και μενα το προσωπο μ εχει κοψει αρκετα... τωρα τι να σου πω...ισως το φυσιολογικο του ειναι να ειναι ετσι...
Printable View
και μενα το προσωπο μ εχει κοψει αρκετα... τωρα τι να σου πω...ισως το φυσιολογικο του ειναι να ειναι ετσι...
OYAAAAAAAAAAAAAAA!:PQuote:
Originally posted by dew
Κορίτσια όποια θέλει στήθος εδώ!! Με το κιλό τα χαρίζω.. 90F παρακαλώ!! F!!!!!!
Λοιπον εκτος απο ποδι παραγγελνω και στηθος.:P
Αχ αυτη η συντηρηση πονεμενη ιστορια.Κι εμενα μου το λεει η μανα μου να μη χασω πολυ γιατι θα κοψω στο προσωπο αλλα δε με νοιαζει.Καλυτερα να βαλω σορτσακι και να ειμαι κομενη και να μη σκαω στη ζεστη.Σημερα παιδια το τι βρισιδι εριχνα μονη μου με την κολοζεστη.Δεν την παλευα καθολου στη δουλεια.Και ριχνω και πολυ ποδαροδρομο και εκανα σαουνα κανονικη παλι στα ρουχα.Quote:
Originally posted by absolute
ε ναι,αλλωστε καλοκαιρι ειναι!εμενα το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι κατω απο τα 50 κοβω στο προσωπο και φαινομαι κουρασμενη αλλα δεν εχω καταφερει να κανω και ποτε την πο*τανα τη συντηρηση για να δω αν μετα το προσωπο επανερχεται!
Τι f? Υπαρχει τετοιο νουμερο? Εγω νομιζα οτι το πιο μεγαλο ειναι to DD
καλα φυσιολογικο ειναι να κοβει το πρωσωπο ετσι και αλλιως!εχω μια φιλη εν τω μεταξυ που ειναι 1,65 και βαλε και 49 κιλα και επειδη εχει απο το στρογγυλο προσωπο κανεις δεν την κανει για τοσο αδυνατη!αλλα αυτο για τους "ασχετους",εμεις εχουμε γινει ειδημονες πια...
dew δωσε και σωσε θελω και εγωωωωω!!
Και εγω τα ιδια τραβηξα σημερα... Αφου μπηκα λιγο στα Ζαρα π ειχε air-conditionQuote:
Originally posted by Constance
Αχ αυτη η συντηρηση πονεμενη ιστορια.Κι εμενα μου το λεει η μανα μου να μη χασω πολυ γιατι θα κοψω στο προσωπο αλλα δε με νοιαζει.Καλυτερα να βαλω σορτσακι και να ειμαι κομενη και να μη σκαω στη ζεστη.Σημερα παιδια το τι βρισιδι εριχνα μονη μου με την κολοζεστη.Δεν την παλευα καθολου στη δουλεια.Και ριχνω και πολυ ποδαροδρομο και εκανα σαουνα κανονικη παλι στα ρουχα.
Nαι εχω κι εγω τετοια περιπτωση, και αμα δεις φωτογραφια μονο προσωπο παιρνεις ορκο οτι ειναι υπερβαρη.Και μολις δεις σωμα παθαινεις πλακα.Μαλακια το μεγαλο μαγουλο.:( Ευτυχως δεν εχω.Quote:
Originally posted by absolute
εχω μια φιλη εν τω μεταξυ που ειναι 1,65 και βαλε και 49 κιλα και επειδη εχει απο το στρογγυλο προσωπο κανεις δεν την κανει για τοσο αδυνατη!αλλα αυτο για τους "ασχετους",εμεις εχουμε γινει ειδημονες πια...
εγω μετα τα 55 κιλα πεταω μαγουλακι αλλα στα 50 ειμαι με γωνιες και νομιζω μου παει πιο καλα αλλα πιο κατω μαλλον δεν μου αρεσω στο προσωπο,μονο στο σωμα(αχ,αχ,αχ....)
Εχω και στα 80 ευτυχως εχω ζυγωματικα...
Υπάρχει μέχρι και Ε αλλά ενοείται όχι σε όλα τα σχέδια!! Βασικά εδώ και χρόνια μόνο της Triumph αγοράζω.. (διαφήμιση υπερ-σουτιεν χαχα).
Η αλήθεια είναι ότι όταν χάσω θα φτασω C (τόσο φορούσα στα 80 μου) και θα μου λείψουν.. Προς το παρών μία υπέροχη καμπαρντίνα που έχω από τότε (σχεδόν ολοκαίνουρια) στο στήθος θέλει άλλο μισό μέτρο για να κλείσει χαχα
Το μόνο που σκέφτομαι πλέον σοβαρά είναι η κοιλιοπλαστική λόγω των ραγάδων,κυτταρίτιδας και γενικά το γεγονός ότι η τελευταία φορά που φόρεσα κοντό μπλουζάκι ή παρεό μόνο με το σουτιέν του μαγιό ήταν στα 8 μου.. Το συζήτησα και με τον φίλο μου, μπορεί να πάρουμε ένα καταναλωτικό όταν έρθει η άγια ώρα.
Το στήθος μου η μόνη στιγμή που είναι στητό είναι όταν πάμε σε ερημικές παραλίες και μέσα στη θάλασσα βγάζω το σουτιέν και επιπλέουν (lol συμβαίνει!). Αλλά δεν είναι μαραμένο ή άσχημο, είναι ένα κανονικά μεγάλο στήθος.. και πάει πολύ αναλογικά στο σώμα μου..
Ααα και στο πρόσωπο έχω χάσει ήδη το προγούλι.. γενικά είναι κανονικό πλέον. Αν δεις μόνο φωτογραφίες προσώπου νομίζω ότι δεν καταλαβαίνεις ότι είμαι χοντρή.. Στα αδύνατά μου πάντως μου αρέσει πιο πολύ :P
Dew μου αυτο που λες για το στηθος οτι ειναι αναλογικο με το σωμα αυτο ειναι το σημαντικο.Εχεις και υψος εσυ.Γι'αυτο αν κανει καποια αυξηση στηθους πρεπει να προσεξει αυτο να μη το παρακανει και φαινεται σαν ξενο σωμα.
Dew σ'ευχαριστω! Εγω στα ποδια και στα μπρατσα εχω το προβλημα... ειδικα στα μπρατσαQuote:
Originally posted by dew
Κορίτσια όποια θέλει στήθος εδώ!! Με το κιλό τα χαρίζω.. 90F παρακαλώ!! F!!!!!!
Penelope εγώ πάντως βλέπω μεγάλη διαφορά στο πάνω μέρος από τα μπούτια σου από την άλλη φωτογραφία. Τουλάχιστον έχουν σφίξει αρκετά! Όσον αφορά τα πόδια σου γενικά, πιστεύω ότι δεν πρέπει να είσαι άδικη γιατί πρώτον είναι καλοσχηματισμένα και δεύτερον δεν φαίνονται χοντρά απλά γεμάτα σαν κατασκευή! Στη θέση σου θα εστίαζα στη κοιλίτσα που είναι απλά υπέροχη και πραγματικά σου λέω να χαρείς και φουστίτσες και κοντά μπλουζάκια αυτό το καλοκαίρι!!!
Καλοκαιρι 2009 στα 61 κιλα-62 κιλα!!!οπως βλεπετε το προβλημα ειναι κυριως στα ποδια
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.ticker.7910.org/wg__63__0...91ciB0ZXh0.gif
kai vraio manikioyr :DQuote:
Originally posted by Constance
Penelope νομιζω οτι οντως εχεις μαζεψει κι αλλο.2-3 κιλα που θες να χασεις και θα εισαι τελεια!Ειδικα η δευτερη φωτο δεν εχει κανενα ψεγαδι.Λιιιγο ακομα στα ποδια!Μπραβο και παλι για τη φοβερη απωλεια, και στα δικα μας.:)