Σε ζηλεύω που θα βάλεις καινούργιο τζην.......Είμαι σίγουρη ότι θα είσαι SUPER!!!! Αλλά θα φτάσω και εγώ 67 που θα πάει.... Συγχαρητήρια για τα 31 κιλά που ξεφορτώθηκες ......και είμαι σίγουρη ότι θα φτάσεις και στα 55!!!!!!!!!!!
Printable View
Σε ζηλεύω που θα βάλεις καινούργιο τζην.......Είμαι σίγουρη ότι θα είσαι SUPER!!!! Αλλά θα φτάσω και εγώ 67 που θα πάει.... Συγχαρητήρια για τα 31 κιλά που ξεφορτώθηκες ......και είμαι σίγουρη ότι θα φτάσεις και στα 55!!!!!!!!!!!
Μαρω πως πας το ξεπερασες το αλλο 8εμα?σου ανοιξε η ορεξη η ακομα δεν τρως τπτ?νομιζψ πριν κανενα μηνα π τα λεγαμε εισουν παραπανο κιλα.μπραβο που κατεβηκες κ αλλα.
gourounitsa δεν άνοιξε η όρεξη ακόμα, αλλά το παλεύω.
Προσπαθώ να τρώω κάθε μέρα κάτι έστω και μικρό. Ενα μήλο ή ένα ακτινίδιο ή μια σαλάτα, τέτοια πράγματα.
Δεν αγχώνομαι όμως γιατί προς το παρόν η κατάσταση βοηθάει στην απώλεια βάρους.
Αρχισα και γυμναστική (διάδρομο και πιλάτες) και νοιώθω καλύτερα μέσα στα ρούχα μου. Ασε που αναγκάστηκα ν' αγοράσω 2-3 καινούρια κομμάτια γιατί τα παλιά μου έπεφταν!
Εγώ ξεκινάω την προσπάθεια μου από σήμερα.... 21/03/08
80.5 ελπίζω την άλλη εβδομάδα να είμαι γύρω στα 2 κιλά λιγότερο.....
Καλή επιτυχία μαριλού!!!!!!!!
καλή επιτυχία σε όλους μας! ξεκίνησα και εγώ αυτήν την τρίτη, και έχω χάσει ήδη 1,7 κιλά! οεοοοο!!! keep loosing...
queen ωραιο τικερακι... εγραψες!!!
οι νυχτερίδες είναι ο πρώτος στόχος! Όταν φτάσω στο φωταγωγημένο σπίτι , πάμε για πάρτυ!!!
axaaxaaxaxxaxax παιδια νιο8ω πολυ ομορφα εφυγαν ποι κοιλιες και το σωσιβιο σχεδον δεν ιπαρχουν.8ελω αλλα 12 και ειμαι οκ.
εγώ γιατί δεν βλέπω το tickeraki της Queen?
της gourounitsas το βλεπεις?
ουτς το δικο μου βλεπει.εσεις το βλεπετε το δικο μου??
ούτε της γουρουνίτσας το βλέπω το δικό μου το βλέπετε?