+200
06/2/11 = 73,2
07/2/11 = 73,4
Printable View
+200
06/2/11 = 73,2
07/2/11 = 73,4
Καλημερα!
+100 σημερα...
πρωτη μερα περιοδου.... 55.9
Παιδια καλημερα. Ασχετο προσπαθω να αλλαξω το τικεράκι μου αλλα μου παιρνει μονο ζυγο αριθμο.... Με αφηνει να βαλω 92 αλλα οχι 91,100 . Ξερει κανεις τι κανω λαθος ?
:question:
Καλημερα.+100 σημερα,λογικο και παλι καλα.
καλημέρα...που να κρυφτώ
54 ..είχα κατέβει στους δικούς μου και κακαταλαβένεται...
λοιπόν σε 2 εβδομάδες -2 ...
έτσι να το ζεστάνουμε λίγο το θέμα
σωστά?
Καλημέρα, λοιπόν μην βαζεις , βάλε τελεία . ;)Quote:
Originally posted by Alma libre
Παιδια καλημερα. Ασχετο προσπαθω να αλλαξω το τικεράκι μου αλλα μου παιρνει μονο ζυγο αριθμο.... Με αφηνει να βαλω 92 αλλα οχι 91,100 . Ξερει κανεις τι κανω λαθος ?
+100 σήμερα, αναμενομενο λογω οτι εφαγα φασολακια χθες, αυριο θα ειμαι στα υψη γιατι θα φαω ντακο σημερα συν οτι ψυχολογια σκατα γιατι πριν λιγο καναμε ευθανασια στον σκυλακο μου και ειμαι σκατα:sniffle: :(
-600 γρ.
67.1 αλλα παλι χωρις τουαλετα.Τα νευρα μου.
Αν συνεχισω να μην πηγαινω τουαλετα,εκεις θα δεις χαρές..:thumbdown:
Καραμελιτσα λυπαμαι κι εγω πολυ για τον σκυλακο σου,ισως να ειναι καλυτερα εκει που ειναι τωρα και να μην υποφερει γιατι για να παρετε αυτη την αποφαση,σημαινει πως θα ηταν καλα..
ναι το καυμενο και σκεφτειτε οτι αυτο το σκυλακι ειχε ερθει σπιτι μου αδεσποτο και το κρατησα ενω ειχα κρατησει αλλο 1 και ειχα ηδη 2 δικα μου που τα μεγαλωσα απο κουταβακια, συνολο 4, τα 2 τα δικα μου ψοφησαν απο γεραματα, το αλλο αδεσποτο απο καλαζαρ και αυτο ειχαν γινει τα νεφρα του παρα πολυ χαλια και ειχε και καλαζαρ, δεν αντεχε αλλο το καυμενο, αλλα ηταν το πιο καλοψυχο απο ολα που ειχα, γαμωτο τα αγαπαω παρα πολυ τα ζωακια δεν μπορω υποφερω τωρα ψυχικα, ειμαι πολυ χαλια :(Quote:
Originally posted by eleni1201
Ω όχι καραμελίτσα... Τι κρίμα... Ήταν άρρωστο? Τι θλιβερό... Εγώ νομίζω θα πεθάνω παρέα με τον σκυλάκο μου:sniffle:Quote:
Originally posted by karamela
Καλημέρα, λοιπόν μην βαζεις , βάλε τελεία . ;)Quote:
Originally posted by Alma libre
+100 σήμερα, αναμενομενο λογω οτι εφαγα φασολακια χθες, αυριο θα ειμαι στα υψη γιατι θα φαω ντακο σημερα συν οτι ψυχολογια σκατα γιατι πριν λιγο καναμε ευθανασια στον σκυλακο μου και ειμαι σκατα:sniffle: :(
Δεν υπηρχε θεραπεια, υπεφερε:sniffle:Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Αν συνεχισω να μην πηγαινω τουαλετα,εκεις θα δεις χαρές..:thumbdown:
Καραμελιτσα λυπαμαι κι εγω πολυ για τον σκυλακο σου,ισως να ειναι καλυτερα εκει που ειναι τωρα και να μην υποφερει γιατι για να παρετε αυτη την αποφαση,σημαινει πως θα ηταν καλα..
Ετσι δενομαι και εγω με ολα τα ζωακια και προχθες εκλαιγα σαν την χαζη στο κτηνιατρειο οταν μου ειπαν πως ισως χρειαστει ευθανασια ο γατος και μου ελεγε η γιατρος "ελα καλε,πως κανεις ετσι;" μιλαμε ηθελα να την κουτουλησω ε!!!
πφ ειναι πολυ σκληρο παιδια, πραγματικα, δεν μπορω να σκεφτω οτι δεν βασανιζεται πλεον για να μην στεναχωριεμαι
Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Ετσι δενομαι και εγω με ολα τα ζωακια και προχθες εκλαιγα σαν την χαζη στο κτηνιατρειο οταν μου ειπαν πως ισως χρειαστει ευθανασια ο γατος και μου ελεγε η γιατρος "ελα καλε,πως κανεις ετσι;" μιλαμε ηθελα να την κουτουλησω ε!!!
ΚΑΛΑ ΗΛΙΘΙΑ ΕΙΝΑΙ?
+200 χθες + 600 σημερα!!! Να υποθεσω οτι ειναι επειδη περιμενω σε 6 μερες περιοδο, αλλιως...... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!! Τελος παντων. Ουτως η αλλως καθε Δευτερα λαμβανω σοβαρα υποψιν μου αλλα οπως και να το κανεις.....
06/2/11 = 73,2
07/2/11 = 73,4
08/2/11 = 74
καραμελίτσα κ εγω έχω κάνει ευθανασία σε ενα σκυλάκο που είχα για 16 χρόνια.τον είχα απο τα 4 μου αλλα εβγαλε έναν όγκο στο στόμα κ μεσα σε 2 μηνες ειχε μείνει μισός, πονούσε και δεν μπορούσε ούτε να σταθεί.οποτε καλύτερα να μην υποφέρουν τα ζωάκια όσο σκληρό κ αν είναι.να σκέφτεσαι ότι του έδωσες όση αγάπη είχες κ οτι ήσουν καλή "σκυλομανούλα". :-)
one εγω τον κτηνιατρο τον έβαλα να μου ορκιστεί οτι δεν υπάρχει άλλη λύση και μετά τον έβαλα να μου πει αναλυτικά που τα πάνε τα σκυλάκια, αν τα΄θάβουνε κλπ.εχε χάρη που εδω κ 20 χρόνια ολα τα ζωακια μου τα παω σ αυτον αλλιως θα με είχε βρίσει σιγουρα.