ε πάνω κάτω αυτό θα κάνω θα αποφύγω πατάτες ψωμιά και θα περιοριστώ λίγο και στις ποσότητες
Printable View
ε πάνω κάτω αυτό θα κάνω θα αποφύγω πατάτες ψωμιά και θα περιοριστώ λίγο και στις ποσότητες
Έλα καλέ δεν μασάμε ακόμα, σιγά που πέφτει ο μεταβολισμός από τα 20 στα 36 μόνο -74 θερμιδούλες! από τα 26 μόνο -47Quote:
Originally posted by florage
ναι , λεμε οτι πεφτει ο μεταβολισμος μας μεγαλωνοντας αλλα και οι αλλαγες στον τροπο διασκεδασης οσο περνουν τα χρονια επιβαρυνουν κατα πολυ την κατασταση...
στην εφηβεια δεν βαζαμε κωλο κατω αλλα μετα τα πρωτα -αντα δυστυχως διασκεδαση θεωρουμε το μασαμπουκιασμα σε καποια ταβερνα στην οποια φυσικα δεν θα παμε με τα ποδια και δεν θα σηκωθουμε πριν αδειασουν τα πιατα...
Αν προσθέσουμε λίγο περπάτημα στην καθημερινότητα μας στα ίδια θα είμαστε!!!
αληθεια μονο τοσο??Quote:
Originally posted by need2loose
Έλα καλέ δεν μασάμε ακόμα, σιγά που πέφτει ο μεταβολισμός από τα 20 στα 36 μόνο -74 θερμιδούλες! από τα 26 μόνο -47Quote:
ναι , λεμε οτι πεφτει ο μεταβολισμος μας μεγαλωνοντας αλλα και οι αλλαγες στον τροπο διασκεδασης οσο περνουν τα χρονια επιβαρυνουν κατα πολυ την κατασταση...
στην εφηβεια δεν βαζαμε κωλο κατω αλλα μετα τα πρωτα -αντα δυστυχως διασκεδαση θεωρουμε το μασαμπουκιασμα σε καποια ταβερνα στην οποια φυσικα δεν θα παμε με τα ποδια και δεν θα σηκωθουμε πριν αδειασουν τα πιατα...
δικιο εχεις!!!!Quote:
Κορίτσια δεν ξεκινάτε καμιά Ατκινς; Για την Τσικνοπέμπτη είναι τέλεια! Μπορείς να τσακίσεις όλα τα ψητά που θα βρεις μπροστά σου, σουβλάκια, παντσετούλες , τα πάντα και κρατάς και δίαιτα! ΤΕΛΕΙΑ!!!! Άσε που δεν θα σε ζαλίζει κανένας για φαγητό!Quote:
Originally posted by bouliana
σε ευχαριστώ για την υποστήριξη.
σίγουρα φταίνε και οι ορμόνες αλλά άπαξ και κάνεις το υπερφαγικό μετά μην τους δίνεις τόση αξία γιατί οι τύψεις και οι ενοχές έχουν θερμίδες και πολλά λιπαρά!
να δούμε τι θα κάνουμε την τσικνοπέμπτη
΄'εχω κάνει ήδη πλάνο ,τι θα φάω όλη μέρα ,τι θα φάω το βράδυ που έχω να πάω σε φιλικό σπίτι,πως θα αποφύγω τους επίμονους κεραστές .πως θα αποφύγω τον βουλιμικό εαυτό μου κτλ κτλ
σκοπεύω να πάω σχεδόν χορτασμένη αλλά με λίγο περιθώριο .επίσης αύξησα τις καθημερινές μου θερμίδες κατά 25% γιατί ξέρω οτι καλύτερα να φάω 200-400 θερμίδες παραπάνω παρά να ξεφύγω.
έχω κάνει κάρτες στο κινητό μου(εμψύχωσης και για να ξεχνιέμαι) τις οποίες θα διαβάζω μόλις μπαίνω στον πειρασμό.
το έχω βάλει στοίχημα ειδικά μετά το τελευταίο περιστατικό με το παγωτό και την πιεστική μου φίλη(για όποια το θυμάτε)
Χοιρινά σουβλάκια, σουβλάκια κοτόπουλο, λίγο μπουγιουρντί, λίγο τζατζίκι και ψητά μανιτάρια! Σαλάτα με όσα λάδι και αν έχει. Σχεδόν κανείς δεν καταλαβαίνει ότι κάνεις δίαιτα! Εδώ που τα λέμε ούτε εσύ!:smilegrin:
*σουβλάκια λέω τα καλαμάκια για να μην παρεξηγούμαστε!
:thumbup:
Ναι το υπολόγισα στο link που σου έδωσα για υπολογισμό του βασικού μεταβολισμού, άλλαξα την ηλικία στα 20 και στα 26 και υπολόγισα την διαφορά. Όλο λένε πέφτει και πέφτει ο μεταβολισμός αμάν πια! Μέχρι τα 46 μας θα πέσει άλλες 47, ε, δεν είναι και κάτι που δεν παλεύεται!Quote:
Originally posted by ton76
αληθεια μονο τοσο??Quote:
1 κ.γ λάδι είναι ή 1/2 αυγό λιγότερο ή 1/3 τυριού περίπου
χαχαχαχαχαχα κανω ατκινς για μια μερα χιχιQuote:
Κορίτσια δεν ξεκινάτε καμιά Ατκινς; Για την Τσικνοπέμπτη είναι τέλεια! Μπορείς να τσακίσεις όλα τα ψητά που θα βρεις μπροστά σου, σουβλάκια, παντσετούλες , τα πάντα και κρατάς και δίαιτα! ΤΕΛΕΙΑ!!!! Άσε που δεν θα σε ζαλίζει κανένας για φαγητό!Quote:
σε ευχαριστώ για την υποστήριξη.
σίγουρα φταίνε και οι ορμόνες αλλά άπαξ και κάνεις το υπερφαγικό μετά μην τους δίνεις τόση αξία γιατί οι τύψεις και οι ενοχές έχουν θερμίδες και πολλά λιπαρά!
να δούμε τι θα κάνουμε την τσικνοπέμπτη
΄'εχω κάνει ήδη πλάνο ,τι θα φάω όλη μέρα ,τι θα φάω το βράδυ που έχω να πάω σε φιλικό σπίτι,πως θα αποφύγω τους επίμονους κεραστές .πως θα αποφύγω τον βουλιμικό εαυτό μου κτλ κτλ
σκοπεύω να πάω σχεδόν χορτασμένη αλλά με λίγο περιθώριο .επίσης αύξησα τις καθημερινές μου θερμίδες κατά 25% γιατί ξέρω οτι καλύτερα να φάω 200-400 θερμίδες παραπάνω παρά να ξεφύγω.
έχω κάνει κάρτες στο κινητό μου(εμψύχωσης και για να ξεχνιέμαι) τις οποίες θα διαβάζω μόλις μπαίνω στον πειρασμό.
το έχω βάλει στοίχημα ειδικά μετά το τελευταίο περιστατικό με το παγωτό και την πιεστική μου φίλη(για όποια το θυμάτε)
Χοιρινά σουβλάκια, σουβλάκια κοτόπουλο, λίγο μπουγιουρντί, λίγο τζατζίκι και ψητά μανιτάρια! Σαλάτα με όσα λάδι και αν έχει. Σχεδόν κανείς δεν καταλαβαίνει ότι κάνεις δίαιτα! Εδώ που τα λέμε ούτε εσύ!:smilegrin:
*σουβλάκια λέω τα καλαμάκια για να μην παρεξηγούμαστε!
Γειά σας, εμένα τον στόχο κεφάλια μέσα μέχρι 15 Μάρτη ακυρώστε τον γιατί χθες μόνο μέσα δεν ήταν!!! Ντελίβερι 12 το βράδυ, τσικνίσαμε χθες εμείς!:mad:
κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι?
όταν ξεκινήσατε δίαιτα και αρχίσατε να χάνετε την παρηγοριά στο φαγητό πως αντιδρούσατε στην αρχή ,ήσασταν φυσιολογικές?
εγώ νιώθω οτι όλοι με αδικούν ,οτι κανεις δν με καταλαβαίνει.
ότι όλοι κοιτάν τον κώλο τους και το συμφέρον τους.
γενικά όλα μαύρα και άραχνα
τί εννοείς? Στη φάση που δεν ξεσπάς στο φαγητό? Βρες κάτι άλλο να ξεσπάς και μη σκέφτεσαι πολύ μέχρι να συνηθίσει τη νέα φάση ο οργανισμός. μετά είναι ΠΟΛΥ πιο εύκολο. Αν κολλούσα ένα χαρτάκι στο ψυγείο θα ήταν αυτό. Να το θυμάμαι πάντα. Στην αρχή μόνο είναι τόσο δύσκολα, μετά όλα φτιάχνουν. Κάποια στιγμή δεν έχει καν σημασία το φαί ρε συ, μεγάλη ευτυχία. Χθες έφαγα αυτό που ήθελα, σήμερα δε θελω φαί και δεν τρώω. Δηλαδή έκανα μια σούπα εκεί πέρα να υπάρχει και ΟΚ.
το πρόβλημά μου είναι η σχέση μου με τους άλλους.δηλαδή παλιά μου την έλεγε μια φίλη μου έριχνα ένα υπερφαγικό τα ξεχνούσα όλα σκεφτόμουν αυτό.
τώρα δν κάνω υπερφαγικά αλλά μόλις μου την πει κάποιος πέφτω στα πατώματα. επίσης αντιδράω υπερβολικά και άσχημα καμιά φορά νιώθω κατάφορα αδικημένη και με πνίγει το δίκιο μου.
λογικό είναι, τώρα θα αποκτήσει και μια άλλη διάσταση η ζωή σου, πιο ισορροπημένη προφανώς.
Καλύτερα να αναλώνεσαι με κάτι που σου είπε ο άλλος (μέχρι να καταλάβεις ότι αξία δεν έχει σε τέτοιο βαθμό) παρά να ξεσπάς στο φαί που έφαγες επειδή σου είπε κάτι ο άλλος.
Πάντως καλό είναι να ξεφύγουμε και από τα δύο, μεγάλη αξία δεν δίνουμε στους άλλους τελικά?
Σχετικά με την κουβέντα (και στο άλλο θέμα), όταν γυμνάζεσαι συστηματικά, τα επίπεδα διάφορων ορμονών στο σώμα είναι τέτοια που βοηθούν να βλέπεις και τις καταστάσεις πιο θετικά, σε σωστότερη διάσταση. Ειδικά λίγο μετά την άσκηση δεν έχεις ένα ηλίθιο χαμόγελο (σαν αυτά που βλέπουμε στα έργα?) ε αυτό!!! Βοηθά πολύ!
μακάρι!ελπίζω να μπορέσω να λύσω το πρόβλημά μου πριν απομακρυνθούν όλοι από δίπλα μου αλλά όπως λες και εσύ με άλλα λόγια και το να τρέχουμε να τους ικανοποιούμε όλους ,να τους χαιδεύουμε τα αυτιά και να σκύβουμε το κεφάλι δν είναι λύση .καλύτερα μόνος σου που λέει ο λόγος.
ναι κεγώ πολλές φορές μετά από γυμναστική νιώθω πολύ όμορφα
Μήπως περιμένεις πολλά από τους γύρω σου; Μήπως ακόμη πιο συγκεκριμένα περιμένεις πράγματα από ανθρώπους που δεν μπορούν να σου τα δώσουν;Quote:
το πρόβλημά μου είναι η σχέση μου με τους άλλους.δηλαδή παλιά μου την έλεγε μια φίλη μου έριχνα ένα υπερφαγικό τα ξεχνούσα όλα σκεφτόμουν αυτό.
τώρα δν κάνω υπερφαγικά αλλά μόλις μου την πει κάποιος πέφτω στα πατώματα. επίσης αντιδράω υπερβολικά και άσχημα καμιά φορά νιώθω κατάφορα αδικημένη και με πνίγει το δίκιο μου.
τι κανετε??τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους σε ολες!!!!!:grin:
εγω παλι κατεβηκα στο πατυρικο μου λογω καταληψης της σχολης μου....:P χαιρομαι πολυ πολυ γτ δεν ειμαι μονη μου!!!!!
bouliana και εγω αντιδρω κανοντας υπερφαγικα σε καθε δυσκολια της ζωης μου, οταν νιωθω οτι πνιγομαι απο στεναχορια και αγχος πεφτω με τα μουτρα στο φαγητο!!εχω προσπαθησει παρα πολυ ωστε να σταματησω να το κανω αλλα ειναι πολυ δυσκολο!παλια το εκανα σε καθε συσκολια τωρα πλεον προσπαθω να το ελεγχω....
σημερα ο φιλος μου ειπε οτι εκτιμα τις αδυνατες και τις ομορφες...ειναι η πρωτη μου σχεση και τρεμω να ειμαι ωραια, αυτος συναναστρεφεται με ωραιες κοπελες βαμμενες με μινια και εγω νιωθω αρκετα μειονεκτικα αν και προσπαθω να μην το διχνω...αν και δεν ειμαι καμια ασχημη ουτε και καμια χοντρη..τρεμω μην παχυνω ή για το γεγονος οτι το σωμα μοτυ εχει κυτταριτιδα ή οτι δεν ειμαι γενικα καλη διοτι ειμαι απειρη...σημερα ειχα στεναχορηθει γιατι χτες μου πε οτι ειμαι αναμεσα στις 3 καλυτερες του σχεσεις...πληγωθηκα πολυ και παραλιγο σημερα να κανω υπερφαγηκο αλλα ευτυχως αντι να κανω κατι τετοιο επεσα κοιμηθηκα και δεν το εκανα...
ποσο χρονων ειναι το παλικαρι?Quote:
Originally posted by aiglh!
τι κανετε??τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους σε ολες!!!!!:grin:
εγω παλι κατεβηκα στο πατυρικο μου λογω καταληψης της σχολης μου....:P χαιρομαι πολυ πολυ γτ δεν ειμαι μονη μου!!!!!
bouliana και εγω αντιδρω κανοντας υπερφαγικα σε καθε δυσκολια της ζωης μου, οταν νιωθω οτι πνιγομαι απο στεναχορια και αγχος πεφτω με τα μουτρα στο φαγητο!!εχω προσπαθησει παρα πολυ ωστε να σταματησω να το κανω αλλα ειναι πολυ δυσκολο!παλια το εκανα σε καθε συσκολια τωρα πλεον προσπαθω να το ελεγχω....
σημερα ο φιλος μου ειπε οτι εκτιμα τις αδυνατες και τις ομορφες...ειναι η πρωτη μου σχεση και τρεμω να ειμαι ωραια, αυτος συναναστρεφεται με ωραιες κοπελες βαμμενες με μινια και εγω νιωθω αρκετα μειονεκτικα αν και προσπαθω να μην το διχνω...αν και δεν ειμαι καμια ασχημη ουτε και καμια χοντρη..τρεμω μην παχυνω ή για το γεγονος οτι το σωμα μοτυ εχει κυτταριτιδα ή οτι δεν ειμαι γενικα καλη διοτι ειμαι απειρη...σημερα ειχα στεναχορηθει γιατι χτες μου πε οτι ειμαι αναμεσα στις 3 καλυτερες του σχεσεις...πληγωθηκα πολυ και παραλιγο σημερα να κανω υπερφαγηκο αλλα ευτυχως αντι να κανω κατι τετοιο επεσα κοιμηθηκα και δεν το εκανα...