-900 πολύ καλα ηταν μετα τα +1400 και εχω και περίοδο ;)
Printable View
-900 πολύ καλα ηταν μετα τα +1400 και εχω και περίοδο ;)
Kαλημερα κοριτσια...
Χτες παροτι πιναμε κατι fruit punch με την d3w βραδιατικα και τσακιζαμε φυσικα και τα πατατακια που μας ειχαν φερει μαζι, λιγο το γυμναστηριο, λιγο το vitaline πολυ νωρις το βραδυ... -300 σημερα
55.8
Καλημερα.-300 κι εγω αλλα με τρελη πεινα χθες.
Mπραβο κοριτσακια!
εγω στα ιδια,χωρις τουαλετα..:( :(
ουπς σορρυ! αργησα να το δω, χανει η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα σε αυτο το τοπικ.Quote:
Originally posted by mariafc
Εσύ κλικάκι τι σχέση έχεις με τη ζυγαριά? Καλά εσύ και αν είσαι απίστευτη περίπτωση. Σε θαυμάζω ειλικρινά. Τώρα που όσο πάει και αδυνατίζεις τι σκέψεις κάνεις? Σε αγχώνει το να διατηρηθείς? Έχεις μεγαλύτερο άγχος για την εμφάνιση σου από πριν? Προσθεού έτσι μην παρεξηγηθώ δεν υπονοώ ότι μερικά κιλά πάνω ή κάτω προσδιορίζουν μια προσωπικότητα από καθαρή περιέργεια ρωτάω και για να παίρρνω και εγώ μαθήματα για το πως η ρημάδα η ζυγαριά και το συνεχές ανεβοκατέβασμα δε θα ειναι ικανό να επηρεάζει τη μέρα μου.
δεν αγχωνομαι ιδιαιτερα για τη συντηρηση, επειδη δεν κανω διαιτα. και κυλανε αρκετα χαλαρα τα πραγματα.
αργοτερα ισως αγχωθω.
μεγαλυτερο αγχος για την εμφανιση μου απο πριν?????????
:smilegrin:
οχι μαρακι μου, ακριβως το αντιθετο. νιωθω παρα πολυ καλα με αυτο που βλεπω στον καθρεπτη και με αυτο που εισπραττω απο τους αλλους.
εχω περιθωριο να φτιαξω αρκετα ακομα το σωμα μου και ελπιζω να εχω την επιμονη και την υπομονη να φτασω εκει που θελω.
αλλα και τωρα ειμαι αρκετα ευχαριστημενη.
στα 98 με εβλεπα και συνηθως τρομαζα :P
οσο για το ανεβοκατεβασμα της ζυγαριας, ενταξει, η αληθεια ειναι οτι μεσα σε μια μερα μπορει να παρω 5 διαφορετικους αριθμους, οποτε τι να δωσω σημασια? φαντασου ποσο αντιπροσωπευτικη μπορει να ειναι μια μετρηση που αλλαζει 10 φορες τη μερα? :P
τωρα αμα εχω καμμια κατακρατηση πανω απο 2ημερο-3ημερο ε! εκει μου τη σπαει ναι! :smirk:
- 600 σημερα, μια χαρα!
05/2/11 = 73,8
06/2/11 = 73,2
Kαλημερα και καλη εβδομαδα!
55.8 και σημερα και δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που ζυγιζα λιγοτερο Δευτερα απο Παρασκευη...
Καλημερα και καλη εβδομαδα.-300 σημερα.
Καταρχήν να σου εκφράσω άλλη μια φορά το θαυμασμό μου για όλα όσα έχεις καταφέρει. Και το καλύτερο όλων χαίρομαι παρα πολύ να διαβάζω ότι πλέον έχεις αγαπήσει και εσύ η ίδια το σώμα και τον ευατό σου και απολαμβάνεις τις αλλαγές που βλεπεις πάνω σου και επειδή έτυχε και να δω και φωτογραφία σου εγώ στο λέω με όλη μου την καρδιά πως είσαι μια κούκλα αλλά αυτό που με εντυπωσιασε περισσότερο ήταν το καθαρό και πανεμορφο πρόσωπο σου. Μου έβγαλε μια απίστευτη ηρεμία ειλικρινά. Μερικά κιλά πάνω ή κάτω σιγουρα δε μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους χαίρομαι όμως που στην περίπτωση σοτ φαίνεται να λειτουργούν ευεργετικά σε όλους τους τομείς και ελπίζω μέσα από την καρδιά μου να φτάσεις εκεί που θες.Quote:
οσο για το ανεβοκατεβασμα της ζυγαριας, ενταξει, η αληθεια ειναι οτι μεσα σε μια μερα μπορει να παρω 5 διαφορετικους αριθμους, οποτε τι να δωσω σημασια? φαντασου ποσο αντιπροσωπευτικη μπορει να ειναι μια μετρηση που αλλαζει 10 φορες τη μερα?
Κατά δεύτερον να σε ευχαριστήσω για την απάντηση σου γιατί είναι ένα θέμα που προσωπικά με απασχολεί και με ενδιαφέρει να δω την αντιμετώπιση και των άλλων μήπως κάποια στιγμή βοηθηθώ και καταφέρω να ξεπεράσω τά όποια κόμπλεξ μου.
Προσωπικά και το χω συζητήσει και με άλλα μέρη του φόρουμ πιστεύω ότι το καθημερινό ζύγισμα είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι αλλά σίγουρα μπορεί να αποτελέσει εναν πολύ καλό σύμμαχο στην προσπάθεια κάποιου να διατηρηθεί ή να χάσει βάρος. Μπορεί να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο αρκεί να χει κανείς τη δύναμη να το χρησιμοποιεί σωστά και να μένει όσο το δυνατόν περισσότερο ανεπηρέαστος από τα όποια σκαμπανεβάσματα.
Αυτό ήταν αυτό που εμένα προσωπικά με τρέλανε κάποια στιγμή και με έφερε εκεί που με έφερε γιατί στην ανορεξια ποτέ δεν έφτασα επειδή με έβλεπα χοντρή στον καθρέφτη, ούτε ήθελα να αδυνατίζω συνέχεια. Όντας μια ζωή τροφαντή ως και παχύσαρκη το να φτανα κάποτε 50-60 κιλά μου φαινόταν άπιαστο όνειρο απλά κάποια στιγμή δε μπόρεσα να διαχειριστώ αυτό το +-. Με τρέλαινε να στερούμαι συνεχώς, να μη μπορώ έξω να φάω με την ησυχία μου και να βλέπω και απο πάνω + 100. Εννοείται ότι εμφανισιακά αυτό το συν 100 ούτε καν το συν 2-3 δε φαινόταν ποτέ πάνω μου απλά εμενα ήταν από ένα σημείο και μετά ικανό να με τσαντίσει και να προσδιορίσει ολόκληρη τη μέρα μου. Όλη μέρα πάνω σε μία ζυγαριά πρωί μεσημέρι και βράδυ και κάθε φορά εννοείται αλλο αποτέλεσμα. Εκεί δε που πάθαινα κρίση ηταν όταν ζυγιζόμουν και προηγουμένως μπορεί να μην είχα φάει κάτι για ώρα και να βλεπα ακόμα πιο συν. Εκει βουρλίζόμουνα κανονικά.
Όλα αυτά ένα κωλονούμερο του κερατά. Που ενώ για μένα ήταν ενα νούμερο στην πραγματικότητα είναι πολλά άλλα μαζί. Τον πρώτο καιρό που ξεκίνησα για να πάρω βάρος ήμουν όλη μέρα άρρωστη. Αν ζυγιζόμουν αυτη την περίοδο παει δε θα το γλίτωνα το εγκεφαλικό. Ωρες ώρες όμως τρώγομαι τόσο πολύ ειδικά όταν αισθάνομαι ένα ανεξήγτο φούσκωμα χωρίς να χω υπερβάλλει διατροφικά. Επιπλέον ζω με μόνιμο άγχος που καμιά φορά νομίζω ότι παχαίνω μόνο και μόνο από το στρες. Κάπου εκεί απελπίζομαι και θέλω να τα φάω όλα να το ευχαριστηθώ κιόλας.
Όταν λοιπόν θα καταφέρω να αντιμετωπίσω ξανά τη ζυγαριά ως σύμμαχο και όχι ως εχθρό τότε πιστεύω πως θα έχω απαλλαγεί και θεραπευτεί σε μεγάλο βαθμό από την ανορεξία γιατί μπορεί μεν η πρόοδος μου να ταν εντυπωσιακή, να μαι σε ενα καλό στάδιο και η αρρώστεια να φαντάζει πολύ μακρινή αλλά κάποια κολλήματα παραμένουν και ενώ ώρες ώρες νομίζω ότι τα αντιμετωπίζω αργά ή γρήγορα επανέρχονται στην επιφάνεια και πάλι ξανα από την αρχή να βασανίζομαι ψυχολογικά και να μην μπορώ να απολαύσω αυτό που έχω καταφέρει.
Ατιμες κατακρατήσειςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςς και άτιμη κωλοτουαλέτα.
Στο λόγο μου θα πάω να φάω κάτι χαλασμένο αν και σιγά ούτε αυτό. Πηνελόπηηηηηηηηηηηη που είσαι συμπάσχουσα?
καλημέρα -700 σήμερα και με περίοδο αυριο να δω που σημερα θα φαω φασολακια
Eδω ειμαι Μαρακι,συμπασχω για δευτερη μερα..
+300 γρ. εγω τα παιρνω αναδρομικα λεμεεεε...
67.7 Kg
Καλη εβδομαδα να εχουμε!
Constance oleeeeeee
Eιδες;Αξιζε η πεινα χθες! :)
Μια χαρα κοριτσια ε? Εχω να ανακοινωσω οτι βγηκαν οι φραουλες... αντε να βγουνε τα καλοκαιρινα φρουτα να αναδανουμε λιγο...
Nαι καλε,εδω και καμμια 10αρια μερες εχω δει..Και ξαναπηρε η μανα μου σημερα..
Ποσες θερμιδες εχουν,εσυ που εισαι expert?:bigsmile:
απ'οτι θυμαμαι 50 στα 100 γρ