Originally Posted by
sheldon
Με βάση προσωπικές μου εμπειρίες, αλλά και μαρτυρίες άλλων ομοιοπαθών, κατάφερα να συγκεντρώσω και να απαριθμήσω τους δέκα λόγους, για τους οποίους είμαι πεπεισμένος ότι θα παραμείνω μπακούρι για πάντα, όπως και πολλοί σαν εμένα άλλωστε. Κάπου ίσως ακουστώ λίγο απόλυτος και απαισιόδοξος, αλλά, όπως και νά 'χει, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Κάθε αντίλογος, που σίγουρα θα προταθούν πολλοί, δεκτός.
1. Οι ελληνίδες γυναίκες έχουν γίνει αφάνταστα απαιτητικές. Είναι ψωνάρες, σνομπ, κομπλεξικές και ψιλομύτες. Προσδοκούν τον τέλειο εραστή, τον καλογυμνασμένο, τον τρυφερό, με την έντονη προσωπικότητα, το στοργικό, τον ενδιαφέροντα, τον τρυφερό, τον επιτυχημένο, τον ειλικρινή, το δυναμικό, τον 100% άντρα, τον φραγκάτο (κοίτα 4) και άμα συνεχίσω θα γεμίσω τόμους ολόκληρους. Και όσο δεν τον εντοπίζουν προτιμούν να μένουν μόνες τους. Ας όψονται τα μίντια και τα lifestyles που τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου με τα τρελά πρότυπα που αλύπητα τις βομβαρδίζουν. Στην άνοδο των στάνταρτνς όμως συνετέλεσε, αν μη τι άλλο, και το κίνημα του φεμινισμού που χειραφέτησε τις γυναίκες και τις κατέστησε οικονομικά ανεξάρτητες. Εφόσον, λοιπόν, μπορούν να παρέχουν όλα όσα χρειάζονται στον εαυτό τους, ο επίδοξος σύντροφος πρέπει να πληροί πάρα πολλά κριτήρια για να περάσει τη δοκιμασία και να τύχει της έγκρισής τους.