Δεν ειναι ολα υγρά, ειναι πολυ καλη απωλεια για το διάστημα αυτο.. Μπραβο, καλη συνεχεια!!
Printable View
Δεν ειναι ολα υγρά, ειναι πολυ καλη απωλεια για το διάστημα αυτο.. Μπραβο, καλη συνεχεια!!
σευχαριστώ. στη συνέχεια ελπίζω κεγώ:cool: πιο πολύ στο να συνεχίσω την καλή δουλειά με τα ισορροπημένα γεύματα παρά στην απώλεια γιατί μου ήταν αφόρητο να βαστάω την κοιλιά μου μετά από κάθε γεύμα. περισσότερο από το γεγονός οτι πάχαινα με γρήγορους ρυθμούς.
Τι εννοεις οταν λες οτι σου ηταν αφόρητο να βαστάς την κοιλιά σου μετα απο καθε γεύμα;
οτι έτρωγα πάρα πολύ κ μετά ένιωθα δυσφορία
Εντελώς σουρεάλ διάλογος... :spin:
μα γιατί αφού τα εξηγώ καλά τόσο όλα, επειδή μετά δεν καταλαβαίνεται τι να πω θέλω είναι ξεκάθαρο αφού.:lol:
Δεν έχω δει μαντάμ να τρως τόσο πολύ, και σε πιο παλιές αναρτήσεις, και σκέφτηκα μήπως, κάποιες τροφές επηρέαζαν το στομάχι σου. Γι αυτό ρώτησα..
ε δεν έγραφα κ συστηματικά τι έτρωγα. συνήθως γράφω όταν ξεκινάω να κάνω μια καλή αρχή κ μετά τα παρατάω. τώρα όμως θα γράφω
Ποιο είναι το μέγιστο όριο χαρακτήρων που μπορεί να έχει ένα post;
λαθος!!
ναι οτι ναναι. Μην με παρεξηγειτε. Πότησε η βαφή
Μαντάμ ξανθιά να υποθέσω;;
μπα ελένη δεν έχει πέσει ντεκαπάζ, χιούμορ έκανα. απλά τελευταία είμαι τόσο αφηρημένη κ απορροφημένη στον κόσμο μου που μάλλον πάω για αλλαγή δίσκου. άλλα μου λεν άλλα καταλαβαίνω γενικώς.
καλησπεραα! απο 91,7 στις 31/08 στα 89,9 σημερα 12/09!!! μου εκανε τη χαρη η ζυγαρια κ ειδα το ευλογημενο 8!!!!! αν κ εδω κ 1 εβδομαδα δεν τρωω σωστα λογω αγχους κ στεναχωριας, το περπατημα δειχνει να κανει τη δουλεια του.. καλη συνεχεια κ καλη δυναμη σε ολους μας :)
Ιόλη μου ο χρονος περνά πολυ γρηγορα, κανε υπομονή κ ολα θα φτιάξουν!! Θα έρθουν καλύτερες μερες!!