Quote:
Originally posted by Remedy
βρε κρινο
δεν ξερω για τα δικα σου κριτηρια περι ηθικης,
πολυ κακως δεν ξερεις, να σου πω λοιπον,
Μην κανεις στους αλλους, οτι δεν θα ηθελες να σου κανουν, υπο τις ιδιες συνθηκες.
Δεν ηξερες, δεν ρωταγες?
μιας και βλεπω οτι μονιμως καταδικαζεις αυτα που κυριως εσυ πρωτος και με ενταση κανεις και μας μπερδευεις...
ειπαμε, αλλη ηθικη εσυ, αλλη εγω.
Να προσεξεις τι σημαινει για μενα ηθικη και τοτε δεν θα μπερδευτεις ποτε σου.
ΑΛΛΑ
εγω δεν κρινω καποιον για την ηθικη του με κριτηριο το αν ξερει να βριζει :)
οχι βρε σιγα,
εγω ειναι γνωστο οτι βριζω.
ουτε με το αν καποιος του σβησει τοποστ του (αυτο ηταν πολυ αστειο και ενδεικτικο του ποσο το φορουμ ειναι κριτηριο της ζωης σου και της ηθικης σου για σενα)
κοιτα πρεπει να βρουμε ενα μεσο ορο συνεννοησης του τι ειναι αποδεκτο εδω μεσα η οχι και για αυτο να υπαρχει κοινος τοπος.
Αλλιως κοπαναω και εγω οτι ολα οσα γραφω ειναι τελεια,
και στις φτωχες μου παπαρδελες τι λενε οι υπολοιποι.
Πως την κοβεις την αποψη?
πιο προχω?
ξερεις, καποιοι εχουν και ζωη εκτος φορουμ...
πιστευω οι περισσοτεροι.
Και αν θες την γνωμη μου, ο διαχειριστης περισσοτερο απο τα μελη του φορουμ.
:PPP
αλλα με το ποσο υποκριτης, ψευτης , αναξιοκρατικος, κακοπροαιρετος και χειριστικος ειναι κι αυτα οσο να πεις τα εχει στο επακρο η νατουρε..εδω που τα λεμε, ΚΑΙ ΕΣΥ :):):)
ευχαριστω, με τιμας με την κριση σου.
Δεν ξερω μονο αν ολο αυτο το πακετο, σε αφηνει αδιαφορη, η σε κανει να νιωθεις καλυτερα η χειροτερα.
Εγω ευχομαι ολα τα καλα.
οσο για το ποστ μου που σβηστηκε και για το οποιο δεν μετανοιωνω,ε τι να κανουμε, εγω οταν βριζω, βριζω κανονικα, οχι σαν αδερφουλα που την πειραξαν οι φιλεναδες της, οπως μερικοι ;)
βρε βριζε οσο θες, τι με κοφτει εμενα?
Να σου πω κιολας, αμα εβριζες εμενα, θα το ειχα κανει και καδρο, τα πεταω εγω κατι τετοια?
Κατ εμε,
το βρισιμο που εχει αξια ειναι τετοιο,
ετσι ωστε να καθεται ο χρηστης να το καμαρωνει για την υπολοιπη ζωη του.
Το να ριξεις 5 μπινελικια ειναι το πιο ευκολο και το κανουν απο μπετατζηδες μεχρι αδελφουλες.
Το βρισιμο ομως που παραμενει, θελει αλλη τεχνικη αγαπητη μου.
Και επειδη εισαι ακομα τσικο σε κατι τετοια,
αμα θες να βριζεις, μαθε να βριζεις κοβωντας τον αλλον με βαμβακι....