-
Μπράβο,βρε ομαδάρχη!
Κι εμείς είμαστε,ξέρεις,πολύ ικανοποιημένοι με την απόδοση σου!
Ειδικά όσοι δεν κάνουμε και πολλά για τη δική μας! :P
Πού ξέρεις;Ίσως κάποτε γίνει μεταδοτικό...
Κι εγώ φεύγω αύριο για τις γιορτές και λογικά θα τα ξαναπούμε του χρόνου...
Tις θερμότερες ευχές κι από μένα σε όλους,μέλη και μη των W.W.
με την ελπίδα να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στον δυνητικό εαυτό μας!
Να αναδειχθεί μέσα από τα σκοτάδια μας ως φωτεινό ουράνιο μήνυμα του ατομικού μας άστρου!
Αρκετά με τα ασύλληπτα ιδεατά...Σαν το σκύλο που κυνηγά μανιωδώς την ουρά του...Φαύλοι κύκλοι...
Πάμε σε κάτι πιο εφικτό,πιο ανθρώπινο...Ευλογημένο και καθόλου δεδομένο...
Η δική μου ευχή και στόχος για τις γιορτινές μέρες αυτές είναι:
Απλές ζεστές στιγμές πληρότητας,εκτίμησης κι ευτυχίας κοντά σε όσους αγαπάμε!
-
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους/ες!
Τι κάνετε; Πώς περνάτε;
Συνεχίζω κανονικά το πρόγραμμα, χωρίς την παραμικρή παρεκτροπή και δεν στερούμαι κάτι. Πχ. την ημέρα των Χριστουγέννων έφαγα και το γλυκάκι μου (1 εκλέρ=7,5 πόντοι).
Τα λέμε...
Καλή συνέχεια! :)
-
PK καλησπερα!ειχεs γραψει στα ποστ μου,διαβαζω οτι σε αποκαλουν ομαδαρχη :),επειδη διαβαζω ολα τα ποστs,βλεπω οτι φτανειs σιγα σιγα στο στοχο σου!Θα ηθελα τισ δικεs σου συμβουλεs,,ωs προs την δικη μου περιπτωση,εχω ανοιξει καποιο topic,διαβασε το,και απαντησε μου!Εσυ που εχειs αποτελεσμα με ενδιαφερει πολυ η συμβουλη σου!ευχαριστω!
:)
-
GLYKOULA 28 καλημέρα!
Πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσω κάτι: εδώ είναι φόρουμ αλληλοϋποστήριξης και αλληλοβοήθειας και δεν κολλάνε λέξεις και χαρακτηρισμοί του τύπου "ομαδάρχης", κλπ. Μα στους προσκόπους είμαστε;
Αυτό το ξεκίνησαν καλοπροαίρετα κάποιες συμφορουμίτισσες εδώ μέσα και παρόλο που τους είπα ότι με ενοχλεί, το συνεχίζουν.
Αισθάνομαι άβολα με τη λέξη αυτή, διότι όλοι/ες στο ίδιο καζάνι βράζουμε, προσπαθούμε να απαλλαγούμε από τα περιττά κιλά και ο σκοπός της συζήτησης εδώ μέσα είναι η αλληλοβοήθεια. Όχι να αποκαλούμαστε ομαδάρχες, κλπ.
Ξέρω ότι το κάνουν καλοπροαίρετα, αλλά δεν θέλω να συνεχιστεί.
Τέλος εδώ και πάμε στα του προγράμματος:
Εγώ GLYKOULA28, δεν κάνω τίποτε άλλο από το να εφαρμόζω κατά γράμμα το πρόγραμμα.
Θεωρώ πολύ σημαντικό να μην υπερβαίνουμε τους καθημερινούς μας πόντους, αλλά αν τύχει και το κάνουμε μπορούμε την επόμενη μέρα να επανορθώσουμε και να ισορροπήσει η κατάσταση.
Η ισορροπημένη διατροφή είναι πολύ σημαντική, δηλαδή να μην αποκλείουμε τροφές και κατηγορίες τροφών και οπωσδήποτε να περιλαμβάνουμε πηγές ασβεστίου στη διατροφή μας.
Πολύ νερό (τουλάχιστον 6-8 ποτήρια καθημερινά) και παραπάνω αν μπορούμε.
Τήρηση ημερολογίου διατροφής καθημερινά. Είμαι στην 33η εβδομάδα και δεν έχει περάσει μέρα που να μην έχω καταγράψει λεπτομερώς τι έφαγα. Βοηθάει πολύ αυτό, μια και καταλαβαίνεις τι έχεις φάει. Αν δεν το τηρείς μπορεί να χάσεις τη μπάλα και να καταλήξεις να φας περισσότερο από το κανονικό.
Ελαφριά άσκηση, 20 με 30 λεπτά την ημέρα σε τακτική βάση. Το περπάτημα είναι ιδανικό.
Θετική σκέψη και αυτοπεποίθηση.
Αυτά και σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!
-
Ημέρα ζυγίσματος η σημερινή και το αποτέλεσμα ήταν απώλεια 200 γραμμαρίων.
Από τα 81,9 κατέβηκα στα 81,7 κιλά.
Συνεχίζω κανονικά προς το στόχο.
Να είστε καλά και καλή δύναμη!
-
Mε ξεμυαλίσατε βρε παιδιά, θέλω κι εγώ να κάνω αυτή τη δίαιτα, ήδη έχω μπει στο τριπάκι να συγκεντρώσω τους πόντους που αναφέρονται σκόρπιοι στο topic. Μπήκα στο official site αλλά δεν βρίσκεις όμως τίποτα χρήσιμο αν δεν γραφτείς... Βρήκα όμως σε αναζητήσεις ένα link υπολογισμού πόντων. Δεν έχω ιδέα αν είναι αξιόπιστο, αλλά σας το παραθέτω: http://www.webmilhouse.com/pointcalc.php
-
Καλησπέρα σε όλους, χρόνια πολλά και καλή χρονιά με πολλές απώλειες κιλών!!! Επέστρεψα και συνεχίζω αν και πρέπει να ομολογήσω ότι έχασα λίγο τη μπάλα μέσα στις γιορτές! Δεν το βάζουμε κάτω, συνεχίζουμε!!! Καλό κουράγιο σε όλους.
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!PK(ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΤΟ ΟΜΑΔΑΡΧΗΣ)ΒΑΣΙΚΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΕΓΩ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ WW,ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣΕ,ΔΥΣΤΗΧΩΣ!ΣΚΕΦ ΤΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΜΙΑ ΔΙΑΙΑΤΑ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ,ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΕΧΑΣΕ 30ΚΙΛΑ,ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΘΕ 4 ΩΡΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.
ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΔΩ! :)!
-
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους/ες, με υγεία, χαρά και απώλεια κιλών! :)
GLYKOULA28, κανένα πρόβλημα! Ξέρω ότι το είπες καλοπροαίρετα! :)
Πόσον καιρό δοκίμασες το πρόγραμμα των WW;
Το εφάρμοσες με ακρίβεια;
Όσον αφορά τις δίαιτες με λίγους υδατάνθρακες, προσωπικά είμαι κατά.
Πιστεύω στο "Μέτρον άριστον" και αυτό ακριβώς είναι το πρόγραμμα των WW. Τα πάντα με μέτρο και χωρίς ακρότητες και υπερβολές.
Πολύς λόγος έχει γίνει και στο φόρουμ για αυτού του τύπου τις δίαιτες (με λίγους υδατάνθρακες), οπότε αν ψάξεις θα διαβάσεις τα μειονεκτήματά τους.
-
NAI!pk για αυτο το λογο ειμαι και μπερδεμενη,γιατι θελω να αρχισω και αλλη μια προσπαθεια με καποια μεθοδο,δοκιμασμενη,που αξιζει.Δεν ειναι υπερ των υδατανθρακων και κατα των WW,απλα δοκιμασα την διαιτα των WWαπο 5/10/08-23/11/08 και δεν ειδα καμμια διαφορα,παρα ελαχιστη διαφορα σε ποντουσ οι οποιοι,επανηλθαν αμεσωσ.Kαποιοι υποστηριζουν μαλιστα οτι οι διαιτα των ww,δεν ειναι κατανεμημενη στα ποσοστα που πρεπει,πχ 40% υδατανθρακεσ,30% πρωτεινη κτλ,με αποτελεσμα να καταλαλωνεισ αλογιστα λιποσ,να χανεισ ναι μεν βαροσ,αλλα τι βαροσ,υγρα,μυικο ιστο, `ι λιποσ,επισησ η διαιτα των ww θυμιζει πρακτικα παντα,πολυ τον θερμιδομετριτη.παντοσ ειστε τυχεροι οσοι εχετε βρει τροπο,οποιοσ και αν ειναι και χανετε κιλα!!!
πκ εσυ ποσα κιλα εχασεσ με ww?συνολικα και σε ποσο χρονικο διαστημα?
-
Γλυκούλα γεια σου κι από εμένα και καλή χρονιά! Εγώ έχει λίγο καιρό που ξεκίνησα τα ww, κι αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι είναι πολύ ξεκούραστη διατροφή. Κι όταν λέω ξεκούραστη, εννοώ ότι δεν σου προκαλεί «στερήσεις» (το έχω ψάξει πολύ το θέμα της διατροφής κι έχω διαβάσει έρευνες που λένε ότι αυτό που κάνει πολλές δίαιτες να αποτυγχάνουν είναι ότι σου προκαλούν στέρηση, με αποτέλεσμα όταν την σταματάς να πέφτεις με τα μούτρα σε αυτά που τόσο καιρό στερήθηκες ? κάπως σαν να σου έμεινε απωθημένο). Με τα ww προσαρμόζεις εσύ μόνη σου αυτό που θα φας και το πόσο θα φας. Απλά θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη ότι δεν θα χάσεις 30 κιλά σε 3 μήνες! Εννοώ ότι με τα ww χάνεις με πιο αργούς ρυθμούς. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι αυτά που λένε οι διάφορες δίαιτες για υδατάνθρακες και πρωτεΐνες είναι υπερβολικά. Τα πράγματα είναι απλά, ένα κι ένα κάνουν δυο, π.χ. αν τρως 2500 θερμίδες και τις μειώσεις στις 1500 θερμίδες, θα χάσεις σίγουρα. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τους πόντους!
Αφορμή για μένα για να ξεκινήσω τα ww, ήταν όταν είδα την ξαδέρφη μου από τη Γερμανία το Νοέμβρη που μας πέρασε, την οποία είχα δει τελευταία φορά τον Αύγουστο, και τρόμαξα να τη γνωρίσω. Είχε χάσει γύρω στα 15 κιλά, αλλά φαινόταν σαν να έχασε 30!!!
Τώρα καταλαβαίνω αυτό που λες ότι την έχεις δοκιμάσει και δεν είχες αποτέλεσμα, γιατί καμιά φορά τείνουμε να υπεργενικεύουμε μια αρνητική εμπειρία που είχαμε και να πιστεύουμε ότι αν ξαναπροσπαθήσουμε θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα. Είναι απλά ένας λάθος τρόπος σκέψης.
Έπειτα σκέψου στο διάστημα που δοκίμασες τα ww, πώς τα έκανες; Το ακολούθησες σωστά ή έκανες παρασπονδίες που ξεχνούσες να καταγράψεις. Στα λέω όλα αυτά γιατί τα έχω παρατηρήσει σε μένα. Αυτά για την ώρα.
-
Σε ευχαριστω μαρω για την απαντηση :),η αληθεια ειναι πωs την εκανα πολυ σωστα την διαιτα,τι μπορει να εφτεξε δεν ξερω,να επισημανω απλα οτι ο μεταβολισμοs μου,καιει παρα πολυ αργα,λογω του γνωστου γιο-γιο(περνω-χανω κιλα)!επειδη ψαχνω απεγνωσμενα λυση,θα τολμησω να ξανακανω απο αυριο κιολαs την διαιτα των ww.+οτι θα περιορισω και λιγο τουs υδατανθρακεs,ειδικα μετα τιs 7 το απογευμα.ευχομαι να τα καταφερω!Μαρω ηθελα να σε ρωτησω για την δικη σου απωλεια κιλων απο αυτη τη μεθοδο,οπωs επισηs ποσα κιλα την εμβομαδα περιπου χανειs?
και σε περιπτωση που χασειs 10-20 κιλα παραδειγμα και κολλησειs,γιατι ξερω οτι αυτο συμβαινει με ολεs τιs διαιτεs,σε αυτην την περιπτωση τι πρεπει να κανειs? ευχαριστω! :)
-
ΘΕΛΩ ΣΤΙΚΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΔΩ! :(
-
WX!AYTO EINAI TOY PK XAXAXA EKANA ANTIGRAFH KAI EPIKOLLHSH,SORRY! :P
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΙΛΑ.
Συγγνώμη που εξαφανίστηκα αλλά από τις 22/12 μέχρι και χθες δεν είχαμε ιντερνετ ούτε στο γραφείο. ΟΤΕ και το μεγαλείο του!!!!
Έχω πολύ δουλειά αυτές τις ημέρες λόγω απογραφής και αναβάθμισης του software, Οπότε δεν θα μπορώ να μπαίνω συχνά για κουβεντούλα.
Τη δίαιτα την "τσάκισα" τις μέρες των γιορτών, και φυσικά αντί να χάσω έβαλα, αλλά από σήμερα ξεκίνησα πάλι εντατικά οπότε σύντομα θα επανέλθω. Δεν απογοητεύομαι.
p-k συγχαρητήρια για την απώλεια και το κυριότερο που κατάφερες και αντιστάθηκες στους τροφικούς πειρασμούς των γιορτών. Νομίζω ότι αυτό είναι ακόμα πιο σπουδαίο από την οποιαδήποτε απώλεια.
Εύχομαι να είστε όλοι καλά και μην εγκαταλείπετε τον αγώνα σας. Μην σας πτοούν τα μικρά πισωγυρίσματα.
Καλή Συνέχεια