Quote:
Originally posted by voasusm1982
Καλησπέρα σε ολους......πτυχομενους και μη.....Χάθηκα είναι η αλήθεια αλλα προσπαθω να χαρώ την κάθε στιγμή της καινουργιας μου ζωής.....Έκανα την πτύχωση πριν 6 μήνες....Απο τότε δεν έχω καταλάβει πως έχω βρεθει 40 κιλά κάτω και συνεχίζω ακόμη....Η ψυχολογία μου έχει αλλάξει εντελώς....στο δρόμο δεν με γνωρίζουν και όλοι με κοιτάζουν με απορία..΄...Η πλούσια ελληνική μας γλώσσα δεν μπορεί να εκφρασει τα συναισθήματα μου.....Απλά διαβαζοντας το topic θέλω να πω στους φρεσκοχειρουργημένους να μην ανεβαίνουν στην ζυγαρια συχνα....κάντε το και θα με θυμηθείτε...είναι απερίγραπτο το συναίσθημα να ανεβαίνεις στη ζυγαρια μετά απο ένα μήνα και να δείχνει 15 κιλά ας πούμε κατω....το έζησα....βεβαια ήταν τον πρώτο μήνα αλλα ήταν μοναδικό....Επίσης προτείνω σε όλουσ μετά το δίμηνο γυμναστήριο...δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο θα βοηθήσει.....Ότι θέλετε ρωτήστε με να σας απαντήσω σε ότι ξέρω....Όταν ξεκίνησα ήμουν 155 κιλά με ύψος 1.90.....εξι μήνες μετά 115.....δεν είναι όνειρο????????οποιοι το σκέφτονται να το τολμήσουν......μην διστάσετε να αλλάξετε τη ζωή σας.....Δεν θα καταλάβετε το πόσο θα αλλάξει η ζωή σας και πόσο γρήγορα....μια αποφαση ζωής είναι και είμαι ευτυχισμένοσ που την πήρα....Καλά να περνάτε όλοι και μην διστάσετε να με ρωτήσετε το οτιδήποτε!!!!