Μαργαριτένια μου,καλώς μας γύρισες πίσω!Ελπίζω να τα πέρασες όμορφα εκεί που ήσουν και να σε περιποιήθηκαν δεόντως!Quote:
Originally posted by MARGARET
Nadinaki μας,
γυρισα.Μου ελειψε η παρεα σας. Αλλα επρεπε να λειψω.
Τωρα θα πεσω με τα μουτρα στη μελετη για να μαθω ολα τα νεα σας.
Προς το παρον θα ευχηθω σε ολους που βρισκονται σε διακοπες καλα να περασουν και να γυρισουν πισω δυνατοι και ετοιμοι για συνεχεια στους μεγαλεπηβολους στοχους.
Σημερα με πηραν τηλεφωνο απο το Ριο για να με ενημερωσουν οτι μου στελνουν τον φακελο και να πραξω τα δεοντα για κανενα καφεδακι στο καφε-μπαρ Ι.Κ.Α.
Αν ολα πανε καλα 1/12/09.......
Οσο για την πατριδα θα ειμαι εκει μαλλον αρχες Σεπτεμβρη καρντασινα...
Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει λοιπόν και για τη μεγάλη σου μέρα τον Δεκέμβρη και για τη συνάντηση μας το Σεπτέμβρη!
Δεν ξέρω τι σε τρομάζει περισσότερο βέβαια,εγώ πάντως υπόσχομαι πως θα είμαι τρυφερή μαζί σου και δε θα σε πονέσω!
Ελπίζω να σου'μειναν μούτρα να συνατηθούμε και να μην τα στραπατσάρισες όλα στη μελέτη των παραλειπομένων,που ήταν και πολλά
και ηλιόπληκτα(δεν μπορώ αλλού ν'αποδώσω όσα κατά καιρούς κι εγώ διάβαζα σε κάποια τόπικς)Μπόρα είναι,θα περάσει!
Εδώ πάντως βρέχει δυνατά αυτή τη στιγμή,δροσερό αεράκι κοτοπουλιάζει το δέρμα,μ'εντονο το άρωμα του φρεσκομουσκεμένου χώματος
να ερεθίζει την όσφρηση σαν πιπέρι που σ'εχει στο παραπέντε να του παραδοθείς!Ο ήχος της βροχής παίζει ταμπούρλο με τις τέντες
κι ένα γδάρσιμο στον οισοφάγο μου θυμίζει πως ήρθε η ώρα να πάρω το χάπι μου ή έστω μια τσίχλα-πλασίμπο για να σταματήσω να μιλώ!
Όχι η τρέλα ΔΕΝ πάει στα βουνά!Πάει όπου πάω χωρίς γεωραφικές διακρίσεις και συνεχίζει να μ'αγαπά! Λα λα λα λά, λα λα λα λά!