Καλησπέρα ΜακΓιωτάκι μας!!!Quote:
Originally posted by monahoiot
Εγώ τα κλασικά, δουλειά και σπόρια...
Πάλι καλά δεν έχεις πολλά νέα να μας γράψεις γιατί κάνουμε και οικονομία στις σελίδες :lol:
Printable View
Καλησπέρα ΜακΓιωτάκι μας!!!Quote:
Originally posted by monahoiot
Εγώ τα κλασικά, δουλειά και σπόρια...
Πάλι καλά δεν έχεις πολλά νέα να μας γράψεις γιατί κάνουμε και οικονομία στις σελίδες :lol:
Σας ευχαριστω ολλες για τις ευχες σας ευχομαι να συμβει σε οσες το επιθυμουν γρηγορα.....το μωρακι μου ειναι αγορι και ανυπομονω να παρω τον πριγκιππα μου αγκαλια,,καλο βρδυ σε ολους
Αύριο θα βαρυστομαχιάσουμε!Έτσι όπως πάμε στάνταρ τρώμε το "τι έφαγα σήμερα" και γινόμαστε το τόπικ με τις περισσότερες σελίδες!
Ήρθε ο άντρας! :lol: και πάλι με βλέπει μπροστά στον υπολογιστή!
Σας αφήνω ζουζούνες μου πάω να περιποιηθώ τον πασά και να αράξουμε. Σας καληνυχτίζω αν δεν τα πούμε αργότερα φιλιά πολλά !!!
Ναταλία άρχισαν τα τηλέφωνα σήκω απ' τη θέση σου, χόρεψε ζεϊμπέκικο λύγισε τη μέση σου!!:lol: :lol:
Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
Καληνύχτα Ελλάκι !!!!!
Καληνύχτα Σοκολατίτσα!!!!!!!!!!
ΜακΓιώτακι ,Λιλάκι και Τζινάκι μη δίνεται σημασία σε τέτοια σχόλια!!!!!
Με το καλό Σοκολατίτσα μου να πάρεις στην αγκαλιά σου τον ομορφάντρα σου!Ευχαριστούμε κι εμείς για την πολύτιμη ευχή σου!Quote:
Originally posted by sokolatitsa
Σας ευχαριστω ολλες για τις ευχες σας ευχομαι να συμβει σε οσες το επιθυμουν γρηγορα.....το μωρακι μου ειναι αγορι και ανυπομονω να παρω τον πριγκιππα μου αγκαλια,,καλο βρδυ σε ολους
Κι όποτε θέλεις παρεούλα,εδώ είμαστε ε;Καλή δύναμη για τις τελευταίες βασανιστικές μέρες!Μ'έναν πόνο,κούκλα μου!
Καληνυχτα κορες.εχει ταινια στο σταρ.την κανω με ελαφρα.
Sokolatitsa καλό βράδυ σε σένα και στον πρίγκηπά σου και καλό ξημέρωμα.
Eli καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Οκ ήσασταν φρόνιμα κοριτσάκια, έφαγα το βραδινό μου κ επανήλθα!
Έτσι Elaki περιποιήσου τον άντρα σου!
Πόσο μου τη σπάνε ολόι όσοι ασχολούνται με τους γύρω τους, παχαίνουμε <αχ πως έγινε έτσι> αδυνατίζουμε <καλε τι έπαθε μήπως είναι άρρωστη?>:grind:
Καλό βράδυ σε όσες φεύγουν !!!!! Φιλάκια !!!!!!!!!! Καλό υπόλοιπο της βραδιάς σας!!!!!!!!!!
Λίλα είναι πολύ ωραία αυτή η ταινία που έχει τώρα στο Star. Καλή διασκέδαση και καλό σου βράδυ.
Sokolatitsa όνειρα γλυκά σε εσένα κ στο μωράκι:love:
Κορίτσια ευτυχώς εμένα δε μου έχουν κάνει μέχρι στιγμής σχόλια που να με στενοχωρήσουν. Ίσα ίσα με ρωτάνε με κομψό τρόπο επειδή τους φαίνεται περίεργο που αδυνάτισα τόσο γρήγορα. Είναι γεγονός πάντως πως τον κόσμο δεν τον πετυχαίνεις πουθενά! ʼμα θέλει να πει θα πει! Είναι σχόλια αυτά που ακούγονται στο χωριό της Λίλας; Αν είναι δυνατόν!
Όλη μέρα τη λυγώ τη μέση!Ευτυχώς δεν είμαι άντρας να με παρεξηγούν για κουνιστό!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ναταλία άρχισαν τα τηλέφωνα σήκω απ' τη θέση σου, χόρεψε ζεϊμπέκικο λύγισε τη μέση σου!!:lol: :lol:
Και μιλώ και εδώ γράφω και αλλού τσατάρω και παίζει κι η τηλεόραση και πού και πού κάτι πιάνω...
Α...και τώρα που το θυμήθηκα.Ήθελα να'ξερα δεν ντρέπεσαι;Να'χεις φατσοβιβλίο και να μη με συγκαταλέγεις στους φίλους σου;Καλάαααα
εδω και εγω αντρας και γιος βλεπουν ποδοσφαιρο η κορη επεσε για υπνο
εγω πηγα και κοιμισα το μωρο (τον μπαμπα μου ) και ειπα να σας πω ενα γεια
Γεία σου Καλλιόπη !!!!!Κ εγώ τη μπάλα βλέπω αναγκάστηκα!!!!!
γιατι giotaki καταπιεζεσε????
Αχ αυτος ο ryan gosling τι κουκλακι που ειναι. Απο το notebook τον ληγουρευομαι.ηταν που ειπα καληνυχτα.
Ναταλία είχα δει εδώ και καιρό από κοινούς μας φίλους στο facebook τη φωτογραφία με τα χέρια σας, όπου μου σφίχτηκε η ψυχή και συγκινήθηκα πολύ, οπότε κατάλαβα ότι ήταν σίγουρα ο δικός σου λογαριασμός γιατί το έχεις αυτό το ταλέντο να δημιουργείς έντονα συναισθήματα! Δεν σε είχα κάνει όμως add για να μη σε φέρω σε δύσκολη θέση. Εφόσον τώρα μου δίνεις το πράσινο φως πολύ ευχαρίστως.Quote:
Originally posted by NADINE
Α...και τώρα που το θυμήθηκα.Ήθελα να'ξερα δεν ντρέπεσαι;Να'χεις φατσοβιβλίο και να μη με συγκαταλέγεις στους φίλους σου;Καλάαααα
Δεν είναι ακριβώς καταπίεση απλά τσατίζομαι που πορωνωνται κ οι δύο κ κοντεύουν να μου διαλυσουν το σπίτι!!!!!Quote:
Originally posted by καλλιοπη
γιατι giotaki καταπιεζεσε????
α εμενα ειναι ηρεμοι ασε που ο μικρος μπορει να κοιματε κιολας
Καλέ συ σταμάτα να τον λιγουρεύεσαι και δώσε βάση στην υπόθεση της ταινίας που είναι και αυτή ωραία εκτός από αυτόν! :lol:Quote:
Originally posted by eleni198621
Αχ αυτος ο ryan gosling τι κουκλακι που ειναι. Απο το notebook τον ληγουρευομαι.ηταν που ειπα καληνυχτα.
μου την εχει βαρεσει η αμαμησια μου φαινεται.αντι να ληγουρευομαι παστες πλεον ληγουρευομαι αντρες.Quote:
Καλέ συ σταμάτα να τον λιγουρεύεσαι και δώσε βάση στην υπόθεση της ταινίας που είναι και αυτή ωραία εκτός από αυτόν! :lol:Quote:
Originally posted by eleni198621
Ευτυχώς τέλειωσε με ένα ποτήρι απώλεια <κατά λάθος>!!!!!Ο δικός μου Καλλιόπη είναι ξενύχτης σαν τη μαμα του κατά τη μια κ να δούμε!!!!!
:lol::lol::lol::lol: Λίλα έχεις κι εσύ τα δίκια σου, τουλάχιστον τους άντρες άμα τους φας δεν παχαίνεις κιόλας, αντιθέτως μπορεί και να αδυνατίσεις! :lol:
Γιωτάκι όταν έχει ποδόσφαιρο να τους τα σερβίρεις όλα σε πλαστικό σερβίτσιο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! :lol:
Και να πεις πως δεν τους είπα να βγουν έξω να τον δουν?Αυτοί εκεί κόλλησαν στο σπίτι!!!!!Quote:
Γιωτάκι όταν έχει ποδόσφαιρο να τους τα σερβίρεις όλα σε πλαστικό σερβίτσιο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! :lol:
Κούκλες μου σας αφήνω κ εγώ σιγά σιγά !!!!! Να έχεται ένα όμορφο ξημέρωμα με όνειρα γλυκά!!!!!ΜΜΜάκια!!!!!!!!!!
Τελειωσε η ταινια.οντως ηταν πολυ ωραια.
Γιωτάκι τουλάχιστον δεν είχες πολλές παράπλευρες απώλειες, την έβγαλες καθαρή με ένα ποτήρι μόνο! Εγώ όταν σπάω κάτι για να δικαιολογήσω τη βλακεία μου λέω ότι δεν πειράζει που το έσπασα γιατί πήγε εκεί το κακό μάτι! Οπότε μην ανησυχείς αφού και σε σένα έφυγε το κακό μάτι από το σπίτι σου! Βέβαια η αδερφή μου μου λέει ότι θα ήταν προτιμότερο να φορούσα κανένα ματάκι επάνω μου και να άφηνα και κανένα πιάτο να υπάρχει στο σπίτι!:lol:
Καληνύχτα Γιωτάκι και καλή ξεκούραση. Αύριο να υπενθυμίσουμε στην ʼβα να βάλει πάλι το τικεράκι της για να χαζεύει ο μικρούλης σου χιχιχιχι.
Λίλα, Έλενα, Καλλιόπη, Γλαύκη που θα μπεις μετά να κλειδώσεις και υπόλοιπα κορίτσια σας καληνυχτώ κι εγώ, να έχετε ένα όμορφο βράδυ. Φιλάκια.
Ετσι μπραβο!Ολες στα κρεββατια σας!τωρα η Ελι απο τις10.30 βαζει φαι του πασα της?Γιατι δεν ξαναμπηκε?Μαλλον τον βοηθησε να βγαλει κ τα ρουχα του....
Ηταν κ το Ναταλακι μου εδω?Α!μας εχεις παραμελησει!Αμαν πια τα τηλ σου!Μονο ενα επιτρεπουμε,για Τηροκαληνυχτα!Οχι πας να την κανεις πλαγιως κ μας δινεις ντε κ καλα τα ινια του τοπικ!
Βραδια σινεφιλ παλι αποψε κ ειδαμε την γαλλικη ταινια"το παιδι με το παδηλατο"Πολυ καλη.Κ αφου σας εβαλα ολες για υπνο να παω κ εγω να γυρω το κορμι μου...Καλο ξημερωμα
Μπα...Το Τηράκι το ξεπέταξα σε ένα λεπτό ενώ κρατούσα ανοιχτό το ακουστικό του σταθερού που μόλις έκλεισα.
Και δεν κατάλαβα!Από πού κι ως πού οι γκόμενοι είναι πάνω από τις φίλες,ώστε μόνο οι Τηροκαληνύχτες να επιτρέπονται;
Πώς με τσάκωσες πάντως Γλαυκόνι!Πραγματικά έψαχνα τρόπο να μου πάρετε το πικρόν ποτήριον τούτο και πολύ χάρηκα
που τον βρήκα!Παρεμπιπτόντως η αίτηση σου για την επόμενη εβδομάδα έχει γίνει αποδεκτή.Δεν πρόσεξα να εξέφρασε
άλλος σχετική επιθυμία,εκτός αν το έχασα εκ παραδρομής.Τέλος πάντων...δε θα πονοκεφαλιάσουμε κιόλας για το χαβαλέ μας!
Την καληνύχτα μου σε όλα τα babies,που θ'αγαπηθούν λίγο ακόμα.Όνειρα απελευθερωμένα μας!Φιλάκιαααααααα
καλημερουδια σε ολες!!!!!!!!!!
Καλημερούδια Αβουλένιες!
Σήμερα λέω να κάνω δουλίτσες στο σπίτι μας, το μενού έχει σίδερο και πλύσιμο του μπροστινού μπαλκονιού μας.
Ναταλία πόσες ώρες μιλάς στο τηλ την ημέρα; χιχιχιχιχιχι Γι αυτό έδωσες τα ινία σε εμάς; Για να μπορείς να μιλάς με τις ώρες στα τηλέφωνα και να καληνυχτίζεις τον Τήρη χωρίς παρεμβολές;;; Μαμά Γλαύκη για συνέτισε την κόρη σου σε παρακαλώ έχει ξεστρατίσει!
Καλημέρα Αβουλινόκοσμε!!!!!!!!!!Πως είστε σήμερα?Εγώ είμαι χάλια.Δεν ξέρω τι στο καλό φταίει όμως δεν έχω διάθεση για τίποτα.:puzzled:
γιωτακι μαλλον φταιει αυτη η σιχαμενη η συννεφια.