Αχ ξέρετε τί έχω πεθυμίσει να φάω? μια φρουτοσαλάτα...................
Printable View
Αχ ξέρετε τί έχω πεθυμίσει να φάω? μια φρουτοσαλάτα...................
Αχ, τσαχπίνικο Πωλινάκι, θα τον τρελάνεις τον άντρα σου.... θα χάσει τα μυαλά του και θα παραληρεί !!!!!!!!
Μια τα κιλά, μια το μαλί μια η έκπληξη !!!!!!
Δεν πειράζει αλαλουμάκι μου. Αστον να τρύξουν λίγο και τα κοκκαλάκια του, μην νομίζει πως με έχει δεμένει :P
Που να σε δέσει τώρα, εσύ δεν πιάνεσαι έχεις ΦΥΓΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙ !!!!!!!!!!!!!!
Αν το καταλάβει Αλαλουμάκι μου θα τρέξει να με φτάσει!!! Αν όχι, τότε ξέρουμε πιος χάνει, σωστά? χαχα
αχ! αυτα ειναι... και ειναι μονο η αρχη, δεν εχει δει τιποτα ακομα! τον βλεπω τον συζυγο μεχρι το καλοκαιρι να εχει μεταμορφωθει σε ποιητη και να προσπαθει να σε ξελογιασει περισσοτερο κι απο οταν πρωτογνωριστηκατε!
Μακάρι Λόρα μου, κιας μην συνθέτει ποιήματα. Ας μείνει στα γλυκά λόγια δεν με ενοχλά!!!!!
τα γλυκα λογια ειναι μονο ή αρχη. επονται οι γλυκες πραξεις. και οι γλυκοπικρες μην σου πω μολις δει κανεναν αλλο να σε ζαχαρωνει...
δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι και ποση δυναμη δινεις σε εμενα για να μεινω σταθερη στο προγραμμα μου και να χασω οσα πρεπει να χασω!!!!
σ'ευχαριστω που βρεθηκες στον δρομο μου!
Λόρα μου είδη άρχισε τις ιστορίες με τα ρούχα μου και ότι προκαλώ (κιας φοράω εδώ και 2 χρόνια τα ίδια). Του είπα, οκ ετοίμασε ένα γερό πορτοφολι, γιατί μέχρι το καλοκαίρι θα χρειάζομαι καινούρια, ευκαιρία να τα διαλέξεις εσύ - και να τα πληρώσεις εσύ!!!! χαχαχαχα
Εϊντζελ μου, είσαι σε έναν πολύ όμορφο δρόμο. Στο δρόμο του να φτιάξεις τον εαυτό σου, να τον κάνεις τέλειο. Δεν ξέρω αν είδες το mood μου, αλλά αυτό πρέπει να έχεις στο μυαλό σου για να επιτύχεις. Οπως μπορώ εγώ, μπορείς και εσύ. Εγώ μπορεί να έχω σύμμαχό μου την επέμβαση, αλλά έχω πολλλλλάαααα κιλά να χάσω. Σε αντίθεση εσύ, δεν είσαι μακρυά από τον στόχο. Με σωστή προσπάθεια σε 5-6 μήνες θα τον έχεις πιάσει. Αν όμως τα παρατήσεις, θα δεις οτι θα περάσουν οι 6 μήνες και θα πεις, να τώρα, αν συνέχιζα θα είχα είδη φτάσει στο επιθυμιτό αποτέλεσμα.
Δεν αξίζει τίποτα και κανένας να χαλάς το πρόγραμμα σου.
δεν νομιζω ο,τι σε συμφερει να τα διαλεξει εκεινος ακομα κι αν τα πληρωσει... ξανασκεψου το και παρε την κουβεντα σου πισω! κελεμπιες θα σου παρει!!!
Δεν θα πάμε να ψωνίσουμε από εκεί που θέλει αυτός αλλά από εκεί που θέλω εγώ!!!! χαχαχαχα Επίσεις θα διαλέξει από ότι δοκιμάζω :P:P:P:P
Αρα και πάλι δικές μου επιλογές θα είναι!!! χαχα
ενταξει τοτε! πασο!
βρε κοριτσια σορρυ κιολλας αλλα μου φαινετε λιγο καπως να ξεκινανε ολα αυτα με την πτωση των κιλων
σιγουρα δεν ξεκινανε ετσι. απλα αν ηδη υπαρχουν επιδεινωνονται δραματικα... τουλαχιστον στην δικη μου περιπτωση...