Originally posted by interappted
Quote:
Originally posted by Flamenco
Ήθελα να καταλήξω παραπάνω ότι ο οποιοσδήποτε να πάει σε ψυχίατρο όλο και κάτι θα του βρει τελικά με τόσο ευρείες και αφηρημένες κατηγορίες ασθενειών...
χαχαχαχα ξεκινησα ως οριακη 9 στα 9 χαρακτηριστικα
στη συνεχεια μου βγαλε κ κατι ψυχαναγκασμους α κ κατι απο ναρκισισμο κ ναι μια μειζων καταθλιψη μεσα σε 1 χρονο που παω στον πιο προσφατο
τον επομενο χρονο θα συμπληρωθει μαλλον κι αλλο η λιστα θα χω κ το αλλο κ εκεινο κ δεν ειναι τπτ μας εχουν κανει κ μιλαμε τη γλωσσα τους
πχ να κανω μια ψυχαναγκαστικη επαναληψη....
ε ελεος
α κι εγω που δεν ειναι στον χαρακτηρα μου πχ η σχεση ειναι λογω του οριακου απο καταστασεις των πρωτων 7 χρονων της ζωης μου!
τα δεχομαι αλλα πια μονο ως γνωσεις σε βιβλια που καποιοι εγραψαν κ δεν λεω σε εμενα οι περιγραφες του οριακου ειναι μεσα 100%
αλλα......
απο κει κ περα μαλλον πρεπει αφου αυτοι λειτουργουν καθαρα επαγγελματικα
κι εγω η ο καθενας (απλα δεν θελω να μιλησω κ για αλλους)πρεπει να το δουμε καθαρα ως πελατες
να κανουμε εξυπνες αγορες
πχ σε πληρωνω 50 ? να μου προσφερεις τισ γνωσεις σου μπας κ βελτιωθω αλλα αυτα τα 50 λεπτα που εγς πλερωνω 1 ? το εκαστο
δεν θελω παυσεις ..δεν θελω σιωπες..δεν θελω ερωτησεις τυπου τι εκανες με τ σπιτι σου η τη δουλεια σου κτλ
θελω τις γνωσεις σου να τις αγορασω!το 1 λεπτο-1 ? θελω να το κανω το ιδιο εξυπνα
χωρις συναισθηματισμους τυπου Γιαλομ να νιωσεται κοντα με τον ψυχιατρο σας να του αφεθειται να στηριχτειται
γιατι Γιαλομ ολα αυτα ισχυουν στο αν εισαι συνεπεις στην πληρωμη σου κ σε κανενα βιβλιο δεν κανεις νυξη για αυτο!γιατι εννοειται
α ρε ποσο μουπηρε να ξυπνησω???????