψηφίζω ταινία λαλαλα ανάλαφρη!
οποια προλαβει γιατι τον βγαζω σε λιγο
Γλυκούλα μου φυσικά και σε παίζουμε κι εσένα και για να δεις τι καλές φίλες είμαστε θα σου βρούμε και ένα μανάρι να σε παίξει κι αυτό! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by break
Όλες γίνατε φίλες κ εμένα στην απέξω? Θα το πω στη μαμά μου ότι δεν με παίζεται :fake sniffle:
Τότε θα ψάξω να βρω λαλαλα κι ανάλαφρα..
Λίλα μου, μήπως θα έπρεπε να βγάλεις τη φωτό του πρώην; Το λέω για δεοντολογικούς λόγους.. Πάντως, μια και πρόλαβα να τον δω, λέω πως είναι ωραίος!
Λιλάκι μου καλός ο πρώην νοστιμούλης. Πόσο καιρό ήσασταν μαζί;
Πάει η γιόγκα δεν θα πάω!
Όποιος πρόλαβε τον πρώην είδε! :lol: Λίλα καλό κομμάτι μήπως να ξαναγίνει νυν;
4 χρονια.να μου λειπει τζινα ειναι μαμακιας για αυτο τον ετζασα
:lol: :lol: :lol: Το λες σε σένα για να σε συγχωρήσεις; :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Πάει η γιόγκα δεν θα πάω!
Λίλα το φαντάστηκα ότι για να είναι πρώην θα είχε το κατιτίς του στραβό! Οπότε μη μασάς άστον να σου μιλάει όσο θέλει στο facebook, αυτός έχασε.
Κορίτσια, βρήκα τι θα δω γι' απόψε! Πιο ανάλαφρο, δε γίνεται!
Λίλα δες το κι εσύ, να δεις τι δεν έχασες..
http://www.youtube.com/watch?v=0_c4c...eature=related
ʼβα δεν μπορώ να δω τα βιντεάκια τώρα γιατί η σύνδεσή μου είναι αργή, είμαι σίγουρη όμως ότι έχει πλάκα γιατί τη σειρά εγκλήματα την παρακολουθούσα και στις επαναλήψεις της. Έχει πολύ γέλιο.
Quote:
ο πρωην
φτουυυυυυυυυυυυ πάλι άργησα :P
ava αυτο το αποσπασμα απο τα εγκληματα ειναι απλα θειικο.το μαμακιας το ανεχομαι.τη μανα του δεν αντεχω.ουτε με χωνευει ουτε τη χωνευω.