κοριτσάκια μου και αγοράκια μου τα ποιο θερμά μου συγχαρητήρια αν θυμηθώ και τον τρόπο θα ανεβάσω και εγώ απο την τελευταία μου λήψη στις 30 Αυγούστου ένα χρόνο μετα την επεμβαση
Printable View
κοριτσάκια μου και αγοράκια μου τα ποιο θερμά μου συγχαρητήρια αν θυμηθώ και τον τρόπο θα ανεβάσω και εγώ απο την τελευταία μου λήψη στις 30 Αυγούστου ένα χρόνο μετα την επεμβαση
οκ το κατάφερα!!!!!!!!
http://i440.photobucket.com/albums/q...inuta1/ego.jpg
Μπραβο Νινακι μου τα καταφερες!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητηρια εισαι κουκλα!!!!!!
ευχαριστω γιαβρί μου αν και εσυ την είδες την φωτό αρκετα νωρίτερα χιχιχιχι!!! ο στοχος ειναι τα 62 και αν κατεβω και ποιο κατω καλως να ερ8ουν. οσοι με ειδαν "ζωντανά" μου είπαν πως στη φωτογραφία φένομαι ποιο πολλά απο ότι ειμαι πραγματικά ενω δεν εχω χαση αλλα κιλά απο τότε!!!!
Νινα μου καπου θελει και ο οργανισμος να ξεκουραστει , μην αγχωνεσαι θα κατεβεις..............:bouncy::bouncy::bou ncy::bouncy::bouncy:(Εμενα να σκεφτεις ενα μηνα τωρα εχει κολλησει στα 73..... )
Μπράβο σου Νίνα, εξαιρετικά αποτελέσματα! Η επιμονή, ο δυναμισμός και η επιθυμία για αλλαγή είναι το καλύτερο καύσιμο για να φέρουμε στη ζωή μας όσα δικαιούται! :thumbup:
Quote:
Originally posted by Tassos67i
!!! 65 κιλά !!! Και μάγουλο αφράτο, και καμμία εμφανή χαλάρωση (χέρια αφράτα!) και εμφανισιακή αλλαγή ηλικιακής δεκάδας προς τα κάτω !!! Άψογη επιλογή το χειρουργείο σου.
Άλλο ένα -εξαίρετο- διαφημιστικό για το mini bypass!
Από υγεία πως πας; Σάκχαρο, χοληστερίνη, αρθρίτιδα; Υποθέτω για τα δύο πρώτα δεν πρέπει να παίρνεις τίποτα πια.
Τι στην ευχή; Είμαι λίγα χρόνια μεγαλύτερός σου. Καταναλώνω πολλαπλάσιο από εσένα φαγητό και θερμίδες. Σίγουρα -λόγω εργασίας- έχω πολλαπλάσια κίνηση και καύσεις. Όμως εγώ άλλαξα ηλικιακή δεκάδα τουλάχιστον μια προς τα πάνω, χαλάρωση άστα να πάνε, πρόσωπο κομμένο όσο δεν πάει άλλο και χοληστερίνη εμφανιζόμενη από το αδυνάτισμα, μη ρυθμιζόμενη ούτε με προσεγμένη διατροφή, ούτε με στατίνες!
Πως λειτουργεί το χειρουργείο και δίνει τόσο καλά αποτελέσματα με τόσο λίγο φαγητό και τόσο γρήγορη απώλεια βάρους;
Τάσο μου ευχαριστώ τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια. Έχω κάνει το μεγάλο bypass βέβαια και όχι το μικρό ;) H Χολιστερίνη με άφησε για βρυσούλες και είχα χολιστερίνη από τα 25 μου ήμουν με Lipidor (χάπια), το ζάχαρο είπαμε...από 250 μονάδες την ημέρα, τώρα πια 5 μονάδες και η υγεία μου στα καλύτερα της. Εγώ ακολούθησα άλλη διατροφή διότι την επέμβαση την έκανα, αν θυμάσαι, στην Ολλανδία και εκεί έχουν άλλη διατροφή. Το ψωμί πχ επιβάλετε ενώ εδώ απαγορεύτε, μπήκα αμέσως στο φαγητό και δεν έφαγα ούτε ζωμό ούτε αλεσμένα κ.ο.κ...συνέπεια τούτου ήταν ότι δεν έχανα 15 και 20 κιλά τους πρώτους μήνες αλλά το φυσιολογικό ποσό των 5 κιλών. Επίσης νομίζω πως ήταν θέμα της εκεί διατροφής το ότι δεν έκανα ελλείψης σιδήρου και ετσι δεν έχασα ούτε τρίχα απο τα μαλλια μου και είμαι τώρα στους 13 μήνες.
Τάσο μου τρώω τα άπαντα εκτός από ζάχαρη και λίπος...και δεν εννοώ πχ βούτηρο...από αυτό τρώω αν θέλω..εννοώ λίπος..πετσούλες και λίπος στο κρέας..κάτι που δεν έτρωγα και πριν το χειρουργείο. Όσο διαιτα και να κάνεις δεν μπορείς να φας τόσο μικρή ποσοτητα εκτός και αν είσαι 2 χρονώ...έλα όμως που τρώω 8 φορές την ημέρα!!! ένα αυγό, ενα ποτήρι γάλα, γκούντα κλπ αυτά πρέπει να είναι αυτα που θα επιλέξω γιατί πάνω απο όλα μετα το χειρουργείο πρεπει να τρώμε πρωτείνες. Και να μην ξεχνας και την δισαπορόφηση ...αυτό το εντεράκη που μας έκοψαν? ε αυτή τη δουλεια κάνει...
Η αλήθεια είναι πως Ιούλιο Σεπτεμβριο δούλευα σαν το σκυλί 15 ώρες την ημέρα και έχασα παραπάνω κιλά λόγο της δουλειάς. Θα τα έχανα αυτά τα 15 κιλά αλλά σε ποιο μεγάλο βάθος χρόνου.
Η αθριτηδα με έχει κοματιάση και σήμερα το απόγευμα ξεκινάω βελονισμό. Αν δεν γίνει τίποτα τότε θα δω για υαλουρανικό οξύ.
Εχω μια πολυ φυσιολογική χαλάρωση αλλα τίποτα το σημαντικό. Ούτε καν η κοιλιά μου δεν έπεσε παραπάνω απο όσο ήταν πριν λόγο των κιλών και δεν ήταν και δράμα...
Δεν ξέρω πόσο χρονώ είσαι Τάσο μου!!! Εγώ είμαι στα 43 θα γίνω τον Δεκέμβρη δηλαδή!!!!!!!!!!
Αααα δεν ανχώνομε καθόλου....σε αυτά τα κιλά ήμουν στην Α γυμνασίου λολ!!! και έχω τουλάχιστον άλλους 8 μηνές για να χάσω 3, 4 κιλά...και έτσι να μείνω μια χαρά είμαι μπαίνω σε παντελόνι νούμερο 40 και θα ανχώνομε? μην πάμε και στο άλλο ακρο!!!!!!! ο γαμπρός μου ο ένας με φώναζε ρομποκοπ (λόγο της επέμβασης) και τώρα με φωνάζει σκελετορ χαχαχαχαQuote:
Originally posted by Alma libre
Νινα μου καπου θελει και ο οργανισμος να ξεκουραστει , μην αγχωνεσαι θα κατεβεις..............:bouncy::bouncy::bou ncy::bouncy::bouncy:(Εμενα να σκεφτεις ενα μηνα τωρα εχει κολλησει στα 73..... )
πως ανεβαζουμε φωτο;;; μπλεχτηκα!
Ευχαριστώ πολύ!
Τάσο μου εγώ έκανα αμέτρητες δίαιτες απο τα 18 μου και μετά. Τα lipidor eperna ton 20 μέχρι και πριν λίγους μήνες για τη χολιστερίνη και τα τριγλυκερίδια :( Τώρα είναι όλα φυσιολογικά. Το βιβλιάριο μου θα είναι ετοιμο τον Δεκέμβρη οπότε τότε θα κάνω όλες τις εξετάσεις ξανά διότι χρήματα δεν υπάρχουν δυστηχώς είναι ακριβες οι εξετάσεις αυτές ακόμα και στο νοσοκομείο. Η αδερφή μου είχε πληρώσει και εκανα καποιες εξετάσεις όταν ήρθα και ετσι ξέρω για το ζάχαρο και τι χολιστερινη κλπ. Παίρνω πολυβιταμίνες εννοείτε και αυτό θα γίνετε εφ ορου ζωής. Εκτός απο αυτο δηλαδη τις πολυβιταμίνες προσέχω να τρωω πρώτα τις πρωτεΐνες μου και μετα όλα τα άλλα...δηλαδη, αυγά, τυρί κίτρινο που έχει περισσοτερο προτείνη απο το ασπρο κρέας το σημαντικότερο κ.ο.κ Τρώω τα απαντα και το εννοώ , γύρο όποτε θέλω πίτσα όποτε θέλω κλπ απλα δεν είναι κατι που το θελω συχνά. το καλό με μένα είναι πως δεν είχα βουλημία ήμουν ναι μεν λαίμαργη αλλα δεν είχα βουλημία ούτε υπαρφαγηκά του τύπου είμαι στεναχωρεμενη και ξεσπάω στο φαγητό...απλα πεινούσα πάντα....κλαψ!!! Για αυτό και δεν ζηλεύω τίποτα ούτε τα γλυκά ούτε διάφορα φαγητα :bouncy: Μια φορα που μου κόλησε να φάω κοκορέτσι απλα περίμενα να κρυώσει λίγο και έβγαλα το ποοοοοοολυυυυυυ φανερό λιπος χιχιχιχι!!!! Τάσο μου μετά το χειρουργείο μου δεν ζητησε ο εγγεφαλός μου να φάω πετσουλα που μου άρεσε πχ σε ψητό κοτοπουλο ή το κατσικακι το Πάσχα!!!
Εγώ είμαι 42 στα 43 τον Δεκέμβρη δεν ξέρω αν το ανέφερα ξανά. Αδυναμία δεν έχω αισθανθεί μέχρι τώρα !!!! αλλά τρώω το κρέας μου το φρουτο μου κλπ κλπ δεν κάνω σκοντο στο κρεας μου και ας είναι λιγο ακόμα και αν χρειαστεί να πάρω κατεψυγμενο εγω το κρεας μου θα το φάω ήξερα πως πρέπει να τρωω καθε μερα κρέας πριν κανω το χειρουγρείο...
Αααα ναι...νέο φρέσκο..σε τζιν τύπου Λι (αμερικάνικα δηλαδη) φοράω νουμερο 32 λολ !!! φόρεσα τζιν του ανηψιού μου ετών 19 και αδυνατο το γιαβρι μου και μου έγινε μια χαρα..ισως αν κάνω πλαστική και την κοιλια που ψιλοέμεινε να κατέβω και αλλο νουμερο χιχιχιχι . ότι θες να ρωτήσεις αν τα αλλα παιδια εννοχλουντε στειλε μου πμ (αν και δεν νομίζω να εννοχλουντε διότι γνωρίζομε με τα περισσοτερα κορίτσια πλεον) :love::love:
Κοριτσια και αγορια...
Εχω να μπω ποοοοολυυυυ καιρο διοτι εσπασα το λαπτοπ μου λολ!!!
Απο 160,200 κιλα ειμαι 1,5 χρονο μετα στα 78!! :)
Σας παραθετω δυο φωρο μου πριν και μετα, συγνωμη η 2η ειναι λιγο εως πολυ αποκαλυπτικη, με κορμαξι και καλσον αλλα ΕΚΕΙ φαινεται η μεγαλη διαφορα! ;)
Just... wow!!! Αντε μας τρέχουν τα σάλια πάλι πρωινιάτικα :o:bigsmile::bigsmile:
Απίστευτη διαφορά, και φαίνεται να μην έχεις και καθόλου θέμα με χαλάρωση. Μπράβο!!!
wow! wow!!! καλα, κοπελα μου, απιστευτο!!!!
Τι υψος εχεις; Εγω στα 78 κιλα εμοιαζα με παραφουσκωμενο μπογο!
Μπραβο και παλι μπραβο!
bravo Ναταλάκι, σέξι κοριτσάρα, να χαίρεσαι τη ζωή και τις όμορφες στιγμές της!
Συνονόματη...τώρα καταλαβαίνω το username που κάποτε διάλεξες...
Έχω δει πολλές φωτογραφίες μελών και φίλων μ'εντυπωσιακή απώλεια βάρους
και πλατιά χαμόγελα,αλλά εσύ δείχνεις σα να μην πέρασε η παχυσαρκία ποτέ από πάνω σου!
Αχ...τα νιάτα!Ναταλάκι μου,να είσαι γερό πάντα στην υγεία σου και σιγά σιγά να πραγματώσεις
και τα υπόλοιπα σου όνειρα!Μπράβο,μαναρούδι μου!Με τρέλαααααα και κορδέλαααααααα!!!!
Θεά! :roll:
Είμαι η χαρα εκανα το μανικη στης 26/9/2013 με κιλα 113 και αυτη την στηγμη 14/10 /13 105 κιλα .αρχηκα θελω να πω οτι εμηνα άφωνη με ολες της φωτο σας πραγματικα με ανηχτο το στόμα .μεχρη που δάκρυσα στην σκεψη οτι και γω καποια στηγμη θα δω τον εαυτο μου επιτελους αδύνατο ,αν και να πω την αληθεια ανηπομονο τοσο πολυ που μου φενετε άπιαστο όνειρο .ειστε ολοι υπεροχη και οσα συνχαριτιρια κιαν σας πω θα ναι λιγα μπροστα σε ολη αυτη την διαφορα κιλών που εχετε χάση .συνηθος ειμαι χαζό παιδι χαρα γεματο ,αλλα δεν ξερω γιατι μια μικρο καταθληψη την εχω .ετσι λοιπον ελπιζω ναμε στηρίξετε λιγο να παρω και γω λιγο τα πανω μου που λενε σας ευχαριστω .;)
Τέλεια αποτελέσματα, μπράβο σου!
Quote:
Originally posted by xara
Είμαι η χαρα εκανα το μανικη στης 26/9/2013 με κιλα 113 και αυτη την στηγμη 14/10 /13 105 κιλα .αρχηκα θελω να πω οτι εμηνα άφωνη με ολες της φωτο σας πραγματικα με ανηχτο το στόμα .μεχρη που δάκρυσα στην σκεψη οτι και γω καποια στηγμη θα δω τον εαυτο μου επιτελους αδύνατο ,αν και να πω την αληθεια ανηπομονο τοσο πολυ που μου φενετε άπιαστο όνειρο .ειστε ολοι υπεροχη και οσα συνχαριτιρια κιαν σας πω θα ναι λιγα μπροστα σε ολη αυτη την διαφορα κιλών που εχετε χάση .συνηθος ειμαι χαζό παιδι χαρα γεματο ,αλλα δεν ξερω γιατι μια μικρο καταθληψη την εχω .ετσι λοιπον ελπιζω ναμε στηρίξετε λιγο να παρω και γω λιγο τα πανω μου που λενε σας ευχαριστω .;)
Χαρά, μη στενοχωριέσαι καθόλου! Και εγώ από τα 120+ ξεκίνησα και τώρα είμαι 80 (ναιιιιι) χωρίς επεμβάσεις, χωρίς τίποτα, καθαρά διατροφή και άσκηση! όλα θα παν καλά, αρκεί να σκέφτεσαι θετικά και να προσπαθείς σταθερά. Τα κιλά είναι περισσότερο ψυχολογικό ζήτημα, ούτως ή αλλως. Θα περάσει το διάστημα που θα χάνεις σταθερά κιλά, και μια μέρα θα δεις απλά τον εαυτό σου αγνώριστο στον καθρέφτη, θα το δεις. Και θα περιμένουμε, ασφαλώς, φωτογραφίες... ;)
Εγώ δικές μου φωτογραφίες δεν ανέβασα ακόμα, περιμένω να γίνει πιο αισθητή η διαφορά! :yes:
Σααας ευχαριστωωωωω!!!!!
Εχω ακομα 13 κιλακια να χασω, 65 θελω να παω τελικη μονο και μονο γιατι υπαρχει περιπτωση να ξαναβαλουμε αλλα 5 αρα θελω να ειμαι σιγουρη!! :)
1,78 ειμαι λοοολ
Σας 100000 ευχαριστω, αν δεν ειχα την υποστηριξη του φορουμ και ολων των παιδιων εδω δεν ξερω αν θα ειχα καταφερει να κανω το χειρουργειο και να χασω τοσα κιλα!
Σας ευχαριστω και παλι απο καρδιας!! <3 <3
Διστάζω εδώ και πολύ καιρό να βάλω φωτό αλλά ήγγικεν η ώρα. Κι αυτό γιατί θα είναι ημίγυμνες, με ρούχα δεν έχει πια νόημα...
http://img837.imageshack.us/img837/8615/hkya.jpg
http://img856.imageshack.us/img856/2342/3wgq.jpg
Γενικά είναι ΟΚ έως και το πάνω μέρος της κοιλιάς, αν και θέλει παραπάνω γυμναστική. Η χαλάρωση όμως στο κάτω μέρος είναι τραγική ενώ και το "σωσίβιο" έχει μέλλον ακόμα.
To "πριν" αλλά και ένα ενδιάμεσο στάδιο στη σελιδα 17 του παρόντος νήματος. Τρομακτική η διαφορά, δε το είχα πάρει χαμπάρι... ποτέ άλλωστε δεν είχα συνειδητοποιήσει την εμφάνιση μου στα 150 κιλά...
Θα μας αναστατώσεις πρωινιάτικα,Φιλ;Πώς την είδες;(για να μη χρησιμοποιήσω άλλο ρήμα...)
Μια παλάμη υπόθεση είναι το θέμα σου.Αν ποτέ αποφασίσεις για πιο δραστικές λύσεις(πλάστικους)
δε θα έχει απομείνει τίποτα να προδίδει το παχουλό παρελθόν σου!Εσείς τα μικρά μεταμορφώνεστε
πολύ εντυπωσιακά!Δεν πήγα στη σελίδα 17.Πάνε,πέρασαν αυτά ανεπιστρεπτί!Ήδη έφυγες για άλλα!
Να σε χαίρεσαι,να σε χαίρονται...Απόλαυσε με κάθε δυνατό τρόπο το νέο σου σώμα!
Φιλάκιααααα!!!
φιλ, θυμάμαι τις παλιές σου φωτό, η διαφορά είναι συγκλονιστική! Ωραίος σωματότυπος, εκπληκτική προσπάθεια σε βάθος χρόνου! Συγχαρητήρια και πάλι, δε θα βαρεθώ να λέω πως έχεις κάνει ένα μικρό θαύμα στη ζωή σου, απόλαυσέ το!
Φιλιππε θα το πω και δω!!!!
Εισαι το παραδειγμα μου!!! ΤΕΛΟΣ!!!
Οσο για την χαλαρωση... αντιμετοπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα δυστυχως το δικο μου ειναι πιο εκτενες απο οσο το δικο σου, διοτι εχει χαλαρωσει και η ανω κοιλια και τα μπρατσα, στηθος :(
Η απωλεια ηταν μεγαλη ε ενα σημαδακι θα μας το αφησει ετσι για να θυμωμαστε την αρχη και το τελος :)
Να δω εγω ποτε θα βρω το θαρρος να σας ποσταρω φωτο !
Ευχαριστώ γι'αυτά που γράφετε. Ως γνωστόν, για μένα έπαιξε το ρόλο του και το φόρουμ βασικό σε αυτή τη προσπάθεια, σας ευχαριστώ όλους κυρίως για όσα μου προσφέρατε!
Δυστυχώς δεν είμαι πια μικρός, έχασα αρκετά χρόνια, όχι μόνο λόγω βάρους αλλά γενικότερης στάσης ζωής. Ό, τι έγινε έγινε όμως, ας βάλουμε μυαλό έστω τώρα.
Η ιστορία με τη πλαστική κάποια στιγμή θα γίνει, πρέπει να το πάρω απόφαση πρώτα και δεύτερον να βρω χρόνο που είναι και το πιο δύσκολο, σκέφτομαι ίσως γύρω στα Χριστουγεννα
nowwhat να ποστάρεις, μόνο καλό κάνει! Ξέρεις, εγω τουλάχιστον, για πρώτη φορά είδα το σώμα μου σε φωτό σε κατάσταση που να μου αρέσει σχετικά όταν έβγαλα αυτές τη Τετάρτη, είναι κι αυτό μια μορφή λύτρωσης...
Φίλιππε είσαι αξιοθαυμαστος! Συγχαρητηρια , εισαι αριστο προτυπο και μας δινεις δυναμη.Πολυ δύναμη!!!! Να εισαι πάντα καλά... και δε ξερω τι σχεση εχεις με το καθρεπτη σου αλλα εγω στη θεση σου θα γινομουν μεγαλο ψωνιο!!! Κορμάρα εχτισες!!!
Το προσέξαμε κι εμείς πως σου άρεσες,Φιλ! :tumble:Quote:
Originally posted by filipparas
nowwhat να ποστάρεις, μόνο καλό κάνει! Ξέρεις, εγω τουλάχιστον, για πρώτη φορά είδα το σώμα μου σε φωτό σε κατάσταση που να μου αρέσει σχετικά όταν έβγαλα αυτές τη Τετάρτη, είναι κι αυτό μια μορφή λύτρωσης...
AXAXAXAXAXAXAXAXAXA το μπατζάκι από το σορτσάκι είναι που το έχω σηκώσει και έχει διπλώσει το ύφασμα!!!
εξαιρετικός! Σιγά το θέμα με την κοιλιά, θα στρώσει, τα νέα σώματα επανέρχονται θεαματικά γρήγορα. Κι αν δε στρώσει κάνεις μια πλαστική και νιώθεις υπέροχα στο λεπτό! Είχα σκεφτεί κι γω κοιλιοπλαστική όταν είχα αδυνατίσει την προηγούμενη φορά, όχι μόνο για τη χαλάρωση αλλά και για τις ραγάδες. Τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι να αδυνατίσω και να τα διατηρήσω. Λένε πως είναι λίγο επίπονη, αηδιαστική αλλά και με υψηλό βαθμό επικινδυνότητας. Ετσι οπως μου τη περιεγραψαν δεν θελω να την κανω.
Πραγματικά συγχαρητήρια :) Σε θαυμάζω για την προσπαθεια σου και το ΥΠΕΡΟΧΟ αποτέλεσμα! Μην σκας για την χαλάρωση, ενας χειρουργος χρειαζεται και τιποτα άλλο. Και εις ανώτερα :)
Καλησπερα σε ολους και πολλα συγχαρητηρια!!!Σημερα απ'ολους εσας πηρα ενα μεγαλο μαθημα για την ζωη και για το τι θα πει πραγματικη αφοσιωση σε ενα στοχο...Ειστε ολοι εκπληκτικοι και σας αξιζουν πολλα μπραβο για αυτο που καταφερατε και για την τεραστια ψυχικη δυναμη που επειδειξατε...Εγω δεν εχω τεραστιο προβλημα με το βαρος μου(ειμαι 1.83 και 64 κιλα) οσο με το δυσαναλογο σωμα μου απο απωλεια κιλων..Ολο λεω οτι θα αρχισω εντατικη γυμναστικη και ολο το αναβαλλω..Και θελω να το κανω για μενα..Για να νιωθω εγω καλα με τον εαυτο μου γιατι ειμαι 21 χρονων και μετραω μπουκιες αντι να κανω κατι πιο ισορροπημενο..Σημερα ομως πηρα ενα μεγαλο μαθημα και οχι για τα κιλα..Καταλαβα πως οταν θες κατι πολυ και εχεις ενα στοχο τιποτα δεν μπορει να σε αποσπασει απο αυτο..Μπορει να μην σας ξερω αλλα σας ευχαριστω ολους γιατι κερδισα πολλα σαν ανθρωπος απλα βλεποντας την δικη σας θεληση..Ευχομαι να ειστε ολοι καλα και παντα τοσο δυνατοι!!!Συγχαρητηρια και παλι συγχαρητηρια..Ειστε πραγματικα προτυπα :)
Φιλ ένα πράγμα θα σε ρωτήσω...ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ? Tρελό παιδί τίποτα δεν είναι αυτό το δερματάκη !!!!!!!!!!!!:love::love::love::love:
ειμαστε σε καλο δρομο :D
στα 93 κιλα!
και συνεχιζεται η πτωση. αργα-αργα ομως πια...
να΄σαι καλα τασσο!
καπου θα βρω και καμια φωτο με το "πριν"
μακαρι ολα τα παιδια να χασουν τα κιλα με τον ενα ή τον αλλο τροπο.
μετα βλεπεις τη ζωη αλλιως...:eureka:
υγ
προσπαθω να ανεβασω μια με το πριν αλλά δεν...
να και μια με το "πριν"
70+ κιλα, εχουν διαφορα!
Μπράβο Νικόλα, εντυπωσιακή διαφορά και το χαμόγελό σου τα λέει όλα, να συνεχίσεις να είσαι καλά, ευδιάθετος και ισορροπημένος τώρα που το σώμα σου είναι εκεί που επιθυμεί η ψυχή σου. :thumbup:
Νικόλα όχι μόνο έχασες κιλά, έχασες και χρόνια ηλικιακά.... καμιά 15αριά μπορώ να πω! Άλλος άνθρωπος, νέος άνθρωπος! Μπράβο!
Νικόλα,αν δεν είχες τις ελιές εκεί κάτω από το αριστερό σου μάτι,δε θα σε πίστευα πως είσαι όντως εσύ!
Δεν είναι μόνο το σώμα...άλλαξε εντελώς κι η φάτσα σου! Το τσιγάρο το κόψαμε ή να μην αλλοτριωθούμε εντελώς;
Nικο καλησπερα !!!!!!!!!!!!! Στο εχω ξαναπει αλλα Ευκαιρίας δοθείσης απο τις φωτο θα στο ξαναπω , η αλλαγη σου ειναι το κατι αλλο !!!! Δεν ειναι οτι εχασες απλα κιλα , αλλαξες και φυσιογνωμικα κατεβηκες κλιμακα ηλικιακα!!!! Ξανανιωσες!!!! Ειλικρινα σου αξιζουν συγχαρητηρια!!!! Οσο για την πτωση που λες , πιστευω οτι δεν χρειαζεσαι αλλη , εισαι μια χαρα!!!!!!!! Μπραβο , μπραβο , μπραβο , μπραβο!!!!!!