Σ ευχαριστώ πολύ πολύ... Κ για σένα τα καλύτερα!
Printable View
Aισθανομαι τεραστια αγαπη για την γλυκοσκυλιτσα που μπηκε στη ζωη μου τοσο απροοπτα, και απεραντη ευγνωμοσυνη για το γεγονος αυτο!!! <3
Δεν αισθανομαι καλα , ανάσα δεν μπορω να πάρω ,το σώμα μου μούδιασμενο , κατι κακο θα συμβει αλλα που να το πω .
Δεν ξέρω αν φταίει το άσχημο ξύπνημα ή ο συννεφιασμένος καιρός, πάντως από το πρωί μου φταίνε ΟΛΑ.
σε νιωθω σελντον..
ειμαι νευριασμενη !!!!!!!!!!!!!
Καλησπέρα στο φόρουμ! έλειψα λίγες μέρες... δεν ξέρω αν με αναζητήσατε... πάντως μην ανησυχείται, ούτε τιποτα μου συνέβη ούτε καμια καλή εξέλιξη είχα. ...βγειτε για κανα ποτό, παρασκευη βραδυ είναι ή ξεσκάστε με μια καλή παρέα
Ακόμη φοβαμαι για κατι που θα συμβει , καλύτερα σε εμένα , να μην χρειάζεται να ανησυχω .
τι προκειται να σου συμβει? :(
αυτη τη στιγμη αισθανομαι μια αηδια για τα παντα....πως θα θελα να μουν για μια φορα στην ζωη μου εκεινος ο ανθρωπος που περνει ενα σακιδιο στον ωμο του και το πρωτο τραινο που θα βρεθει μπροστα του......σε εναν ατελειωτο οριζοντα χωρις πριν και χωρις μετα.....
σαν να με πατησε το τραινο...
κι οταν λεω εγω για μεγαλα λογια μου λενε "μα τα νιωθω" και μετα σε ακυρωνουν στα καλα καθουμενα...
μαλακες αντρες..! δεν πα να ναι ο αλλος 20-30-40- 150 χρονων αν γεννηθηκε μαλακας, μαλακας θα ψοφησει
λογια λογια λογια λογια λογια... μονο λογια και απο πραξεις 0
και τι να περιμενεις δηλαδη απο εναν αχρηστο ανθρωπο?
μονο στα λογια ειμαστε καλοι... και οταν πλησιαζει η ωρα των πραξεων... την κανουμε με ελαφρα!
κατσε κακομοιρη εκει στην ποντικοτρυπα σου να κοροιδευεις τον κοσμο (η τουλαχιστον να προσπαθεις να κοροιδεψεις τον κοσμο) μα καλα εισαι!
εγω φταιω που καθομαι και επενδυω στην καθε *******...
αγανακτησμενη!ποσο αδικη ειναι η ζωη ρε να παρει...
Αισθάνομαι πολυ στεναχωρημένη :)
Μιση..αδεια..
σαν μ@λ@κ@ς!
Πολύ υποτονική αλλά πρέπει να συνέλθω...κι επίσης νιώθω ότι χρειάζομαι απόλυτη ησυχία...
απλυτη! πρεπει να παω να κανω κανα μπανιο
Νιώθω απέραντη θλίψη για ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο που κατόπιν σοβαρής επέμβασης
στο κεφάλι.., σήμερα διαμαρτύρεται ότι έχει μειωθεί κατά πολύ η ακοή του!
Μαρκέλα εύχομαι περαστικά κ δύναμη σε όλους σας.
Πιασμενη σ'ολους μου τους μυες! Κυριως στην πλατη και τους ωμους! Παλι το παρακανα με τη γυμναστικη! Γκρρρ...
πεινάω!!!!!!!!!!!!!
Νιώθω καλύτερα σήμερα! μας ανακοίνωσαν πως μέχρι να γίνουν οι νέες επαναληπτικές εξετάσεις
το ότι μειώθηκε η ακοή μπορεί να οφείλεται στον ψυχολογικό παράγοντα! Μακάρι Θεέ μου!!!!
Χειρότερα δεν γίνεται...δεν μπορώ άλλο...να ελπίζω σε κάτι καλό και μετά αυτό να γκρεμίζεται πολύ σύντομα μέσα σε μια νύχτα...
Και τρομερή απογοήτευση κι ανασφάλεια...και φόβο...κι ένα τεράστιο κενό μέσα μου που δεν ξέρω πως θα γεμίσει πια...μάλλον δεν θα γεμίσει και θα το νιώθω για πάντα μαζί με τα υπόλοιπα συναισθήματα που ανέφερα...
Αισθανομαι ετσι.... ακριβως!!
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...98757097_n.jpg