Σε ζηλευω με την καλη εννοια:starhit:Quote:
Originally posted by click
και εκει που ειναι ολα στο μυαλο αχταρμας και με πνιγει η στασιμοτητα, κατι γινεται, τα βαζω ολα στη σειρα και ξεκαθαριζει το τοπιο ξανα.
ωραια μερα σημερα...... :starhit:
Printable View
Σε ζηλευω με την καλη εννοια:starhit:Quote:
Originally posted by click
και εκει που ειναι ολα στο μυαλο αχταρμας και με πνιγει η στασιμοτητα, κατι γινεται, τα βαζω ολα στη σειρα και ξεκαθαριζει το τοπιο ξανα.
ωραια μερα σημερα...... :starhit:
ειναι απο σκουλαρικακια κ ρουχισμο σουβενιρ μεχρι sokolates...χαχαχα διαφορα....!!! τα στελνουμε δωρακια στουσ κουμπαρουσ μασ !!!!
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by bubulitsa86
χμμμμμ τι εκανα? εφτιαξα ενα σουπερ γαλλικο στα νυχια μου....χαχαχα τιποτα το τρομερο...αχ σε λιγο θα φτιαξω την κουτα με τα δωρακια που θα στειλω !!!!! πωσ μαρεσει να κανω δωρακιααα !!! yupi!!!!
παρα πολυ ωραια!:starhit:
Αποφάσισα τελευταία στιγμή Παρασκευή βράδυ να μη δεχτώ τελικά μια δουλειά που θα μου έτρωγε όλο το σαββατοκύριακο.
'Ετσι, 300 ευρώ φτωχότερη, έφυγα για Χαλκιδική όπου πέρασα 2 υπέροχες μέρες, χαλάρωσα, έτρεξα δίπλα στη θάλασσα, διάβασα αχόρταγα λογοτεχνία και καλλιέργησα λαχανικά με father (το απόλυτο decadence:bigsmile: )
Πιο πολύ όμως χάρηκα γιατί κατάφερα να πω όχι στη πολύ πιεστική πελάτισσα. Δεν θα τα ισοπεδώσουμε όλα για το χρήμα, έχουμε και ζωή!
ουαου!!!
φαιδρα τελεια!!!
εγω σημερα εκανα πεντικιουρ, γιορταζοντας την τελετη ληξης μιας εβδομαδας γεματης πονου!!!!
:punk:
που πονουσες φιλη σμαρτ?
δε θα ηταν δεον να γραψω που πονουσα διοτι μπορει να μας κοψει η λογοκρισια...
θα αναφερω απλα οτι επροκειτο για μια καπως (εως πολυυυ) επωδυνη αγωγη ..
δεν εχουμε λογοκρισια ακομη, καλομελετα.
ωραια τοτε!!!
εκανα κατι ενεσεις κ πονουσε ο ... ε ξερεις ποιος τελος παντων!!!
ππππππω!!! πολυ πικρα ε?
το πεντικιουρ παντως ωραιο :)
Χτες νομιζα οτι δεν εκανα τιποτα αλλα χαρη σε μια εν δυναμη αναλυτρια(χε χε)καταλαβα οτι ναι! τελικα εκανα κατι χτες:διαβασα ενα βιβλιο που ελεγε πως ζουσαν οι γυναικες στο Μεσαιωνα.
Σημερα:Πηγα κομμωτηριο,περπατησα(γρηγο ρα)και ψωνισα βιολογικο ψαρι,κ βιολογικο καφε.
ΠΟΣΟ γεματη μερα!!! και απο ασχημα αλλα και απο πολλα ωραια και σημαντικοτερα απο τα ασχημα.
goodnight!:bouncy:
Χθες:πηγα και εφτιαξα τα νυχια μου
Σημερα:εκλεισα τα εισιτηρια και το απογευμα θα κανω παρτυ-εκπληξη στο μπαμπα που εχει γενεθλια!:blush:
simera den ekana tipota apolitos ...
spiti doylies giro giro oli tin ora me ena tsigaro k to netbook agalia...
tora pio bradaki eriksa k ena isioma sto malli...den kserw...oso menw xoris doyliaaa pizw,...alla prospathw na eimai aisiodoksi oti ola tha pane kala !!!!opos leei k ofilos m o xatzigiannis...!!!:o:o
Έκανα μια unpaiktable γενική στο σπίτι, τύπου "όσα βλέπει η πεθερά" και τώρα που είναι όλα έστω και φαινομενικά σενιέ-πενιέ φεύγω επιτέλους για βόλτα στην παραλία, να προλάβω λίγο από αυτήν την πανέμορφη μέρα :bouncing:
η χτεσινη μερα ηταν ο πατος και μαλιστα συνειδητοτατα.
ευτυχως επεσε η συνεδρια μου σημερα.
και βγηκαν στην επιφανεια καποια κομματια του παζλ.
αλλαξα τα μισα απο αυτα που ηθελα και επειδη δεν τα αλλαξα ολα, υποσυνειδητα αλλα εσκεμμενα υποσκαπτω οοολη την προσπαθεια που εχω κανει και επαναφερω την παλιοτερη κατασταση.
και επειδη απο την ολη εικονα κλεισουρας και μοναξιας ελειπε το φαι, χτες το προσθεσα και αυτο. σα ρομποτ. εφαγα 9 φορες. οι 8 χωρις να πειναω. και δε μου ειπα οχι ουτε 1 φορα.
φαε να δω τι θα καταλαβεις μου ελεγα. οχι, δε θα σου πω οχι μη φας κρατησου γιατι με τη στερηση θαρθει χειροτερη καταστροφη. φαε λοιπον...
και ΟΧΙ δεν ειμαι οφφτοπικ
σημερα ηταν μια πραγματικα καλυτερη μερα.
αλλο ενα βημα πιο κοντα στην προσπαθεια να βρω καποτε τις ισορροπιες μου, να μην απογοητευομαι και να μην τα παραταω ευκολα, να μην ειμαι συνεχεια στα ακρα.
καλο βραδυ! :)