Originally Posted by
Marilou
Μετα μου λες για αληθειες ,αλλα νομιζω τελικα εδω μεσα καποιοι υποτιματε πολυ την νοημοσυνη των αλλων ,αλλα αφου σου αρεσει εγω παω πασο ..... κοιτα να εισαι πιο πιστικη ομως απο εδω και περα και αν θες τετοια συζητηση ,μια χαρα εδω ειμαστε ,αφου σου αρεσει εσενα εμας μας περισσεύει.....αλλα απο μερους μου μπορει να λεγονται που και που αληθειες γιατι ετσι μου αρέσει να μιλαω και ας ειναι σκληρες ,αυτη ειναι η ουσια τους αλλωστε ...
Λοιπον ....
Το ταξιδι των 44 ωρων εγινε 88 ωρων..
Ετσι απο περιεργεια για πες μας ακριβως που ηταν ?
Αλλα ασε μπορω να φανταστω που κατοικει ,σε αλλο πλανητη οπως και εσυ φανταζομαι και να ξερεις δεν το λεω καθολου ειρωνικα ,αληθεια ...
Οσο για την ψυχολογο να της πεις στην επομενη συνεδρια να σκισει τα πτυχια της.....
Αφου καταφερε πελετης ο οποιος ειναι τοσο σπουδαιος οσο λες και πανεξυπνος και χειραγωγει γυναικες, αλλά δεν μπορεσε να χειραγωγησει τον συνεταιρο που του εφαγε τοσο λεφτα και εκτος αυτου ,αντι να τον εχει χειροποδαρα δεμενο νομικα(λογο του μυαλου του ) ωστε να ειναι καλυμμενος ,επεσε αυτος σε καταθληψη, να την φτασει σε σημειο να κλαψει μεσα σε πεντε λεπτα,τι να πω ...αφωνη που λενε ...
Ξερεις και αυτο ειναι αντιεπαγγελματικο..
Αν καταφερε εσενα ενας τετοιος ανθρωπος να ασκησει ολη αυτη την εξουσια επανω σου και δεν σε χωριζει,εγω νομιζω οτι ο λογος που το κανει ειναι οτι δεν προκειται να βρει αλλη τετοια γυναικα με τετοιο μυαλο και προσωπικοτητα για να τα κανει ολα αυτα .
Οσο για τις φιλες σου που λες οτι σε ζηλευουν ,αν ειναι αυτες που εισασταν μαζι στα μαγικα ταξιδια και στις δεξιωσεις δεν μου κανει εντυπωση ειλικρινα ..Τα ιδια μυαλα εχετε γι αυτο συμφωνειται ...
Απλα να ξερεις οτι λιγες θα ηταν οι γυναικες που θα ηθελαν ενα τετοιο αντρα ...Τωρα αν καταφερε να χειραγωγησει και την ψυχολογο και μαλιστα σε πενντε λεπτα σου ειπα ,βρηκες την ψυχολογο που εψαχνες γι αυτο κουμπωσατε ,αλλα εγω τελικα προτιμω του Ελληνες ,δεν θα σου ζητησω συστασεις .....
Τωρα για τον εραστη τι να πω βρε κοριτσι μου ειλικρινα ...Ολοι αυτοι καπως ετσι ξεκινανε ...
Πονεμενοι ,κατατρεγμενοι που ψαχνουν μια μητρικη φροντιδα ,φανταζομαι σου εχει πει οτι απο εσενα ακουσε και τα λογια που δεν ειχε ακουσει ποτε απο την κακια την μανα του που τον κακομεταχειριζοταν και πολλα πολλα αλλα που οταν στο τελος καταλαβεις οτι στα λενε γιατι θελουν μονο και μονο να σε πηδηξουν ,εκει ακριβως καταλαβαινεις ποση αρρωστια κουβαλανε και αυτοι ..
Δεν το λες και νορμαλ ενας αντρας να θελει να πηδηξει την υποτιθεμενη μανα του ...Ποια γυναικα πεσμου σε παρακαλω εξιταρατε απο αντρα που της λεει μου θυμιζεις την μανα μου γι αυτο και σε αγαπάω?
Ποσο αρρωστια κρυβει αυτο μεσα του ...
Στην περιπτωση σου θα του ελεγα και πιστεψε με πιανει ,αφου με βλεπεις σαν την μανα σου τοτε αντε στο καλο παλικαρι μου και κοιτα να τρως καλα και να φορας ζακετα για να μην κρυωνεις ....
και οχι να παρατησεις αυτο τον αντρα που λες οτι εχεις για ενα τετοιο τυπο...
Ξερεις παιζει και αλλο σεναριο με εραστες ...Το χρημα ,αλλο παραγοντας ,αν δουν οτι υπαρχει κιολας ,ξεκινανε ετσι πονεμενα και μετα αρχιζουν και σε πετανε μπηχτες για αυτοκινητα που δεν εχουν ,για αλλα πραγματα που τους λειπουν αλλα εσυ εισαι τυχερη που τα εχεις και αν θες μπορεις να τους "δανεισεις ¨,ετσι ξεκινανε παντα ,ωστε να παρουν αυτα που θελουν ...
Ετσι μεταξυ σοβαρου και αστείου που λενε .....
Πως εσυ τοσο εξυπνη γυναικα αφεθηκες σε ενα τετοιο ανθρωπο ειλικρινα στο λεω αφου ειναι αληθεια συνεχιζεις και υποτιμας και τον ευατο σου με ολο αυτο και ολη σου την οικογενεια ...
Αφου λοιπον αποφασισες να μεινεις με τον αντρα σου ,μπραβο σου ,εστω και αργα καταλαβες τι εστι γκομενος ,αλλα κοιτα απο εδω και περα να στηριξεις την αποφαση σου ,να ξεχασεις οτι εγινε και να πας παρακατω ..
Αλλιως παρε ολες αυτες τις σελιδες που εγραψες ,συμπληρωσε και ενα ωραιο επιλογο και στελτες σε εναν εκδοτικο οικο και σου υπογραφω θα γινει ενα ακομα Βest Seller ...'
Οχι τιποτα να βγει και κατι καλο απο ολη αυτο το μελανι που εχει χυθει εδω μεσα και ισως αποκτησεις ενα επιπλεον εισοδημα αφου πλεον ειστε χρεωκοποιμενοι .Γιατι εμενα αυτη την περιδο αν ειχα αποφασισσει να μεινω με τον αντρα μου αυτο θα με απασχολουσε ,να βρω λυσεις για να εχω εξτρα εισοδηματα ,οχι τιποτε αλλο εχετε και παιδια μην το ξεχναμε και οπως και να γινει οποτε ζοριζομαι για κατι εστιαζω εκει και παντα πετυχαινω το στοχο μου ...
Τωρα αν εσυ θυμηθηκες μετα απο τοσα χρονια γαμου και δυο παιδια να ζησεις την ζωη που δεν εζησες και να βγαλεις ολα σου τα αποθημενα εκεινα τι φταινε ρε συ να ζουνε τετοιες καταστασεις .
Ελεγες πριν καποιες σελιδες για την κορη σου που ειναι μικρη ....Καντα ολα στην ακρη βρε κοριτσι μου και για χαρη της εφοσον αποφασισες να μεινεις δωστεις ενα σωστο πρότυπο μητερας που πρεπει να εχει σαν κοριτσακι και αυτη στο μυαλο της ,γιατι αργοτερα θα λυσεις τα δικα σου και θα τρεχεις να μαζεψεις της κορης σου με ολα αυτα που ζει το παιδι ...