Κορίτσια πολύ χαίρομαι που σας πήγε η διατροφή και χάνεται κιλά!
Printable View
Κορίτσια πολύ χαίρομαι που σας πήγε η διατροφή και χάνεται κιλά!
Danai mou, epeidi eimai kainouria stin parea... mipws tha mporouses na mou peis ena prwino gia tin mera twn udatanthrakwn kai ena gia tin mera twn prwteinwn??
As poume gala pote mporw na piw?
Les na xekinisw auti tin diatrofi? Kanei na tin kanw gia arketo kairo an dw apotelesmata?
Se euxaristw polu, sugnwmi pou se bazw na ta xanagrafeis alla einai adunaton na diabasw oles tis selides...
betty σε μια βδομαδα τα εχασες και εσυ?
τι ετρωγες?λογικες ποσοτητες φανταζομαι κι οχι ψωμια και τηγανιτα.
εγω εφαγα σημερα
πρωι:
1 ποτηρι γαλα
1 σκετο καφε
μεσημερι:
1 ομελετα με μανιταρια με ντοματουλα
απογευμα:
1 ντοματα
βραδυ:(ξεφυγα γμτ)
1 αρκετα μεγαλο φιλετο κοτοπουλο με μπροκολο και σαλτσα μουσταρδας(μουσταρδα-ελαιολαδο-λεμονι)
μισο κουταλακι του γλυκου φυστικοβουτυρο(δεν αντεξα)
φτου μου!!!!
Τα γαλακτοκομικά όπως έγραφα στο αρχικό μην. είναι στις πρωτεινες. Όλες δεν χρειάζεται να τις διαβάσεις, μόνο το πρώτο ποστάκι σου εξηγεί ακριβώς. Στους υδατάνθρακες φρυγανιές με μέλι και ταχίνι και στις πρωτεινες μια ομελέτα.
Γενικά αν έχεις πολλά κιλα δεν τη συστήνω. Εμενα μου την έδωσε μόνο για να ξεκολλήσω στο τέλος και γενικά ήταν σκληρή διατροφή, δεν είναι εύκολη. Στη θέση σου θα άρχιζα απλά με το να τρώω υγιεινα μέσα σε συγκεκριμένα όρια θερμιδικά, τα οποία ή θα στα πει διαιτολόγος ή α τα ψάξεις μόνη σου.
ναι κορίτσι μου, σε μια εβδομάδα τα έχασα. Έτρωγα ψωμάκι κανονικά, τηγανιτά όχι , μπορείς να δείς στο "τι έφαγα σήμερα" δύο τυπικές ημέρες μου, τα έχω γράψει εκεί.Quote:
Originally posted by LaLuna
betty σε μια βδομαδα τα εχασες και εσυ?
τι ετρωγες?λογικες ποσοτητες φανταζομαι κι οχι ψωμια και τηγανιτα.
εγω εφαγα σημερα
πρωι:
1 ποτηρι γαλα
1 σκετο καφε
μεσημερι:
1 ομελετα με μανιταρια με ντοματουλα
απογευμα:
1 ντοματα
βραδυ:(ξεφυγα γμτ)
1 αρκετα μεγαλο φιλετο κοτοπουλο με μπροκολο και σαλτσα μουσταρδας(μουσταρδα-ελαιολαδο-λεμονι)
μισο κουταλακι του γλυκου φυστικοβουτυρο(δεν αντεξα)
φτου μου!!!!
Συγνώμη το φυστικοβούτυρο τι το ήθελες, αφού είχες λάδι στη σαλατα σου? περιτό δεν ήταν, αν και ήταν πολύ λίγο 1/2 κουταλάκι..
Ισως όμως επειδή είναι φυσικό προιόν να επιτρέπεται.... ή όχι?
δεν αντεξα γμτ:(αλλα εφαγα λιγο,κατι ειναι κι αυτο...
πρεπει σταδιακα να μειωσω τις ποσοτητες.
αν το βραδυνο μου ειναι πιο ελαφρυ πιστευω κατι θα γινει και μ εμενα:)
μπετουλα χαιρομαι για τη επιτυχια σου!!!!μακαρι να ειμαι στην ιδια ευχαριστη θεση σε μια βδομαδα:)
Betty, kalispera!
Epeidi eida oti xekinaw apo ta idia kila pou xekinises ki esu, ithela na se rwtisw se poso kairo eftases 73 kgr kai an epitrepetai PWS??? Se rwtaw giati mou fainetai bouno oli i prospatheia...
Βασικα σε σχεση με οσα μου χε πει παλια ενας διαιτολογος ειναι οκ αυτα που εφαγα.απλα οταν τρωω ολη μερα εχω την αισθηση οτι εχω φαει παρα πολύ.ο διαιτολογος μου χει πει 1300 θερμιδες αλλα νομιζω οτι ειναι παρα πολλες για μενα.δε ξερω.Quote:
Originally posted by Danai20
Κοιτα για μένα όλα αυτά είναι ένα γεύμα:)
Τρώω πολύ το άτιμο.
Τώρα όμως κουκλι μου δεν ξέρω τις δικές σου θερμιδικές ανάγκες. Αν δεν πας σε διαιτολόγο, πρέπει να κάτσεις να διαβάσεις πολύ σχετικά με το τι χρειάζεσαι, πόσες θερμίδες κλπ. Και βαση αυτού να προχωρήσεις. Επίσης πολύ σημαντικό είναι να ακούς το σώμα σου. Δλδ πως σου κάθεται κάθε φαγητό. Εμένα ας πουμε η ζάχαρη μου χαλάει τη διάθεση, με κάνει να σέρνομαι και δεν την τρώω πια ποτέ.
Γενικά μου πήρε αρκετούς μήνες να τα βρω με το σώμα μου και να μπω σε καλό ρυθμό. Και ακόμα βέβαια φοβάμαι μην τα κάνω όλα που... καμιά μέρα.
σημερα παντως που εχω πρωτεινες εχω φαει 2 κομματακια τυρι,ενα αυγο. μεσημερι θα φαω σαλατα γιατι δε προλαβα να ψωνίσω κανα κρεας,κ απογευμα γιαουρτι.αν μπορεσω κ ψωνισω θα φαω λιγακι κοτοπουλο για βραδινο.
Καλησπέρα κι από μένα....
Δεν ειμαι ακριβώς νέο μέλος απλά έχω να σας γράψω από πέρσυ....
Το ότι "εξαφανίστηκα" δεν σημαίνει οτι δεν σας διαβάζω συχνά...
πολλές φορές θέλω να απαντήσω σε μία ερώτηση, να δώσω κουράγιο σε κάποιον,
και διαβάζω απο κάτω αυτα που θα ήθελα να σας πώ κι εγώ...
Ο λόγος που σας γραφω είναι πως θελω να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δανάη,
γιατί μου έδωσε τον καλύτερο τρόπο για να χασω τα κιλά που με βασανίζουν....
Έχω να σας πώ πως εδώ και μία εβδομάδα που ακολουθώ τη συγκεκριμένη διατροφή,
έχασα 2 κιλά... και συνεχίζω.
Καλή συνέχεια σε όλους και όλες!! Φιλιά.
bubble
πολύ χαίρομαι που βοηθήκες από τη συγκεκριμένη διατροφή. Εύχομαι καλό κουράγιο και επιτυχία στην προσπάθεια σου
απο την επομενη τριτη θα εφαρμοσω κι εγω αυτη τη διατροφη για 2 εβδομαδες αν δω πως θα παει!!!
δε βρηκα γαλα ρυζιου ακι πηρα γαλα σογιας,κανει?
να μαι παλι!!!
λοιπον σημερα ειχα
ρυζι μπασματι με σαλτσα μανιταριων
και τωρα το απογευμα τρωω 1κουπα κορν φλειξ με γαλα σογιας
και ενα φρουτακι:(
Μα γιατί λυπημένη? λίγα έφαγες .... σωστά όλα