Σαν μια ψυχωτραυματικη εμπειρία τα σκέφτομαι, φυσικά και ψυχωτικα είναι, ποια είναι αλήθεια βρε boo ότι οι γονείς σου είναι πράκτορες;
Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Σαν μια ψυχωτραυματικη εμπειρία τα σκέφτομαι, φυσικά και ψυχωτικα είναι, ποια είναι αλήθεια βρε boo ότι οι γονείς σου είναι πράκτορες;
καλησπερα παυλο
δηλαδη τωρα δεν πιστευεις τιποτα απο ολα αυτα?
Ναι δε πιστεύω τίποτα μια βαριά ψυχωτραυματικη εμπειρία ήταν, κοινός μπουρδες
Που τις έφτιαξε το μυαλό μου
το καλυτερο που εχω καταφερει ειναι απο τις 17αυγουστου μεχρι αρχες σεπτεμβρη ηταν να τα ξεχασω ολα αυτα.δεν τα σκεφτομουνα.απλα οταν ρωταγα τον εαυτο μου αν με παρακολουθουν απανταγα ναι.τωρα εχω πολυ αγχος και ταραχη παιρνω ζαναξ αλλα λιγα πραγματα
Bοο εγώ είμαι καλά απλά πρέπει να παίρνω φάρμακα για συντήρηση δυστυχώς για παντα
παιρνω φαρμακα αλλα με κανουν φυτο.κολαω.μενω με ανοιχτο το στομα.τρεχουν σαλια.
το μυαλο ολο σκεφτεται.εχω πολυ αγχος.δε ξερω γιατι.
πριν 1 χρονο τετοια εποχη εκανα μειωσεις στα φαρμακα αλλα τελικα μια τρυπα στο νερο.
τωρα παιρνω πολυ περισσοτερα.
που να βρω λιγο κουραγιο?
μεχρι πριν 8 μηνες περιπου με τις μειωσεις ενιωθα τοσο δυνατη.τωρα αυτοπεποιθηση υπο το μηδεν.
και σιχαινομαι να μιζεριαζω
παιδια. σε τετοιες παθησεις ειναι σημαντικα τα φαρμακα! χωρις να θελω να αναφερθω στα συγκεκριμενα ατομα του φορουμ , δεν ειναι λιγες οι φορες οπου εγιναν σκληρα εγκληματα απο ανθρωπους με τετοιες παθησεις!
αυτο συμβαινει ως εξεις, ο παθον νιωθει μανια καταδιοξης , νιωθει κι πηστευει οτι οι γυρο οτου θελουν το κακο του! ειτε οτι θα τον παρει καποια ανοτερη δυναμη ειτε οτι θα του καμουν κατις αλλο, ετσι λοιπον και βρισκομενος σε αμηνΑ, νομιζωντας οτι απο μερα σε μερα θα του κανουν κακο σκεφτετε το εξεις! Η ΕΓΩ Η ΑΥΤΟΙ!! με αποτελλεσμα να διαπρατει στιγερα εγκληματα και συνηθως σε αυτους οπου σηζει!!
ειναι παρα πολλα αυτου του ειδους τα εγκληματα!
νοιωθεις τοσο φοβο που θες να κρυφτεις και να μη σε βρισκει κανενας.δε σε κανει δολοφονο η ψυχωση.
παντου φοβος
Πανου ειμαστε σοβαροι ανθρωποι με σπουδεσ παρτο χαμπαρι και μη λεσ βλακειεσ
δες στατιστικα ή ακου ποσα εγκληματα κανουν οι απλοι "λογικοι" ανθρωποι και ποσα απο ψυχικα ασθενεις... ας μην καταπινουμε αμασητο οτι ακουμε στην τηλεοραση απο καθε ασχετο..
Ρε πανου βρε αγορι μου εκπαιδευομαστε στο στρατο να σκοτωνουμε παρτο χαμπαρι δεν εχει σχεση με τη σχιζοφρενεια ξεκολλα
Εσυ τι τον περασεσ τον στρατο παιδικη χαρα εκει δεν εχει ειμαι τρελοσ δε δουλευω εκει εχει εισαι τρελοσ απλα θα κανεισ ελαφριεσ δουλειεσ δεν υπαρχει ανθρωποσ που καθετε εχεισ συγκεκριμενο προγραμμα απο πρωθυπουργοσ μεχρι τρελοσ ολοι κατι κανουν εκει μεσα δεν παει να εισαι αρρωστοσ καλα οτι θεσ θα φασ καψωνι αναλογα που εισαι χωσιμο στη μοναδα αυπνια εγω κοιμομουν ορθιοσ στη σκοπια ορθιοσ ακουμπουσα σε ενα πεζουλι και υπνο εσυ τι νομιζεσ οτι ειναι παιδικη χαρα
Πορειεσ δεκα χιλιομετρα για χαβαλε τωρα περπαταω πεντε εξι για βολτα