https://www.youtube.com/watch?v=Iu4kMVO4y94
Printable View
Υπαρχει αντρας ( υπαρχει ) που παντρευτηκε αυτο το τερας , την Κωνσταντοπουλου ? μου προκαλει την ακατανικητη επιθυμια να την σαπισω στο ξυλο , και τον Λοβερδο επισης . Τελικα εχει μεγαλα πλεονεκτηματα το να εισαι γεροδεμενος ! σε φοβουνται . Καλυτερα να σε φοβουνται , παρα να σαγαπανε , διαρκει περισσοτερο.
Αυτοκτονείς ή δεν αυτοκτονείς;
πιλοοου για σεναhttps://www.youtube.com/watch?v=VeZXQf77hhk
Δεν ξέρω γιατί το έβαλες αυτό, ελπίζω για καλό σκοπό.
εχω βρει πολλα τετοια αυτα ειναι τα πιο αθωα εχω και καλυτερεσ παραγωγεσ αοπ αυτο
στο βαλα για να το δεισ να γελασεισ αμα σ αρεσουν πεσ μου να το γεμισω ολο
Ευχαριστώ, αλλά δεν θέλω άλλο.
Ούτε να αυτοκτονήσεις δεν σ' αφήνουν!!!!!!! Δεν φτάνει που είναι ο κόσμος θεόσκατα, άμα πάρεις χάπια θα σε πάνε στο νοσοκομείο και μετά στο ψυχιατρείο, αν κόψεις τις φλέβες σου θα κάνεις ώρες να πεθάνεις και πονάει πολύ...........δεν είναι ζωή αυτό, αυτοί που κάνουν παιδιά είναι οι πιο ανεύθυνοι "άνθρωποι" στον κόσμο που τα φέρνουν σ'αυτόν τον κωλόκοσμο και είναι και αυτοί ίδιοι............Μακάρι να πεθάνουμε όλοι ομαδικώς οι κακοί γιατί το αξίζουν, οι καλοί γιατί υποφέρουν, και να υπάρχει κόλαση και παράδεισος να πάει ο καθένας στη θέση του!!!!!! Πόσο πιο δίκαιο θα ήταν αυτό από αυτή την κωλοζωή που ζούμε!!!!!!!!!!
οσο ζεισ ολα ειναι ευκολα αμα πεθανεισ να δεισ προβληματα εκει αρχιζουν τα δυσκολα
και δεν κανω πλακα το ενοω
Elis δεν μας τα λες καλά! Για ποιά πάνε αυτά;
Όμως μερικές φορές έχουν κάποιο νόημα τα τραγούδια που βάζει, ή να σατυρίσει, ή να θυμηθεί τις πρώην του, ή ίσως και να θέλει κάποια κοπέλα, γιατί όχι; Μπορεί και να κάνω και λάθος βέβαια..
ακουω τα κομματια κ θυμαμαι τισ βλακειεσ που εχω κανει πειραζει;ξερει αυτη τα κομματια αμα τα δει
ετσι ζηταω συγνωμη
συγνωμη που δε μπορεσα να καταλαβω ποιοσ ειμαι και τι κανω
εχω ζητησει πολλεσ φορεσ συγνωμη αλλα σπανια τιν ενοοω
εξατιασ τουσ ποιοσ ειμαι απο τοτε που σιγα σιγα καταλαβαινω
ειναι πιο βαθυ το συναισθημα
Ότι για μένα, η πιο σοφή κουβέντα που έχω ακούσει στη ζωή μου, είναι αυτή του Αλέξανδρου Δουμά: " Μεταξύ κακοποιών κ ηλίθιων προτιμώ σαφώς τους κακοποιούς, τουλάχιστον αυτοί κάποια στιγμή ξεκουράζονται".
Από πάντα! χαχαχαχα!
Άμα κάτι δεν το απέκτησες στον καταλληλο γι αυτο χρόνο, έπειτα τα πράγματα είναι εκ φύσεως δύσκολα.
Απευθυνομαι στα μελη του φορουμ που διανυουν βασικά μια ηλικία έως τα 25 (άντε έως 30).
Μετά ανακαλύπτεις ότι αυτα που απέκτησες τότε ειναι ελάχιστα μπροστα σ' αυτα που πραγματικα χρειάζεσαι για το τώρα, και το να τα αποκτησεις στο τωρα δεν ειναι εύκολη υπόθεση. Απλά ειναι ενας αλλος λόγος απογοήτευσης για τη ζωη σου.
Είναι της μόδας να είσαι "με τους άλλους".......
Εβγηκαν ολοι νικητες , και χασαν ολοι οι αλλοι .....................