-
Ευγενια μου ειναι Δευτερα αυριο με υπομονη τα κεφαλια μεσα και προχωραμε.....
αντε και μεχρι τα χριστουγεννα προλαβαινουμε κανενα δεκακιλακι ετσι χαλαρα :)
να βαζουμε στοχους μικρους και κοντινους ειναι πιο ευκολο...
ατεεεεε ολεςςςςςςςςςςςςςς να φορμαριζομαστε για τα κρυα!!!
-
γεια σας!!!!ειμαι καινουρια εδω,σημερα ανακαλυψα το φορουμ τυχαια...
ειμαι μαλλον κ εγω μια ακομα με πολυκυστικες ωοθηκες κ βρηκα πολυ σημαντικες πληροφοριες εδω περα....σας ευχαριστω ολες πολυ!
εγω εχω αρκετα απο τα συμπτωματα , εκανα καποιες εξετασεις κ αυριο παω στον ενδοκρινολογο για να δουμε τι παιζει τελικα...
ειχα αγχος για αυριο αλλα με τις συμβουλες και την συζητηση σας χαλαρωσα πολυ...να στε καλα!!!
-
Καλως ηρθες στην παρέα μας ντεπυ!!
θα βρεις την υποστηριξη που ψαχνεις, αυτο ειναι το μονο σιγουρο! Οταν ζουμε το προβλημα, ειμαστε ευαισθητουλες απεναντι στους αλλους.. πολυ συχνα διαβαζοντας τι γραφουν καποιες κοπελες βλεπω δικα μου κομματια κ βιωματα σε αυτες.
Καλη τυχη με τον ενδοκρινολογο και μην αγχωνεσαι για τιποτα. Εμ πολυκυστικες εμ ρυτιδες απο το εξτρα αγχος δε λεει!!
περιμενουμε νεα!
ΥΓ: αυριο μερα γιατρων.. αχεμ..
-
ʼννααααααααα που είσαι βρε??? Λοιπόν ακου: εχθές με τα σκάγια εγω νόμιζα οτι εννούσες την ψευτοκόντρα σου με την nadine μας αλλά μετα ένας καλός μου φύλακας μου εξήγησε και έτσι οφείλω να επανορθώσω. όλα αυτά που διάβασα με συγκλόνισαν.. Απίστευτο!! και βέβαια τα σκάγια δε μου έφτιαξαν τη διάθεση αλλά αντιθέτως μου την χάλασαν στο έπακρον.. Αυτά προς αποφυγή μπερδέματος.. τι άλλα εσυ?πως και τέτοια ώρα μέσα??
Ντέπυ μας γλυκιά καλωσόρισες στην παρέα μας και είμαστε στη διάθεση σου για οτιδήποτε χρειαστείς.. σου εύχομαι να είναι όλα καλά με τον γιατρό σου αύριο.....!! και να μπεις να μας πεις τι έγινε.
γλυκουλα που χάθηκες??
-
ʼννα θα πας γιατρό αυριο??
-
Καλε ναι, αυριο με γιατροπορευουν!
αχ, εκδικηση ειναι, επειδη εστειλα το δολιο τον δικο μου να κανει καρδιογραφημα (μου χε κατσει οτι εχει αρρυθμιες. ο,τι να ναι!) Αυριο το λεπον, στις 12.30 εχω ραντεβουδακι με καρδιολογο.
μην μου αγχωνεστε! ειναι για καλο σκοπο! πριν τον καρδιολογο, βλεπετε, θα παω να παρω μαγιο. χαρτι απο τετοιο γιατρο ειναι απαραιτητο για να γραφτω στο κολυμβητηριο. Αν ολα πανε καλα, ευελπιστω την τεταρτη να εχω την πρωτη μου επαφη με το νερο.. θα χει γελιο! φανταστειτε εμενα και ενα καρο μεσηλικες νοικοκυρες να κανουμε ακουα αερομπικ! φοβαμαι οτι δε θα μπορω να κρατηθω απ τα γελια! χωρια που το προγραμμα κανει κ η κολλητη της μανας μου.. ολιγον.. αχεμ.. καυστικη στα σχολια της!
θα δειξει! κατι μου λεει οτι θα χω σπαρταριστα ποστ σε λιγες μερες!
εσυ ευγενια μου πως εισαι? μας εφτιαξε η διαθεση? αντε κοκονα μου μπες σε ρυθμο, εχουμε κ ενα ζευγαρι παιδικα πα******κια να γεμισουμε! αλλα για να γινει αυτο πρεπει να χουμε πεισμα, πιστη κ επιμονη ε?
-
αμ πες μου έτσι κ ανησυχησα.... μπραβο μπράβο άντε και πρωταθλήτρια polo!!!!!
εγώ καλούτσικα είμαι!!! Δώστε μου λίγο χρόνο και θα ξεκινήσω κ εγώ την προσπάθεια.. αν θέλω ας κάνω κ αλλιώς.....
-
καλησπέρα σε ολα τα φοβερά κορίτσια!!!! και εγώ καινούρια εδώ...... σας ανακάλυψα εντελώς κατα τύχη αλλά συμμεριζόμαστε τις ίδιες ακριβώς αγωνίες....... θα χαρώ παρα πολύ να τα λέμε!!! με βοήθησαν ήδη πάρα πολύ οι πληροφορίες σχετικά με τις πολυκυστικές ωοθήκες..... μετά από αμέτρητες απόπειρες για μια καλύτερη ζωή και ένα ομορφότερο σώμα, είναι η πρώτη φορα που είμαι πραγματικά αποφασισμένη να το πετύχω. κάθε συμβουλή και υποστήριξη είναι..... παραπάνω απο πολύτιμα για μενα!!!! θα τα λέμε συχνά ελπίζω! φιλιά σε όλους.....
-
Καλώς ήρθες,Σοφάκι,στην παρέα μας!
Χαίρομαι να σε ακούω αισιόδοξη και δυνατή,γεμάτη ενέργεια και αποφασιστικότητα να παλέψεις για το καλύτερο σου!
Εδώ όντως θα βρεις υποστήριξη και παρεούλα σ'έναν κοινό αγώνα!Σιγά σιγά θα νιώσεις και πιο άνετα να μας πεις
κανα δυό λογάκια παραπάνω για σένα και το πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί.Καλή δύναμη στην προσπάθεια σου!Φιλάκια!
-
καλωσόρισες σοφία. στο παρεάκι μας!!! άντε να ξεκινήσεις με το καλό!!!!!!!!
σου εύχομαι καλή δύναμη και κουράγιο!! πες μας όμως περισσότερα πράγματα για σένα. πόσα θες να χάσεις, ποσο χρονών είσαι κλπ. μην ανησυχεις εδω είμαστε όλες μαζί σε αυτό
φιλάκια !!!!!!!
-
καλώς σας βρήκα! κ ευχαριστώ για την τόσο θερμή υποδοχή! ήδη νιώθω πολύ άνετα! λοιπόν κάποια πρώτα πραγματάκια για μένα......είμαι 25 χρονών με κάποια παραπάνω κιλάκια, αποτέλεσμα συναισθηματικών "κενών".......δεν έχετε ακούσει το ρητό "πεινάει η ψυχή μου, γιαυτό τρώω"??? κάτι τέτοιο νομίζω ότι ήταν η αρχή της κατηφόρας στην περίπτωση μου.... το φαγητό έγινε η παρηγοριά μου μετά από έναν πολύ επώδυνο χωρισμό.....ναι ναι....καθότι ανεπρόκοπη όσο δεν πάει, εννοείται ότι θα κατέφευγα στην εύκολη λύση! δεν θα έλεγα ότι έχω αγγίξει οριακά επίπεδα απο άποψη αριθμών. είμαι 86 κιλά με ύψος 1.80.... σίγουρα δεν είναι άλυτο το πρόβλημα....το θέμα είναι οτι αισθάνομαι χάλια....λες κ κάπου έχω χάσει τον εαυτό μου! έχω αρκετά συχνά βουλιμικά επεισόδια χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχω προκαλέσει εμετούς. απλά ξεσπάω σε γλυκά χάνοντας τον λογαριασμό και το μέτρο. αυτό εννοείται ότι συνεπάγεται φοβερές ενοχές, αυτοεκτίμηση πιο κάτω και από τον πάτο και βέβαια το φοβερό εκείνο αίσθημα της ανικανότητας.......οτι δεν μπορώ να κάνω το σωστό παρότι ξέρω ποιό είναι αυτό! εδώ και τρία χρόνια παλεύω να βγώ από αυτό το τέλμα αλλά αντί να βελτιώνεται η κατάσταση νιώθω ότι χειροτερεύει!!! και μετά απο αλεπάλληλες δίαιτες, η ζυγαριά ανεβαίνει αντί για το αντίθετο! αυτή τη φορά είπα να προσπαθήσω ακόμα πιο σκληρά!!! και η αρχή για κάτι τέτοιο είναι βασικά να παραδεχτεί κανείς οτι έχει όντως πρόβλημα.....τουλάχιστον στις ταινίες έτσι γίνεται!!!! αντιμετωπίζω λοιπόν πλέον τον εαυτό μου σαν...εθισμένο! θα πρέπει να δίνω μάχη καθημερινά πλέον..... αποφάσισα να κόψω τη ζάχαρη και είναι ότι πιο αδιανόητο για μενα...βλέπετε...πρίν ακόμα αποκτήσω το πρόβλημα της βουλιμίας και των αυξημένων κιλών, ανήκα στην κατηγορία των ανθρώπων που πρέπει σε καθημερινή βάση να καταναλώνουν κάτι γλυκό!!! ο βραχυπρόθεσμος μου στόχος είναι να φτάσω και να παραμείνω τελικά στα 66 κιλά....(οχι ότι θα απαλλαγώ ποτέ απο την επιθυμία μου για παγωτό αλλά τουλάχιστον να μπορώ να πειθαρχήσω τον εαυτό μου να λέει οχι). σε πρώτη φάση θα πρέπει να χάσω πέντε κιλά.....πράγμα που μου φαίνεται άθλος! παράλληλα με το συναισθηματικό κομμάτι συνυπάρχει και το πρόβλημα των πολυκυστηκών ωοθηκών και του υποθειρεοειδησμού..... φυσικά δεν είναι αυτές οι πραγματικές αιτίες της αύξησης του βάρους μου καθότι πολύ συχνά τρώω ότι αηδία μπορείτε να φανταστείτε.....απλά είναι παράγοντες που επιβαρύνουν το πρόβλημα.....δεν είμαι σίγουρη εαν και κατά πόσον σας δίνω σαφή εικόνα....δεν έχω ξαναμιλήσει πότε σε κανέναν για όλα αυτά και μου είναι πραγματικά δύσκολο....είμαι απόλυτα ανοιχτή σε ερωτήσεις και κριτική! ευχαριστώ και πάλι που μου δίνετε την ευκαιρία να τα μοιραστώ μαζί σας ολα αυτά..... τώρα έχω ένα ακόμα σημαντικό κίνητρο να πετύχω τον στόχο μου!!!! ααα!! έχω μία μέρα "καθαρή"....για να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτή τη φορά!!!!
-
Σοφη, θα σε μαλωσω.. η μαλλον θα σε δειρω! (και θα χει πολυ γελιο να προσπαθησω να δειρω μια κοπελαρα 2 μετρα)
τι εννοει η.. ποιητρια με το "να δουμε ποσο θα κρατησει αυτη τη φορα"? Οσο το θελησεις θα κρατησει! Οσο πεισμωσεις κ το παρεις αποφαση! Ακους εκει πραγματα!! ;)
καλωσορισες καλη μου. Ο πρωτος σου στοχος φυσικα και δεν ειναι ανεφικτος, κανενας στοχος δεν ειναι. Σε ενα, εναμισι μηνα θα βλέπεις τι γραφεις τωρα και θα αναρωτιεσαι που πηγε αυτο το κομματι σου! Αληθεια, θα το δεις! Αρκει να μην μου πας να κανεις κοτσανες με διαιτες πεινας κ αηδιες που δυστυχως πολλες εδω μεσα εκαναν κ ρημαξαν την ψυχολογια και το μεταβολισμο τους. Υπομονη ειναι η διαιτα, πανω απ ολα! Αν γινοταν να πατησουμε ενα κουμπι και να χασουμε οσα κιλα μας βαραινουν την ψυχη, πιστεψε με! θα το ειχα εντοπισει εγω πρωτη!
φιλια πολλά, θερμά καλωσορίσματα.. και να χουμε νεα σου ε? :)
-
Σοφάκι μου γλυκό, σε ευχαριστούμε πολύ που μοιράστηκες μαζί μας τα προσωπικά σου συναισθήματα και σκέψεις. Με εκείνο που θα ήθελα αρχικά να ξεκινήσω γιατι το θεωρώ σημαντικο είναι η εικόνα σου για τον εαυτό σου. είσαι λίγο αυστηρή η μου φαίνεται???
Κοριτσάκι μου εισαι 1.80 γυναικάρα με λίγα παραπάνω κιλάκια που προσωπικά πιστευω γοητεία διδουν παρά οτιδήποτε άλλο. Αρα οφείλεις να αγκαλιάσεις και να αγαπήσεις τον εαυτό σου πράγμα το οποίο θα σε βοηθήσει σε οποιαδήποτε περαιτέρω κινησή σου.
Τωρα, για να έρθουμε και λίγο στο θεματάκι που μας καίει, έχω να σου προτείνω την διατροφή της δημιουργου αυτού του τόπικ, την πένυ που θα βρείς σε προηγούμενες σελίδες. Βοηθάει πάρα πόλυ στην περίπτωση τη δική μας και το ξέρω γιατί το έχω δοκιμάσει. Το βασικότερο όμως είναι πως οποιαδήποτε διατροφἠ κ να κάνεις, να την κάνεις συνετά. χωρις επικινδυνότητα.. και λίγη γυμναστικούλα αν μπορούσες..
τελειώνοντας θα ήθελα να σου πω ότι κανείς και τίποτα δεν αξίζει να μας κάνει να τιμωρούμε τους εαυτούς μας.. Ξέρω πονάει... Αλλά δεν ωφελει να καταστρεφόμαστε αντιθέτως.. Ευχομαι να βρεις αυτο που ποθείς και σύντομα μάλιστα... Ηρεμησε πρωτα απ΄όλα και θα μπούν όλα σε μια σειρά... και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα τα καταφέρεις!!!
αν χρειαστείς οτιδήποτε μην διστάσεις... κάπου εδω γύρω θα είμαι..
φιλιά πολλα!!!
-
Και πιστή στις παλιές καλές συνήθειες.. χτυπάω λίγο πριν τα μεσάνυχτα σαν καλός βρυκόλακας! :)
Καλησπέρα cysters και μη.. καινούριες και παλιές! Βλέπω ότι έχουμε καινούρια κορίτσια και μετά την επιτροπή υποδοχής (αρνάκι - νιρβάνα και ευγενία) με τη σειρά μου να σας καλωσορίσω και να ευχηθώ καλά ξεκινήματα, ηρεμία και υπομονή! ʼντε να τα βάζουμε όλα σε καλή σειρά και να στέλνουμε τα περιττά κιλά εκεί που ανήκουν! Στον αγύριστο δηλαδή! :)
Μαρικάκι μου μην μου στεναχωριέσαι καθόλου.. καλοκαίρι ήταν και πέρασε! Για ΟΤΙ θέλεις να ρωτήσεις, εδώ είμαι! Και να μην το ξέρω..θα φροντίσω να το μάθω :) Πάμε πάλι απ'την αρχή και ευτυχώς για όλες μας ο χειμώνας είναι μεγάλος και προλαβαίνουμε να κάνουμε θαύματα!
Όσο για την τρελοπατρινιά μας.. έχει εξελιχθεί σε πρώτης τάξης ρεσεψιονίστ!! Νομίζω δικαιούται τον τίτλο της καλής νεράιδας του τόπικ μαζί με την esceden και τη Nadine που σπεύδουν όταν μυρίζονται πεσμένο ηθικό!! Ευγενούλα μου ελπίζω να είσαι καλά, και περιμένω ενημέρωση όταν ξέρουμε περισσότερα από το ιατρικό μέτωπο! Φιλιά πολλά!!
Όσο για μένα.. νομίζω πως είναι πια ασφαλές να το ανακοινώσω.. σήμερα είδα το μαγικό νούμερο 79,4!!!! Έπεσα στο παράπτωμα του καθημερινού ζυγίσματος, το ξέρω, αλλά ήταν η αλλαγή δεκάδας και καταλαβαίνετε! Δεν αλλάζω το τικεράκι μου ακόμη, επίσημη μέρα ζυγίσματος για μένα η Παρασκευή και θα το ενημερώσω τότε! Μέχρι τότε δεν ανεβαίνω στη ζυγαριά για ευνόητους λόγους! Πάντως... χαμογελάνε και τα μουστάκια μου!! :) Δεν ξέρω πόσα χρόνια έχω να δω το 7 μπροστά!
Καλό βράδι να έχουμε.. και όνειρα light!! Φιλιά
-
7?????????????????????????????????? congratulations!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=k_K0gHAKVQA
μπράβο βρε!!!! άντε και στα δικά μας!!!!!!