Μου το διέλυσε ένα ξεφτέρι που σας έβγαζε όλες πόρνες.....
Printable View
Να σου πω κατι διαφορετικο.
Σου εχει τυχει να δεις Ωραια κοπελα να την χαζεψεις και να σου χαμογελασει ?
Να ανταλαξετε βλεμματα ? Εκανες κινηση ?
Αν δεν εχει τυχει ρωτα τον εαυτο σου στο υποθετικο σεναριο
-Θα εκανες κινηση ???
Ναι, εχω αισθανθει ζηλια. Ζηλεψα παροδικα την ευτυχια που εβλεπα στο προσωπο ενος ανθρωπου... ηταν το διαστημα που βασανιζομουν απο αγχος και δεν ειχα ουτε γιατρο - ουτε αισθημα κατανοησης, υποστηριξης κατι τελος παντων.
Στην αρχη ειχε κατι ιδιαιτερο αυτο το αισθημα, σαν μικρη αναφλεξη, κατοπιν σκεφτηκα την ιστορια του προσωπου και ποσα πακετα περασε και οτι ειμαι μεγαλη μουλαρα για να ζηλεψω τη θεση στην οποια βρισκοταν και ηρεμησα.
Απο τοτε - πανε χρονια- ευτυχως δεν εχει ξανα εμφανιστει αυτο το αισθημα. Νομιζω ειναι σαν το μισος. Απαξ και γλυκαθεις και δεν το αντιστρεψεις ως προς την ιστορια του σε καταπινει και σε κανει σιγα σιγα να αργοσβηνεις.
Για να την δεις πρεπει να την κοιταξεις κιολας ε?
Καλο το "μπορει" που εγραψες. Για φλερτ μιλαω και εγω. Πιστευω πως μια καλη αρχη ειναι το φλερτ, θα εξοικειωθεις με το μπλα μπλα, με την γλωσσα του σωματος και δεν θα σκεφτεσαι -τι θα πεις-. Οταν αρεσεις σε μια κοπελα θα της αρεσουν ολα σου. Οσο θα γραφεις εσυ εγω αλλο τοσο θα επιμενω. :)
Τι σε χωριζει απο το να γινει πραξη ?
Το ξερεις το υφος μου αγαπητε...
Μην μου απαντας... δεν ειναι υποχρεωτικο. Ασε που δεν εφερα μαζι μου τα συνεργα της ανακρισης... :p
γουαι... αν καταλαβα κατι μετα από τις ''λιγες'' εμπειριες που εχω τα θυληκα σε ολο το ζωικο βασιλειο ελκοντε από τα δυνατα αρσενικα...
τι είναι αυτό που σου δινει δυναμη εσενα? για να προσελκυσεις το θυληκο που θελεις?
δεν μπορει καποιο δυνατο σημειο θα εχεις... αντε λεφτα εμφανιση δεν εχεις... μπλα μπλα ισως? μπορει και δεν το ξερεις πρεπει να ανοιχτείς...
από ότι βλεπω από τα ποστ σου εχεις τουλάχιστον λιγο θρασος... μετραει και αυτό λιγη ακομα αυτοπεποιθηση και βουρ στον πατσα
Την οποια προσπαθεις να αλλαξεις. Κανεις κατι για αυτο.
Δεν ξερω τι αλλο να πω ... :(
Υπαρχει διαφορά αναμεσα στο νιώθω οτι ειμαι και ξερω πως φαινομαι.
Καμια ξενη σειρα βλεπεις ?
Ελα να αλλαξουμε λιγο κλιμα.
αλλαζουμε πρωτα για αρεσουμε στον εαυτο μασ ειτε αυτο ειναι εμφανιση συνηθειες και μετα για να αρεσουμε στους αλλους
Γενικα δεν ζηλευω ευκολα...βασικα ζηλευω οσα παιδια μεγαλωσαν σε μια οικογενεια που τα αγαπουσαν κατα τα αλλα δεν ζηλευω...
αλλιως το εννοουσα αν μπουμε στην διαδικασια να αλλαξουμε κατι στον εαυτο μας πρεπει πρωτα να το κανουμε γιατι ικανοποιει εμας, αν η αλλαγη γινει και μας ικανοποιει φαινεται και προς τους αλλους
τωρα αλλαζουμε κατι για να αρεσουμε σε καποιον συγκεκριμενο το κανουμε γιατι μας αρεσει το αλλο ατομο
απο εμφανιση φυσιολογικη ειμαι ουτε γκομεναρα ειμαι αλλα οχι και χαλια πιστευω τουλαχιστον:p
Ο φθόνος μπορει να φωλιασει στον καθεναν εννοεις ?
Why , συνεχιζω αλλη στιγμη... σε ευχαριστω για την απαντηση στις σειρες...
Εχω τον κινηματογραφο.... σου απαντησα, κανε τσεκ.
Δεν ξερω αμα ειναι ζηλεια ακριβως . Δεν ξερω τελικα πως να το χαρακτηρισω . Ισως απλα ... κακια . Δεν ξερω αλλα εχει τυχει να βρισκω παντα την ασχημη πλευρα σε κατι που παει να επιχειρησει καποιος ή καποια γνωστη μου . Χωρις να σημαινει αυτο οτι αυτα που επιχειρω εγω ειναι αποτυχημενα ή δεν αξιζουν . Πιστευω δηλαδη στον εαυτο μου αλλα .... μαλλον με ενοχλει να προοδευουν καποια ατομα διπλα μου . Ισως να μου εχουνε κανει κακο σε καποια επιπεδα αθελα τους ισως και να το ξεσπαω με αυτον τον τροπο. Βεβαια δεν τους κανω καν πολυ παρεα , εχω απομακρυνθει αρκετα .
Ερωτικα ειμαι αρκετα ζηλιαρα αλλα το καταπινω και δεν το εχω δειξει ποτε σε σημειο ο αντρας μου να νομιζει οτι δεν με ενδιαφερει καν . Ομως μεσα μου με τρωει αμα χαιρετησει καποια συναδελφο του κτλ κτλ . Ειμαι βεβαια πολυ εγωιστρια για να το δειξω .
Η ζήλια είναι αρρώστια και όσο μπορείς να το αποφεύγεις
Σε ευχαριστω για την απαντηση, εκανα μια αναζητηση χθες και διαβασα και ορισμενες αναφορες θρησκευτικου χαρακτηρα.
Το γεγονος αυτο, ως εμπειρια το ομολογησα στο προσωπο που το ενιωσα, τυγχανει να κατανοει τι θα πει "ανθρωπινο παθος" και δεν θυμωσε. Νομιζω πως αν παραδεχομαστε τα απλα μπορουμε να προχωρησουμε στα συνθετα.
Δηλαδή εγώ που δεν αλλάζω για εμένα,αλλά για τις όμορφες τι είμαι?
Που προσπαθώ να γίνω όμορφος και κάνω γυμναστήριο για την πάρτη τους,ε?
Και να αρέσουμε εκεί που δεν θέλουμε??????
Δηλαδή γιατί συμβαίνει αυτό το λάθος?
H σημερινή είναι μέρα,εντελώς απογοητευτική.
Όχι μόνο δεν μπορούσα λόγω κούρασης να κάνω όλο το πρόγραμμα στο γυμναστήριο(το μισό μόνο),ξαναέγινε το ίδιο με τις γυναίκες που συχνάζουν.
Τεράστια αποτυχία......
Μου φαίνεται η madiwasp είχε δίκιο που ανέφερε ως βασικό:χτίσε σώμα και εμφάνιση.
Και το αποκορύφωμα:
Σήμερα ήρθαν και οι 2 ωραίοι του γυμναστηρίου.......