otiosa τι φοβερή ιδέα είναι αυτή !:bigsmile::bigsmile: σ ευχαριστω πάρα πολύ
Printable View
otiosa τι φοβερή ιδέα είναι αυτή !:bigsmile::bigsmile: σ ευχαριστω πάρα πολύ
Αχ αυτοι οι στοχοι!!
Χαιρομαι γιατι ο ΜΕΓΑΛΟΣ μου στοχος ηταν και ειναι να χασω συνολικα 95 κιλα!!!
43 εφυγαν, 52 ακομα θελουμε!!!
WE CAN DO IT!!!
με υγεια και καλη ψυχολογια ολα γινονται!!!! Καλη προσπαθεια σε ολους μας!
γεια σας!!!
στοχος σεπτεμβριου ειναι τα -2,5 κιλακια!!!
απλα 53 την αλλη κυριακη <3
Η ζυγαριά ξεκίνησε να παίρνει την κατιούσα...επιτέλους... 114 σήμερα το πρωί και επόμενος στόχος, την άλλη Δευτέρα να είμαι στα 113 :-)
Κατιφοριζωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Στην ακρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!
Δεν φανταζομουν ποτε οτι τρώγοντας θα παρω την κατηφορα...
Ναστε καλα, να σας εχει ο Θεος οοολους καλα...παιρνω κουραγιο και προχωρω!!!!!!!!!!
Ενα πειεργο πραμα...αρχιζει να φευγει το φαγητο απο το μυαλο μου...μηπως ειμαι αρρωστη...τι εχω;;;χαχαχαχα
40 χρονια το φαγητο στο μυαλο εκει κολλημένο.Τωρα αρχιζει δειλά...δειλά να φευγει...λεεεεςςς;;;;;;;
Τελικά απο ότι φαίνεται, είμαι ο μοναδικός που στις διακοπές πήρε αρκετά κιλά. Από 128 πήγα 133 και δεν το πήρα γραμμή πώς.
Ακολούθησα κάτι διατροφές, αλλά όλες είναι σε συνδιασμό με γυμναστική, και κάθε φορά που πάω να κάνω περπάτημα μου έρχεται να λιποθυμήσω.
Όλοι χάνετε κιλά και μόνο εγώ δεν χάνω....τι να κάνω; Να βάλω το μαχαίρι στον λαιμό μου; :(
Έλα ρε Μητσοτούλη,πώς κάνεις έτσι για πέντε κιλά!Σιγά τα πολλά!
Κι αν κάποιοι πήραμε λιγότερα ή περισσότερα,άλλοι αν έχασαν ή έμειναν σταθεροί,
διαγωνισμό κάνουμε Μις/Μιστερ Βάρος σάμερ 2012;Άσε κάτω το μαχαίρι και ηρέμησε.
Η πολλή ζέστη έφυγε οπότε πλέον δε θα ζορίζεσαι κάθε που θα περπατάς για άσκηση.
Όσο για τις διατροφολογικές προτάσεις που ακολούθησες,ναι μεν έχουν καλύτερο αποτέλεσμα
συνδυασμένες με άσκηση,αλλά κάνουν τη δουλειά τους και αυτές καθ'εαυτές,εφόσον είσαι συντονισμένος.
Είμαι σίγουρη πως μόλις ηρεμήσεις θα διαπιστώσεις τι δεν πήγε καλά και θα προχωρήσεις σε βελτιώσεις.
Όλα είναι στο χέρι σου να πάνε θετικά!Κι αν κάτι δε λειτούργησε βοηθητικά,αλλάζουμε ρότα και συνεχίζουμε!
Ελπίζω πέρα από απολογισμό βάρους,να είχες ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι!Πάμε για ένα δημιουργικό φθινόπωρο τώρα!
Να έχεις μια υπέροχη μέρα και καλώς μας ήρθες στην παρέα μας!Α...Κι αν θέλεις βγάλε τη διαφήμηση από την υπογραφή σου.
Την συγκεκριμένη θα τη σβήσω εγώ,τις υπόλοιπες κάνε τα κουμάντα στο προφίλ σου.Αντίκειται στους όρους του φόρουμ αυτό.Μερσί!
Αχ τι λες!!!!!!!!!!!!
Να βαλεις το μαχαίρι στη μεριδα...
Αυτο για αρχη και θα δεις.Μολις κανεις το πρωτο βημα και μετα αργα το δευτερο κοβεις αλλο λιιιιιιγο ...και παει λεγοντας.
Και εγω πηρα κιλα στις διακοπες.
Εφαγα του σκασμου, το χαρηκα, με χαρηκε, και τωρα κατι για να μην παρω πολύ την ανιουσα.
Δεν ειναι κακο να τρως στις διακοπες αν φυσικά τοχεις χαρει και σουχει κανει καλό.
Σε ευχαριστώ πολύ για τα θερμά σου λόγια.Quote:
Originally posted by NADINE
Έλα ρε Μητσοτούλη,πώς κάνεις έτσι για πέντε κιλά!Σιγά τα πολλά!
Κι αν κάποιοι πήραμε λιγότερα ή περισσότερα,άλλοι αν έχασαν ή έμειναν σταθεροί,
διαγωνισμό κάνουμε Μις/Μιστερ Βάρος σάμερ 2012;Άσε κάτω το μαχαίρι και ηρέμησε.
Η πολλή ζέστη έφυγε οπότε πλέον δε θα ζορίζεσαι κάθε που θα περπατάς για άσκηση.
Όσο για τις διατροφολογικές προτάσεις που ακολούθησες,ναι μεν έχουν καλύτερο αποτέλεσμα
συνδυασμένες με άσκηση,αλλά κάνουν τη δουλειά τους και αυτές καθ'εαυτές,εφόσον είσαι συντονισμένος.
Είμαι σίγουρη πως μόλις ηρεμήσεις θα διαπιστώσεις τι δεν πήγε καλά και θα προχωρήσεις σε βελτιώσεις.
Όλα είναι στο χέρι σου να πάνε θετικά!Κι αν κάτι δε λειτούργησε βοηθητικά,αλλάζουμε ρότα και συνεχίζουμε!
Ελπίζω πέρα από απολογισμό βάρους,να είχες ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι!Πάμε για ένα δημιουργικό φθινόπωρο τώρα!
Να έχεις μια υπέροχη μέρα και καλώς μας ήρθες στην παρέα μας!Α...Κι αν θέλεις βγάλε τη διαφήμηση από την υπογραφή σου.
Την συγκεκριμένη θα τη σβήσω εγώ,τις υπόλοιπες κάνε τα κουμάντα στο προφίλ σου.Αντίκειται στους όρους του φόρουμ αυτό.Μερσί!
Μου την βιδώνει όταν - ενώ έχω μεγάλη θέληση, δεν βλέπω αποτέλεσμα και μετα το ρίχνω στην μασαμπούκα. Προσπαθώ πολύ γαμώτο!
2 κιλά είναι ο απολογισμός των διακοπών μου...
θα τα πετάξω απο πάνω μου!! αυτός είναι ο μικρός μου στόχος για αυτήν την εβδομάδα..!!
μικρός στόχος. να είμαι 85 τα Χριστούγεννα.
Δεν ξέρω εάν θα έχω χρόνο για γυμναστική αυτό το φθινόπωρο οπότε δεν θα χάνω γρήγορα.
Έχασα 23 σε ένα χρόνο, για τον δεύτερο χρόνο θα βάλω όριο 1 το μήνα, να μάθω να τα συντηρώ και να κάνω ελαφρύ θερμιδικό έλλειμμα, να μην πεινάω.
Πάντως στις διακοπές έχασα 1, ειλικρινά δεν ξέρω πως.
Γεια σας και παλι!! Θελω να πιασω παλι το θεματακι μου γιατι απο στοχους αλλο τιποτα... αποτελεσματα δεν βλεπω!
Μικροι στοχοι λοιπον.... για να σκεφτω.... 1 κιλο την εβδομαδα, σημαινει 4 κιλα τον μηνα, σημαινει οτι πρακτικα και αισιοδοξα μιλωντας σε 4 μηνες θα βλεπω τον κοσμο με αλλα ματια!!
Οποτε τωρα το μονο που με νοιαζει ειναι αυτο το επομενο κιλο!!! Ξεκινησα 86 κιλα, σημερα ειμαι 84,9!
Δευτερα 22/10 ΑΡΧΗ..... 86 κιλα
Στοχος Δευτερα 29/10.... 84
εγω δεν ειμαι τοσο αισιοδοξη λογο προτερου ατιμου βιου....
θα ειμαι πολυ ευχαριστημενη και με 2-3 κιαλ το μηνα!!!
την προηγουμενη κυριακη ημουν 85,1
αυριοα παλι θα ζυγιστω!!! ελπιζω να ειναι κατι παρακατω!!!!