-
καλημέρα σας!
πινκιό σήμερα θα πάω ξανά με όλα αυτά που έχω φάει καταγεγραμμένα, να με δει να μου πει κ την γνώμη της.
μου έχει δώσει πλάνο ,αλλά με αρκετά περιθώρια αυτοσχεδιασμού, σήμερα θα μάθω αν οι αυτοσχεδιασμοί μου στέκουν. πάντως η αλήθεια είναι οτι έχω απαλλαχτεί από τον βραχνά των υπερφαγικών κ ελέγχω πλέον τον εαυτό μου αρκετά , δν τρώω κάτι που δν θέλω να φάω απλά κ μόνο από λαιμαργία , και ποτέ δν νιώθω μπουχτισμένη ,ούτε και στερημένη.
αλλά δν έχω δει μεγάλες αλλαγές ούτε στα ρούχα μου ούτε στη ζυγαριά ,μια δυο φορές που ζυγίστηκα. ξέρω οτι θα έπρεπε να κάνω υπομονή αλλά έκανα την βλακεία να το πω σε 2-3 μακάκες οτι πάω σε διατροφολόγο κ τώρα με ρωτάν κάθε τρεις κ λίγο πως πάει η διατροφή κ με κοιτάν με ύφος σαν να λένε από μέσα τους οτι δν βλέπουν καμία βελτίωση και μπορώ να πω οτι με επηρεάζουν ψυχολογικά. βασικά μου την σπάνε .ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΣΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, μόνο στους πολύ πολύ δικούς σας , με κάποιον που συγκατοικείτε ή περνάτε πολλές ώρες μαζί.
καλή αρχή στην δουλειά ,δν μπορεί, θέλω να πιστεύω οτι με τον καιρό θα βρεις ένα μικρό κενάκι να λουφάζεις λίγο για να φας!
-
Κ εγώ το παθαίνω αυτό, όταν παλιότερα έλεγα ότι κάνω δίαιτα, και άρχιζαν όλοι να μου λένε τις γνωστές βλακείες, μην τρως γλυκά, φάε μέχρι τις 7, πήγαινε γυμναστική κλπ... Λες και περιμένουμε την δική τους γνώμη και θέση, ή λες και δεν ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, αλλά η εφαρμογή είναι δύσκολη.. Πλέον κ εγώ δεν το λέω πουθενά, φαντάσου ούτε στον άντρα μου δεν λέω ότι κάνω δίαιτα, δηλαδή την τελευταία φορά δεν του έλεγα τίποτα.. Και μετά από κανένα μήνα, μου λέει μπράβο έχεις αδυνατίσει, και τότε δεν το παραδέχτηκα, του είπα, προσπαθώ λίγο η αλήθεια είναι... Κ αυτό γιατί μου δημιουργεί άγχος το ότι οι άλλοι περιμένουν να δουν αλλαγή..και λειτουργεί αντίστροφα τις πιο πολλές φορές.. Μαντάμ, γράψ'τους δεν σε νοιάζει η γνώμη τους, τρως πολύ καλά, και τα αποτελέσματα θα φανούν, ο πρώτος μήνας αργεί, μέχρι να πάρει μπρος ο μεταβολισμός.
-
το σκ μου.
3/9
10 παρα / γιαούρτι με μούσλι, 1 μικρό ροδάκινο
12./ Αμύγδαλα, 1 μικρό ροδάκινο
3. /Φυστικια , 3 αποξηρα
430. /τσιπουρα, 3 φέτες ψωμι του τσομπανι, αγγουροντοματα
830./ Σαλατα πρασινη με ντοματα, 5-6 πατατες τηγ κ 1 λεπτη φετα ψωμι, 1 σουβλάκι κοτόπουλο, 2-3 κουταλιές χούμους, 2-3 ποτηράκια κρασί ημίγλυκο (έξω σε ταβέρνα)
12./ 4 σειρες σοκολατα υγειας
4/9
930 /. Γάλα με παξιμαδια κ φραουλες
130./ Φυστικια , φράουλες
2 / κοτα στηθος με πατατες φούρνου ,αγγουροντοματα κ 1 πιπερια ψητη
430/ γλυκάκι φτιαγμένο με ξηροκάρπια κ αποξηρ ,καφές με λίγη ζάχαρη
730/ τορτίγια ολικης με λιγο κοτα στηθος, γραβιερα, λιγο γιαουρτι κ καρυ, 2 ντομάτες
2 σειρες σοκολατα υγειας
έκανα ένα σνακ που σίγουρα θα έχει ξανα αναφερθεί εδώ αλλά το ξαναγράφω
χρησιμοποίησα: 1 φλιτζ. ξηρούς καρπούς αλεσμένους, 1/3 σοκολάτας υγείας, 3 κουταλάκια μέλι, 1 φλιτζάνι αποξηραμένα φρούτα στο μπλέντερ, μισό φλιτζάνι βρώμη κ αυτή στο μπλέντερ ,μισό φλιτζ κακάο και λίγη κανέλα, κ 1 κουταλιά κουκουνάρι
τα έπλασα με την βοήθεια λαδόκολλας και αφού του έδωσα ένα σχήμα σαν σουτζούκ λουκούμ , το τύλιξα κ το έβαλα στο ψυγείο. έκοψα λίγο το απόγευμα κ το συνόδευσα με τον καφέ μου.πολύ νόστιμο Indeed.
ps την παρασκευή πέρασε μια βάφλα από μπροστά μου κ ούτε να την φτύσω. κ το σάββατο στην ταβέρνα πέρασαν πολλά κοψίδια κ λιχουδιές από μπροστά μου αλλά δν πεινούσα ιδιαιτέρως γιατί άλλωστε είχα τσακίσει κ μία ολόκληρη τσιπούρα το μεσημέρι, την οποία κ ευχαριστήθηκα κ με το παραπάνω.
-
γειά σας και από μένα!
πολύ χαίρομαι που ζωντάνεψε το συγκεκριμένο θέμα.. είχα γράψει κάποια στιγμή τον Ιούλιο αλλά δεν υπήρχε ψυχή τριγύρω..
Μαντάμ σου σου πολύ καλά τα πας Μπράβο! Σε παρακολουθεί διατροφολόγος? Έχεις μιλήσει ανοιχτά για το θέμα της βουλιμίας/υπερφαγίας?
Εγώ πρωτοέμαθα για τις τριάδες εδώ, και τώρα εντελώς τυχαία μια γνωστή μου πήγε σε μια διατροφολόγο η οποία χρησιμοποιεί σαν μέθοδο τις τριάδες. Και πρότεινε στην φίλη μου το βιβλίο του Ζουμπανέα (κλάσσικ εε!), το οποία κατ' επέκταση δανείστηκα και εγώ! Και εντυπωσιάστηκα από την προσέγγιση της συγκεκριμένης διατροφής τώρα που διάβασα και το βιβλίο, οπότε να μαι και εγώ πάλι εδώ.
Σήμερα:
8.30: 2 παξιμαδάκια κρίθινα, 1 κ.γ. φυστικοβούτυρο, 1/2 πράσινο μήλο, καφές με γάλα
11: 1 βανίλια φρέσκια, λίγα σταφύλια + αμύγδαλα ωμά
14.00: Σαλάτα λάχανο, αβοκάντο, καστανό ρύζι και 1 αυγό βραστό
17.00: 2 μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη, φρέσκος χυμός πορτοκάλι
20.30: 2 καλαμάκια κοτόπουλο, 1 πιτα ολικής, σαλάτα λάχανο
22.00: 1 σοκολατάκι υγείας 70% κακάο
-
Μπραβο μαντάμ, πολυ καλη πρόοδος! Κρατήθηκες, άρα δεν τα εχεις ανάγκη.. Καλη συνεχεια!!
-
καλημέρα σας, προσοχή ακολουθεί μεγάλο κείμενο.
ελένη σε ευχαριστώ από εδώ κ για αυτά που έγραψες στο άλλο τόπικ! το μαγικό της υπόθεσης ήταν οτι δεν κρατήθηκα, απλά δν τα ήθελα. :smirk:
jewel το είχα δει το ποστ σου αλλά τότε ήμουν εκτός κλίματος!
καλή αρχή. βλέπω μια χαρά τα πας! ξεσκόνισε το τόπικ, κ το βιβλίο κ ότι άλλο θελήσεις ρώτα εδώ. θα απαντήσω κ εγώ οτι ξέρω αλλά έχει κ πιο έμπειρους τριαδοσωματοφύλακες που παρακολουθούν κ θα επέμβουν!
Της διατροφολόγου ναι της ανοίχτηκα! μου πήρε 15 χρόνια για να αντιμετωπίσω το όλο θέμα οπότε είπα να μην κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου.
χθες παρόλα αυτά επειδή πονούσε το στομάχι μου δν έφαγα κ πολύ καλά. :( έφαγα αρκετά κριτσίνια κ ψωμιά γιατί 1) ήταν νόστιμα και 2) πονούσε το στομάχι μου κ ήθελα κάτι να τραβήξει τα υγρά. μετά ένιωσα έντονη δυσφορία.
σήμερα πήγα να ζυγιστώ ,γιατί τέτοια είμαι, πρώτα βγαίνει η ψυχή κ μετά το χούι, αλλά ένα φάντασμα που έχω στο σπίτι, έκρυψε την ζυγαριά κ ούτε το πήρα χαμπάρι ,οπότε σήμερα με την τσίμπλα στο μάτι παραλίγο να κάνω παντομίμα.
πιστεύω να το ξεχάσω κ να συνεχίσω την προσπάθειά μου.
τα χθεσινά:
830/ γαλα με μουσλι, 1 μικρο ροδακινο
1130 /2 μικρα ροδακινα, αμυγδαλα καβουρντισμενα
215/ βιδες ζεας ολικης με 1 ντοματα, καροτο, μουσταρδα λίγο λάδι, τυρί φέτα
530./ Μπαρα ξηροκαρ.
715/ 1,5 γιαούρτι, 3 φέτες ψωμί , 3 κριτσίνια, 1 ντομάτα κ μετά για να το σώσω κ 1 καρότο.
δν είναι τα παραπανίσια 3 κριτσίνια κ η 1 φέτα ψωμί τόσο τραγικά αλλά μου έκατσαν πολύ άσχημα κ νομίζω οτι έφαγα κ λίγο συναισθηματικά.
-
καλημέρα μαντάμ!
καλά έκανες και δεν κρύφτηκες. Το σκέφτομαι και εγώ σοβαρά να πάω στη διατροφολόγο. Μου είπε η φίλη μου πως η συγκεκριμένη είναι πολύ καλή και ανήκει στην ομάδα συνεργατών του Ζουμπανέα. Απλά δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να μιλήσω για το θέμα. Ακολουθώ για την ώρα την λογική της διατροφής και το βλέπω πως θα πάει.
haha κρυμμένη ζυγαριά :thumbup::thumbup:
εννοείται συνεχίζεις τη προσπάθεια.
εντάξει δεν έφαγες και τόσο τραγικά όπως λές. Μακάρι όλα τα "συναισθηματικά μας γεύματα" να ήταν μια φέτα ψωμί παραπάνω..
αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι πως δεν χρειάζεται κάθε φορά που τρώμε λίγο παραπάνω να το ρίχνουμε σώνει και ντε στο πρόβλημα και να το υπεραναλύουμε.. γιατί ίσως από εκεί ξεκινάει το κακό και οι τύψεις κλπ κλπ. Στην τελική όλοι οι άνθρωποι τρώνε από καθαρή λαιμαργία κάποιες φορές.
Πές απλά είχα μια λιγούρα για ψωμί και κριτσίνια. Τα φαγα, τελείωσε!
Και σήμερα επιστρέφεις στις ποσότητες που σε χορταίνουν και σε κάνουν να νιώθεις καλά. (τα λέω να τα ακούω και εγώ hehe)
εγώ μέχρι στιγμής είμαι με γιαούρτι, βρώμη και μήλο.
-
Χαίρεται τριαδοτσουπρες!! Σωματοφύλακας mode on!! χαχαχαχα
Εδώ κ εγώ παρακολουθώ αλλά λόγω ελαχιστότατου χρόνου δε μπορώ να συμμετέχω κ πολύ. Σήμερα μετά από ένα καλό σερί δουλειάς επιτέλους ρεπό. Δε θα πω ψέματα ότι μου είναι εύκολο ή ότι έχω βρει τις ισορροπίες μου. Ο λόγος είναι ότι είμαι σε μια δουλειά που πουλάω λαχταριστά πεντανόστιμα γλυκά οπότε για πολλές ώρες είμαι σε άμεση επαφή με αυτά. Επίσης περνάνε πολλές ώρες μέχρι να μπορέσω να βάλω κάτι στο στόμα μου οπότε έχω φτάσει κ σε σημείο να με πιάνει μέχρι κ ζαλάδα!! Άτιμη συνήθεια της πείνας στο τρίωρο :P Προσπαθώ τουλάχιστον να παίρνω μαζί μου πράγματα που με τροφοδοτούν άμεσα με ενέργεια όπως κουλουράκια βρόμης, κεικ κλπ ξέρετε όλα σε απόλυτα εκδοχή υγιεινή, τα φτιάχνω στο ρεπό μου για να βγάζω την εβδομάδα. Την Κυριακή ας πούμε το παράκανα κ μετά από καιρό ένιωσα τύψεις κ μπήκα στο τρυπάκι αφού τα έκανα θάλασσα κ έφαγα ας το τερματίσω κιόλας. Είχε πάρα πολύ καιρό να μου συμβεί αυτό αλλά προσπαθώ να κάνω σαν να μην έγινε. Παρόλο που γυρνάω σπίτι κατά τις 12.30 πτώμα προσπαθώ να ξυπνάω αρκετά πρωί ώστε να προλαβαίνω να κάνω τη γυμναστική μου πριν πάω για δουλειά. Αυτά τα νέα μου!!
Μανταμ σε παρακολουθώ είσαι σε πολύ καλό δρόμο, χαίρομαι που σε βοήθησε η διαιτολόγος. Είσαι σε μια συνεχόμενη καλή ροή και αν ακόμα δεν το βλέπεις είμαι σίγουρη ότι έχεις ήδη αλλαγή πάνω σου!!!
Jewel καλή αρχή και σε σένα. Εύχομαι κ εσύ να απολαύσεις όλα τα ευεργετικά οφέλη αυτού του τρόπου διατροφής!! Καλή επιτυχία!!
-
γειά σας και από μένα!
ωχχ pink πρέπει να ναι μεγάλος πειρασμός αυτή η δουλειά!
πως τα καταφερνεις και δεν τα λιγουρεύεσαι?
τα ξαναλέγαμε πριν από αρκετό καιρό.. αλλά δεν είχα προσέξει καλά το τικερ σου. Πρέπει να χεις κάνει φοβερή προσπάθεια και εσύ εε. Σε πόσο καιρό έχασες τόσα κιλά? Μπράβο!
Λοιπόν τα χτεσινά
9.00: γιαούρτι, βρώμη, μισό μήλο
11.30: αποξηραμένα φρούτα & καρύδια
14.30: σαλάτο λάχανο, ζυμαρικά ολικής, λίγο τυρί τρίμμένο
17.00: υπόλοιπο μισό μήλο, 1,5 μπισκότο digestive χωρίς ζάχαρη
20.30: 2 κριτσίνια πολύσπορα, 1 παξιμάδι κρίθινο, ντομάτα, 1 φ. τυρί, 2 φ. γαλοπούλα
23.00: 1 ρυζογοφρέτα, 1 δαμάσκηνο αποξηραμένο
Τα σημερινά:
8.30: 3 παξιμαδάκια κρίθινα, ταχίνι, μέλι , σταφύλι
11.00: ένα δαμάσκηνο φρέσκο, σταφύλι & καρύδια
13.30: σαλάτα λάχανο-αβοκάντο-ντομάτα, τοστ ολικής με 1φ. τυρί & 1 φ. γαλοπούλα, μουστάρδα
16.00: μια μπάρα βρώμης με μέλι και αποξηραμένα cranberries (από ένα φούρνο κοντά στο γραφείο.. μέλι μου είπανε αλλά μάλλον θα χε και λίγη ζαχαρίτσα. Την λιμπίστηκα έτσι που την είδα και είπα να μην την στερηθώ, άσε που πήγαινε τέλεια με τον απογευματινό μου καφέ hehe)
20.00: σούπα με κοτόπουλο, καρότο και κολοκύθι, 1 ρυζογκοφρέτα
-
Πολύ καλά jewel εσύ το πας για βαθμοφόρος!!!
Τα δικά μου σημερινά
830. Γιαούρτι με μούσλι, 1 αχλάδι
11.30 1 χούφτα αμύγδαλα καβουρντισμένα, 5-6ελιές
2. μπριζόλα με 1 πατάτα στο φούρνο, 2 αγγούρια
530. Μπαρα με ξηρους κ αποξηραμ
9. 1 μαργαριτα ολικης με γαλοπουλα κ γραβιερα και 3 δαμασκηνα
12. Μπαρα με ξηρ.καρπ κ αποξηρ.
να προσθέσω οτι πάλι "έτυχε" να τσακίσω κάτι κριτσίνια (2η φορά) κ τώρα γράφω κ τα συναισθήματά μου μετά από κάθε γεύμα, το οποίο βρίσκω λίγο boring αλλά τέσπα ας το κάνω κ αυτό λίγο πιο οργανωμένα. To είχα προσπαθήσει κ παλιότερα αλλά το παράτησα. τώρα τα γράφω στο κινητό μου σε ένα ημερολόγιο πρόχειρα γιατί ξεχνάω,κ μετά τα περνάω στο word όταν έχω χρόνο πιο τακτοποιημένα κ με χρώματα(κόκκινο για τα συναισθήματα, μπλε η ώρα κ μέρα κτλ(βρήκα παιχνιδάκι σαν χασομέρης που είμαι, θα βάζω και εμοτικον, (μαρουλένια δικά σου τα copyright κ ας μην έχεις χρόνο πια)
-
Μαντάμ με τα κριτσίνια έχω και εγώ θέμα και γι αυτό όσο μπορώ τα αποφεύγω. Το κακό με αυτά είναι πως είτε είναι από φούρνο είτε συσκευασμένα έχουν ζάχαρη! Και στην ζύμη μέσα, αλλά και γύρω γύρω βάζουν ζαχαρόνερο πριν τα ψήσουν για να κολλήσει το σουσάμι ή οι ηλιόσποροι κλπ. Και δυστυχώς αυτό με το ζαχαρόνερο το κάνουν και στο κουλούρι Θεσσαλονίκης για το σουσάμι. Γι αυτο τρώς ένα κριτσινάκι (αν το σκεφτείς τα περισσότερα γλυκίζουν) και μετά ξαφνικά θες να φας όλο του πακέτο. Οι γνωστές παρενέργειες της ζάχαρης.
Φρίκη. Δεν γλυτωνουμε από την δαύτη πουθενά.
καλά στο βραδινό σου χτες... μου πήρε λίγη ώρα να καταλάβω πως μαργαρίτα εννοείς το ψωμάκι. Στην αρχή που το είδα λέω "αυτή βγήκε να τα πιεί!" haha
μια χαρά σε βρίσκω και σένα μαντάμ!! super!
τα σημερινά μου!
9.30: γιαούρτι, μούσλι, σταφύλι
12.00: αποξηραμένα φρούτα, λίγα φυστίκια ανάλατα - άψητα
14.00: μια τεράστια σαλάτα με λάχανο, σπανάκι, ρόδι, καρύδια, γραβιέρα και 1 κρίθινο παξιμάδι (είχα βάλει τα πάντα μέσα ναι!)
17.30: 2 δαμάσκηνα φρέσκα, 2 digestive χωρίς ζάχαρη
21.00: φιλέτο κοτόπουλο, ρύζι καστανό και μπρόκολο
και πήγα και γυμναστήριο το απόγευμα. Φτού μη με ματιάσω σήμερα :bouncing:
-
Χαίρετε!
Μπηκα να τα πω γιατί δεν είμαι πολύ στα καλά μου. Όλη μέρα καλά από φαγητό και ψυχολογικά.
Μέχρι και το απόγευμα όπου απέρριψα μια βραδινή έξοδο γιατί ήταν με παρέα που έχω να δω καιρό και δεν αισθανόμουν καθόλου καλά.. να με δούν αυτοί. Πφφφφφ. Σκέψεις για το τι θα βάλω, πως θα δείχνω κλπ κλπ.
Και ναι έφαγα από τα νεύρα μου. Όχι απείρως τραγικά, αλλά δεν σίγουρα δεν ήταν πραγματική πείνα.
Τεεεελος πάντων.
Σήμερα λοιπόν:
9.00 2 δαμάσκηνα φρέσκα, 1 γιαούρτι , muesli
11.30: μπαρα δημητριακών, 1 μήλο
14.30: σαλάτα πράσινη με τόνο, κόκκινα φασόλια, 2 κριτσίνια (τι τα λεγα... για τα κριτσίνια Μαντάμ! είχα ένα σακουλάκι στην δουλειά, οπότε έφαγα σήμερα και εγώ! ευτυχώς τελείωσαν όμως και λέω να μην ξαναπάρω!)
17.00: σταφύλια, καρύδια
20.00: τοστ με γαλοπούλα, τυρί και ντομάτα (το κανονικό μου προγραμματισμένο βραδινό)
επιπλέον φαγητό σύγχυσης/νεύρων: 1 φέτα ψωμί με 1 φ. τυρί, 2 σοκολατάκια bitter, μισή μπάρα δημητριακών, μισή μπανάνα
Τουλάχιστον έφαγα και λίγο φρούτο.. :smirk: θα μπορούσε να ναι χειρότερα! :thumbdown:
Τώρα τσαγάκι πράσινο για να ηρεμίσει το δόλιο το στομαχάκι που δεν νιώθει πολύ καλά.
:(
-
ποποποπο σα να διαβάζω δική μου ανάρτηση!
όντως δν έκανες κάτι τραγικό εδώ που τα λέμε
jewel την ξέρεις την απάντηση ,να μην μένεις μέσα επειδή αισθάνεσαι σκατά. πάρε το χρόνο σου να ετοιμαστείς μέχρι να νιώσεις υποφερτά και βγες με το ζορι. έστω κ για μια βόλτα μόνη σου αν δν θες να βγεις με συγκεκριμένη παρέα.
-
haha Μαντάμ! είδες είμαστε πολλοί που σκεφτόμαστε έτσι! Πολύ κακώς βέβαια! Τουλάχιστον σήμερα επανήλθα σε τάξη!
Κανόνισα με παρέα που περνάω πολύ καλά και δεν έχω τέτοια κολλήματα. Οπότε κάπως ισορρόπησα την χθεσινή μου παράνοια.
11.30: Σμούθι με γιαούρτι, μπανάνα, 1 δαμάσκηνο, βρώμη και τριμμένο καρύδι
14.00: 1 μήλο πράσινο, 1 bar δημητριακών χωρίς ζάχαρη
16.00: μπριζόλα, ρύζι καστανό, ντομάτα
19.00: καφές, 1 μπουκιά (πραγματικά μία!) κέικ
21.00: σαλάτα, 1 κρίτσίνι με λίγη πάστα ελιάς, μπρουσκέτα με ψητά λαχανικά και παρμεζάνα, 1 ποτήρι κρασί, 2 κουταλάκια cheesecake
12.30: 1 ρυζογκοφρέτα με 1 κοφτό κουταλάκι φυστικοβούτυρο (είχα μια λιγουρίτσα!)
Πήγα και γυμναστήριο σήμερα με το που ξύπνησα, και ξεκίνησε καλά η μέρα! :roll:
-
καλημέρα στις τριάδες!
jewel είχα κεγώ ένα ανάλογο μπουρίνι. προτίμησα να μείνω μέσα Σάββατο με αποτέλεσμα να έχω τρίτο επεισόδιο με κριτσινομαχία. ενώ μου πήγε η διατροφή μια χαρά για ένα μήνα, την χάλασα τρεις φορές τελευταία και τις τρεις με κριτσίνια.
στεναχωρήθηκα αρκετά κ γκρίνιαζα με αποτέλεσμα να αγανακτήσει ο άνδρας μου κ να πετάξει τα κριτσίνια κ να μου πει οτι μια χαρά τα πάω και να μην σκάω για 4-5 παραπανίσια ,κ ότι παλιά κατεβάζαμε 100 κριτσίνια στην καθισιά μας κ βαστούσαμε τις κοιλιές μας κ να μην είμαι υπερβολική! το αυτονόητο μου είπε δηλαδή.
η Κυριακή μου πήγε πολύ καλύτερα, αφού κάθισα στον μπαλκόνι για λίγη ώρα να τραβήξω λίγο ήλιο για να φωτοσυνθέσω ,μπόρεσα κ έκανα αρκετό περπάτημα κ είδα κ φίλους μου κ έκανα κ διάφορες δραστηριότητες κ γενικώς μαζί με την διάθεση επανήλθα κ στους διατροφικούς ρυθμούς μου.