κλαιω!!!!! φοβαμαι! βαρεθηκα!!!
αλλα θα αντεξουμε κ παλι ρε μαμωτο!!!!
Printable View
Aνεξηγητο αγχος, δεν απολαμβανεις καλοκαιρι με τετοιο αγχος, αντε να περασει να χαλαρωσουμε λιγο.
εμενα με εχει πιασει μια ανεξηγιτη αφασια κ ενας γραψα@@@μος για ολα
Θελω κι εγω γραψαρχιδισμο για ολα... να με πιασει ετσι επι του φυσικου... οχι επι του τεχνικου με ξυδια και τα συναφη..
Αυριο με το που θα ξυπνησω.. θα χτυπησω παραλια με το καφεδακι..και μη τον ειδατε.. χαχα
Θα κατσω να βαλω να δω κανα επεισοδιο απο το big bang theory το νεο αγχολυτικο μου.
Καταθλιπτικα...πληρωνω το τιμημα μαλλον για το Clonotril που πηρα χθες.
0.7mg + φραπες, το αποτελεσμα ηταν ονειρικο.
Προβληματισμενος!!
ανυπομονη να σηκωθω να φυγω να παω για αλλα πιο καλα και πιο μεγαλα......άαααααλααααααα!!!! !
Νυστάζω πολύ και με πονάει το κεφάλι μου αλλά φοβάμαι να κοιμηθώ...παρά το φόβο μου όμως δεν ξέρω αν θ' αντέξω ξύπνια...Ελπίζω τουλάχιστον αν τελικά κοιμηθώ, να μην δω πάλι εφιάλτες...
Αισθανομαι υπεροχα!!! βρισκω καταπληκτικες δουλειες στις αγγελιες:
ΚΥΡΙΑ 25 - 40 ετών, μη καπνίστρια, ζητείται ως εσωτερική, για παιδί 1,5 ετών, περιοχή Γλυφάδα, τιμή 350€
και ως συνηθως οι πλουσιοι ειναι πιο τσιγκουνηδες οπως παντα. Στο Ιλιον δινουν πιο πολλα!!
ΚΥΡΙΑ 50 έως 60 ετών, ζητείται για φύλαξη μωρού και λίγες οικιακές εργασίες ως εσωτερική, θα προτιμηθεί Ελληνίδα, Ιλιον και γύρω περιοχές, τιμή 450€
Και ο Γλυφαδιωτης ψαχνει και πιπινι :P
Σε 20' είμαι αδειούχος τα λέμε παίδες , καλή συνέχεια ότι και να κάνετε..... Καλό υπόλοιπο