ολα ειναι δανεικα,υποβαθμιζεις το ζωντανο ;)
Printable View
ολα ειναι δανεικα,υποβαθμιζεις το ζωντανο ;)
Αν σ\' ένα έρημο δάσος ένα δέντρο πέσει, γίνεται η νεϊτσουρ να το φάει στο κεφάλι?Quote:
Originally posted by Empneustns
θεοφανια και αλλη μια ερωτηση εχω,τωρα που με εβρισε ο κρινο,λες η νατουρ να του τα ψαλει; ;)
ομπορο οχι τετοια σε παρακαλω
μαστα...
θα μεινω με την απορια,
μενει να κατσει η φαση για να δω αν και ο εμπνευστακος ειναι υπερανω η οχι....
:cool:
Empneysth,
σε ρωτώ ευθέως και χωρίς υπεκφυγές,
έχεις κάτι μαζί μου???
Ισχύουν για σένα αυτά που είπα στην Αρσι, αλλά και στη αρκτο...
Από όλα αυτά που συνέβησαν, αυτό αποκομίσατε????
Να την πεις στον κρίνο????
Σαν να μη με έβρισε κανείς, έτσι?????
Θα εκτιμούσα αν απαντούσες ευθέως σε μένα και όχι χλευάζοντας.
Στο θέμα κατά της βίας ποιο είναι το σχόλιό σου?
Να ανταλλάσεις βρισιές?
ειναι απλο.Quote:
παντως εμενα μου κανει εντυπωση το πως εχει ταιριαξει με τον πανο.φοβερο διδυμο ....
ο μεν πανος το μονο που θελει ειναι καποιος να ακουει το παραληρημα του και να του λεει ναι,
ο δε κρινος, το μονο που θελει εινει καποιος να του μιλαει χωρις να τον βαριεται κι ας του λεει παπαριες....
Quote:
Originally posted by Remedy
ειναι απλο.Quote:
παντως εμενα μου κανει εντυπωση το πως εχει ταιριαξει με τον πανο.φοβερο διδυμο ....
ο μεν πανος το μονο που θελει ειναι καποιος να ακουει το παραληρημα του και να του λεει ναι,
ο δε κρινος, το μονο που θελει εινει καποιος να του μιλαει χωρις να τον βαριεται κι ας του λεει παπαριες....
εσυ τωρα αφου εισαι ατομο του κωλου,
πως και εχεις αποψη?
τι θα λεγες να παμε ενα στοιχημα?;)Quote:
θεοφανια και αλλη μια ερωτηση εχω,τωρα που με εβρισε ο κρινο,λες η νατουρ να του τα ψαλει; ;)
Quote:
Originally posted by oboro
...Ναι. Έκανα. Και το παραδέχομαι. Σας έχω μπανίσει όλους - πολλαπλά και αδιαλείπτως και επι σειρά ετών. Ολους λέμε. Τρέμετε. Πιο πολύ όμως... Πιο πολύ απ όλους εχω μπανίσει εσένα νειτσουρ... Εσένα. Και δεν ξέρω, αν θα μπορούσα, αν μπορούσαμε, αν θέλεις, θέλω να πώ αν και είναι νωρίς δεν ξέρω ίσως πρόωρο και χωρίς να θέλω να πιέσω η να βιαστώ αλλα δεν μπορώ θα σκάσω αν δεν το πώ-Quote:
Originally posted by nature
Τόσο καιρό έκανες ...μπανιστήρι????
Nature, θα με παντρευτείς?
<3 <3 <3 <3
Ομπορο,
με μόνο 8 μέρες στο φόρουμ,
είναι απορίας άξια,
η εμπάθεια με το άτομό μου.
Οχι μόνο δεν πρόλαβα να σε βρίσω,
αλλά επιπλέον σε καλωσόρισα....
Απορίας άξια εμπάθεια λοιπόν....
Χμ.......
Quote:
Originally posted by Remedy
τι θα λεγες να παμε ενα στοιχημα?;)Quote:
τι το θες το στοιχημα?
αφου ειπες οτι δεν σε ενοχλει που σε βριζω.....
χεχεχεχε.....
;)
Μικρό δεντράκι καλέ :PQuote:
ομπορο οχι τετοια σε παρακαλω
nature μπορείς σε παρακαλώ να μου κάνεις μήνυση για φθορά άρτια υλοτομίσιμου δένδρου?
νατουρ δεν εχω κατι μαζι σου εννοειται.στον κρινο την λεω ετσι και αλλιως εδω και καιρο,οταν παρεκτρεπεται.η αληθεια ειναι πως αρκετη εκφραστηκαν ασχημα στο ατομο σου και θα σου πω τον λογο.γιατι ενω εστιαζες στο οτι δεν πρεπει να φερομαστε στον πανο με εκφραστικες επιθεσεις,ποτε δεν παραδεχτηκες οτι ο πανος ειπε πολλα ασχημα πραγματα εδω μεσα.και ξεπερνουσες τις σχετικες ερωτησεις θα λεγα προκλητικα.οσο για το θεμα της βιας θα σου απαντησω με μια ερωτηση.Αν ενας ξενος λαος ερθει να σε καταλαβει γιατι εχει πετρελαια η χωρα σου πως θα απαντησεις.με καλωσυνη;ο πανος εκανες πολλες επιθεσεις ατομικα και συνολικα.και θα σε παρακαλεσω εγω τωρα να σχολιασεις τον πανο σαν παρουσια στο φορουμ.με ειλικρινια και με ευθυτητα.συγνωμη αν ημουν ειρωνικος στο ατομο σου πριν ....Quote:
Empneysth,
έχεις κάτι μαζί μου???
Να ανταλλάσεις βρισιές?
Πολύ αστείο....Quote:
Originally posted by oboro
Αν σ\' ένα έρημο δάσος ένα δέντρο πέσει, γίνεται η νεϊτσουρ να το φάει στο κεφάλι?Quote:
επαναλαμβάνω την χμ.....παρατήρηση λοιπόν.
Ομπορο,
με μόνο 8 μέρες στο φόρουμ,
είναι απορίας άξια,
η εμπάθεια με το άτομό μου.
Οχι μόνο δεν πρόλαβα να σε βρίσω,
αλλά επιπλέον σε καλωσόρισα....
Απορίας άξια εμπάθεια λοιπόν....
Χμ.......
Καταλαβαίνεις όμως εμπνευστή ότι έτσι που κάνεις, ουσιαστικάQuote:
νατουρ δεν εχω κατι μαζι σου εννοειται.στον κρινο την λεω ετσι και αλλιως εδω και καιρο,οταν παρεκτρεπεται.η αληθεια ειναι πως αρκετη εκφραστηκαν ασχημα στο ατομο σου και θα σου πω τον λογο.γιατι ενω εστιαζες στο οτι δεν πρεπει να φερομαστε στον πανο με εκφραστικες επιθεσεις,ποτε δεν παραδεχτηκες οτι ο πανος ειπε πολλα ασχημα πραγματα εδω μεσα.και ξεπερνουσες τις σχετικες ερωτησεις θα λεγα προκλητικα.οσο για το θεμα της βιας θα σου απαντησω με μια ερωτηση.Αν ενας ξενος λαος ερθει να σε καταλαβει γιατι εχει πετρελαια η χωρα σου πως θα απαντησεις.με καλωσυνη;ο πανος εκανες πολλες επιθεσεις ατομικα και συνολικα.και θα σε παρακαλεσω εγω τωρα να σχολιασεις τον πανο σαν παρουσια στο φορουμ.με ειλικρινια και με ευθυτητα.συγνωμη αν ημουν ειρωνικος στο ατομο σου πριν ....Quote:
Empneysth,
έχεις κάτι μαζί μου???
Να ανταλλάσεις βρισιές?
προσπερνάς μία τόσο κατάφορη αδικία για το άτομό μου. Και χρησιμοποιείς το θέμα μου σαν αρένα για να λύσεις προσωπικές διαφωνίες με τον κρίνο.
Εγώ ευχαρίστως να σχολιάσω τον πάνο αν το επιθυμείς, αλλά νομίζω στην παρούσα περίπτωση προέχει το άτομό μου και η βία που υπέστην εγώ που στο τέλος τέλος δεν είμαι πάνος και δεν πιστεύω να αποτελώ την ξένη χώρα που θα πάρει τα πετρέλαια της ελλάδας. Είναι μια ξεκάθαρη βία για τις απόψεις μου.....
Προέχει λοιπόν να΄πεις αν βρίσκεις σωστή την βία που ασκείται σ\'εμένα....
Γιατί βρε νατουρ? =( Τόσον καιρό σε αυτό το θρέντ απέδειξες πως βλέπεις πάντα το δέντρο και το δάσος ποτέ. Οπότε σκέφτηκα πως μια πιο \"άμεση\" εμπειρία με το δέντρο ίσως αφυπνίσει κάτι μέσα σου μπας και ξεδιπλωθεί μπροστά σου ο κερατένιος ο Αμαζόνιος.
Πρώτα όμως, να επιλυθεί το φιλοσοφικόν του θέματος... Πλατειάσεις, παρακαλώ?