aaaaaaaaaaaaax!πάρει μετά από 50 μέρες πήρα primolut.ποτέ δεν θα έρθει από μόνης της.δεν έχω ούτε κύκλο ούτε τίποτα.
Printable View
aaaaaaaaaaaaax!πάρει μετά από 50 μέρες πήρα primolut.ποτέ δεν θα έρθει από μόνης της.δεν έχω ούτε κύκλο ούτε τίποτα.
Συννεφιασμένες και μουντές καλημέρες σήμερα, που ο καιρός έχει βαλθεί να μας αποτελειώσει!! Τί κάνετε κορίτσια μου; Εγώ για να πω την αλήθεια ψιλοσέρνομαι σήμερα και το μόνο που θέλω είναι να χουχουλιάζω!
Καλημέρα Νεκταρινάκι! Και μένα μου έχουν μπαστακωθεί 11 κιλά μετά την εγκυμοσύνη και η ρημάδα η ζυγαριά μου δεν λέει να κουνήσει βήμα! Φλερτάρει ανάμεσα στο 87 και το 88 εδώ και πολύ καιρό παρ'όλο που η διατροφή συνεχίζεται κανονικά και με συνέπεια. Ευτυχώς ο κύκλος μου επανήλθε σταθερός, καθώς το δικό μου όριο είναι τα 90.. από κει και πάνω χάνεται η μπάλα και πάμε στις 50-60 μέρες! Κρατώ την αισιοδοξία μου ότι η κατάσταση θα επανέλθει στα φυσιολογικά σύντομα.. να χάνω δηλαδή έστω και λίγο κάθε βδομάδα για να μη με παίρνει από κάτω!
Αυτό που λες ότι πρέπει να μας επιβληθούμε είναι απόλυτα σωστό.. αλλά μη το εκβιάζεις κιόλας! Όταν ψυχολογικά είσαι καλά και έτοιμη, θα δεις πως θα μπορέσεις να ξαναμπεις στους ρυθμούς σου! Η μισή δουλειά γίνεται στο μυαλό.. και καλό είναι να το περιμένουμε να συντονιστεί κι αυτό για να κάνουμε τη σοβαρή προσπάθεια! Πιστεύω πως αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω πάρει ακόμη τα βουνά με τη στασιμότητα 2 και παραπάνω μηνών!
bouliana καταλαβαίνω τί περνάς, είναι άδικο να χαπακωνόμαστε για μία τόσο φυσιολογική λειτουργία του γυναικείου οργανισμού.. αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Όλα αυτά τα ορμονο-χάπια κάνουν απίστευτες κατακρατήσεις με πρηξίματα και φουσκώματα! αντισυλληπτικά έχεις πάρει ποτέ; Τις περισσότερες φορές βοηθούν αρκετά..
Σμαρτάκι στην ερώτηση "κερδίζω τίποτα;" απαντώ με στόμφο!!! ΙΣΟΒΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΚΑΝΤΕΜΗΔΩΝ!!! :)
Φιλάκια πολλά σε όλες!!
σε τι βοηθάνε, τα αντισυλληπτικά γιατί όλοι τελευταία λένε οτι τα δίνουν οι γιατροί για να πουλάνε κ οτι δεν κάνουν κακό αλλά δεν βοηθάνε σε τίποτα κιόλας.τζάμπα χαπάκωμα δηλ.ξες κάτι πάνω σε αυτό?εγώ πάντως είμαι προκατειλημένη απέναντι τους.
αααααααααα οοοοοοοοοοοοχχχχχιιιιιιιι ιιι!!!
δεν καταλαβες καλα!!!
εγω σε ομαδα γκαντεμηδων ΔΕΝ προτιθεμαι να μπω!!!
:smirk:
Λοιπόόόν.. μακάρι να είχαμε και κανένα γιατρό αγκαζέ να μας τα έλεγε και λίγο επιστημονικά, αλλά θα προσπαθήσω!Quote:
Originally posted by bouliana
σε τι βοηθάνε, τα αντισυλληπτικά γιατί όλοι τελευταία λένε οτι τα δίνουν οι γιατροί για να πουλάνε κ οτι δεν κάνουν κακό αλλά δεν βοηθάνε σε τίποτα κιόλας.τζάμπα χαπάκωμα δηλ.ξες κάτι πάνω σε αυτό?εγώ πάντως είμαι προκατειλημένη απέναντι τους.
Για μια νορμάλ (μη πολυκυστική) γυναίκα τα αντισυλληπτικά περιέχουν τη σωστή ποσότητα ορμονών για να αναστείλλουν την ωορρηξία, που είναι και ο βασικός παράγοντας για το πότε θα έχουμε την επόμενη περίοδο! Παίρνεις 21 χαπάκια (ωορρηξία γιοκ), σταματάς 7 μέρες και σου έρχεται περίοδος. Τόσο απλά!
Σε μας τώρα.. επειδή το ωάριο μεγαλώνει με πολύ αργούς ρυθμούς (λόγω των κυστών) ο οργανισμός το παλεύει πολύ μέχρι να δει ότι δεν γίνεται να το ωριμάσει και να κάνει ωορρηξία.. οπότε ολόκληρος ο μηχανισμός παίρνει 40-50-60 μέρες ίσως και περισσότερο. Δεν ξέρω τί ακριβώς πηγαίνει τόσο στραβα στις ορμόνες που να υπάρχει παντελής έλλειψη περιόδου.. πάντως κάπως έτσι εξηγείται το γιατί τα αντισυλληπτικά είναι το μόνο φάρμακο για μας. Βγαίνει απ'τη μέση η ωορρηξία και η μήτρα αποβάλλει το περιεχόμενό της στις 28 μέρες.
Όλα αυτά βέβαια ωραία και καλά μέχρι που αρχίζεις τις προσπάθειες για παιδί, οπότε και αλλάζει η τακτική αντιμετώπισης. Εκεί χρειάζεται υπομονή και έμπειρος γιατρός για να "παίξει" με τις ορμόνες και να πετύχει γόνιμη ωορρηξία.
Υπεραπλουστεύσεις όλα αυτά σε μία εξαιρετικά πολύπλοκη ισορροπία, που σε μας - δυστυχώς - είναι εκ προοιμίου διαταραγμένη!
Ελπίζω να βοήθησα λίγο :)
Smart εμείς οι γκαντέμηδες δεν είμαστε κακά παιδιά.. μη μας απορρίπτεις πριν μας γνωρίσεις πρώτα!! :):):)
χαχα ;)
δε σας απορριπτω καλα μου παιδια :)
απλα απορριπτω την ιδεα να νιωσω οτι ειμαι γκαντεμισσα -το χω νιωσει τοσες πολλες φορες αυτο στη ζωη μου και για τοσο σοβαρους λογους που πλεον απλα ΑΡΝΟΥΜΑΙ!
εγω λεω να βγαινετε κ εσεις σιγα απο την ομαδα γκαντεμηδων :)
Καλησπέρα Σαββατοβραδιάτικικη και βροχερή!! Τί μου κάνετε βρε κοπελιές; Κάποτε είχαμε και κάτι γκεστ σταρς, έμπαιναν.. έπαιρναν και καμιά αράχνη απ'τις γωνίες, έκαναν και λίγο ξεσκόνισμα, τώρα τίποτα! Εκείνο το κλειδί που αφήναμε κάτω απ'το πατάκι τώρα το αφήνουμε πάνω στην πόρτα και πάλι δεν τσιμπάνε κάτι παλιές αγάπες που μας ξέχασαν! Ελπίζω να είστε όλες καλά και να δώσετε και κανένα παρόν!!
Σμαρτ δεν έχεις και πολύ άδικο... γκαντεμιές στη δουλειά, γκαντεμιές στο σπίτι, γκαντεμιές παντού! Μακάρι να μπορούμε το μυαλό μας τουλάχιστον να το κρατάμε πάντα ελεύθερο και ανοιχτό!! :)
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιι(αλά Ζουμπουλία)Γεμάτο αράχνες είναι εδώ μέσα!Θέλεις επίσκεψη κι από guest star,τρομάρα σου!
Έτσι κάνεις και σπίτι σου,όταν περιμένεις κόσμο,οικοδέσποινα,έρωτε αγιάτρευτε,γκουρού και δε συμμαζεύεται;Ντροπή!
Με φωναξε κανεις?
Γεια σας,
είμαι καινούριο μέλος στο site αυτό. Έχω κι εγώ ΣΠΩ και ευτυχώς στάθηκα τυχερή που μετά από πολύ χρόνο και κόπο βρήκα τον κατάλληλο άνθρωπο να με βοηθήσει να αντιμετωπίσω το πρόβλημα της δύσκολης απώλειας κιλών, καθώς έχασα 24 κιλά και τώρα απλά συνεχίζω τη συντήρησή μου 1 1/2 χρόνο μετά κάνοντας γυμναστική και υγιεινή διατροφή.
Είναι υπέροχο να νιώθεις ο ίδιος άνθρωπος σε άλλο σώμα. Στη ζωή κορίτσια γίνονται θαύματα απλά να έχουμε υπομονή και πίστη πάνω απ όλα στον ίδιο μας τον εαυτό!
γεια σας ειμαι κι εγω νεο μελος! laktaki πως τα καταφερες? εχω κι εγω πολυκυστικες και δε ξερω τι να κανω πια! ειμαι 85 κιλα και παιρνω χρονια αντισυλληπτικα...μνε προβληματιζει ομως τι κακο κανουν στην υγεια μου...
laktaki έχω τόσο μπερδευτεί με τους γιατρούς,που όλοι λένε διαφορετικά πράματα που δεν ξέρω πια τι κάνει καλό κ τι κακό.το μόνο που εγώ αντιλαμβάνομαι ως σίγουρα καλό χωρίς να παίρνει αμφισβήτιση είναι οτι η αργή κ σταθερή απώλεια κιλών αλλά με σωστή διατροφή ώστε να χάνεται το λύπος κάνει σίγουρα καλό.επίσης η άσκηση αλλά κ αυτό με μέτρο κ τέλος οι καφέδες κ τα τσιγάρα που θα πρέπει να κοπούν. α κ το βασικότερο η καλή ψυχολογία,δεν θέλει άγχος.πόσο καιρό παίρνεις αντισυλληπτικά?
ax μπερδεύτικα στην georgina απευθυνόμουνα
εγω πάντως πήρα αντισυλληπτά για 2 χρόνια και μαζί πήρα 14 κιλά οπότε και απλά δεν ξαναπήρα και προσπάθησα να βρω λύση μέσω διατροφής, πράγμα δύσκολο αφού δεν έχουν πολλοί με τις κατάλληλες γνώσεις. Αυτή τη στιγμή με κατάλληλη διατροφή και άσκηση έχω χάσει λίπος και έχω ρυθμίσει την περίοδό μου και ειλικρινά σώθηκα. Στην αρχή ένιωθα απελπισμένη αλλά τώρα είμαι φοβερά ευτυχής που μπορώ και μιλάω σε παρελθόντα χρόνο.
Κορίτσια καλησπέρα. Εμένα πριν σχεδον 3 χρονια μου είχε πει ο γυνεκολόγος πως είχα πολυκιστικές και πως δεν επροκιτο να μινω έγκυος έφκολα. και στους 3 μήνες ήμουν έγκυος!!!!! Φέτος άλλος γυνεκολόγος μου είπε πάλι το ίδιο. και ότι δεν οοριξία κανονικά έχω μόνο 1 φορά τον χρονο. παρακολουθήσαμε 3 κύκλους και είχα και στους 3. κάναμε εξετάσεις, δεν έδιξαν τίποτα το ανυσιτικό ουτε με θένα ινσουλίνης ουτε ορμονών. Κιόμος στους υπερυχους βλέπει πολυκυστικες. έχετε καμια εξήγηση?
polinaki το πιο πιθανό είναι να μην έχεις το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών απλά πολυκυστικές ωοθήκες.
πήρα primolout και δεν μου έχει έρθει περίοδος.είμαι σε κατάσταση αμόκ.ο γιατρός μου είπε να κάνω ένα τεστ εγγυμοσύνης κ να πάω να με εξετάσει αύριο.ξέρω πως δεν είμαι έγγυος και αυτό που φοβάμαι τόσο πολύ είναι να έχω καμιά τεράστια κύστη και χρειαστώ κ καμιά εγχείρηση.
bouliana mou ασε παιρνω πολλα χρονια! ειμαι 23 και παιρνω απο 16! τα σταματαω κανα μηνα το χρονο! θελω παρα πολυ να γινω μανουλα καποια στιγμη και με φοβιζει ο γυναικολογος που μου λεει οτι με τα αντισυλληπτικα θα μεινω πιο ευκολα! ημουν ρε παιδια 60 και εχω παει 86! βεβαια εχω και μια μανια να τρωω γλυκα! εχω αγχος με τη σχολη και μπορω να μην φαω φαγητο αλλα γλυκα οπωςσδηποτε! αγαπαω πααααααρα πολυ τον συντροφο μου δε θελω να χωρισω αλλα φοβαμαι οτι ισως και να μην του αρεσω πια! ειμαι πολυ μικρη για τοσα κιλα! καμια βοηθεια; μολις ξεκιναω διαιτα τα παω μια χαρα δυο μερες μετα πεφτω με τα μουτρα αν λιγο πιεστω στη σχολη! σκεφτομαι να το πεταξω το κουτι με τα χαπια γιατι μου φερνουν θλιψη ομως γενικοτερα πρεπει να αλλαξω τροπο σκεψης ε; σωστε με τι να κανω;;;; βλεπω στον καθρεφτη εναν ανθρωπο που αποστρεφομαι εγω η ιδια ποσο μαλλον οι αλλοι! τι να κανω;;;;;;; help me!!!
laktaki eisai online? εχεις καμια απαντηση σε αυτα που εγραψα πριν?
georgina mou egw elusa to provlima mou mesw diatrofis apo enan diaitologo pou me voithise na rithmisw ti diatrofi mou kai to simantikotero mou stathike kalutera ki apo psuxologo! einai efikto na sumvei auto arkei na peseis ston katalllilo fusika! na eisai aisiodoxi kai na pistepseis stin prospatheia sou. :)
Κορίτσια καλησπέρα. laktaki συμφωνώ απόλυτα με ότι γράφεις. Απλά εγώ από το 2005 που χώρισα και από 60 κιλά πήγα 93 δεν έχω καταφέρει να βρω κάποιον διαιτολόγο που θα ασχοληθεί σοβαρά μαζί μου. Εκτός από το σύνδρομο των πολυκυστικών έχω και υπερέκκριση ινσουλίνης. Δεν έχω καταφέρει να βρω τον κατάλληλο και έχω ξοδέψει απίστευτα χρήματα σε διαφόρους κατά καιρούς.
ki egw mexri na katalixw perasa apo pollous kai aporw pws den paraitithika apo tin apelpisia mou! Einai dustuxws duskolo na vreis kapoion pou na axizei kai na xerei ti douleia tou. oi perissoteroi se antimetwpizoun san ena sunithes peristatiko xwris na dinoun tin paramikri simasia sto provlima sou. to exw perasei kai xerw pws einai, dustuxws!
ευχαριστω ολες σας ρε παιδια! παιρνω πολυ δυναμη! μπαινω εδω μεσα για ν α ανασανω! ελπιζω καποτε να μπω και να σας πω τα καταφερα!!!!
Μια γλυκεια καλησπερα στα ομορφα κυστοκοριτσα!
Πως ειστε κοριτσια?
Ευχομαι να ειστε καλα και να συνεχιζετε αισιοδοξα!
Κοιταζα στον καθρεφτη σημερα και ειδα οτι χρειαζομαι αποτριχωση (στο πηγουνι...πονηρα μυαλα) και χαμογελασα....
Εμαθα να ζω με αυτο! Ας χασω τα ριμαδια τα κιλα και ποιος νοιαζεται για τις τριχες? Θα βρουμε μια λυση και γι αυτο!
Αντε ας χαρουμε αυτην την ηλιολουστη μερα! (τουλαχιστον εδω στη Θεσσαλονικη) Και ας αφησουμε το φως της να φωτισει και να γεμισει την ζωη μας!
φιλακια σε ολες!
Ευγενουλα? που εισαι καλο μου? επεστρεψε ο μεγαλος σου ερωτας και μας παρατησες εμας τις αλλες? ε? :roll:
αχ ρε συ NEKKY αυτες οι τριχες στο πιγουνι... κι εγω εχω,,,παιδια με δικη μου πρωτοβουλια πεταξα τα αντισυλληπτικα φαρμακα που παιρνω τοσα χρονια και εχω πρηστει. να σας ρωτησω...τελειωσα την προηγουμενη κυριακη απο αδιαθετη και παλι αυτη την παρασκευη ξαναδιαθετησα!! λετε να ειναι απο τα φαρμακα που σταματησα? ή να ανησυχω? καμια γνωμη? κι επισης αυριο ειναι μερα ζυγισματος... επειδη ειμαι αδιαθετη θα εμ δειξει παραπανω ε?
hello koritsia!!! epestrepsa! panta sas diavazw sti douleia sta grigora! me tis trixes sti pigoyni kai sto laimo exw kai ego problima! antisylliptika exw na parw 2 xronia kai eytyxws me kati xapia gia to zaxaro pou mou dwse o endokrinologos ( xwris na exw zaxaro!!!) douleuei mia xara o kyklos moy. entoxo xnoydi thimamai na eixa apo ta xapia sto pigouni alla oxi se shmeio na xreiastei na to bgalw. apo persi pou pantreutika exw megalo problima. h aisthitikos pou me anelabe gia to gamo moy ekane apotrixwsh me keri sto laimo gia na fygei to xnoydi kai apo tote bgainoyn san trelles! apo tote poy xeimoniase olo zibanko foraw! :mad::mad::mad:
tis bgazw synexeia alla ekei aytes epimenoun!!! ti na kanw? o antras mou eipe na paw na tis bgalw me leizer fotolusi i kati tetoio monimo alla an xsanabgoun??? tzampa tosa lefta???
κορίτσια τελικά αφού πήρα primolut μου ήρθε η περίοδος μετά από 10 μέρες(πρώτη φορά άργισε τόσο συνήθως έρχεται στις τρεις).το στήθος μου πρ΄΄ιστηκε απίστευτα.τόσο που ακόμα κ τώρα που ήρθε κ τελείωσε η περίοδός μου,βλέπω τις φλέβες μου.το χει πάθει καμία αυτό?κ μη μου πείτε μετά από εγγυμοσύνη.
hello there!
κατσε να ριξω ενα ξεραχνιασμα, μια σκουπα, ενα σφουγγαρισμα....ξεσκονισμα απα πα πα πολυ σκονη εχει πιασει!!!! γκουχου γκουχου
τι θα γινει καλε? χαθηκαμε!!!!
Τα αντισυλληπτικά δεν παχαίνουν. Τώρα αν κάθεσαι και τρως κάθε μέρα σοκολάτες τυρόπιτες σουβλάκια πίτσες και τα σχετικά και δεν κουνάς ούτε το δαχτυλάκι σου λογικό είναι να πάρεις κιλά. Αν κάποια από εσάς πιστεύει ότι τα αντισυλληπτικά παχαίνουν δεν είναι σε καλό δρόμο γιατί δεν έχει καλή ψυχολογία και παρασύρεται. δεν ξέρω για τα άλλα όμως ta Yasminelle δεν παχαίνουν. Μην σας πω ότι αδυνατίζουν κιόλας. Οι πολυκυστικές ωοθήκες αντιμετωπίζονται με τη διατροφή.:yes:
HellooooooooooooooooooQuote:
Originally posted by Nekky
hello there!
κατσε να ριξω ενα ξεραχνιασμα, μια σκουπα, ενα σφουγγαρισμα....ξεσκονισμα απα πα πα πολυ σκονη εχει πιασει!!!! γκουχου γκουχου
τι θα γινει καλε? χαθηκαμε!!!!
Μην ακούω και μη βλέπω αράχνες!!!!
Το Σαββατοκύριακο έπαθα τα εξής: Βγήκα να απλώσω ρούχα, βλέπω κάτι περίεργο, σα βαμβάκι ήταν, μέσα σε ένα μανταλάκι, το τραβάω με τα χέρια μου και πετιέται μια αράχνη! Δεν ήξερα ότι και οι αράχνες έχουν κουκούλια. Τώρα που λαχτάρησα το έμαθα. Πήγα, μετά το μαραθώνιο της καθαριότητας, να ξεκουράσω το πονεμένο μου κορμάκι, τα σκεπάσματα κρύα, μόλις τα είχα αερίσει, κάνω να βολευτώ, τι με γαργαλάει στο πόδι, τι άραγε? Κοιτώ, να μία ακόμη αραχνούλα, που έφερα από έξω! ʼλλες λαχτάρες εκεί! Δεν θέλω να ακούω για έντομα, ιδίως για αράχνες. Πέρα από το σιχαμερό του πράγματος, κάνω και άλλους συνειρμούς..
Δεν θελει η αβα μου να βλεπει αραχνες?
θα το φροντισω αμεσως!!!!!
αφιερωμενο σε ολα τα κυστοκοριτσα!
http://www.youtube.com/watch?v=lKFBZn41qsI
Γεια σας,
Είμαι καινούργια στην παρέα και θα ήθελα να σας πω κάτι που εμένα με βοήθησε πολύ με τις πολυκιστικές. Ίσως να το έχει αναφέρει και άλλη κοπέλα γιατί δεν έχω διαβάσει όλα όσα γράφονται στο forum. Εμένα με βοήθησε πολύ όταν έκοψα τελείως τη ζάχαρη. Ξέρω ότι ακούγεται πολύ δύσκολο αλλά δεν είναι τόσο. Συνήθιζα να σκέφτομαι πολύ το φαγητό, να τρώω ένα γεύμα και στη συνέχεια να περιμένω πότε θα φάω το επόμενο και γενικά δεν μπορούσα να αντισταθώ με τίποτα στα γλυκά. Το διάβασα κάπου και είχε αποτέλεσμα. Μου πήρε γύρω στις δύο εβδομάδες να το συνηθίσω αλλά στη συνέχεια είδα φοβερά αποτελέσματα. Ο οργανισμός μου σταμάτησε να ζητάει γλυκά αλλά το καλύτερο ήταν ότι σταμάτησα να έχω λιγούρες και να σκέφτομαι το φαγητό. Μπορώ και ελέγχω την ορεξή μου πολύ καλύτερα εώς άριστα θα μπορούσα να πω καθώς έπαψα να σκέφτομαι το φαγητό. Καλό είναι να ακολουθήσετε μια διατροφή με πέντε γευματα που θα περιλαμβάνουν δημητριακά ολικής άλεσης, φρούτα, λαχανικά, απαχα γαλακτοκομικά και κρέατα, όσπρια και όχι λιπαρά. Καλή είναι η διαιτα του μουλίνου όπου είδα ότι αναφέρετε. Το περίεργο είναι ότι εφτιαξε και η περιοδός μου χωρίς χάπια αν και όχι περίργο γιατί οπως μου εξήγησε η ενδοκρινολόγος μου αν ακολουθείς ισορροπημένη διατροφή φτιάχνει. Επίσης μου είπε ότι πρέπει να αποφεύγουμε την έντονη γυμναστική γιατί επίσης μπορει να απορυθμίσει την περίοδο και η καλύτερη γυμναστική είναι περπάτημα μετά το φαγητό γιατί καίγεται το ζάχαρο. Πολλές από εμάς όπως θα ξέρεται εμφανίζουμε ινσουλινοαντίσταση. Το περίεργο είναι ότι αν μια φορά φάω γλυκό π.χ. πάστα επανέρχομαι στην προηγούμενη κατάσταση δηλαδή αρχίζω να σκέφτομαι γλυκά, πίτες με γύρω, πίτσες κ.τ.λ. Θέλω δύο εβδομάδες χωρίς ζάχαρη για να επανέλθω. Προσέχω ακόμα και στα συστατικά να μην περιέχεται ζάχαρη. Προσοχή θέλει και το λευκό αλεύρι. Εμένα με βοήθησε πολύ αλλά δυστυχώς άργησα να καταλάβω ότι η έντονη τάση να ανεβάζω βάρος, η αδυναμία να χάσω κιλά και η βουλιμία που με επιανε είχε τόσο μεγάλη σχέση με τη ζάχαρη. Ελπίζω να βοηθήσει και εσάς.
Καλό βράδυ
καλησπερα!!! που χαθηκαμε όλες??? τι εγινε???
κοριτσια τη βρήκα τη λύση στο πρόβλημα πολυκυστικες και περιοδος και λέγεται glucophaze. ειναι χαπι που ρυθμίζει την ινσουλιναιμία και σε συνδιασμο με περπατημα και κοψιμο της ζαχαρης με εχει κανει κανονικη γυναικα!!!
ο κυκλος σταθερος μεχρι 38 μερες το πολυ!
μιληστε γι αυτο στους ενδοκρινολογους οσες θελετε να αποφυγετε τα αντισυλλιπτικα!
και το πιο κουλο!!!! κανω επιτέλους ωορρυξίες και νιώθω κάθε στάδιο του κύκλου κανονικότατα!!!
δωστε σημαδια ζωης!!! μου λειψατε................:starhit::starhit::s tarhit::starhit::starhit:
Καλησπέρα σε όλες και χρόνια πολλά. Είναι η πρώτη φορά που γίνομαι μέλος σε forum γι αυτό νιώθω λίγο αμήχανα. Είμαι 17 χρονών και τα τελευταία 6 χρόνια έχω τεράστιο πρόβλημα τριχοφυίας και βάρος 78 κιλά. Αποτέλεσμα αυτών η πολύ χαμηλή μου αυτοεκτίμηση και η ανασφάλεια όταν με κοιτάζουν οι άλλοι. Παρ'όλο που τα συμπτώματα ήταν έντονα πολλά χρόνια δεν πηγα πότε σε γυναικολόγο μέχρι πριν 4 μήνες. Καμιά εντύπωση δεν μου προκάλεσε το ότι έχω σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών. Μου χορήγησε αντισυλληπτικά αν και δεν υπάρχει καμιά βελτίωση μέχρι στιγμής. Έγινα μέλος για να σας πω ότι χαίρομαι που δεν είμαι μόνη μου σ αυτόν τον κόσμο, γιατί μέχρι τα 14 πίστευα ότι ήμουν καταραμένη, ότι είχα κάνει κάτι στην προηγούμενη ζωή μου και το πλήρωνα στην τωρινή. Συγνώμη αν σας μαύρισα την ψυχή...
το προβλημα σου ειναι αντιμετωπισιμο! ειχα συμμαθητρια που τραβηξε τα πανδεινα οσο δεν ηξερε τι να κανει.
μετα βρηκε ακρη με φαρμακα, της ηρθε περιοδος και αντιμετωπισε και την τριχοφυια και τα περιττα κιλα και ειναι κουκλιτσα τωρα.
αλλαξε γιατρο, βρες καποιον που να σου βρει τι χρειαζεσαι.
και διαβασε και στο ιντερνετ οσα περισσοτερα μπορεις για τις πολυκυστικες.
και φυσικα δεν ειναι η καταρα το συνδρομο αυτο, ξεκολλα!! ;)
Μάλλον μπερδεύεις την χρονική συσχέτιση με την αιτιότητα ενός ευχάριστου γεγονότος. Την υπερινσουλιναιμία σου την βελτίωσε κατά κύριο λόγο το περπάτημα και ότι έκανε κάποιες στοιχειώδεις αλλαγές στην διατροφή σου. Καμιά φορά οι γιατροί χορηγούν χάπια λόγω της πίεσης του ασθενή να πάρει κάτι-οτιδήποτε. Αυτό γιατί οι διατροφικές αλλαγές και η σωματική άσκηση δεν θεωρούνται "θεραπεία" από πολλούς ενώ στην πραγματικότητα είναι ότι πιο αποτελεσματικό μπορεί να προσφέρει η επιστήμη για να βελτιωθεί η ευαισθησία στην ινσουλίνη.Quote:
Originally posted by RENE
καλησπερα!!! που χαθηκαμε όλες??? τι εγινε???
κοριτσια τη βρήκα τη λύση στο πρόβλημα πολυκυστικες και περιοδος και λέγεται glucophaze. ειναι χαπι που ρυθμίζει την ινσουλιναιμία και σε συνδιασμο με περπατημα και κοψιμο της ζαχαρης με εχει κανει κανονικη γυναικα!!!
ο κυκλος σταθερος μεχρι 38 μερες το πολυ!
μιληστε γι αυτο στους ενδοκρινολογους οσες θελετε να αποφυγετε τα αντισυλλιπτικα!
και το πιο κουλο!!!! κανω επιτέλους ωορρυξίες και νιώθω κάθε στάδιο του κύκλου κανονικότατα!!!
δωστε σημαδια ζωης!!! μου λειψατε................:starhit::starhit::s tarhit::starhit::starhit:
Επίσης το θεωρώ από μη συνετό έως ύποπτο να προτείνεις προϊόντα με τόσο ενθουσιασμό λες και είναι κάποια πανάκεια που ανακάλυψες.
Click, φυσικά και δε πιστεύω πια ότι είμαι καταραμένη. Αυτό το πίστευα όσο ήμουν μικρή, χαζή και ανίδεη. Ο γιατρός μου είπε ότι με τα χάπια θα μπορέσει θα φύγει η ανεπιθύμητη τριχοφυία MAKPOΠPOΘEΣMA. Προς το παρόν τα χάπια μου έχουν ρυθμίσει την περίοδο. (Να φανταστείς έρχεται ακριβώς την ίδια μέρα κάθε μήνα!!!)
Τον τελευταίο καιρό έχω ψάξει αρκετά για αυτό το σύνδρομο στο ίντερνετ. Αυτό που με προβληματίζει ιδιαίτερα απ'ό.τι κατάλαβες είναι η απαίσια τριχοφυία μου που με βασανίζει χρόνια και ιδιαίτερα στο πηγούνι. Κάθε μέρα είμαι με το τσιμπιδάκι στο χέρι. Νιώθω πολύ άσχημα με την εικόνα μου και πολύ απαισιόδοξη... Δε μιλάω για το βάρος μου που ό.τι δίαιτα έκανα στο παρελθόν απέτυχε...
Quote:
Originally posted by Misery
Δε μιλάω για το βάρος μου που ό.τι δίαιτα έκανα στο παρελθόν απέτυχε...
Νομίζω ότι αν είναι για κάτι που πρέπει να μιλήσεις είναι αυτό το θέμα. ʼλλωστε είναι η αιτία της χαμηλής αυτοεκτιμήσης και των πολυκυστικών . Μέχρι τώρα παρατηρώ πως ασχολείσαι με τα συμπτώματα και τις επιφανειακές λύσεις τους.