Printable View
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Καθαρισμός Μεντιουμ επρεπε να γίνω
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Μεντιουμ επρεπε να γίνω Ε γινε να κονομησεις!
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Ε γινε να κονομησεις! Βαριέμαι φουλ always
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Βαριέμαι φουλ always Ελα μωρε. Θα ρίχνεις απλώς τα χαρτια και θα κονομάς.
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Ελα μωρε. Θα ρίχνεις απλώς τα χαρτια και θα κονομάς. Δεν ξερω τι να κανω :(
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Δεν ξερω τι να κανω :( Κάνε το ρε εσύ. Το δοκίμασα κι εγω in the past with great success.
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Κάνε το ρε εσύ. Το δοκίμασα κι εγω in the past with great success. Μπορείς να μου πεις πως θα κοιμηθώ;
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Μπορείς να μου πεις πως θα κοιμηθώ; Από τωρα θες? Εσυ πριν λιγο ξυπνησες.
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Από τωρα θες? Εσυ πριν λιγο ξυπνησες. Θελω να ξυπνήσω πρωί
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Θελω να ξυπνήσω πρωί Ξαπλωσε,και βαλε λιγη χαλαρωτικη μουσικη
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Ξαπλωσε,και βαλε λιγη χαλαρωτικη μουσικη Θελω να κανω κατι ένα ντουζακι
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Θελω να κανω κατι ένα ντουζακι Αυτό πρωτο πρωτο!
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Αυτό πρωτο πρωτο! Ν σου πω νυσταζω λίγο
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Ν σου πω νυσταζω λίγο Ελα ρε,συντομη δουλιτσα είναι,θα χαλαρώσεις κιόλας
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Ελα ρε,συντομη δουλιτσα είναι,θα χαλαρώσεις κιόλας Μπορωνα κάνω και το πρωί που θα ξυπνήσω δε ξερω νταγκλαρα με το χαπι