πηγε 8 η ωρα και δεν εχει νυχτωσει, εχω μπερδευτει! λολ
Printable View
πηγε 8 η ωρα και δεν εχει νυχτωσει, εχω μπερδευτει! λολ
kalh dinami sofia:)
Οτι μεγαλωσα..........Οτι θα 'θελα να ειμαι ξανα 18 χρονων κ να τα εκανα ολα διαφορετικα......
παντα οι θαλασσες παλευουν για την ηρεμια τους ,φωτεινη μου ,αλλα παντα υπαρχει και ο ποσειδωνας που περιμενει !!!!!!!!!!!
αυτος ο βλαμμενος ε?κατσε να τον πετυχω,να δεις!
μου χει βγαλει την παναγια και εμενα!
εσυ θαλασσουλα μου τι κανεις?
εγω ειμαι αγριο κυμα φωτεινη μου και κεραυνος μαζι που θα τα βγαλω περα σε ολα και πολυ αυθεντικα
αλλα αλλοι ειναι η ηρεμες θαλασσες ,που αυτες πρεπει να φοβασαι τελικαγιατι απο κατω κρυβουν ρευματα σκοτεινα ,και οχι τον ποσειδωνα αυτος ειναι ο βλακας της υποθεσεις.χε χε
γυρισα δεν ξερω αν το ειπα ,και περιμενω ................................ !!
ξερεις εσυ τι εισαι ;)
εγω μια ειμαι το ενα και μια ειμαι το αλλο..αλληλεπιδραση?
κατεβαζω τις αμυνες?νιωθω πιο δυνατη ή πιο ευαλωτη?
ειναι στιγμες που εγω δεν ξερω τι ειμαι...
υ.γ
Τι περιμενεις καλη μου?
Σκεφτομαι οτι εφαγα πολλα κουλουρακια που εφτιαξα και εχω τρελλες καουρες!
αυτο ειναι πολυ ομορφο σοφτακι..σημαινει ανοιχτη η καρδια να δεχτει :)
σκεφτομαι πως η μέρα ήταν τόσο κουραστική αλλά και τόσο απολαυστική μαζί.
Μου είχε λείψει να δουλεύω και να μου αρέσει....:)
ξερεις ομως κατι ,τις ανοιχτες καρδιες ομως τις εκμεταλευονται ασυστολα τα υπογεια ρευματα της θαλασσας . Γελαω με τα χαλια σου θαλασσα . Λυπαμαι για το πενθος μου μιας και ηξερες ......και εβγαλες τον σκασμο .. τι ανθρωποι τι ανατροπες για μενα , τι μαθαινει κανεις ,στα καλα του καθουμενου να σε χαιρεσαι . Α και παρε και μια βοηθεια απο τους παλατιανους σου παλι ...:)
ψυχή μου, ναι, είσαι κύμα.. γι' αυτό να μη σε σκιάζουν τα σκοτεινά.
Αν η ματιά και η καρδιά σου πιάνει ορίζοντα και με χάρτινο καράβι βγαίνεις στ' ανοιχτά :)
http://giapraki.com/e107_files/publi...072_FT0_11.jpg
Σκέφτομαι ότι η ζωή είναι εκεί έξω και τρέχει. Τρέχει η επικαιρότητα. Δεν την προφταίνω.
Είμαι ένα βήμα πίσω, απορροφημένη απ' τα δικά μου. Τρέχω κι εγώ. Κινούμαι όλο και πιο γρήγορα,
με όλο και πιο μεγάλα και σταθερά βήματα. Όλα γρήγορα.
Διάβασα κάπως καθυστερημένα για τη δολοφονία του άντρα στο κέντρο της Αθήνας. Τον μαχαίρωσαν. Έγινε γρήγορα. Πριν προλάβει ν’ αντιδράσει. Ξεψύχησε εκεί. Γρήγορα. Μερικές ώρες αργότερα γεννήθηκε το παιδί του που τόσο γρήγορα έχασε τον πατέρα του και φοβάμαι πως γρήγορα θα μεγαλώσει.
Βγήκαν και οι πολιτικοί γρήγορα να καταδικάσουν τη δολοφονία, γρήγορα και τα βίντεο στα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να εντοπίσουνε τους δράστες. ''Μην ανησυχείτε, γρήγορα θα γίνουνε συλλήψεις''.
Οι θύτες γνωστοί. Αλλότριες φάρες και πάνω τους γρήγορα τεντώνουμε το δάχτυλο.
Αναρωτιέμαι αν θ’ αναζητήσουμε ποτέ τα βαθύτερα αίτια αυτής της κοινωνικής κατάρρευσης, αυτής της εξαθλίωσης.
Aμφιβάλω. Και λυπάμαι.
Σκέφτομαι ότι γρήγορα ξεχνάμε. Όλοι. Η ζωή τρέχει. Τρέχει η επικαιρότητα. Και όλα γρήγορα..
http://i828.photobucket.com/albums/z...rose-water.gif
σκεφτομαι πως κουραστηκα να σκεφτομαι..σκεφτομαι να αφεθω στην αγκαλια του μορφεα.σκεφτομαι πως αυριο ισως ειναι μια καλυτερη μερα για ολους μας..καληνυχτα..
Που ειναι αυτο το καλοκαιρι πια;;;;
αυτό ξαναπές το.. καλοκαίρι έρχεται και καλοκαίρι δε βλέπουμε
Σκεφτομαι και απορω γιατι νυσταζω ακομα ενω εχω κοιμηθεις τουλαχιστον 10 ωρες.
Eχω μια αμυδρη υποψια, οτι ηρθε το καλοκαιρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
ευχομαι καλη επιτυχια και ελπιζω να μην ειναι τιποτε...................................... ..........
Σκεφτομαι ποσο μου τη δινουν ορισμενα ΑΤΟΜΑΚΙΑ ....κ την κωλοεξεταστικη....κ οτι θελω να ρθει το καλοκαιρι το συντομοτερο δυνατον κ να παω διακοπες...
Ετσι λεει η ΕΜΥ, συννεφιες, αλλα ανοδος της θερμοκρασιας!!
Αντε να δουμε !!!!
"O συγχρονος δυτικος ανθρωπος δεν αγαπαει τα παιδια του. Οσο σκληρο κι αν ακουγεται αυτο, ειναι η απολυτη αληθεια."
Το ακουσα πριν λιγες μερες, και το διαβασα ξανα σημερα.
σκεφτομαι ποσο ελεεινη ηταν μια πρωην γκομενα πριν κατι χρονια, η οποια δε με ηθελε για σχεση, αλλα παρολαυτα οταν κοιμοταν στην αγκαλια μου τα βραδια της φευγαν τα σαλια απ'το στομα σαν το σκυλι (+ καμποσες αλλες προβληματικες συμπεριφορες). και συγνωμη για τη γλοιωδεστατη περιγραφη αλλα τη σκηνη δε μπορω να τη ξεχασω απ'τη συγκεκριμενη. οι μαλακισμενες εχουν μπερδεψει τα της ελευθερης σχεσης με τη φροντιδα της σχεσης, φταιμε κι εμεις ο μαλακες βεβαια που τις ανεχομαστε και τις κανουμε τα χατηρια οταν μας δινουν ακυρο.
Και αφού η οικογένεια είναι ο πυρήνας της κοινωνίας τότε κατ' επέκταση κανείς δεν αγαπάει κανένα...
σκεφτομαι οτι κανω δουλειες μηχανικα..πλενω,απλωνω ,καθαριζω,,σκεφτομαι πως θα ηταν η ζωη μου αν δεν φοβομουνα και αν μου ειχα περοσσοτερη εμπιστοσυνη.
Σκέφτομαι ότι η άγνοια κάποιων ατόμων μπορεί να είναι ακόμα και επικίνδυνη, ιδίως όταν χωρίς εμπειρία επιμένουν θεωρητικά σε μιαν άποψή τους αδυνατώντας να δουν τα πράγματα από μιαν άλλη οπτική.
Επικίνδυνη, αφού μπορεί να επηρεάσει ευάλωτες κεραίες και δέκτες..
Σκέφτομαι, όμως, και ότι σήμερα έχει ζεστούλα και λιακάδα και είναι όμορφα :)
Εγω πηγα και τσαλαβουτησα τα ποδια μου στην παραλια! επαιξα και ρακετες αλλα δεν φοραγα το μαγιω! Αυριο θα κανω το πρωτο μου μπανιο..!
Η σημαία
Πάντα κι όπου σ'αντικρίζω
με λαχτάρα σταματώ
υπερήφανα σε βρίζω
ταπεινά πετώ σκατό.
Δόξα άμπαλη στολίζει
κάθε σου χρυσή αυγή
Και για σένα κακαρίζει
κάθε κλώσσας το παιδί
Όταν ξάφνου σε θωπεύει
τ'αγεράκι τ'αλαφρό
μοιάζεις μάνας ταπεράκι
πού'φερε κοκκινιστό.
Κι ο σταυρός που χαχανίζει
στην ψιλή σου μιζανπλί
μοιάζει χάνος που ψωνίζει
στο καρφούρ μ'επιταγή.
Σε θωρώ κι αναγουλιάζω
κι ίσως κάνω εμετό
όπου σ'έβρω θα σε καίω
όπου ζεις αποπατώ.
Κι απ' τα στήθη η σιλικόνη
άξαφνα θα πεταχτεί
νά'σαι πάντα πουντιασμένη
ω σημαία γαλανή.
Γιατί τόσα προσκυνήματα αυτές τις μέρες, τόσα στιγμιότυπα με πένθη όπου παπάδες, κυράτσες, νοικοκιουραίοι και καραφλά παιδιά αντάμα σήκωναν σημαίες δώθε κείθε
μου έχουν προκαλέσει μία αναφυλαξία ελληνική, μία ευκοιλιότητα διαρκή και ένα σύγκαμα ξεφτίλα πατριώτη. Τ΄ακούς ρε?
there will be blood
and sweat
and tears