Επειδη ειναι πολλα τα post δεν μπορω να τα διαβασω απλα ηθελα να σε ρωτησω απο ασκηση τι κανεις?
Printable View
Επειδη ειναι πολλα τα post δεν μπορω να τα διαβασω απλα ηθελα να σε ρωτησω απο ασκηση τι κανεις?
τιποτα πλεον δυστηχως............................
:(
Πιστευω οτι η ασκηση ειναι αυτο που σου λειπει... θα σε βοηθησει να χασεις πιο ευκολα τα κιλα που σου απομενουν αλλα και να τονωσει τους μυες σου που θα το εχουν αναγκη και δεν θα χρειαστει να κατεβεις αλλο σε θερμιδες εισαι ηδη πολυ χαμηλα!
Ενα 30' χρειαζεται και 8α δεις μεγαλη διαφορα...
το ξερω και πραγματικα το πιστυεω!!!αλλα μου φαινεται πολυ πιο ευκολο να κανω διατροφη με 1200 θερμιδες παρα να κανω οποιαδηποτε ασκηση...περιμενω να ανοιξει ο καιρος να ξεκινησω περπατημα ομως που μου αρεσει τρελα αλλα οταν σχολαω ειναι ηδη βραδυ και κανει και κρυο,δεν μπορωω...
σπιτι τοτε, λιγα βαρακια και λιγο με τα λαστιχα!
θα βρεις στο ιντερνετ χιλιαδες ασκησεις που μπορεις να κανεις σπιτι... ειλικρινα 1.200 θερμιδες ειναι λιγες! στην ουσια ολοι θελουμε να χασουμε λιπος οχι βαρος! Απλα αυτοι που ειμαστε μακρια απο το στοχο μας εχουμε το βαρος στο μυαλο αλλα εσυ που εισαι 3κιλα απο το στοχο σου θα πρεπει να σκεφτεσαι το λιπος απο δω και περα... Και αυτο φευγει με την ασκηση και τη μυικη ενδυναμωση μονο...
οταν δουλευεις 12ωρα και θες και αλλη μιαμιση ωρα στο πηγαινε-ελα ειναι λιγακι δυσκολο ομως να παρεις τα ποδια σου μετα...
γυμναζομουν παλια και ξερω αρκετα πανω στο θεμα και φυσικα συμφωνω μαζι σου...
λιπος καιω με τη διατροφη μου,αυτο το βλεπω στα ρουχα μου και σε ποντους,στη ζυγαρια το βλεπω δειλα δειλα βεβαια...
και ισως επειδη κανω ευκολα κατακρατησεις...
το λιπος καιγεται μια χαρα παντως με τη διατροφη,εμενα η ασκηση με καιει για τη συσφιξη και μονο!
καταλαβαινω πολλες οι ωρες...
απλα με τις θερμιδες που παιρνεις τωρα πολυ πιθανον να εχεις καψει και μυες γιαυτο χρειαζεται η ασκηση... σε κανα ρεπο τοτε!
;)
καλα στανταρ,σε καμια διαιτα δεν καιγεται μονο λιπος(καλα θα ηταν:starhit: ),
δυστηχως δεν παιζει ουτε ρεπο τη συγκεκριμενη περιοδο, ελπιζω σε λιγο καιρο να χαλαρωσουν λιγακι τα πραγματα...(αν και δεν υπαρχει ελπιδα σε αυτο μαλλον).
ομως μολις φτιαξει λιγο ο καιρος θα πηγαινω με τα ποδια στο μετρο αντι για λεωφορειο.
εσυ γυμναζεσαι dare?
τα τελευταια 2 χρονια πολυ αχνα για κανα μπασκετ, κανα βαρακι σπιτι λιγα πραγματα....γιαυτο και η κατασταση μου εξαλλου!
τωρα ομως εχω λιωσει και χτυπαω το κεφαλι μου που τοσο καιρο καθομουν...
45' ποδηλατο
οσο χρειαζεται να κανω 2 μυικες ομαδες κανα 45' δηλαδη παλι
και 1 ωρα μπασκετ αλλα οχι καθε μερα....
και ολα αυτα σπιτι φυσικα εκτος απο το μπασκετ! τωρα μενει βελτιωση στη διατροφη μονο...
ταπεινη μου γνωμη:τουλαχιστον το 70% της προσπαθειας ειναι η διατροφη.
μπραβο που γυμναζεσαι παντως,αντε και στα δικα μας:starhit::starhit::starhit::starhit:
ναι και εγω ετσι ειχα διαβασει καπου οτι η διατροφη ειναι το 80% μαλλον επειδη χωρις γυμναστικη μπορεις να χασεις βαρος ενω χωρις διαιτα δεν μπορεις...
στην ουσια μονο με διαιτα χανεις πολλα υγρα και μυες μαζι με το λιπος και το αποτελεσμα δεν ειναι αυτο που περιμενεις...
Αλλα τωρα πιστευω οτι το ενα συμπληρωνει το αλλο και εχουν την ιδια σημασια...
εγω αυτο που ειπα σαν προσωπικη αποψη για το 70%-τουλαχιστον-το εχω συμπερανει απο τη δικη μου περιπτωση,το σωμα μου εχει αλλαξει παρα πολυ προς το καλυτερο μονο με διατροφη,ναι εαν εκανα και γυμναστικη ισως τωρα να μπορουσα να σταματησω και να ειχα σφιξει κιολας,εννοειται!
δεν πειραζει,ο καθενας οτι μπορει κανει και οτι κανει για τον εαυτο του ειναι καλο!σημασια εχει να τα παμε καλα με τον εαυτο μας,απο κει και περα τι 2 κιλα πανω τι 2 κατω,τι διαδρομος τι ποδηλατο αντιστοιχα;);)
παω για υπνο...ειμαι κομματια!καλο βραδυ!
:starhit:
μια χαρα τα πας εφτασες σχεδον το στοχο σου αλιμονο σε μας....
χαχαχαχααχα
καληνυχτα!
51,5 σημερα το πρωι με πιτζαμες,ετσι για να δω τι εχω να περιμενω αυριο,μαλλον τιποτα δλδ..
anyway, i keep going και θα δειξει...
:starhit::starhit:
επισημο ζυγισμα σημερα:50,100!!
δηλαδη -900 γρ σε 1 εβδομαδα.Αμφιβαλλω 1000% βεβαια οτι ειναι πραγματικο γιατι χτες βγηκα,ηπια τον αμπακουλο,γυρισα 6 και εχω αφυδατωθει εντελως.
That`s why δεν αλλαζω τικερακι,σημερα θα φαω κανονικα,γυρω στις 1300-1400 το πολυ και αυριο θα ξαναζυγιστω να δω τι πραγματικα ισχυει.
τελικα το καθημερινο ζυγισμα μου παει πιο πολυ πιστευω γιατι βλεπω πως ανταποκρινεται το σωμα.ενω με μια φορα την εβδομαδα μπορει και να "τυχει"(ή και οχι) λογω το χ,ψ παραγοντων,οπως καλη ωρα χτες..
Σιγουρα θα με λεει και αυριο κατω απο 51, αλλα στανταρ + απο το σημερινο.
Το γ@μησα το επισημο ζυγισμα με τα ξενυχτια μου πια.
Βεβαια το βλεπω και πανω μου οτι ειμαι πλεον μια χαρα αδυνατη και ενα τσακ πριν το στοχο.Αν σταθεροποιηθω στα 50 δεν θα εχω κανενα θεμα ειλικρινα.
Αντε να δω το 48 να ξεκινησω τα φαγοποτια χωρις τυψεις:bigsmile::bigsmile::starhit:;);)