Ακομη καλυτερα!!! Λαθος πραγμα καταλαβα εγω στην αρχη... Ουπς.
Καλη επιτυχια ευχομαι : )
Printable View
Ακομη καλυτερα!!! Λαθος πραγμα καταλαβα εγω στην αρχη... Ουπς.
Καλη επιτυχια ευχομαι : )
ευχαριστώ!
( ελπίζω να μν γίνω διπλή! μόλις χτύπησα σωλομό κ κουνουπίδι ! )
Λολ... Ρε συ αφου αυτο, αν γινει, γινεται *αφου* το κοψεις το ρημαδι!! λολ
λες να σε χτυπησε σολωμος απο το μελλον? =Ρ Και κουνουπιδι απ' το παρον, oh ye.
Κι εγώ καπνίζω το τελευταίο. (αλλά γιατί μου τελείωσε το πακέτο :P)
Επίσης σκέφτομαι γιατί να πάνε όλοι αυτοί οι αναξιοπαθούντες σε "κτίριο στη Πατησίων"; Για να υποβαθμιστεί ακόμα περισσότερο η περιοχή; Όσοι τους υποστηρίζουν να τους πάρουν στα γαμώσπιτα τους.
Όλοι συμφωνούνε. Το πότε θα εφαρμοστεί να δούμε.
σκεφτομαι οτι ορισμενες ψυχουλες ειναι τοσο χαραγμενες που θα μπορουσαν να ταιριαξουν. too bad ομως που αυτος ο κοσμος δεν ειναι τελειος και τελικα βρισκομαστε ολοι τελειως αλλου σε random place με λαθος ανθρωπο. για ολες αυτες λοιπον οι οποιες θα μπορουσαν να μου ταιριαξουν αλλα ειτε λογο επειδη κρινουμε πρωτα απ'την εξωτερικη εμφανιση, ειτε λογο αποστασης, ειτε λογο οτι αλλο, ενα μεγαλο ΚΡΙΜΑ και ΣΥΓΝΩΜΗ.
http://www.youtube.com/watch?v=YkTSu7SrozE
Σκέφτομαι μπλε, ναι, τα έχω πάρει άγρια με τις λέξεις και σκέφτομαι μπλε.
http://28.media.tumblr.com/tumblr_le...723co1_500.jpg
Σκέφτομαι ότι δεν είναι οι αορατότητες που κάνουν τσουλήθρα στην καμπύλη της βλεφαρίδας μου.
Σκεφτομαι πως πολυ ντιζαϊνιά οι καρεκλες... Και πατισσερι η γραμματοσειρα μμμμ
: PPP (τρεχω τωρα, γιατι με βλεπω να με εξαφανιζουν υπο μυστηριωδεις συνθηκες!)
Υ.Γ. εξοχο πραγματικα το παρκε.
Πάντως, ίσα ίσα που πρόλαβες, έχω να πω.. αφού ετοιμαζόμουν να γράψω ότι σκέφτομαι ένα τόσο δα εξαφανίσιους!
Μωρε συμφωνω με το μηνυμα (γενικα) αλλα οχι με την τιραμισου αισθητικη του περιτυλιγματος.
σκεφτομαι πως μερικες φορες θα ηθελα να τρυπησω με ενα τρυπανι τομυαλο μου για να μην σκεφτομαι......
σκεφτομαι πως η ελευθερια ειναι μια ψευδαισθηση. ειμαι μονος και ελευθερος, δεν δινω αναφορα σε κανεναν, δεν εξαρτιεμαι απο κανεναν (σχεδον), θα μπορουσα να κανω οτι θελω, κι ομως δε το κανω γιατι δε νιωθω ελευθερος. γιατι δεν υπαρχει αυτο το πραμα! ειναι ακριβως οπως και με τη δημοκρατια, εχουμε τη ψευδαισθηση οτι υπαρχει ελευθερια και ισοτητα, να αποφασιζει ο λαος και οι πολλοι, αλλα τελικα μονο αυτοι δεν αποφασιζουν και δε κανουν οτι θελουν.