ʼρχισε ο Λαζόπουλος, έχω την τηλεόραση στη διαπασών και γυμνάζω πάλι τους κοιλιακούς μου!:lol: Θα σας παρακολουθώ ταυτόχρονα.
Printable View
ʼρχισε ο Λαζόπουλος, έχω την τηλεόραση στη διαπασών και γυμνάζω πάλι τους κοιλιακούς μου!:lol: Θα σας παρακολουθώ ταυτόχρονα.
Είναι η Κορίνα με έναν πελάτη της, δειλό, άβγαλτο, μα και αρκετά θρασύ.. Έχει, όντως πολύ γέλιο!
Η Τζίνα λατρεύει το Λαζόπουλο ή είναι ιδέα μου; Τρεις φορές μας το είπε! Το ακούσαμε ντε!
Λίλα, ότι τελείωσε άστο πίσω σου.. Τελείωσε για κάποιους λόγους και η πεθερά είναι σίγουρα σοβαρότατος λόγος...
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Οκ το εμπεδώσαμε :lol::lol:
ʼβα μου με όλο το θάρρος μήπως είστε λίγο ζαβή;;;:lol:Quote:
Originally posted by Ava
Κορίτσια, βρήκα τι θα δω γι' απόψε! Πιο ανάλαφρο, δε γίνεται!
Λίλα δες το κι εσύ, να δεις τι δεν έχασες..
http://www.youtube.com/watch?v=0_c4c...eature=related
Μαρή ʼβα η σύνδεσή μου φταίει για τα πολλά ποστ του Λαζόπουλου, τα έσβησα!!:lol: :lol: :lol:
Μεταφέρω τις τύψεις μου σε εσάς που με απασχολήσατε δεν ντρέπεστε!!! :lol:Quote:
:lol: :lol: :lol: Το λες σε σένα για να σε συγχωρήσεις; :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Πάει η γιόγκα δεν θα πάω!
Σήμερα τα καλύτερα έχασα την Ελενίτσα κ τον πρώην!
Μίση ωρίτσα έλειψα, μιλούσα με το αδελφάκι το ξενιτεμένο στο τηλέφωνο γράψατε δυο σελίδες κ έχασα κ τον πρώην :regan:
Λιλα δεν ειδα τη φωτογραφια του πρωην!Κ δευτερον τα μηλα τα βαζουμε καθαρισμενα κ χωρις τους σπορους στη μεση!Θα σας κανω ποτε νοικοκυρες εδω μεσα?
Να σας πω την αληθεια η κομποστα ειχε την αντιδραση που περιμενα ακριβως!Επρεπε να αποφορτισω την κατασταση.Οχι οτι δεν τη εφτιαξα.Με φωναζε απο πριν η κοπελλα οτι καθαρισε τα μηλα να παω να την φτιαξω.Κερναμε με αυτη τους πελατες στην ταβερνα.Ειναι πολυ ωραια με γιαουρτι!
Σοκολατενια ποιος δε σε παιζει να τον μαλωσω?
Πρωχωρα για γιογκα εσυ,που ψαχνεις δικαιολογια!Εκτος αν προτιμας να σου κανει μαθημα η Τζινα πραγμα που δε σου το συνηστω!
Αχ Γλαύκη μου μανούλα στην ζωή μανούλα και στο φόρουμ! Που να μας μαζέψεις τις άσωτες κόρες, είμαστε και πολλές και σου ξεγλιστράμε οι άτιμες! :lol:
Είμαι λιγάκι ζαβή, ναιιιι......... Μα πώς το καταλάβατε άραγε;
ʼλλο ένα βιντεάκι, που μου αρέσει και έχει πλάκα, στη Τζίνα μπορώ να το περιγράψω..
http://www.youtube.com/watch?v=1q96ZeYFjzg
Είναι η άλλη εκδοχή του Αχιλλέα και της Σωσώς! Όπου δεν είναι τα θύματα και οι απατημένοι, αλλά τραμπούκοι και βασανιστές των συζύγων τους!
Πετάγομαι στις τριάδες και ξανάρχομαι ;)
Γλαυκη το ξερω για τα μηλα αλλα η φωτο ηταν ωραια οποτε την κοτσαρα και εγω.δυστυχως για οικογενεια και φιλους φτιαχνω ολα τα γλυκα του κουταλιου ευτυχως για μενα τρωω μονο το συκαλακι οποτε δεν χλαπακιαζω οτι φτιαχνω.τη φωτο θα σας την ξαναβαλω αυριο γιατι τωρα γραφω απο το κινητο.
Εδώ τα κορίτσια, όλες δίνανε φίλες κ εμένα στην απέξω!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Σοκολατενια ποιος δε σε παιζει να τον μαλωσω?
Λοιπόν πάω να ετοιμάσω το βραδινό μου, μη γράψετε πάλι δυο σελίδες κ μη ποσταρετε φωτογραφίες!!:smilegrin:
Τα είδα τα βιντεάκια ʼβα! Ο Λαζόπουλος τώρα σε μιμείται γιατί βάζει σκυλοτράγουδα και σκυλοβίντεο!:lol: :lol:
Πάει πωρώθηκε και αυτή! :lol:Quote:
Originally posted by eleni198621
Γλαυκη το ξερω για τα μηλα αλλα η φωτο ηταν ωραια οποτε την κοτσαρα και εγω.δυστυχως για οικογενεια και φιλους φτιαχνω ολα τα γλυκα του κουταλιου ευτυχως για μενα τρωω μονο το συκαλακι οποτε δεν χλαπακιαζω οτι φτιαχνω.τη φωτο θα σας την ξαναβαλω αυριο γιατι τωρα γραφω απο το κινητο.
Αν την ψωνίζω τόσο, ώστε να φαντάζομαι ότι ο Λαζόπουλος με μιμείται, ε, τότε θα έχω μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που φαντάζομαι.. :lol:
Τελικά είμαι σίγουρη ότι τηλεοπτικά η βραδυά θα εξελιχθεί σε φιάσκο.. Όταν προβληματιζόμαστε πολύ, αυτό συμβαίνει.. Έχω βγάλει όλα τα ντιβιντιά έξω και δε μπορώ να καταλήξω.. Θα σας ενημερώσω πάντως!
Τζίνα,πρόσεξε την επόμενη φορά που θα φας ψάρι,μη σου κάτσει κανά κόκκαλο στο λαιμό
γιατί δε θα ξέρω πού να σου κολλήσω το έμπλαστρο για ν'απαλλαγείς από το ψαροκόκκαλο!
Αει μαρή ψευτοπαραπονιάρα!Quote:
Originally posted by break
Εδώ τα κορίτσια, όλες δίνανε φίλες κ εμένα στην απέξω!
Λοιπόν πάω να ετοιμάσω το βραδινό μου, μη γράψετε πάλι δυο σελίδες κ μη ποσταρετε φωτογραφίες!!:smilegrin:
Ακομα και οταν δεν γραφω τα βραδια σας διαβαζω παντα κυριες μου.μην παθω και στερητικο η χριστιανη.
Μετά από λαϊκό αίτημα όσων έχασαν τον Λιλοπρώην,παρακαλείται η Λιλαπαμεγιάλλα να ορίσει
ποιά ώρα ακριβώς θα ξαναβάλει τη φωτογραφία για ένα λεπτό,ώστε να συντονίσουμε τα ρολόγια μας!
Ήρθε και ακόμη δεν αποφάσισα για την ταινία.. Ας διαλέξει αυτός, να έχει και την ευθύνη!
Σας καληνυχτίζω, σας φιλώ γλυκά και σας εύχομαι καλή συνέχεια!
Καλή σινεθέαση,αρχηγέ!Τα φιλιά μου στο φίλο μου!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Τζίνα,πρόσεξε την επόμενη φορά που θα φας ψάρι,μη σου κάτσει κανά κόκκαλο στο λαιμό
γιατί δε θα ξέρω πού να σου κολλήσω το έμπλαστρο για ν'απαλλαγείς από το ψαροκόκκαλο!
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Μετά από λαϊκό αίτημα όσων έχασαν τον Λιλοπρώην,παρακαλείται η Λιλαπαμεγιάλλα να ορίσει
ποιά ώρα ακριβώς θα ξαναβάλει τη φωτογραφία για ένα λεπτό,ώστε να συντονίσουμε τα ρολόγια μας!
Θα βγει ανακοινωση αυριο το πρωι αγαπητες για την ωρα αναρτησης της φωτο του πρωην.σας ευχαριστω για την κατανοηση.Καληνυχτα αβα.
Καληνύχτα Αβουλίνι καλή διασκέδαση με την ταινία που δε βλέπω να βλέπετε! Φιλάκια.
Καλή διασκέδαση Αβουλι!!!!!Καλέ δεν πιάστηκαν τα δάχτυλα σας?Πότε θα σας διαβάσω ?
Γιωτακι σιγα τα πολλα που γραψαμε.
Ναταλία εσύ που είσαι μέσα σε όλα όταν ανακαλύψεις σε ποιό μαγαζί πουλάνε ζουρλομανδύες πες μου να πάω κι εγώ να αγοράσω για να τον φοράω στον ύπνο μου το βράδυ!:lol::lol::lol::lol:
Σας άφησα στις 4 Λιλάκι, έχασα κ τις φωτογραφίες απ'ότι βλέπω!!!!!Περιμένω αύριο να τις δω!!!!!Quote:
Originally posted by eleni198621
Γιωτακι σιγα τα πολλα που γραψαμε.
ʼντε και βρήκα και πήρες!Και πώς θα τον δένεις μόνη σου,εκεί πίσω,βρε Χουτζίνι?Quote:
Ναταλία εσύ που είσαι μέσα σε όλα όταν ανακαλύψεις σε ποιό μαγαζί πουλάνε ζουρλομανδύες πες μου να πάω κι εγώ να αγοράσω για να τον φοράω στον ύπνο μου το βράδυ!:lol::lol::lol::lol:
Φορεσα ξανα σκουλαρηκια σημερα και με φαγουριζουν τα αυτια μου.να σκεφτειτε καποτε ειχα τρυπισει και τη μυτη μου.
ρε κορίτσια, σε 13 ώρες από το πρωί που σας καλημέρισα, προλάβατε να γράψετε 150 σελίδες, να τσακωθείτε, να πέσει η διαμεσολάβηση του ΟΗΕ, να γελάσετε, να βάλετε 150 βιντεάκια, να δείτε το Λιλάκι και τον πρώην καλό της σε φωτό και εγώ να μη δω τίποτα, να λιγουρεύεστε κομπόστες και ό,τι άλλο βάνει ο νους! Αμάν! Πολυλογούδες!
Εγώ τα κλασικά, δουλειά και σπόρια...
Σήμερα ένα σχόλιο στο σχολείο με ξένισε, ήρθε ένα κοριτσάκι της Γ' Γυμνασίου στο τέλος του μαθήματος και με διακριτικότητα αλλά ανησυχία στα μάτια της με ρώτησε αν είμαι καλά, και όταν της απάντησα μια χαρά, με ξαναρώτησε "Σίγουρα είστε καλά, γιατί είστε κάπως φέτος" Και αναρωτιέμαι η χριστιανή, μοιάζω με άρρωστη? αφού όλο μέσα στα χαμόγελα και τα κέφια είμαι στο σχολείο, τι να νομίζουν άραγε και αυτά τα έρμα, ότι έχω πάθει καμία ανίατη ασθένεια και έχασα 45 κιλά σε 9 μήνες...
:lol: :lol: Δεν πειράζει Ναταλία ας π......... εγώ σαν τρελή όπως λέει ο Σταρόβας κι ας είναι και λυμένος ο ζουρλομανδύας! :lol::lol::lol:
Λίλα ίσως σε βοηθήσει να βάλεις στα σκουλαρίκια σου πριν τα φορέσεις την αλοιφή fucicort, δεν είναι ακριβή και βοηθάει τα αυτιά να μην ενοχλούνται από τα σκουλαρίκια.
Γιωτα εμενα στο βρωμοχωρη μου εβγαλαν βρωμα οτι ψοφαω απο ωρα σε ωρα και για αυτο αδυνατισα.χαζος κοσμος τι να πω.και να σκεφτεις οτι ειχα ανακοινωσει σε γνωστους και φιλους οτι εκανα sleeve.
Κατάφερα επί τροχάδην να ψευτοδιαβάσω τις σημερινές σελίδες.(Έχω βέβαια ακόμα το κενό των σαράντα σελίδων των προηγούμενων ημερών)
Συγκρατώ το ότι το Καλλιοπάκι μας πάει από Δευτέρα χειρουργείο.Φαντάζομαι πόσο σπάσιμο νεύρων ήταν η σημερινή ημέρα
αλλά είναι σημαντικό να γίνουν όλες οι εξετάσεις σωστά,ώστε να είμαστε απόλυτα ασφαλείς τη σημαντική μας μέρα.Στην ουρά έμεινες,
μην πτοείσαι!Εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε εντωμεταξύ.Επίσης διάβασα την ανησυχία της σοκολατίτσας μας,που γίνεται
σε λίγες μέρες μανούλα!Είναι λογικό μέσα σε όλα που σε ανησυχούν τώρα που βιώνεις τόσες αλλαγές στη ζωή σου να σε απασχολεί
και ο παλιός βραχνάς του βάρους.Όλα θα γίνουν στην ώρα τους κι η φύση ξέρει καλά τη δουλειά της.Θα χάσεις τα κιλάκια σου,κάτι ο τοκετός,
κάτι ο θηλασμός με το καλό,κι ό,τι μείνει όπως τα κατάφερες και τις αλλες φορές έτσι και τότε,που θα τρέχεις μάλιστα και δε θα φτάνεις!
Η σχέση σου με τον καλό σου ούτως ή άλλως περνά σε άλλο επίπεδο.Δεν είστε απλά γκόμενοι.Γίνεστε γονείς!Όχι πως θα πάψετε
να ενδιαφέρεστε σεξουαλικά ο ένας για τον άλλον κι είναι πολύ όμορφο που θέλεις να του αρέσεις ως γυναίκα.Η σχέση σας ωστόσο
είναι πολύ πιο βαθειά από αυτό.Είσαι κι άλλα υπέροχα που αγαπά,μην τα υποτιμάς!Θα τη βρείτε την ισορροπία σας.
Είναι μεταβατικό στάδιο τώρα.Τόσο οι ορμόνες σου όσο κι η ψυχολογία σου είναι σε αναστάτωση.Μην τα σκέφτεσαι όλα μαζί
και μην προτρέχεις!Θα δεις που όλα θα πάνε μια χαρά!Με το καλό να μας έρθει το μωράκι,να είναι γερό κι όλα θα γίνουν!
Κοριτσάρες μου,άρχισαν τα τηλέφωνα...Αν δεν τα ξαναπούμε,καληνυχτούδιααα� �α!
Πεθαίνωωωωωωωωωωω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
ʼντε και βρήκα και πήρες!Και πώς θα τον δένεις μόνη σου,εκεί πίσω,βρε Χουτζίνι?Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by monahoiot
Εγώ τα κλασικά, δουλειά και σπόρια...
Quote:
Originally posted by monahoiot
Σήμερα ένα σχόλιο στο σχολείο με ξένισε, ήρθε ένα κοριτσάκι της Γ' Γυμνασίου στο τέλος του μαθήματος και με διακριτικότητα αλλά ανησυχία στα μάτια της με ρώτησε αν είμαι καλά, και όταν της απάντησα μια χαρά, με ξαναρώτησε "Σίγουρα είστε καλά, γιατί είστε κάπως φέτος" Και αναρωτιέμαι η χριστιανή, μοιάζω με άρρωστη? αφού όλο μέσα στα χαμόγελα και τα κέφια είμαι στο σχολείο, τι να νομίζουν άραγε και αυτά τα έρμα, ότι έχω πάθει καμία ανίατη ασθένεια και έχασα 45 κιλά σε 9 μήνες...
Γιώτα και εμένα μου συμβαίνει αυτό στη γειτονιά μου, με ρωτάνε επιφυλακτικά αν είμαι καλά γιατί νομίζουν ότι αδυνάτισα τόσο σύντομα επειδή είμαι άρρωστη.