τον πρωτο μηνα, μου ελειπε η φετα! μετα ανακαλυψα και οτι υπαρχει η light και οτι γενικως δε χρειαζεται να κοβω τοσο "ευκολες" τροφες, δεν υπηρχε λογος, απλα δεν το ηξερα.Quote:
Originally posted by eleni1201
Εννοούσα όλα αυτά παρέα. Πεθύμησες πολύ φαγητό και αντιστάθηκες ή απλά σου έφτασε όταν έφαγες σε θερμίδες συντήρησης?Quote:
Originally posted by click
ελενακι, πισωγυρισμα εννοεις σε φαση να μενω τελειως στασιμη ή και να παιρνω? ή υπερφαγικα κλπ?
εχουν τυχει και μερες που επαιρνα θερμιδες συντηρησης, χωρις τρελες κρεπαλες ομως.
Πολύ θετικό πάντως που το φαγητό σημαίνει όλο και λιγότερα για την ζωή σου!!!:thumbup::yes:
δεν πεθυμησα πολυ φαγητο, πιο πολυ ειμαι της γευσης παρα της ποσοτητας. και απο ενα σημειο και μετα χαλαρωσα και ετρωγα πολλα και διαφορα, σε μικρες ποσοτητες και δεν ενιωθα στερηση.
δηλαδη με το να φαω απο goodys ceasars αντι τσιζμπεργκερ πατατες σως κλπ, δεν ενιωθα καταπιεση. το ιδιο και με κρεπα με απλα υλικα χαμηλα σε λιπαρα ή πιτσα χαμηλη σε λιπαρα.
ενιωθα πολυ καλα.
τα μελομακαρονα ειναι η μαλακια, που 1-2 να φας ειναι υπουλα σε θερμιδες :)
λοιπον σημερα πρωτη μερα γυμναστηριο!
τι βαρετα....
κοντεψα να χασμουριεμαι στο διαδρομο.
μετα πραγματικα δεν ξερω πώς δεν αποκοιμηθηκα στο ποδηλατο.
στηθος και βαρακια μου βαλε ελαχιστα σετς.
ρε το μπαλκονι οταν πλενω, πιο πολυ κουραζομαι, ελεος.
ελπιζω αυριο να με βαλει πιο εντατικα σε ολα. γιατι μετα κλεινει 3 μερες :( και θα φρικαρω.
mp3 δεν ειχα παρει, αλλα ειχε δυνατα μουσικη. και τιβι ειχε, χαμηλωμενη.
αυτα!
παντως ειχε πολλη ησυχια. η γυμναστρια ειναι πολυ καλη. και ολα θα πανε καλα πιστευω. αρκει να πονεσω και λιγο, μην αποκοιμηθω :P