Ευχαριστω anxious..τον ειπα και με ειπε να αυξησω τν δοση και να περιμενω pink..θα τα κοψω ολα τελος...
Printable View
Ευχαριστω anxious..τον ειπα και με ειπε να αυξησω τν δοση και να περιμενω pink..θα τα κοψω ολα τελος...
ε κοψτα ρε χριστοφορε τι να σου πω..αφου ολο αυτο σκεφτεσαι...πως θα γινεις καλα?αν δεν πσιτεψεις κ εσυ στην θεραπεια..πως θα γινεις καλα?
Να πας σε αλλον γιατρο ουτε καν??
που σαι ρε πινκ?
Εδω!!περασα μια υπεροχη μερα!!βολτα με ενα φιλαρακι με μηχανη!!υπεροχη μερα κ με θεα την θαλασσα!δεν πηγα κ στον γιατρο!δεν πειραζει αυριο!σου χω στειλει κ φωτο!
ελα ρε! τελεια!!!! με τον κολλητο σου ε?μπραβο ρε συ!!!! απιθανα!!
εγω δουλεια..χααχαχ! οπως τα ξερες...αντε να σχολασω να ξεκουμπιστω..
Οχι βρε!ειναι σαλονικα!!με αλλο φιλαρακι!!αντε να σχολασεις κ εσυ!θα κανεις τπτ η σπιτι?
μπα δεν κανω κατι το ιδιαιτερο.σημερα δεν εχω προβα..οποτε παω μανα να την δω κ μετα σπιτι με πυτζαμα!!! χοοχ! μαρεσει που μιλαμε κ απο δω κ απο κει...ξερεις εσυ...χααχ
Καλημερα!!που εισαι ρε χριστοφορε?πως εισαι?
Καλημερα..χαλια ειμαι ρε παιδια εδω και 3 μερες εμετος κανω δν μπορω να πιω ουτε νερο..πηγα σε παθολογο με δωσε φαρμακα για το στομαχι με λεει γαστριτιδα..αλλα εγω πιστευω ειναι νευρωση στομαχου..τωρα καπως σαν να συνερχομαι σημερα μπορεσα κ ηπια λιγο νερο..αλλα νοιωθω αδυναμια φυλλ
Δεν νομιζω γτ πηγα σε ενα νοσοκομειο οτι να ναι...σημερα θα παω σε ιδιωτικο γαστρεντολογο γιατι νοιωθω πολυ αδυναμια και δν εχω εμπιστοσυνη στο δημοσιο..
Ωραια παρε κ δευτερη γνωμη για να ηρεμησεις!τον αδερφο μου τον ενοχλουσαν τα φαρμακα,το πρωι του ερχοταν η εκανε εμετο οχι ολη μερα!κ παλι του δωσαν ενα φαρμακο για το στομαχι κ ειναι μια χαρα!δεν αλλαξε αγωγη!
Ναι εγω δν εχω διαροια εχω περασει γαστεντεριτιδα στο παρελθον και ξερω πως ειναι...ωχ μην μ λες για τν αδερφο σου κ με τρομαζεις κ εγω αυτο πιστευω οτι ειναι απο τα φαρμακα