-100.Σοκολατες ρε.
Printable View
-100.Σοκολατες ρε.
και σοκολάτες και μέλι. Μπράβο Λενιώ.
Μα πραγματικά ρε σείς είναι δυνατόν τέτοιο ξεφούσκωμα μέσα σε 2 μέρες? Ο λαός απαιτεί να αποκαλύψετε το μυστικό σας.
Εμείς Costance μου είμεθα καταδικασμένες. Μεχρι 300 φτάσει το ταβάνι μας.
Δε θέλω πραγματικα να ξέρω τι θα κάνω στη φάση της συντήρησης όταν θα βλέπω πάλι τα +- 100 και θα τρελαίνομαι
Καλημέρα, -700 σήμερα και περιμενω περίοδο
Καλημεραααααααααααα και πολυ χαιρομαι που βλεπω - κοριτσαρες μου!!!!!!!!
Ετσι να ανεβαινει λιγο η διαθεση!!!
-200 γρ. μετα απο ~1900 θερμιδες..:o
67,2 kg
Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Καλημεραααααααααααα και πολυ χαιρομαι που βλεπω - κοριτσαρες μου!!!!!!!!
Ετσι να ανεβαινει λιγο η διαθεση!!!
-200 γρ. μετα απο ~1900 θερμιδες..:o
67,2 kg
:thumbup::thumbup:
μπραβο γλυκο Πηνελοπάκι!!!!!!!!!
ευχαριστω κουκλα μου!!:wink2:
Maraki δεν ξερω για σενα αλλα εγω λογικο που δεν ξεφουσκωνω.Αφου τρωω κανονικοτατα 1 εβδομαδα τωρα.Κοιταξα το ημερολογιο μου βεβαια και σημερα ειναι να αδιαθετησω οποτε ενα λογος που λυσαω ειναι και αυτος.
Το στρογγυλεψαμε επιτελους σημερα! -200
03/2/11 = 74,2
04/2/11 = 74
Καλημερα.Σημερα στα ιδια παρολο που χθες εφαγα 1600 μεχρι τις 4 το απογευμα και αδιαθετησα....τι να πω.
76 σε οχι ψηφιακη ζυγαριά...
Maraki δεν ξερω για σενα αλλα εγω λογικο που δεν ξεφουσκωνω.Αφου τρωω κανονικοτατα 1 εβδομαδα τωρα.Κοιταξα το ημερολογιο μου βεβαια και σημερα ειναι να αδιαθετησω οποτε ενα λογος που λυσαω ειναι και αυτος.
Αυτην την περίοδο που προσπαθώ να βάλω κιλά δεν ζυγίζομαι αλλά μιλάω με βάση παλιότερες εμπειρίες τότε που ζυγιζόμουν και εγω καθημερινά. Ποτέ μα ποτέ όμως δεν είχα τέτοια ξεφουσκώματα. Ακόμα και 1000 θερμίδες να τρωγα τη μέρα ποτέ δεν έπεφτε η ζυγαριά κατώ απο 300 γρ άντε 400 στο τσακίρ κέφι. Ξεφουσκώματα τύπου 1 κιλό δεν είχα ποτέ των ποτών γι αυτό και με βλέπεις και το σχολιάζω συνεχώς σε σημείο να χω γίνει γραφική όταν το βλέπω στην ελένη ή στην Πηνελόπη. Μου κάνει τρομερή εντύπωση δηλαδή η ευκολία που μπαινοβγαίνουν τα κιλά γιατί εγώ δεν το είχα ποτέ αυτό.
Πχ αν εγώ έτρωγα πολύ και την επόμενη μέρα ήμουν πχ +2 θα μενα με αυτά τα συν δύο ότι και να τρωγα τις επόμενες μέρες. και βραστό μπρόκολο που λέει ο λόγος.
Εγώ μόνο τα 10-15 πρώτα κιλά έχασα πανεύκολα όταν ήμουν παχύσαρκη. Τα υπόλοιπα με το στανιό γι αυτό και μου πήρε και αρκετά χρόνια και θυσίες σε αντίθεση με το να πάρω που πάντα παίρνω πανεύκολα με την παραμικρή παρασπονδία.
Εχει ανοιξει στο μεταξύ το στομάχι μου και πεινάω συνέχεια και φυσιολογικά επειδή κοντεύει η συντήρηση αρχίζουν να με ζώνουν τα φίδια.
μαρακι στα ποσα κιλα ειπε ο διαιτολογος να ξεκινησεις συντηρηση?
+300 σημερα. Παρα πολλα ποτα χτες το βραδυ...
56.1
κλικάκι μου όταν ξεκινήσαμε αρχικά είχαμε πει να πάω 55-58 κιλά όχι ότι δε θα μπορούσα να πάω και παραπάνω αλλά εντάξει τη δεδομένη στιγμή μέχρι να συνηθίσω τον νέο μου ευατό και να μπω σε διαδικασία συντήρησης προτιμώ το κατώτερο δυνατόν όριο μέχρι να μπω σε μια σειρά. Εγώ από παντελόνια μου υπολογίζω ότι 52-53 πρέπει να χω φτάσει ισως και λίγο παραπάνω γιατί τελευταία τρώω πολύ μεγαλύτερες ποσότητες. Θα δω γιατί θέλω και λίπος ακόμα οπότε τελικά δεν ξερω σε τι κιλά θα σταματήσουμε.
Βασικά πλέον έχω αραιώσει τις επισκέψεις μου κυρίως πάω για μετρήσεις και μετά μη φανταστείς δε θα κάνω κάποιο ιδιαίτερο πρόγραμμα δεν έχω σκοπό να μπω πάλι σε αυστηρά προγράμματα. Λίγο από όλα και ο θεός βοηθός
Mαρία τι ύψος έχεις κ συμφωνήσατε σε αυτά τα κιλά?Quote:
Originally posted by mariafc
κλικάκι μου όταν ξεκινήσαμε αρχικά είχαμε πει να πάω 55-58 κιλά όχι ότι δε θα μπορούσα να πάω και παραπάνω αλλά εντάξει τη δεδομένη στιγμή μέχρι να συνηθίσω τον νέο μου ευατό και να μπω σε διαδικασία συντήρησης προτιμώ το κατώτερο δυνατόν όριο μέχρι να μπω σε μια σειρά. Εγώ από παντελόνια μου υπολογίζω ότι 52-53 πρέπει να χω φτάσει ισως και λίγο παραπάνω γιατί τελευταία τρώω πολύ μεγαλύτερες ποσότητες. Θα δω γιατί θέλω και λίπος ακόμα οπότε τελικά δεν ξερω σε τι κιλά θα σταματήσουμε.
Βασικά πλέον έχω αραιώσει τις επισκέψεις μου κυρίως πάω για μετρήσεις και μετά μη φανταστείς δε θα κάνω κάποιο ιδιαίτερο πρόγραμμα δεν έχω σκοπό να μπω πάλι σε αυστηρά προγράμματα. Λίγο από όλα και ο θεός βοηθός