-
Ακόμα δεν ήρθε η πριγκίπισα οικειοποιήθηκε και το παλιρροιοΝατάλι!Αυτά είναι!Οι κακές συναναστροφές,που λένε!
Τη μεγαλώσαμε γαλαζοαίματη,τη λούζαμε με γάλα και μέλι,τη μάθαμε γαλλικά,πιάνο και υποκλίσεις για να μιλά τώρα αργκό!
Καλό είναι που ξυπνάτε,υψηλοτάτη,στις 6:30' ακόμα και Σαββατιάτικα!Έχετε έτσι δυνατότητα να απολαύσετε ήρεμα τον καφέ σας,
να δώσετε το χρόνο στο σώμα και στο νου να συνέλθει από την ξέφρενη νύχτα των ονείρων και να εγκλιματιστεί στο κελάηδισμα της καλημέρας!
Μικρά ραντεβουδάκια με την αυτού μεγαλειότητα σας είναι τόσο πολύτιμα όταν κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας
καλείστε ν'ανταποκριθείτε σε απαιτητικές κι επίμονες κλητικές προσφωνήσεις,δε νομίζετε;
Μεγάλη διαφθορέα παλίρροια,που άγετε και φέρετε στη δίνη σας ευγενείς κορασίδες και διδαχές savoir vivre ετών,
ασφαλώς και θα μεταβιβάσω τις ευχές και την έγνοια σας στο Βασουλίνι μας,αύριο απόγευμα με το καλό!
Ελπίζω να είχατε όλοι μια υπέροχη μέρα και να γέρνετε στο προσκεφάλι σας με χαμόγελα πληρότητας!Καληνυχτούδια!
-
Καλημέρα κορίτσια μου..... Τί κάνετε? άλλη μια βαρετή μέρα στην δουλιά...
-
Ούτε ένα καλημέρα.... ούτε ένα χέρετε... τίποτα!!!! Ναταλύυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!! !!!!!!! Σου έχω νέα!!!!!!!!!!!!!!
-
παιδιά καπια που ξέρει να συντάσσει επιστολές? βοηθεια!!!!
-
Χαιρετώ Βιταμπελίτη και Βιταμπελίτισες!
Να χαιρόμαστε το Νεκταρίνι μας,που μόλις ξημερώνει η ονομαστική του γιορτούλα!
Να μας είσαι πάντα ροδαλό και ζουμερό,εύγευστο και γλυκό,υπέροχο σε αφή και γεύση!
Τυχερούλη Σποράκο!Φαντάζομαι το γλεντάτε αυτή τη στιγμή καταλλήλως σε πιο πριβέ καταστάσεις
ενώ το απογευματόβραδο θα κερνάτε φοντάν και λικεράκια,φορώντας τα καλά σας,ως αξιοσέβαστοι οικοδεσπότες!
ʼντε με το καλό και να σας δούμε από κοντά γιατί τελευταία όλο αλλού είστε ανγκαζέ και μας σνομπάρετε!Αντρουπίς!
Τα φιλιά μου και τις ευχές μου για ό,τι καλύτερο για την οικογένεια σας,φίλτατοι Νεκταρινόσποροι!
-
Χθες είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε το τελευταίο μας φορουμωρό!Μία κούκλα με μαύρα πλούσια μαλλάκια καρφάκια,μία σταλίτσα!
Γνωρίσαμε επιτέλους και τον περήφανο πατέρα(ίδιος η πρωτότοκη!)και την ψύχραιμη μητέρα,που έπινε μαζί μας καφέ στο κυλικείο,
ενόσο επάνω το παιδί περίμενε να θηλάσει!Χαλαρό το Βασουλίνι,χωρίς να δείχνει ταλαιπωρημένο,χωρίς κοιλιά,με μόνη απόδειξη
πως γέννησε μόλις παιδί,το ροζ βραχιολάκι στο χέρι της(εκτός αν το έκλεψε από κάποια δόλια μάνα),χαμογελαστή όπως πάντα,
μια χαρά!Κι επειδή το δώρο το ξέχασα σπίτι,πρέπει να ξαναπάμε σύντομα!Να μας ζήσει!Να είναι υγιής,καλότυχη,να την κάνει
εύκολα γαργάρα κι η μεγάλη της αδελφή,να είναι όλοι τους μια ευτυχισμένη χαρούμενη οικογένεια!ʼντε αργότερα και με τον υιό!
-
αχ αυτες οι φωτο σου nadine!!!!!τελειες!!!!!!!!!!
-
:) Πώς είσαι,Λάιζα μου;Όλα καλά;Καιρό έχω να μάθω νέα σου!
--->How are you doing?
-
καλα ειμαι αυριο φευγει ο αντρουλι μου για λιθουανια και με εχει πιασει αυπνοια απο την στεναχωρια μου καθοτι κοληταρια!!!οσο για την εγχειρηση περιμενω να με παρουνε τηλ απο το ικα!!!
-
Σκέψου τι καλό που θα είναι το σεξ επανασύνδεσης και κάνε όρεξη!
Θα εκτιμήσει και το κορίτσι του περισσότερο μέσα από την απουσία...
Εσύ από την άλλη θα έχεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου...
Δε θα είναι τόσο άσχημα,όσο το φαντάζεσαι,θα δεις!
Όσο για το τηλέφωνο,υπομονή!Θα χτυπήσει κάποια στιγμή και για σένα!
Έλα,γείρε δίπλα του να ξαπλώσεις τώρα και βυθίσου στον ύπνο τον γλυκό σας!
-
ναι το ξερω αυτο!!!χαχαχα!!!πολυ πλακα εχει η φωτο!!!!καθοτι γινεται συνεχεια αυτο...δεν μπορω να κοιμηθω δεν ξερω γιατι με επιασε σπανια βεβαια αλλα ετσι και αλλιως 4 ωρα θα φυγει απο δω γιατι πεταει 6!!οποτε....λες να αργησουνε να με παρουν απο το ικα???
-
Μάλλον έχεις αγωνία μην αποκοιμηθείτε και χάσει την πτήση του και ξαγρυπνάς!
Είδες τελικά το υποσυνείδητο τι σου είναι;Αμάν κάνεις να τον ξαποστείλεις!
Καλή πτήση να έχει,να επιτελέσει επιτυχώς τον σκοπό του ταξιδιού του
και σύντομα να γυρίσει με λαχτάρα και νοσταλγία γλυκιά στην αγκαλιά σου!
Όσο για το ΙΚΑ δυστυχώς ανήκω σε άλλο ταμείο και δεν ξέρω,Λάιζα μου!
Τόσα χρόνια περιμέναμε,εδώ θα κολλήσουμε τώρα;Όσο μπορείς,μην το σκέφτεσαι,
να περάσει κατά το δυνατόν συντομότερα ο καιρός!Την καληνύχτα μου στη λευκή σου νύχτα!
-
καληνυχτα γλυκια μου!!!!!!σε ευχαριστω για την παρεα!!!!
-
Καλημέρα κορίτσια!!!!!! Πάλι η πρώτη είμαι που την λέω? :)
-
Καλημέρα και απο μένα... δεύτερη και καταιδρωμένη.
Ναταλία άργησα σήμερα λιγάκι, διότι δε προλαβα να ερθω στη δουλεια και είδα μια στοιβα χαρτια...Μέχρι να τα ξεφυλλίσω, για να δω τι με περιμένει, περασε η ωρα!!!
Να ζήσει το Νεκταρίνι, χαρούμενο, ευτυχισμένο και με υγεία σ'αυτήν και σ'όλους όσους αγαπά.
Που είστε όλες...για περαστε να μας πειτε μια καλημερα.